Ona je razlog Dzekinog dobrog raspolozenja. I ona ce veceras da "nastrada" kao BuffonGoalgetter je napisao/la:
Bar hattrick veceras
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Ona je razlog Dzekinog dobrog raspolozenja. I ona ce veceras da "nastrada" kao BuffonGoalgetter je napisao/la:
Evo ocjena od ljudi koji nisu clanovi kulta Dzekology:?????? To ti tekmu gledas na teletekstu???
Pjanicu svaka cast. Dusa nasa! Ali da nije Dzeke ne bi bilo ni onog slobodnjaka iz kojeg je Mire zabio. Ja ne znam sta si ti gledao, Edin izmorio pola Juventusa i opet ih unistio.

ZgemboAdislic je napisao/la:Evo ocjena od ljudi koji nisu clanovi kulta Dzekology:?????? To ti tekmu gledas na teletekstu???
Pjanicu svaka cast. Dusa nasa! Ali da nije Dzeke ne bi bilo ni onog slobodnjaka iz kojeg je Mire zabio. Ja ne znam sta si ti gledao, Edin izmorio pola Juventusa i opet ih unistio.
http://www.whoscored.com/Matches/100593 ... a-Juventus
http://www.goal.com/en/match/roma-vs-ju ... 93/ratings
![]()
Hajd da je blizu, ali Mire DALEKO najbolji igrac utakmice.
Usudujete se da je Miralemov gol radi toga sto je Dzeko "izborio" slobodni.Jao provale. Nisam cito nista smjesnije od onda kad je onaj reko kako je Luka Modric imao predasistenciju za slobodni udarac od kojeg je bio gol. Onaj slobodnjak koji se desio poslje one sto postotne sanse sto je Edin upropastio? Pa ako je iko neciji gol namjestio, onda je Mire Edinov. Jedini razlog sto ga je zabio je sto su Juventus morali da napadaju i sto je ostavilo Edina sa malo igraca u Juventusovoj odbrani koja ga je prije Miretovog gola zatvorila.
ne znam jesi li ikada slušao srpskog komentatora ali svi tako izgovaraju njegovo prezime, totalno nebitna stvar što se mene tičeJackTheStripper je napisao/la:Ko je ovaj komentator na Areni sport?! Para usi ono "Dzeku".
pa vidiš da su u juventusu postavljeni igrači koji su ušli u igru, imaju zelene strelice kraj brojaKopLfc je napisao/la:Nabijem ti taj portal na qrac neznalice morata im u prvoj a nije poceo...dakle nije relevantno
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Ma jok, nista prije brakaemir79 je napisao/la:Ona je razlog Dzekinog dobrog raspolozenja. I ona ce veceras da "nastrada" kao BuffonGoalgetter je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Bar hattrick veceras
Bogami ja sam samo ceko mrtva glava da padne.DragonGirl je napisao/la:Naši Bosanćerosi doniiješe pobjedu protiv tolikog rivala koliki je Juventus, kako je to lijepo čuti...Edin stvarno nije imao mnogo šansi večeras ali bitno je da je iskoristio ono što je imao, kompletna utakmica je bila nekako tvrda, gruba, ali takva je valjda Seria A, pa je i razumljivo...U svakom slučaju sjajan početak sezone definitivno i odlična uvertira pred Belgiju!
Ali stvarno je mnogo startova bilo, mnogo kartona, onaj Ricoli malo malo, pa za džep se hvata. Stil igre Serie A je dosta drugačiji očito pa čovjeku treba vremena da se navikne na gledanje takvih utakmica, nije bilo ni nekih akcija ni šansi pa je na momente bilo i poprilično dosadno, ali na momente je vala bilo i drame kao kad ono Radja skoči na nekog iz Juventusa...soccerfan je napisao/la:Bogami ja sam samo ceko mrtva glava da padne.DragonGirl je napisao/la:Naši Bosanćerosi doniiješe pobjedu protiv tolikog rivala koliki je Juventus, kako je to lijepo čuti...Edin stvarno nije imao mnogo šansi večeras ali bitno je da je iskoristio ono što je imao, kompletna utakmica je bila nekako tvrda, gruba, ali takva je valjda Seria A, pa je i razumljivo...U svakom slučaju sjajan početak sezone definitivno i odlična uvertira pred Belgiju!
![]()
Sta? Mislis da je Amra zamandalila kapiju?Momciluk je napisao/la: Ma jok, nista prije braka
Sex je motivacija.emir79 je napisao/la:Sta? Mislis da je Amra zamandalila kapiju?Momciluk je napisao/la: Ma jok, nista prije braka![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]emir79 je napisao/la:Sta? Mislis da je Amra zamandalila kapiju?Momciluk je napisao/la: Ma jok, nista prije braka![]()
![]()
![]()
![]()
Kad je branio brata Miralema nakon Kielinijevog starta. Reko ubice ga matere mi!DragonGirl je napisao/la:Ali stvarno je mnogo startova bilo, mnogo kartona, onaj Ricoli malo malo, pa za džep se hvata. Stil igre Serie A je dosta drugačiji očito pa čovjeku treba vremena da se navikne na gledanje takvih utakmica, nije bilo ni nekih akcija ni šansi pa je na momente bilo i poprilično dosadno, ali na momente je vala bilo i drame kao kad ono Radja skoči na nekog iz Juventusa...soccerfan je napisao/la:Bogami ja sam samo ceko mrtva glava da padne.DragonGirl je napisao/la:Naši Bosanćerosi doniiješe pobjedu protiv tolikog rivala koliki je Juventus, kako je to lijepo čuti...Edin stvarno nije imao mnogo šansi večeras ali bitno je da je iskoristio ono što je imao, kompletna utakmica je bila nekako tvrda, gruba, ali takva je valjda Seria A, pa je i razumljivo...U svakom slučaju sjajan početak sezone definitivno i odlična uvertira pred Belgiju!
![]()

Trenutno korisnika/ca: 231983, Confiance, General505, MiranGlasnic, UtdBiH21 i 24 gosta.