Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Vrlo smrdljiv klub
Da prognoziramo, ispadate u grupi jer su Sevilla i City mnogo kvalitetniji timovi danas, odlaskom vasih najboljih igraca, dok su ih zamijenili neki osrednji realno.
27.10.2020
- bianconeros
- Kontakt:
Imam mnogo toga napisati al **** to... Allegri ako nastavi s ovim 3-5-2 nadam se da odlazi sto prije...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- Burberry46
- Kontakt:
- Contentissimo
- Kontakt:
Nikad nam bolje nece doci reprezentativna pauza, taman da se konsolidujemo malo
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Dragi Bog da sidje sa nebesa sada i da kaze da je ova postava veceras i formacija bila najbolja od Juventusa u ovom trenutku ja bi mu reko da grijesi i da se 4312 moglo opusteno igrati,ali ne PADOIN ce biti regista,skinut cemo gace i mahati guzicom lijevo desno ispred strasne romine kite i moliti da nam ga ne uvale do jaja,bravo Alegri picko jedna
Sada ce na presici biti "imali smo tehnickih pogresaka i mi smo klub u tranziciji" umjesto "necemo vise nikada igrati skinutih gaca ako ne moramo".
Sada ce na presici biti "imali smo tehnickih pogresaka i mi smo klub u tranziciji" umjesto "necemo vise nikada igrati skinutih gaca ako ne moramo".
Alegri ima ekstra igrace na raspolaganju ako ovako nastavi pa brate noga u januaru.
Jesmo malo stisnuli ...umalo da izjednacimo, al et trener se sasro.
Jesmo malo stisnuli ...umalo da izjednacimo, al et trener se sasro.
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Kasnije cu dat analiz, ali sad samo da podsjetim druga Brajkulu na danasnju raspravu i uticaju Pereyre na igru Juventusa. Ulaskom Pereyre, povratkom na 4-3-1-2 momentalno smo se vratili na Juve 14/15, sto je za svaku pohvalu. Par prodora, tempo i na kraju prodor + asistencija, nije li to dovoljno za nekog da bude prvi acm Juventusa ?
I pored nebitnog poraza, veceras se desilo jako puno pozitivnih stvari.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
mora i ovdje dernek biti 
Bosnjaci su pobjedili
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bosnjaci su pobjedili
Evo i Reis cestita.Eld0rado je napisao/la:mora i ovdje dernek biti
Bosnjaci su pobjedili![]()
Poraz od 5-0 bi bio najpozitivnija ali steta nije se desio jer bi brze ukazao na neke stvari onom iditou na klupi. Ne pravim se da znam bolje ali da je poraz sa ovakvim pristupom bio neizbjezan a sa bar donekle ofanzivnijim pristupom igri upitan je svaki idiot vidio,osim Alegrija.Italia je napisao/la:Kasnije cu dat analiz, ali sad samo da podsjetim druga Brajkulu na danasnju raspravu i uticaju Pereyre na igru Juventusa. Ulaskom Pereyre, povratkom na 4-3-1-2 momentalno smo se vratili na Juve 14/15, sto je za svaku pohvalu. Par prodora, tempo i na kraju prodor + asistencija, nije li to dovoljno za nekog da bude prvi acm Juventusa ?![]()
Ponovi li 352 do januara ja bi mu expresan otkaz dao.
