Ima nas Jos koji gledamo utakmicu.nista bolji öd mladost niste.stavise.
A ovaj trol nesto federalku spominje,bogami bodovno,blizi ste joj vi...
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Ne, mislim lakse bi vam bilo, bez stresa, lagano. Ako hocete da vam opet sredimo, nema problema.solinas je napisao/la:Gledaj Jesu se uzjebali![]()
A ne možeš ti to objasniti ovdje gdje je bitnije ismijavati nekoga nego malo konstruktivno prodiskutovati. Općenito, ne samo sada.Pappy je napisao/la:I treba navijati Savez napolje. Svaki navijač koji želi boljitak našeg fudbala, mra da shvati da su ljudi koji vode savez i ligu (čast izuzecima) nesposobni za ozbiljne stvari. Neće liga 12 sama po sebi ništa promjeniti u našem fudbalu sve dok takvi žare i pale. I zato ja podržavam i Manijake i Željezničar, ali isto tako sutra i Horde i Sarajevo, i Robijaše, Fukare, i sve ostale.
Dobro je i ovako,ispred svih,Bez stresa,laganoBlagoje je napisao/la:Ne, mislim lakse bi vam bilo, bez stresa, lagano. Ako hocete da vam opet sredimo, nema problema.solinas je napisao/la:Gledaj Jesu se uzjebali![]()
Mogul tvoji kako izgubitiPappy je napisao/la:Izgleda da ni jedna od tri utakmice k.urcu ne valja.
Pa kako ce valjat na ovoj zegi. Potpuno shvatam nase profesionalce.Pappy je napisao/la:Izgleda da ni jedna od tri utakmice k.urcu ne valja.
Mene samo zanima po cemu Savez napolje? Zasto? Kakva ti je alternativa? Fino da prodiskutujemo ti i ja..ceze je napisao/la:A ne možeš ti to objasniti ovdje gdje je bitnije ismijavati nekoga nego malo konstruktivno prodiskutovati. Općenito, ne samo sada.Pappy je napisao/la:I treba navijati Savez napolje. Svaki navijač koji želi boljitak našeg fudbala, mra da shvati da su ljudi koji vode savez i ligu (čast izuzecima) nesposobni za ozbiljne stvari. Neće liga 12 sama po sebi ništa promjeniti u našem fudbalu sve dok takvi žare i pale. I zato ja podržavam i Manijake i Željezničar, ali isto tako sutra i Horde i Sarajevo, i Robijaše, Fukare, i sve ostale.
Bili smo u Brazilu, da je sad dobiti Belgiju, Savez odličan.
U Travniku najbolje svirat kraj odma'. Što bi rekli prava prvenstvena utakmica (čitaj ničem ne valja, al' bitno da se bore).esprit24 je napisao/la:Mogul tvoji kako izgubitiPappy je napisao/la:Izgleda da ni jedna od tri utakmice k.urcu ne valja.cekam vezire za prolaz na kladionici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.