FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bitan je rezultat,igra tud i tamo...moze proci,ali moze i puno bolje.
Posjeta? Iznenadio sam se da nas ima skoro 2000
Posjeta? Iznenadio sam se da nas ima skoro 2000
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije pametno, baš iz tog razloga. Mlad je još uvijek i normalno da će imati nekih ispada, ovo uradit, da vrati nagradu koju je dobio, valjda zasluženo. Nije pametno baš ovako uradit prema neformiranom igraču, pogotovo ne na psihičkom nivou, on je dijete još uvijek.Pitar6785 je napisao/la:Neznam koliko je pametno sto su trazili od Samira da vrati priznanje Ismira. (Jeste on pojo **** al) ovo bi moglo mentalno ga sjebe da mu karijeta propadne.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Dobice Radovac ovu nagradu nazad sigurno, a nije sad da je jucer poceo igrati za Sarajevo, vjerujem da ce se nakon ovoga trgnuti i zaigrati kako treba, i vratiti ovu nagradu
Radovac nikad vise nece imati podrsku kao nekad. On i ako se bude borio to ce raditi za sebe i svoju karijeru,a mislim da je on zavrsio sto se Sarajeva tice.
ciam ovaj posrani textualni ovaj Velkovski ga vise ni rukom ne moze zabit
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
On je jedini i najveći krivac za sve što se desilo. Bog mu je dao talent,njegove su odluke da konzumira nešto što sportisti ni pod razno ne bi smjeli, i bitniji su mu bili provodi i gluposti nego davanje 110%. Niko im riječi ne bi rekao da su se borili i izgubili, a ovako...
Iako da, očekivanja su prevelika. Dva trofeja u dvije godine nisu ugasila žeđ nastalu tokom suše od 2007.
Iako da, očekivanja su prevelika. Dva trofeja u dvije godine nisu ugasila žeđ nastalu tokom suše od 2007.
4.10.2009.
Ma Samiru zelim da bude najbolji igrac svijeta,ali nezelim da vise igra za FK Sarajevo,ovo izvinjenje ljudi nije od srca od onakvog covjeka,vuk mijenja dlaku al cud nikad on i dalje misli za navijace da su fukare,narkomani i ulicari.
Samo Sarajevo
2:0
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Zanimljivo,Krste na 10-ki,bekic na krilu puno opasniji od krste.
Edit: i vrlo solidno ovo izgleda i funkcionise(krle 10-ka,bekic krilo)
Edit: i vrlo solidno ovo izgleda i funkcionise(krle 10-ka,bekic krilo)
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Neda se Benki da ubode jedan
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Dobro je, a sad da ocistimo redove. Dzeno, Krle, Ivane sretno i dovidjenja.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Zar Mihojevci nije na posudbi??? Vidim ulazi umjesto Benke.
Andjusic je na posudbi
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ideeeeeeeš 
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
-
bordobijeli
- Kontakt:
a cemu to meni su krle i tatko odlicni igraci prosle godine jedni od najboljih u szoni u kojoj smo osvojili titulu ,mi bi stalno neke cistke praviliRN87 je napisao/la:Dobro je, a sad da ocistimo redove. Dzeno, Krle, Ivane sretno i dovidjenja.
Ma kakav Krste mora se bolji igrac naci od njega na krilu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Krste je uzas. A ovo gore napisano je jer mislim da idu nas svakako napustaju sva trojica pobrojanih.
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Po kakvom se vremenu igralo, ovo je super.. Mada, vidi se da ovi igraci nisu spremni. Dzenan Uscuplic je za to kriv 100% i treba da odgovara za to, sad otkazom il nekako drugo, nzm.
Svakako da treba prodati igrace koji se ne bore a mogu se uzeti dobre pare. Pronaci ce se vec bolji igrac, kad smo mogli Ikandea naci, mozemo i boljeg abd.
Svakako da treba prodati igrace koji se ne bore a mogu se uzeti dobre pare. Pronaci ce se vec bolji igrac, kad smo mogli Ikandea naci, mozemo i boljeg abd.
Mislim da je Krste puno bolji bio u 2. poluvremenu kada je presao na poziciju Alispahica,a isto tako i Bekic2 je bio puno agilnoji na krilu umjesto Krste.
Mozda bi opet trebalo probati ovako nesto od pocetka.
Onda bi to licilo i na 4-4-1-1 i na 4-2-3-1,a cak po potrebi 4-4-2.
Btw, Sta je sa Alispahicem opet jeli zamijenjen zbog lose igre ili je opet u pitanju neka povreda?
Zna li neko???
Mozda bi opet trebalo probati ovako nesto od pocetka.
Onda bi to licilo i na 4-4-1-1 i na 4-2-3-1,a cak po potrebi 4-4-2.
Btw, Sta je sa Alispahicem opet jeli zamijenjen zbog lose igre ili je opet u pitanju neka povreda?
Zna li neko???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.