Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Heller
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Heller » 30 avg 2015, 20:31

Pappy je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Od kad do kad je kod nas ono bio prelazni rok?
I onaj zimski od kad do kad je?
@pappy ti bi ovo trebo znati :D
Od 8. juna do 3. avgusta je bio ljetni, s tim da se i poslije toga mogao dovesti igrač sa čistim papirima, mislim do 1. septembra. Što se tiče zimskog, opet čitav februar.
Slobodan igrac se ja mislim moze do 25og kola dovest
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseMourinho » 30 avg 2015, 20:32

Pappy je napisao/la:
Od 8. juna do 3. avgusta je bio ljetni, s tim da se i poslije toga mogao dovesti igrač sa čistim papirima, mislim do 1. septembra. Što se tiče zimskog, opet čitav februar.
Hvala, samo još kako ono ide, stranaca koliko hoćeš ali 4-5 u zapisniku? I koliko u-21 u zapisniku tačno?

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 30 avg 2015, 20:34

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Ja licno smatram da smo favoriti protiv vas .. I sta cemo sad ?
Bravo za tebe :clap: :clap:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 30 avg 2015, 20:36

EmirTM87 je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Ja licno smatram da smo favoriti protiv vas .. I sta cemo sad ?
Bravo za tebe :clap: :clap:
Sta ces, Mladost ludost :wave:

Pappy
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Pappy » 30 avg 2015, 20:38

JoseMourinho je napisao/la:
Pappy je napisao/la:
Hvala, samo još kako ono ide, stranaca koliko hoćeš ali 4-5 u zapisniku? I koliko u-21 u zapisniku tačno?
Šest stranaca, tri U21.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseMourinho » 30 avg 2015, 20:38

Pappy je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
Pappy je napisao/la: Od 8. juna do 3. avgusta je bio ljetni, s tim da se i poslije toga mogao dovesti igrač sa čistim papirima, mislim do 1. septembra. Što se tiče zimskog, opet čitav februar.
Šest stranaca, tri U21.
Hvala ;)

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 30 avg 2015, 20:59

slika

:zviz:
goveđigulašmajka

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 avg 2015, 21:02

Lijep pogled na tabeli.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 avg 2015, 21:23

Ovo iz kola u kolo sve zanimljivije. Favorita jednostavno nema. Puno je razocarenja. Velez, Olimpic, Borac, Zeljo, sve ekipe koje nismo ocekivali na mjestu na kojima se sad nalaze. Vjerujem da ce svi ostati u ligi, mada me nebi iznenadilo da netko izleti iz naseg premijersipa. Sloboda je najprijatnije iznenadjenje, a jos bi pohvalio Celik i Radnika. Nije da blistaju, ali iznad mojih ocekivanja. Radnik ce cak izbit i na cetvrto mjesto ako sutra dobije Olimpica. Prije tri mjeseca slavili su na Otoci s 3-2, tko zna, mozda se ponovi.

Zanimljivo mi je da se Mladost ovdje ismijala kao ekipa koja ce ligu napustiti bez boda, a onda nanizu pet utakmica bez poraza. Jesu tu bila cetiri remija, ali danas dobiju Zelju i sigurno imaju sanse za opstankom u ligi.

Jedva cekam da prodju jos 3-4 kola da vidim ocel se itko sa dna dignuti gore, ocel Radnik i Celik nastaviti s dobrim partijama, ocel se dignuti, pasti ili drzat poziciju u sigurnoj zoni, a najvise me zanima mozel Sloboda drzat mjesto koje vodi u Europu. Bit ce zanimljiv razvoj situacije i sa Zeljom. Iako je Velez zadnji, Zeljo je mene najvise razocarao, ali se nadam da ce se dignuti i ako ne za titulu onda da se barem bore za Europu. Vjerovao sam da ih je smorila ta Europa u startu sezone, ali od tog je dosta proslo, trebali su do sad proigrat, a onda izgube od Mladosti koja sigurno nema kvalitet blizu Zeljeznicara. Da je bio remi pa jbg, desava se, ali poraz. Desi se i on, ali Zeljo nikako da pocne uhvati neki ritam i napravi pozitivan niz.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 avg 2015, 21:26

rigotina je napisao/la:slika
:zviz:
"Neće Velež ispasti, podiće RAja još jedan kredit." :mrgreen:
1946

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 avg 2015, 21:48

pastrmka je vec prodao apartmane i stavio na racun kluba :thumbup: sta ti je rec pravi navijac :bow:
Sloboda Tuzla

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 30 avg 2015, 21:52

Batva, solinas, bitiqrcemvezan :mrgreen: i ostali:smije li se iko sa mnom u avatar okladiti da cemo ostati u ligi?Ako ne ostanemo, birajte avat. koji cu nositi. Pak, ako lezVe ostane ja biram avat. koji nosite
lezVe do bagro

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 30 avg 2015, 21:53

Signore je napisao/la:Ovo iz kola u kolo sve zanimljivije. Favorita jednostavno nema. Puno je razocarenja. Velez, Olimpic, Borac, Zeljo, sve ekipe koje nismo ocekivali na mjestu na kojima se sad nalaze. Vjerujem da ce svi ostati u ligi, mada me nebi iznenadilo da netko izleti iz naseg premijersipa. Sloboda je najprijatnije iznenadjenje, a jos bi pohvalio Celik i Radnika. Nije da blistaju, ali iznad mojih ocekivanja. Radnik ce cak izbit i na cetvrto mjesto ako sutra dobije Olimpica. Prije tri mjeseca slavili su na Otoci s 3-2, tko zna, mozda se ponovi.

