Slobodan igrac se ja mislim moze do 25og kola dovestPappy je napisao/la:Od 8. juna do 3. avgusta je bio ljetni, s tim da se i poslije toga mogao dovesti igrač sa čistim papirima, mislim do 1. septembra. Što se tiče zimskog, opet čitav februar.JoseMourinho je napisao/la:Od kad do kad je kod nas ono bio prelazni rok?
I onaj zimski od kad do kad je?
@pappy ti bi ovo trebo znati
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Hvala, samo još kako ono ide, stranaca koliko hoćeš ali 4-5 u zapisniku? I koliko u-21 u zapisniku tačno?Pappy je napisao/la:Od 8. juna do 3. avgusta je bio ljetni, s tim da se i poslije toga mogao dovesti igrač sa čistim papirima, mislim do 1. septembra. Što se tiče zimskog, opet čitav februar.JoseMourinho je napisao/la:Od kad do kad je kod nas ono bio prelazni rok?
Bravo za tebeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Ja licno smatram da smo favoriti protiv vas .. I sta cemo sad ?
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Sta ces, Mladost ludostEmirTM87 je napisao/la:Bravo za tebeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Ja licno smatram da smo favoriti protiv vas .. I sta cemo sad ?![]()
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Šest stranaca, tri U21.JoseMourinho je napisao/la:Hvala, samo još kako ono ide, stranaca koliko hoćeš ali 4-5 u zapisniku? I koliko u-21 u zapisniku tačno?Pappy je napisao/la:Od 8. juna do 3. avgusta je bio ljetni, s tim da se i poslije toga mogao dovesti igrač sa čistim papirima, mislim do 1. septembra. Što se tiče zimskog, opet čitav februar.JoseMourinho je napisao/la:Od kad do kad je kod nas ono bio prelazni rok?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
HvalaPappy je napisao/la:Šest stranaca, tri U21.JoseMourinho je napisao/la:Hvala, samo još kako ono ide, stranaca koliko hoćeš ali 4-5 u zapisniku? I koliko u-21 u zapisniku tačno?Pappy je napisao/la: Od 8. juna do 3. avgusta je bio ljetni, s tim da se i poslije toga mogao dovesti igrač sa čistim papirima, mislim do 1. septembra. Što se tiče zimskog, opet čitav februar.
Lijep pogled na tabeli.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ovo iz kola u kolo sve zanimljivije. Favorita jednostavno nema. Puno je razocarenja. Velez, Olimpic, Borac, Zeljo, sve ekipe koje nismo ocekivali na mjestu na kojima se sad nalaze. Vjerujem da ce svi ostati u ligi, mada me nebi iznenadilo da netko izleti iz naseg premijersipa. Sloboda je najprijatnije iznenadjenje, a jos bi pohvalio Celik i Radnika. Nije da blistaju, ali iznad mojih ocekivanja. Radnik ce cak izbit i na cetvrto mjesto ako sutra dobije Olimpica. Prije tri mjeseca slavili su na Otoci s 3-2, tko zna, mozda se ponovi.
Zanimljivo mi je da se Mladost ovdje ismijala kao ekipa koja ce ligu napustiti bez boda, a onda nanizu pet utakmica bez poraza. Jesu tu bila cetiri remija, ali danas dobiju Zelju i sigurno imaju sanse za opstankom u ligi.
Jedva cekam da prodju jos 3-4 kola da vidim ocel se itko sa dna dignuti gore, ocel Radnik i Celik nastaviti s dobrim partijama, ocel se dignuti, pasti ili drzat poziciju u sigurnoj zoni, a najvise me zanima mozel Sloboda drzat mjesto koje vodi u Europu. Bit ce zanimljiv razvoj situacije i sa Zeljom. Iako je Velez zadnji, Zeljo je mene najvise razocarao, ali se nadam da ce se dignuti i ako ne za titulu onda da se barem bore za Europu. Vjerovao sam da ih je smorila ta Europa u startu sezone, ali od tog je dosta proslo, trebali su do sad proigrat, a onda izgube od Mladosti koja sigurno nema kvalitet blizu Zeljeznicara. Da je bio remi pa jbg, desava se, ali poraz. Desi se i on, ali Zeljo nikako da pocne uhvati neki ritam i napravi pozitivan niz.
Zanimljivo mi je da se Mladost ovdje ismijala kao ekipa koja ce ligu napustiti bez boda, a onda nanizu pet utakmica bez poraza. Jesu tu bila cetiri remija, ali danas dobiju Zelju i sigurno imaju sanse za opstankom u ligi.
