nismo mi vi da prodajemo ili kupujemo tekme.daffy je napisao/la:ja mislim da prodajete tekme.. jer ste prisli tako blizu interu i onda odjednom popustili.. sumnjam da je slucajno.. i sumnjam da Milan ne moze pobjediti glupu Doriju..
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- _forzamilan_
- Kontakt:
priča se da je novi budžet milana za ljetna pojačanja astronomskih 25m eura 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- majestic24
- Kontakt:
Nesto se pocelo govoriti o prelasku berbatova kod vas. To ce mozda biti trampa s huntelarom
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ne vjerujem ja da ce on u Milan, i njegov babo je vjerovatno jos uvijek mlad za Milana.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
neda mi se stalno isto ponavljati da nemamo dovoljan broj kvalitetnih igrača, ali ne shvatam zašto onda ne stavi mlade igrače da igraju, a ne on stavlja stalno fucking odda i sl panjeve. Povedu na siciliju 4-5 juniora i hajd reko barem će djeca steći neko iskustvo, da ih se pomalo uvodi u prvi tim, al kakvi ,ubacuje samo de vita i to u 70 i nekoj min. Poraz sam svakako očekivao od palerma, al zar ima neke razlike izgubiti ovako 3-1 ili da su od prve igrali klinci i možda bi primili koji gol više. mada i to sumnjam jer recimo mali albetrazzi kakav god da je teško može biti gori na poziciji stopera od jednog odda, ma pandža i mravac nisu gori od njega, ma i ja sam tu negdje kao on.
uglavnom još fiorentina i juve kući, genoa u gostima, vrlo se lako može desiti da i ovo 3. mjesto dođe u pitanje, a prije par kola sa pobjedom se moglo na prvo mjesto
čekam te transfere na ljeto da vidim ima li uopšte nade u bolje sutra, mada već najavljuju da neće puno trošiti (opet).
vjerovatno i sa novim trenerom od sljedeće sezone, nije leo ni mogao realno sa ovakvim milanom puno više, ali je pokazao da je obična kukavica, igra stalno istu formaciju sa istim igračima i radi stalno iste izmjene bez ikakvih njegovih ideja i zamisli, nije nimalo unaprijedio igru tima, sve je šablonski
uglavnom još fiorentina i juve kući, genoa u gostima, vrlo se lako može desiti da i ovo 3. mjesto dođe u pitanje, a prije par kola sa pobjedom se moglo na prvo mjesto
čekam te transfere na ljeto da vidim ima li uopšte nade u bolje sutra, mada već najavljuju da neće puno trošiti (opet).
vjerovatno i sa novim trenerom od sljedeće sezone, nije leo ni mogao realno sa ovakvim milanom puno više, ali je pokazao da je obična kukavica, igra stalno istu formaciju sa istim igračima i radi stalno iste izmjene bez ikakvih njegovih ideja i zamisli, nije nimalo unaprijedio igru tima, sve je šablonski
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ma Palermo je ove sezone skroz druga ekipa, svaka ima cast, treba ljudima samo cestitati na igri i zalaganju. Mozete vi supljirati koliko hocete o svacemu negativnom, al Palermo razvaljuje 
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
- majestic24
- Kontakt:
Narocito kod kucesemafresh je napisao/la:Ma Palermo je ove sezone skroz druga ekipa, svaka ima cast, treba ljudima samo cestitati na igri i zalaganju. Mozete vi supljirati koliko hocete o svacemu negativnom, al Palermo razvaljuje
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- tony-mortale
- Kontakt:
da si pročito moj post kao što nisi vidio bi da piše da sam očekivao poraz od palerma, znači nikakvo umanjivanje njihove kvalitete su ne spominje, al pošto je tema AC Milan jedini koji šupljiraš ovdje si ti, jer ako već imaš žarku želju o sicilijancima pisati bujrum na serija A topic ili otvori makzuzije njihov pa piši i nadugo i naširokosemafresh je napisao/la:Ma Palermo je ove sezone skroz druga ekipa, svaka ima cast, treba ljudima samo cestitati na igri i zalaganju. Mozete vi supljirati koliko hocete o svacemu negativnom, al Palermo razvaljuje
gledao sam utakmicu i sta da kazemo osim KRIMINALNO! Jedini Ronaldinho nesto radi ostalo sve otjerat. Pirla bi za dzabe dao frajer ne moze da hoda,Huntelaar smijesan igrac a ove ostale ne bi ni spominjao. odbranu citavu prodat osim Silve. Vezni red takodjer citav. U napadu ostavit samo Ronaldinha i Pata a ove ostale nazovi igrace otjerat. mislim da je red da se uradi cistka u klubu jer ovako vise nemoze.
