FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Desole
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Desole » 30 avg 2015, 20:21

Sta vas cudi izjava? Pa Dzeno je poslije Zrinjskog rekao da smo dominirali, a i nedavno je rekao kako je prosle sezone lijepom igrom u finisu sezone privukao 20.000+ navijaca na stadion.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 30 avg 2015, 20:21

hoćel bit snimka na bhtu ?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 avg 2015, 20:25

hifans je napisao/la:hoćel bit snimka na bhtu ?
Trebao bi biti, snimali su, bio i Spaho tu s kamermanima..
Samo Saraj'vo.

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 30 avg 2015, 20:30

Mislim da je Samir najveći sportista u BiH. Djete ne izlazi iz teretane i trenira za dvojicu. Serete po njemu i uzeli ste ga na zub zbog nargile ili... Lupate i tjerate našeg momka iz kluba kao i Asmira Suljića. Mislim da ovo rade ubačeni seljovci jer nevjerujem da postoji normalan navijač koji bi svom igraču mogao ovako psovati i ovoliko ga vrijeđati. Još dijete danas vraća nagradu koju je zaslužio prošle godine, javno se izvinjava a pojedini opet seru pa hoćete li da vam... Pustite ga da igra molim Vas a ako Vam se negleda Sarajevo pa nemojte. Ako nešto nevalja pa to je trener jer on postavlja igru motiviše igrače ... Igrač igra ako strateg kaže da igra a ako igra znači da je najbolji u Sarajevu na toj poziciji, znači nema boljeg pa zašto im psujete. Mašite maramicama i otjerajte džentlmenski trenera a naše igrače i naš ponos nemojte psovati zaboga. Nemojte psovati najbližu rodbinu djeci našoj molim Vas. Postavite se na njihovu poziciju i zamislite da Vam psuju VAŠI navijači pa šta da očekujete od robijaša, manijaka, ... Ma hvala ja nebih igrao u toj ekipi.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 avg 2015, 20:30

THEC je napisao/la:nije brate sve ni u treneru, ne treba dusu grijesiti jer pogledajte Balotelija sta je sve radio, pa i kazne, suspenzije dobijas al dzaba, igrac i dalje isti bez pameti no sto se Samira konkretno tice ako ga ovo ne 'pogodi' tj ako se ne dohaviza sad kad je pod velikim pritiskom i kad mu je veliki broj navijaca okrenuo ledja onda nece nikad, bas sad treba da zapne, da trenira jos jace da pokaze svima da moze i da zasluzuje da bude ne samo u prvom timu nego i glavni igrac tima jer on talenat ima ali mora se raditi i razvijati, ista stvar je i za Dulju samo sto je on u vecem problemu jer je stariji od Radovca i za neki veci iskorak u karijeri njemu vremena ponestaje
Ma Balotelija je usvojila neka bogata familija, tako da je on uvijek imao para.
Al on je poseban slucaj, posebno je udaren u glavu :D

Ma svako snosi dio krivice, od uprave, struke, igraca i navijaca.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 avg 2015, 20:43

meme pitar je napisao/la:Mislim da je Samir najveći sportista u BiH. Djete ne izlazi iz teretane i trenira za dvojicu. Serete po njemu i uzeli ste ga na zub zbog nargile ili... Lupate i tjerate našeg momka iz kluba kao i Asmira Suljića. Mislim da ovo rade ubačeni seljovci jer nevjerujem da postoji normalan navijač koji bi svom igraču mogao ovako psovati i ovoliko ga vrijeđati. Još dijete danas vraća nagradu koju je zaslužio prošle godine, javno se izvinjava a pojedini opet seru pa hoćete li da vam... Pustite ga da igra molim Vas a ako Vam se negleda Sarajevo pa nemojte. Ako nešto nevalja pa to je trener jer on postavlja igru motiviše igrače ... Igrač igra ako strateg kaže da igra a ako igra znači da je najbolji u Sarajevu na toj poziciji, znači nema boljeg pa zašto im psujete. Mašite maramicama i otjerajte džentlmenski trenera a naše igrače i naš ponos nemojte psovati zaboga. Nemojte psovati najbližu rodbinu djeci našoj molim Vas. Postavite se na njihovu poziciju i zamislite da Vam psuju VAŠI navijači pa šta da očekujete od robijaša, manijaka, ... Ma hvala ja nebih igrao u toj ekipi.
EVO MI SUZA KANULA SAD ZBOG NJEGA... dusa draga, jadnik, srce moje malo... danas sam rekao da je PI..CA pa sam onda sjeo i kontam da suse njegovi ljudi vratili sa mora da mi metak ne bi u čelo stavili...
FUJ, SMRAD MALI KLUB MU JE SVE U ZIVOTU DAO, DAO MU PLATU KAKVU DJECA NEMAJU ZA CIJELU GODINU, I ON NA KRAJU ISTE NAVIJACE KOJI SU GA DIZALI NAZIVA FUKAROM I BIJEDOM?
i da, danas RUSTEMOVIC na njegovoj poziciji je pojeo teren i odigrao duplo bolje nego radovac bilo koju utakmicu ove godine!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 avg 2015, 20:51

Sad idemo Slaviji u Lukavicu ,pa nam dolazi Borac.
Sa 6 bodova mi hvatamo prikljucak za lidersku poziciju.Treba sad iskoristiti pauzu,igrace negdje odvesti na pripreme, i malo spustiti loptu. :hmmmmm:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 avg 2015, 20:53

Upad, dozvolite :mrgreen:
Sta su ono Horde skandirale Radovcu kad je predao trofej?

