FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako neko zna; da li ce biti snimak tekme na nekoj od saraj tv kuca? Vogosca, TVSa, Alfa i sl.? Ili na netu?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
nukleusmember
- Kontakt:
pa eto,rutinski je bilo ovo,dizhemo se polako iako ovaj rudar nije nikakvo mjerilo,mirnije ulazimo u ovu pauzu,mislim da bi katastrofalno pogrijeshili ako bi krleta prodali,vruche je bilo u p.m
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Da pokusam opisati ovu pobjedu.
Pobjeda za mir u kuci!
Pobjeda za mir u kuci!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Usput, ovo sto su hz uradili Radovcu

-
BordoArmy88
- Kontakt:
Igru briši, bodove piši! 
sta je tu lose? neka su, supcina mala, on ce nazivati navijace fukarama i bijedom a momku koji zivi za fks prijettiiti metcima? je li to igrac fks jos rodjen u ovom gradu?Zip je napisao/la:Usput, ovo sto su hz uradili Radovcu![]()
jesi danas gledao kako igra RUSTEMOVIC? BOLJI DVA PUTA OD ONOG MALOK PRCE i jos kad udje u formu jer je sjedio na klupi umjesto umišljanka pištoljdžije! ovo mu je bilo da se spusti i da shvati da je MALI IGRAC I JOS MANJI COVJEK i da mu je daleeeeeeek put do igracca! danas je malo rustemovic pokazao kako se igra fudbal... bori se duplo vise od naseg "Miljenika"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
i jos nesto
danas rustemovic i kovacevic defanzivno POJELI TEREN, steta sto kovacevic nije vise igrao pa nema osjecaj za loptu ali doci ce i to a mali rustem je zvijer , hoces naprijed hoces nazad... trci, udara, klize, skace... perverzija
danas rustemovic i kovacevic defanzivno POJELI TEREN, steta sto kovacevic nije vise igrao pa nema osjecaj za loptu ali doci ce i to a mali rustem je zvijer , hoces naprijed hoces nazad... trci, udara, klize, skace... perverzija
-
belosevic28
- Kontakt:
Neko upita za Alispahica, povreda je u pitanju, laksa, bar tako rekose. Bitno da smo pobijedili, sad na pauzi razmisliti sta i kako dalje. Sto se Radovca tice, navijaci trazili da vrati trofej, on to uradio, idemo dalje. Necemo dramu oko toga praviti...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Logično da je bolji Rustem kada momak ne visi na FB niti ima acc tamo, nego samo trenira i visi po teretani dok Samir prijeti navijačima smrću i cucla nargile!Pantelija je napisao/la:sta je tu lose? neka su, supcina mala, on ce nazivati navijace fukarama i bijedom a momku koji zivi za fks prijettiiti metcima? je li to igrac fks jos rodjen u ovom gradu?Zip je napisao/la:Usput, ovo sto su hz uradili Radovcu![]()
jesi danas gledao kako igra RUSTEMOVIC? BOLJI DVA PUTA OD ONOG MALOK PRCE i jos kad udje u formu jer je sjedio na klupi umjesto umišljanka pištoljdžije! ovo mu je bilo da se spusti i da shvati da je MALI IGRAC I JOS MANJI COVJEK i da mu je daleeeeeeek put do igracca! danas je malo rustemovic pokazao kako se igra fudbal... bori se duplo vise od naseg "Miljenika"
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 30 avg 2015, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ova pobjede ne smije zamazati oci.
Mora se reagovati vec sutraa i traziti neka bolja rjesenja na klupi.
Sto se tice kovacevica, mislim da je on osvjezenje ekipe i igrac koji mora da igra jer ima ogroman potencijal. to sam govorio i prosle sezone a evo i sada.
Za Rustemovica slicno mislim, da ima strasan potencijal samo treba da dobije pravu priliku i da ga puste da igra na pravoj poziciji.
Mora se reagovati vec sutraa i traziti neka bolja rjesenja na klupi.
Sto se tice kovacevica, mislim da je on osvjezenje ekipe i igrac koji mora da igra jer ima ogroman potencijal. to sam govorio i prosle sezone a evo i sada.
Za Rustemovica slicno mislim, da ima strasan potencijal samo treba da dobije pravu priliku i da ga puste da igra na pravoj poziciji.
Kovacevic je lide nargila tima, dakle duhovni i organizacioni vodja. Na stranu sve, meni je solidan ali kad pljujemo recimo po radovcu radi toga, ne bi se smio izostaviti popularni kova.