Pozz za Rossonere,ev moj prvi post.
Sto se tice ekipe,ova cistika koju svi mi koji navijamo za Milan mozemo ocekivati barem nesto vec ovog ljeta,nedavno su sastancili vezano za kesh za transfere i procurila je sto je kolega iznad napisao cifra od 25 miliona eura,licno ne vjerujem u to,bice vise to je sigurno,i naravno ne vjerujem nista patoloskom lazovu Gallianiju("ne zelim biti upamcen kao covjek koj ije prodao Kaku,radije bi sebi odsjekao ruku")i onda 6 mjeseci kasnije KAKA u Realu.Kruzile su glasine da je Silvio jako nezadovoljan radom uprave prvenstveno Gallianijem i Braidom,javno ga je prozvao kad je doveo Mancinija iz Merde,svasta kruzi netom i po italijanskoj stampi,zadnje glasine su da smo jako zainteresovani za Mexesa i Taiwa ali naravno sad ce Galliani izaci sa nekom sminkerskom pricom,kako mi necemo da kvarimo odnose sa Romom i tako te stavri i da je Taiwo preskup jer je procijenjen na 12-15 miliona eura.
Uglavnom bice burno ljeto u Milanelu.Toliko od mene za pravo javljanje ostanite mi veseli i lijepi i naravno Forza Milan!!!!
Sto se tice ekipe,ova cistika koju svi mi koji navijamo za Milan mozemo ocekivati barem nesto vec ovog ljeta,nedavno su sastancili vezano za kesh za transfere i procurila je sto je kolega iznad napisao cifra od 25 miliona eura,licno ne vjerujem u to,bice vise to je sigurno,i naravno ne vjerujem nista patoloskom lazovu Gallianiju("ne zelim biti upamcen kao covjek koj ije prodao Kaku,radije bi sebi odsjekao ruku")i onda 6 mjeseci kasnije KAKA u Realu.Kruzile su glasine da je Silvio jako nezadovoljan radom uprave prvenstveno Gallianijem i Braidom,javno ga je prozvao kad je doveo Mancinija iz Merde,svasta kruzi netom i po italijanskoj stampi,zadnje glasine su da smo jako zainteresovani za Mexesa i Taiwa ali naravno sad ce Galliani izaci sa nekom sminkerskom pricom,kako mi necemo da kvarimo odnose sa Romom i tako te stavri i da je Taiwo preskup jer je procijenjen na 12-15 miliona eura.
Uglavnom bice burno ljeto u Milanelu.Toliko od mene za pravo javljanje ostanite mi veseli i lijepi i naravno Forza Milan!!!!
- tony-mortale
- Kontakt:
Možda će biti burno ljeto,ali vjerovatnije i da neće baš jer je berlusconijeva kćerka marina koja je inače predsjednica fininvesta koji je većinski vlasnik milana izjavila da neće biti velikih para za transfere jer i nogometni klubovi moraju poslovati kao i svaka druga firma, dakle sa pozitivnom bilancom, i to je potpuno ok kad bi se svi klubovi tako ponašali, ali šta ti vrijedi ako posluješ pozitivno i ne kupuješ precjenjene igrače, a drugi to rade i naravno da nisi konkurentan,
kad je došao na čelo uefe platini je najavio da će kroz par godina biti zabranjeno klubovima koji svake sezone završavaju u minusu da nastupaju u uefinim takmičenjima,i tad bi ovakvi postupci imali smisla, ali zasad od toga ništa, jer skoro svi značajniji klubovi u evropi posluju negativno i LP bez takvih klubova bi bila nikakva.
neki šeik, što je vlasnik fly emiratesa je nudio da kupi paket dionica milana ali su ga odbili, e sad ne shvatam ni logiku berlusconija, ako već neželiš ulagati svoje pare u klub (potpuno ga razumijem, njegove pare i on s njima radi šta hoće), ali tako obara vrijednost kluba i samim tih je siromašniji, ne shvatam što ga ne proda, ili barem jedan dio, a nije da nema zainteresovanih, osim šeika klub je htio kupiti i neki albanski milijarder.