Neko je to vec spomenuo, nevjerovatno je kako obicni navijaci znaju tacno sta ce bit i kako sa odredjenom formacijom a jedino covjek koji dobija dva tri miliona godisnje i ciji je to posao on to ne vidi.Fascinantno.Svi ovdje pricaju sta ce bit i kako i to se desi jedino mag na klupi se pravi pametan, al et...Marvin je napisao/la:Poraz od 5-0 bi bio najpozitivnija ali steta nije se desio jer bi brze ukazao na neke stvari onom iditou na klupi. Ne pravim se da znam bolje ali da je poraz sa ovakvim pristupom bio neizbjezan a sa bar donekle ofanzivnijim pristupom igri upitan je svaki idiot vidio,osim Alegrija.Italia je napisao/la:Kasnije cu dat analiz, ali sad samo da podsjetim druga Brajkulu na danasnju raspravu i uticaju Pereyre na igru Juventusa. Ulaskom Pereyre, povratkom na 4-3-1-2 momentalno smo se vratili na Juve 14/15, sto je za svaku pohvalu. Par prodora, tempo i na kraju prodor + asistencija, nije li to dovoljno za nekog da bude prvi acm Juventusa ?![]()
Nemoj brate, nemoj molim te. Barem sacekaj da se sezona zavrsi ili pred kraj pa ga nazovi idiotom. Nemoj molim te, to je covjek koji nas je odveo u finale lige prvaka nakon vise od 10 godina, osvojio Coppu nakon 20 godina. Imaj bar trunku postovanja prema njemu, jer upravo je on iskljucivi krivac sto je Juve zavrsio onakvu sezonu. Najmanje sto mozemo uraditi jeste dati mu kredita ma i do januara, pa onda poceti sa kritikama.Marvin je napisao/la:Poraz od 5-0 bi bio najpozitivnija ali steta nije se desio jer bi brze ukazao na neke stvari onom iditou na klupi. Ne pravim se da znam bolje ali da je poraz sa ovakvim pristupom bio neizbjezan a sa bar donekle ofanzivnijim pristupom igri upitan je svaki idiot vidio,osim Alegrija.Italia je napisao/la:Kasnije cu dat analiz, ali sad samo da podsjetim druga Brajkulu na danasnju raspravu i uticaju Pereyre na igru Juventusa. Ulaskom Pereyre, povratkom na 4-3-1-2 momentalno smo se vratili na Juve 14/15, sto je za svaku pohvalu. Par prodora, tempo i na kraju prodor + asistencija, nije li to dovoljno za nekog da bude prvi acm Juventusa ?![]()
Zurim sad, bit ce vremena za analizu. Ali shvati da smo imali samo 4 veznjaka (veznjaka veznjaka u rosteru) i da nije bilo sanse da se igra 4-3-1-2 jer nit imas izmjenu, nit imas svjezinu nit imas ista.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Odlicno.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Po meni najgora utakmica još od one s Fiorentinom. Užas. Osamdeset minuta se branimo jbt... Allegriev poraz.
Pogba očajan, a i vidi se koliko mu fali Marchisio. Razvučen po terenu.
Ništa, glupo jeste i ružan osjećaj naravno zbog dva poraza na startu, ali šta se može. Idemo na pauzu pa se vratiti uigraniji i spremniji za nastavak sezone. Fino Alla Fine Forza Juventus!
Pogba očajan, a i vidi se koliko mu fali Marchisio. Razvučen po terenu.
Ništa, glupo jeste i ružan osjećaj naravno zbog dva poraza na startu, ali šta se može. Idemo na pauzu pa se vratiti uigraniji i spremniji za nastavak sezone. Fino Alla Fine Forza Juventus!
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlPrincipino
- Kontakt:
Reprezentativna pauza je uslijedila u pravom trenutku. Zavrsiti prvo prelazni rok kako treba.
Ne posezati za 'panic buy' opcijom. A zatim 'sabiti' redove sto bolje i prije. City je jako 'blizu'
Ali prvo susret sa Pepeom i Matiellom. Ocekujem opet Padoina od prve minute i tu
Ne posezati za 'panic buy' opcijom. A zatim 'sabiti' redove sto bolje i prije. City je jako 'blizu'
Ali prvo susret sa Pepeom i Matiellom. Ocekujem opet Padoina od prve minute i tu
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- IlCapitano
- Kontakt:
Samo polahko ljudi. Fali nam pola prvog sastava, kad se dirigent Marcha vrati, kad predjemo na 4 u odbrani, kad lijevo bude Sandro koji ce rusvaj praviti onda ce svr biti ok.
Toliko promjena u klubu, vrlo haoticno ljeto, svi se jos traze u ekipi, ko ce biti vodja umjesto Pirla, Teveza i Vidala itd...
Allegri nije glup covjek, pokazao je to prosle sezone. Sad je kiksao i on i realno dosta igraca je podbacilo, i isao je na neku sigurnu, defanzivnu varijantu da prebrodimo sve nedostatke.
Samo malo sabura, promijenili smo vise od pola ekipe.
Toliko promjena u klubu, vrlo haoticno ljeto, svi se jos traze u ekipi, ko ce biti vodja umjesto Pirla, Teveza i Vidala itd...