Jedva cekam da prodju jos 3-4 kola da vidim ocel se itko sa dna dignuti gore, ocel Radnik i Celik nastaviti s dobrim partijama, ocel se dignuti, pasti ili drzat poziciju u sigurnoj zoni, a najvise me zanima mozel Sloboda drzat mjesto koje vodi u Europu. Bit ce zanimljiv razvoj situacije i sa Zeljom. Iako je Velez zadnji, Zeljo je mene najvise razocarao, ali se nadam da ce se dignuti i ako ne za titulu onda da se barem bore za Europu. Vjerovao sam da ih je smorila ta Europa u startu sezone, ali od tog je dosta proslo, trebali su do sad proigrat, a onda izgube od Mladosti koja sigurno nema kvalitet blizu Zeljeznicara. Da je bio remi pa jbg, desava se, ali poraz. Desi se i on, ali Zeljo nikako da pocne uhvati neki ritam i napravi pozitivan niz.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
"Neće Velež ispasti, podiće RAja još jedan kredit."rigotina je napisao/la:
1946
pastrmka je vec prodao apartmane i stavio na racun kluba
sta ti je rec pravi navijac 
Sloboda Tuzla
Batva, solinas, bitiqrcemvezan
i ostali:smije li se iko sa mnom u avatar okladiti da cemo ostati u ligi?Ako ne ostanemo, birajte avat. koji cu nositi. Pak, ako lezVe ostane ja biram avat. koji nosite
lezVe do bagro
-
shalabajzer
- Kontakt:
Celik sa trenutnim kadrom ne moze zadrzati gornji dio tabele, ali mislim da ce se zadrzati u sigurnoj zoni, Zeljeznicar lose startao, ali kad se zahuktakju i dok im se zvjezdice priviknu ponovo na nasu ligu, ce lagano da ide prema gornjem dijelu tabele u borbu za sami vrh. Za velez nisam siguran jer puno turbulencija ima u ekipi pa njih ne bi ni prognozirao. Sloboda sa ovim timom moze ostati u utrci bar za to mjesto koje vodi u Evropu, jer ni oni nisu jos pokazali sve sto mogu, jos je ovo tanko od njih i njihovih mogucnosti.Signore je napisao/la:Ovo iz kola u kolo sve zanimljivije. Favorita jednostavno nema. Puno je razocarenja. Velez, Olimpic, Borac, Zeljo, sve ekipe koje nismo ocekivali na mjestu na kojima se sad nalaze. Vjerujem da ce svi ostati u ligi, mada me nebi iznenadilo da netko izleti iz naseg premijersipa. Sloboda je najprijatnije iznenadjenje, a jos bi pohvalio Celik i Radnika. Nije da blistaju, ali iznad mojih ocekivanja. Radnik ce cak izbit i na cetvrto mjesto ako sutra dobije Olimpica. Prije tri mjeseca slavili su na Otoci s 3-2, tko zna, mozda se ponovi.
nema potrebe drug..iskreno neka vas,boli me tuki..ali gledam raspored,izvini,ali najebali ste...dzelllo je napisao/la:Batva, solinas, bitiqrcemvezani ostali:smije li se iko sa mnom u avatar okladiti da cemo ostati u ligi?Ako ne ostanemo, birajte avat. koji cu nositi. Pak, ako lezVe ostane ja biram avat. koji nosite
mladost dobi zelju,svi uzimaju bodove,tesko cete do opstanka..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Velež ostaje, Slavija ispada.
Sutra navecer se cujemoPappy je napisao/la:Velež ostaje, Slavija ispada.
Realno smo trenutno najlosija ekipa u ligi, realno...no medjutim pozivam sve hejtere sto se raduju ovakoj situaciji u Velezu da malo odloze veselje , @ dzelo vam je ponudio opkladu pa iskoristite
@Pappy druze izvini sto se zakacih na tvoj post, ti si kralj foruma i tebi svaka dala
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ka'e brat na BH Radiju Benko se sudario sa protivničkim igračem u kaznenom prostoru, a frajer ga ukinuo sa noga. 
- dr.van nostrand
- Kontakt:
vidis da je bitan entiteski kup, Rudar se satro da ga osvoji po cijenu nek i trpi rezultat PL (olimpic, drina, sarajevo)

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma ostaće Velež, vjerovatno će naći sad solidnog trenera za naše uslove a i ekipa im nije za ispadanje. A i veliki je to klub i taj sindrom ih može ostaviti u ligi i sa lošijom ekipom od ove. Dželo Dželo zavede vas tvoj imenjak u crno 
1946
Ko bi normalan htio da ti mjenja avatardzelllo je napisao/la:Batva, solinas, bitiqrcemvezani ostali:smije li se iko sa mnom u avatar okladiti da cemo ostati u ligi?Ako ne ostanemo, birajte avat. koji cu nositi. Pak, ako lezVe ostane ja biram avat. koji nosite
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.