juve prošle sezone potrošio cca 80 miliona i opet nisu konkurentni, inter preko 300 m u zadnjih 4-5 godina, i naravno da te novce nisu vratili iz prihoda kluba, ali eto u milanu se prave pametni i oni hoće neku ekonomsku računicu
kad je došao na čelo uefe platini je najavio da će kroz par godina biti zabranjeno klubovima koji svake sezone završavaju u minusu da nastupaju u uefinim takmičenjima,i tad bi ovakvi postupci imali smisla, ali zasad od toga ništa, jer skoro svi značajniji klubovi u evropi posluju negativno i LP bez takvih klubova bi bila nikakva.
neki šeik, što je vlasnik fly emiratesa je nudio da kupi paket dionica milana ali su ga odbili, e sad ne shvatam ni logiku berlusconija, ako već neželiš ulagati svoje pare u klub (potpuno ga razumijem, njegove pare i on s njima radi šta hoće), ali tako obara vrijednost kluba i samim tih je siromašniji, ne shvatam što ga ne proda, ili barem jedan dio, a nije da nema zainteresovanih, osim šeika klub je htio kupiti i neki albanski milijarder.
juve prošle sezone potrošio cca 80 miliona i opet nisu konkurentni, inter preko 300 m u zadnjih 4-5 godina, i naravno da te novce nisu vratili iz prihoda kluba, ali eto u milanu se prave pametni i oni hoće neku ekonomsku računicu
Fininvest je u Milan u proteklih 6 godina ulozio preko 230 miliona eura,plus prodaja Kake,Sheve onda osvajanje LP-a,sponzori,Tv prava dolazi se skoro do brojek od milijardu eura i minusu?!!!!!Ma **** se Galliani,i naravno nema para ne bih i ni ja dao kad se kupuju promasaji tipa ,Oliveire,Gilardina,Emersonai da ne nabrajam sad dalje,kad je nestalo Silviovog kesha tj kad je prestao placati duplo vise od ostalih za igrace tada se Galliani pogubio i skrsio lovu na neke nenormalne ugovore starim igracima,onda osim sto ih je skupo placao davao je i promasajima velike ugovore,i naravno to ljude koji ulazu viliki novac u klub nervira i neam vise zavrnuse pipu.Silvio izjavi da je sada politika kluba igraci ispod 23 godine,sta Galliani radi,dovodi odpadak iz Intera Mancinija koji ma 30 god,potpisuje ugovor sa Yepesom????!!! koji ima 35 godina(perspektivan decko nema sta)Nudi novi ugovor Inzaghiju????mislim shavatam ja legenda kluba veliki majstor,gotivim ga pravo,al zar nije pametnije ako nista vratiti Paloschija iz Parme ili dati sansu Zigoniju i Verdiju,maldi momci talentovani koji imaju snage i volje da se bore,al jok neka nama nasih senatora,setaca tipa Seedorf(igra covjek one utkamice na koje se nalozi i nafura,ove ostale odseta laganini).Po meni treba cistiku u citavom klubu od uprave do igraca sve pomesti i udariti nove zdrave temelje,jer ovo sto se trenutno radi vodi ka propasti i prosjecnosti.
A vezano za Seika zelio je kupiti 40 posto dionica kluba,Silvio nije zelio prodati,pa smo ih odlucili uzeti za sponzora od iduce sezone na dresovima nosimo FLY EMIRATES.
I jos nesto u subotu se najavljuje bojkot utakmice tj da tribine budu prazne u znak ne adekvatnog pojacavanja ekipe,ne traze se Ronaldo,Mesii i sta ja znam,nego samo kvalitetna pojacanja koja mogu pomoci ekipi da se vrati gdje i pripada,a ne ovi potroseni starci koji dodju u Milan da postare dane uzmu jos koji milioncic.
A vezano za Seika zelio je kupiti 40 posto dionica kluba,Silvio nije zelio prodati,pa smo ih odlucili uzeti za sponzora od iduce sezone na dresovima nosimo FLY EMIRATES.
I jos nesto u subotu se najavljuje bojkot utakmice tj da tribine budu prazne u znak ne adekvatnog pojacavanja ekipe,ne traze se Ronaldo,Mesii i sta ja znam,nego samo kvalitetna pojacanja koja mogu pomoci ekipi da se vrati gdje i pripada,a ne ovi potroseni starci koji dodju u Milan da postare dane uzmu jos koji milioncic.