Zanimljivo mi je da se Mladost ovdje ismijala kao ekipa koja ce ligu napustiti bez boda, a onda nanizu pet utakmica bez poraza. Jesu tu bila cetiri remija, ali danas dobiju Zelju i sigurno imaju sanse za opstankom u ligi.

Jedva cekam da prodju jos 3-4 kola da vidim ocel se itko sa dna dignuti gore, ocel Radnik i Celik nastaviti s dobrim partijama, ocel se dignuti, pasti ili drzat poziciju u sigurnoj zoni, a najvise me zanima mozel Sloboda drzat mjesto koje vodi u Europu. Bit ce zanimljiv razvoj situacije i sa Zeljom. Iako je Velez zadnji, Zeljo je mene najvise razocarao, ali se nadam da ce se dignuti i ako ne za titulu onda da se barem bore za Europu. Vjerovao sam da ih je smorila ta Europa u startu sezone, ali od tog je dosta proslo, trebali su do sad proigrat, a onda izgube od Mladosti koja sigurno nema kvalitet blizu Zeljeznicara. Da je bio remi pa jbg, desava se, ali poraz. Desi se i on, ali Zeljo nikako da pocne uhvati neki ritam i napravi pozitivan niz.
Celik sa trenutnim kadrom ne moze zadrzati gornji dio tabele, ali mislim da ce se zadrzati u sigurnoj zoni, Zeljeznicar lose startao, ali kad se zahuktakju i dok im se zvjezdice priviknu ponovo na nasu ligu, ce lagano da ide prema gornjem dijelu tabele u borbu za sami vrh. Za velez nisam siguran jer puno turbulencija ima u ekipi pa njih ne bi ni prognozirao. Sloboda sa ovim timom moze ostati u utrci bar za to mjesto koje vodi u Evropu, jer ni oni nisu jos pokazali sve sto mogu, jos je ovo tanko od njih i njihovih mogucnosti.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 avg 2015, 21:55

dzelllo je napisao/la:Batva, solinas, bitiqrcemvezan :mrgreen: i ostali:smije li se iko sa mnom u avatar okladiti da cemo ostati u ligi?Ako ne ostanemo, birajte avat. koji cu nositi. Pak, ako lezVe ostane ja biram avat. koji nosite
nema potrebe drug..iskreno neka vas,boli me tuki..ali gledam raspored,izvini,ali najebali ste...
mladost dobi zelju,svi uzimaju bodove,tesko cete do opstanka..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 30 avg 2015, 22:16

Velež ostaje, Slavija ispada.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 30 avg 2015, 22:22

Pappy je napisao/la:Velež ostaje, Slavija ispada.
Sutra navecer se cujemo ;)
Realno smo trenutno najlosija ekipa u ligi, realno...no medjutim pozivam sve hejtere sto se raduju ovakoj situaciji u Velezu da malo odloze veselje , @ dzelo vam je ponudio opkladu pa iskoristite ;)
@Pappy druze izvini sto se zakacih na tvoj post, ti si kralj foruma i tebi svaka dala :thumbup:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 30 avg 2015, 22:24

Ka'e brat na BH Radiju Benko se sudario sa protivničkim igračem u kaznenom prostoru, a frajer ga ukinuo sa noga. :urnebes:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 30 avg 2015, 22:28

vidis da je bitan entiteski kup, Rudar se satro da ga osvoji po cijenu nek i trpi rezultat PL (olimpic, drina, sarajevo)
:rol:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 avg 2015, 22:30

Ma ostaće Velež, vjerovatno će naći sad solidnog trenera za naše uslove a i ekipa im nije za ispadanje. A i veliki je to klub i taj sindrom ih može ostaviti u ligi i sa lošijom ekipom od ove. Dželo Dželo zavede vas tvoj imenjak u crno :mrgreen:
1946

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 avg 2015, 22:31

:arrow:
dzelllo je napisao/la:Batva, solinas, bitiqrcemvezan :mrgreen: i ostali:smije li se iko sa mnom u avatar okladiti da cemo ostati u ligi?Ako ne ostanemo, birajte avat. koji cu nositi. Pak, ako lezVe ostane ja biram avat. koji nosite
Ko bi normalan htio da ti mjenja avatar :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []