Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Sta ova roma sebi dopusta ...kako luzerski mentalitet jbt. Ovo se rutinski rjesava
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Edin igrac utakmice.
Koji k...c od ekipe kad kod 10 minuta prije kraja, 2:0 i igrac vise dovedu kompletnu pobjedu u pitanje 
POOOOOONOOOOOSSSSSS
KAO NEKAD KAD SAM GLEDAO WOLFSBURG

Hvala Mire, Hvala Edin!!!
KAO NEKAD KAD SAM GLEDAO WOLFSBURG
Hvala Mire, Hvala Edin!!!
Kakvo pozicioniranje, gradjenje i pravovremen trzaj glavom, ovo mogu samo klasni golgeteri.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bravo Pjanke bravo Dzeko!!!! Forza Roma!!!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- skyisthelimit
S ovim se slazem. Golovi na individualni kvalitet.Dado je napisao/la:Koji k...c od ekipe kad kod 10 minuta prije kraja, 2:0 i igrac vise dovedu kompletnu pobjedu u pitanje
15.10 - 15.06 ...
Mandzo je odigro maestralno.
.
.
Reprezentacija BiH 2:1 Juventus
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kaze komentator: Roma u bh produkciji 
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
SamoZeljo je napisao/la:Edin igrac utakmice.

Zabio je gol i to je najvaznije. Minutu-dvije prije njegovog gola mislio sam da ce ga Garcia izvadit iz igre jer nije nista ucinio do dada. Ali sva sreca izbaci Salaha. Mire je maestro. Onaj sut u stativu je bio prekrasan i samo je posteno da je poslje toga dao gol. Buffonova reakcija je sve rekla.
Ali u tri p.m. kako je ova Roma psihicki slaba. Juventus ih pritisnuo zadnjih petnestak minuta ko da je Romi falio igrac a ne Juvetu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Edine, bravo Miraleme. Kakav gol Pjanića, pokuš'o i Dybala slično ali ne zna on kako da se spusti lopta. Fantastično građenje Džeke, onda rutinski to posprema u gol. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ZgemboAdislic je napisao/la:SamoZeljo je napisao/la:Edin igrac utakmice.
Zabio je gol i to je najvaznije. Minutu-dvije prije njegovog gola mislio sam da ce ga Garcia izvadit iz igre jer nije nista ucinio do dada. Ali sva sreca izbaci Salaha. Mire je maestro. Onaj sut u stativu je bio prekrasan i samo je posteno da je poslje toga dao gol. Buffonova reakcija je sve rekla.
Ali u tri p.m. kako je ova Roma psihicki slaba. Juventus ih pritisnuo zadnjih petnestak minuta ko da je Romi falio igrac a ne Juvetu.Na kraju sva sreca pa uzese sva tri boda.

This time next year we'll be millionaires.
?????? To ti tekmu gledas na teletekstu???ZgemboAdislic je napisao/la:Zabio je gol i to je najvaznije. Minutu-dvije prije njegovog gola mislio sam da ce ga Garcia izvadit iz igre jer nije nista ucinio do dada. Ali sva sreca izbaci Salaha. Mire je maestro. Onaj sut u stativu je bio prekrasan i samo je posteno da je poslje toga dao gol. Buffonova reakcija je sve rekla.SamoZeljo je napisao/la:Edin igrac utakmice.
Ali u tri p.m. kako je ova Roma psihicki slaba. Juventus ih pritisnuo zadnjih petnestak minuta ko da je Romi falio igrac a ne Juvetu.Na kraju sva sreca pa uzese sva tri boda.
Pjanicu svaka cast. Dusa nasa! Ali da nije Dzeke ne bi bilo ni onog slobodnjaka iz kojeg je Mire zabio. Ja ne znam sta si ti gledao, Edin izmorio pola Juventusa i opet ih unistio.

Je li ono Mire uputio centarsut kao "predasistenciju" za Dzekin gol?
Naravno da je Dzeko igrac utakmice, izborio slobodnjak i zabio golcinu. Naravno to ne umanjuje ulogu naseg malog princa.
Naravno da je Dzeko igrac utakmice, izborio slobodnjak i zabio golcinu. Naravno to ne umanjuje ulogu naseg malog princa.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 30 avg 2015, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97