- alan_kardec
- Kontakt:
Warrick je napisao/la:Fininvest je u Milan u proteklih 6 godina ulozio preko 230 miliona eura,plus prodaja Kake,Sheve onda osvajanje LP-a,sponzori,Tv prava dolazi se skoro do brojek od milijardu eura i minusu?!!!!!Ma **** se Galliani,i naravno nema para ne bih i ni ja dao kad se kupuju promasaji tipa ,Oliveire,Gilardina,Emersonai da ne nabrajam sad dalje,kad je nestalo Silviovog kesha tj kad je prestao placati duplo vise od ostalih za igrace tada se Galliani pogubio i skrsio lovu na neke nenormalne ugovore starim igracima,onda osim sto ih je skupo placao davao je i promasajima velike ugovore,i naravno to ljude koji ulazu viliki novac u klub nervira i neam vise zavrnuse pipu.Silvio izjavi da je sada politika kluba igraci ispod 23 godine,sta Galliani radi,dovodi odpadak iz Intera Mancinija koji ma 30 god,potpisuje ugovor sa Yepesom????!!! koji ima 35 godina(perspektivan decko nema sta)Nudi novi ugovor Inzaghiju????mislim shavatam ja legenda kluba veliki majstor,gotivim ga pravo,al zar nije pametnije ako nista vratiti Paloschija iz Parme ili dati sansu Zigoniju i Verdiju,maldi momci talentovani koji imaju snage i volje da se bore,al jok neka nama nasih senatora,setaca tipa Seedorf(igra covjek one utkamice na koje se nalozi i nafura,ove ostale odseta laganini).Po meni treba cistiku u citavom klubu od uprave do igraca sve pomesti i udariti nove zdrave temelje,jer ovo sto se trenutno radi vodi ka propasti i prosjecnosti.
Odličan komentar. Što se tiče tog najavljenog bojkota, čini se da su sad i navijačima postale jasne neke stvari. A kad najvjerniji navijači bojkotuju voljeni klub, znaš koliko je sati, da je klub dotakao dno. Ako se ovog ljeta ne naprave konačno neki rezovi u ekipi, ja onda stvarno ne znam kada će. Ili će Inzaghi, Nesta, Jankulovski, Seedorf... igrati bukvalno do smrti.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa ne može je ni Inter pobijeditdaffy je napisao/la:ja mislim da prodajete tekme.. jer ste prisli tako blizu interu i onda odjednom popustili.. sumnjam da je slucajno.. i sumnjam da Milan ne moze pobjediti glupu Doriju..
Pazza Inter amala!!
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
jesteli culi da Trezage zeli doci sta mislite da li je sazrio za nas klub mislim tek su mu 32 god ja mislim da je taman :)a Balotteli je jos premlad za nas neka ga neka se kali jos jedno 12 god po drugim klubovima pa onda kod nas
ne zelen je jos trezege. nema utakmica u nogama. negdje u 36 bi bio taman za nas al otom potom. mislim da se mozemo sutat nogom u guzicu ako budemo i 4. jer kako je krenulo necemo ni LP igrat.AC_Milan4ever je napisao/la:jesteli culi da Trezage zeli doci sta mislite da li je sazrio za nas klub mislim tek su mu 32 god ja mislim da je taman :)a Balotteli je jos premlad za nas neka ga neka se kali jos jedno 12 god po drugim klubovima pa onda kod nas
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Balotelija ostaviti jos 6-7 godina u juniorima,pa ga onda tek u prvi tim,a Trezegea na kaljenje u Rimini do neke 37 godine,pa tek onda kod nas.
Majke mi,vise me i ne iznenadjuju. Ono normalno postalo vise
Majke mi,vise me i ne iznenadjuju. Ono normalno postalo vise
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
konacno pobjeda i konacno sam zadovoljan. Ronaldinho kao po navici najbolji ostali solidno ali me odbrana pozitivno iznenadila. penal je kolko sam vidio bio crveni za ambrosinija takodjer. idemo obezbjediti ovo 3 mjesto i onda cistka za iducu sezonu.
Edin Dzeko od sljedece sezone ce nositi dres Milana.To je evidentno.
Ni Milan Tarot ne zna na osnovu cega je to evidentno...A_d_0 je napisao/la:Edin Dzeko od sljedece sezone ce nositi dres Milana.To je evidentno.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.