Allegri nije glup covjek, pokazao je to prosle sezone. Sad je kiksao i on i realno dosta igraca je podbacilo, i isao je na neku sigurnu, defanzivnu varijantu da prebrodimo sve nedostatke.
Samo malo sabura, promijenili smo vise od pola ekipe.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma cim je ubacio brze igrace odmah druga ekipa.
Treba i Allegrija razumijeti, mijenja covjek postepeno, ne moze preko noci sve, prosle sezone taj recept je urodio plodom, logicno je da radi isto ove sezone.
Ja sam znao da ce biti ovako, proces tranzicije ce trajati do kraja septembra, a od oktobra slijedi poigravanje.
Treba i Allegrija razumijeti, mijenja covjek postepeno, ne moze preko noci sve, prosle sezone taj recept je urodio plodom, logicno je da radi isto ove sezone.
Ja sam znao da ce biti ovako, proces tranzicije ce trajati do kraja septembra, a od oktobra slijedi poigravanje.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma govorim konkretno za utakmicu veceras jer ono sto je htio da izvede je za svaku osudu. Pa sunce mu poljubim... Dybala iza Morate i Mandze,iza Pogba,vecerasnji asistent i Sturaro u vezi,iza opusteno su pored Bonija i Chiela mogli igrati Sandro pa cak i Kvadrado i eto potentne ekipe koja ne bi nadigrana a 95% sam siguran ni porazena otisla sa terena. Kolji me gdje sam najtanji ako grijesim. Kvadrado i Padoin nek ti zamijene nekoga iz veznog reda u slucaju nuzde tj povrede,jer 90 min mogu svi odigrati.Italia je napisao/la:Nemoj brate, nemoj molim te. Barem sacekaj da se sezona zavrsi ili pred kraj pa ga nazovi idiotom. Nemoj molim te, to je covjek koji nas je odveo u finale lige prvaka nakon vise od 10 godina, osvojio Coppu nakon 20 godina. Imaj bar trunku postovanja prema njemu, jer upravo je on iskljucivi krivac sto je Juve zavrsio onakvu sezonu. Najmanje sto mozemo uraditi jeste dati mu kredita ma i do januara, pa onda poceti sa kritikama.Marvin je napisao/la:Poraz od 5-0 bi bio najpozitivnija ali steta nije se desio jer bi brze ukazao na neke stvari onom iditou na klupi. Ne pravim se da znam bolje ali da je poraz sa ovakvim pristupom bio neizbjezan a sa bar donekle ofanzivnijim pristupom igri upitan je svaki idiot vidio,osim Alegrija.Italia je napisao/la:Kasnije cu dat analiz, ali sad samo da podsjetim druga Brajkulu na danasnju raspravu i uticaju Pereyre na igru Juventusa. Ulaskom Pereyre, povratkom na 4-3-1-2 momentalno smo se vratili na Juve 14/15, sto je za svaku pohvalu. Par prodora, tempo i na kraju prodor + asistencija, nije li to dovoljno za nekog da bude prvi acm Juventusa ?![]()
Zurim sad, bit ce vremena za analizu. Ali shvati da smo imali samo 4 veznjaka (veznjaka veznjaka u rosteru) i da nije bilo sanse da se igra 4-3-1-2 jer nit imas izmjenu, nit imas svjezinu nit imas ista.
Ali eto,najgori start u istoriji kluba je tu,prva utakmikca je bila ok po meni,imali smo dosta prilika i vidjelo se da ekipa zna fudbala,ovaj drugi mec nek bude pouka.
Jeste Allegrijev poraz, ali kako odmah hijene krenu sa pričom kako je Allegri prošle sezone osvojio sve zahvaljujući Conteu
.
Mene samo raduje ovih zadnji 10tak minuta kada smo i sa igračem manje igrali dobar fudbal i čak zamalo došli i do boda, to je ono što je danas pozitivno, sad slijedi pauza pa da vidimo šta dalje.
Mene samo raduje ovih zadnji 10tak minuta kada smo i sa igračem manje igrali dobar fudbal i čak zamalo došli i do boda, to je ono što je danas pozitivno, sad slijedi pauza pa da vidimo šta dalje.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.