A nije mu ni kafana strana ko ni drugu mu krletu, i ostalim vedetama
A nije mu ni kafana strana ko ni drugu mu krletu, i ostalim vedetama
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Postovanje braco, cestitam nam na pobjedi, nisam bio u prilici da odem na Kosevo. Moze li mi neko realno napisati sve, sta je bilo sa Radovcem, je li ga se spominjalo, igra, ko se zalagao ko nije... Hvala unaprijed.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ljudi, i Ronaldo izlazi i pije pa je najbolji na svijetu.
Nije problem piti koliko je problem kad izadjes na teren i ne ostavis 100% svojih mogucnosti.
Pij i pusi koliko hoces, al ako ces propisati krv na terenu, ostaviti srce na teren i poslije utakmice iscijediti dres kao da je u vodi utopljen, meni nece smetati ni najmanje.
Nije problem piti koliko je problem kad izadjes na teren i ne ostavis 100% svojih mogucnosti.
Pij i pusi koliko hoces, al ako ces propisati krv na terenu, ostaviti srce na teren i poslije utakmice iscijediti dres kao da je u vodi utopljen, meni nece smetati ni najmanje.
to mozes raditi ako citav zivot si pod profes. treningu, ne mozes ako se zoves radovac i duljevic i tek se razvijas ... i jedes u McDZip je napisao/la:Ljudi, i Ronaldo izlazi i pije pa je najbolji na svijetu.
Zip je napisao/la:Ljudi, i Ronaldo izlazi i pije pa je najbolji na svijetu.
ronaldo da jede pice, pije i puši završio bi u maritimu karijeru...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Ne treba praviti sad nikakav bauk, ali eto lijepa pobjeda uz finu igru pred ovu pauzu. Nadam se da ce uprava napraviti konferenciju i objasniti sta se desava u klubu, mada ja mislim da nije nista ozbiljno, nego eto samo zasicenost igraca i nista vise. Svaka je promjena dobra i treba neke igrace prodati, kao sto su Krste i Tatko, a mozda dovesti nekog napadaca da Benko ima podrsku ili veznog uz Mesu. Sve u svemu dobro je i nezaostajemo puno i ovo ce na kraju biti sve ok a to je titula i aBd dupla kruna.
- PitarBordo
- Kontakt:
Dženo kaže zadovoljan igrom... A samo Rudarova neigra nam danas donijela tri boda... i pred kraj Bekićevi oni brzi prodori su malo prodrimali nas inače 60-70 minuta je bilo antifudbal. Alispahić ljudi više ne može, znam kakav je bio, znam šta je radio, ali Meša više ne može ni 10% toga.
Ako se ne bude mijenjao stručni štab, barem da se uvaženom skautu kupi druga kravata, pa lik usaho u onom odjelu meni se čini ne skida ga ni kad spava.
Ako se ne bude mijenjao stručni štab, barem da se uvaženom skautu kupi druga kravata, pa lik usaho u onom odjelu meni se čini ne skida ga ni kad spava.
Samo Saraj'vo.
Jbga, slazemo se svi da oni i nemaju puno pameti u glavi kad unistavaju sebi neku karijeru.Pantelija je napisao/la:to mozes raditi ako citav zivot si pod profes. treningu, ne mozes ako se zoves radovac i duljevic i tek se razvijas ... i jedes u McDZip je napisao/la:Ljudi, i Ronaldo izlazi i pije pa je najbolji na svijetu.
Zato ti treba trener koji ce il natjerati takve da propisaju krv na terenu il da odstrane takve iz ekipe i posalje na tribinu
cuj dobra igra? sta je onde dobro ljudi moji???? sta?
uzas od igre sreca pa mali rustem poveza ono malo u sredini i hebibovic gurnu dvije lopte prva za penal a druga za okica
uzas od igre sreca pa mali rustem poveza ono malo u sredini i hebibovic gurnu dvije lopte prva za penal a druga za okica
nije brate sve ni u treneru, ne treba dusu grijesiti jer pogledajte Balotelija sta je sve radio, pa i kazne, suspenzije dobijas al dzaba, igrac i dalje isti bez pameti no sto se Samira konkretno tice ako ga ovo ne 'pogodi' tj ako se ne dohaviza sad kad je pod velikim pritiskom i kad mu je veliki broj navijaca okrenuo ledja onda nece nikad, bas sad treba da zapne, da trenira jos jace da pokaze svima da moze i da zasluzuje da bude ne samo u prvom timu nego i glavni igrac tima jer on talenat ima ali mora se raditi i razvijati, ista stvar je i za Dulju samo sto je on u vecem problemu jer je stariji od Radovca i za neki veci iskorak u karijeri njemu vremena ponestaje
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Lecler, Majestic-12 [Bot], MaroonBjelave i 29 gostiju.