Vedada mogu povoljno dovestiGreivis je napisao/la:Armin Hodzic!anell je napisao/la:AW on transfers: "We're working on it, not more or less optimistic. You always want more goalscorers".

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Vedada mogu povoljno dovestiGreivis je napisao/la:Armin Hodzic!anell je napisao/la:AW on transfers: "We're working on it, not more or less optimistic. You always want more goalscorers".
U tolikoj mjeri se ništa ne događa da čak ni ovi što pišu za klik više ne mogu nikog da smisle kao potencijalni transferGunner4 je napisao/la:Ima li sta?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
mahrez jel hahahahaha ne bi me cudilo da ga dovede a to bi bio smijesan transfer..VGS je napisao/la:Pise se da je Wenger zagrizao za nekakvog Alzirca, napadac Lestera
jah evo cuo sam maloprije kad viskovic rece.. i to u 6 sati po njihovom vremenu u 7 kod nas.. bas cudno i neobicno sto nece biti do kasno u noc da se iscekuju transferi al eto..Gunner4 je napisao/la:Utorak.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pu pu pu.AA23 je napisao/la:Stiže Kalou
Polako, prvo sa Žigićem da popriča čika Wenger..Artetitis je napisao/la:Pu pu pu.AA23 je napisao/la:Stiže Kalou
Šta Kallstrom radi ovih dana? Čeka Arsenea na Viberu?
Yebiga, Witsel sam kaže da želi u Italiju, Milanu se nudio više puta jer je valjda njihov navijač.BigBigBang je napisao/la:Ne znam zasto ne dovedu Vitsela? 30 miliona eura je sica za nas pogotovo kad uzmes u obzir da nista nismo trosili, Vitsel je fizicki dominantan igrac koji dobro igra defanzivu ima i solidnu tehniku za poziciju koju igra ubio se za nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.