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 30 avg 2015, 20:54

PitarBordo je napisao/la:
hifans je napisao/la:hoćel bit snimka na bhtu ?
Trebao bi biti, snimali su, bio i Spaho tu s kamermanima..
izgleda da neće na bhtu bit snimka, pobjeda mladosti dk snimak utakmice. kad ide onaj pregled kola ?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 avg 2015, 20:58

PANTELIJA DRUZE MOLIM TE NEMOJ DA PISES NA OVOJ TEMI VISE DOK SE NE SMIRIS I SVOJU NEGATIVNOST ISTRESES NA NEKOM DRUGOM!!! POTRAZI SEBI ZENU DJEVOJKU OCA MAMU BRATA SEKU BILO KOGA PA NA NJIMA PROSIPAJ NEGATIVNOST!!!
MJESEC DANA SI OVDJE GLAVNI PLJUVAC! NIKO ZIV TI NE VALJA, KAD CITAM TVOJE POSTOVE IMAM OSJECAJ DA ZELIS ZAPALIT KLUB OD TE NEGATIVE!
UREDU JE KRITIKOVAT AL TI SI NA GRANICI MRZNJE! KAKAV JE TO TVOJ MENTALNI SKLOP COVJECE?
NAZVAO JE I HILJADE DRUGIH FUKAROM PA ONI NE PRICAJU I PISU TO STO TI PISES.

OHLADI MALO :puke:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 30 avg 2015, 21:01

Sabinho je napisao/la:Postovanje braco, cestitam nam na pobjedi, nisam bio u prilici da odem na Kosevo. Moze li mi neko realno napisati sve, sta je bilo sa Radovcem, je li ga se spominjalo, igra, ko se zalagao ko nije... Hvala unaprijed.
Pa eto ne znam šta bih ti rekao, i dalje to ide bez ikakvog rezona i osmišljenosti. Neću da dušu griješim, imali smo par izvrsnih akcija, ali to su samo momenti. X puta se desilo da jednostavno ne znamo šta ćemo pred šesnestercom i, ili izgubimo loptu lošim pasom, ili to ide nazad. Evo sad ću redom ići od igrača do igrača pa iznijeti svoje neko mišljenje.

Delač - Haman bez posla ikakvog
Tatko - Odličan
Step - Vrhunska utakmica, opet pokazuje da je vođa na terenu - galami na igrače, govori im šta i kako da rade, ohrabruje ih, ruži kad treba...
Hebib - Izuzetno borbeno odigrao, imao par dobrih pretrčavanja, nekoliko loših centaršuteva, uglavnom po meni je zadovoljio. Imao je loše ispucavanje, ali sreća nije bilo opasnosti poslije toga.
Bojan - Doslovno je krv propišao danas, dobra igra na malom prostoru, centaršutevi očajni.
Rustem - Kako kaže @rammo, pojeo je teren, osjeti se neigranje, ali ispraviće se to.
Kova - Dosta dobar
Alispahić - Šutao sa distance - pogodio prečku. Par lijepih pasova, ali još je to daleko daleko ispod njegovog nivoa. Vidi se da je na neki način isfrustriran što ne može dat sve od sebe. Desilo mu se više puta da mu sijeku pasove.
Ševko - Po meni je odigrao na dobrom nivou, trčao, probijao, samo mu je ostala ona stara boljka da isuviše mehko ide na igrača kada treba osvojiti loptu, ali je ne gubi skoro nikako kad je u njegovom posjedu.
Krste - na krilu baš baš loše, kad je postavljen na desetku već se vidjelo da mu puno više leži, iako mu ni to nije matična pozicija.
Benko - Standardna borbenost, nije ga išlo danas, fulio 1 na 1...
Izmjene:
Mihojević - Nedovoljno dugo igrao da se išta kaže, Dženo ga je ubacio visoko u sredinu terena, ja sam se iznenadio, igrao je isturenijeg CMF-a.
Duljević - Preprepreloše, nije se vidio, imao priliku 1 na 1, umjesto da šuta, on počeo pravit 1234 lažnjaka i zayebo čist go. Kao da se boji ošutati.
Bekić2 - Puno zujao, malo meda dao u konačnici, ali ima 'muda' da uradi nešto, ne boji se kontakta.

Eto, to bi bilo to. Nit je smrdilo, nit je mirisalo. Sve u svemu, kako neko reče: pobjeda za mir u kući. Nije to ni blizu onoga što ova ekipa može ponuditi. Ne treba zanemariti preveliku vrućinu danas, ja sam se obalijestio na istoku, zakucan sam bio. :mrgreen:

Ka'e neko u drugom poluvremenu: Šta je Hebiboviću, pa ti si navik'o po suncu trčat? Odgovora mu lik, ma vidiš da je sad u hladu pa se ne može naviknut. Bježi tamo ganjaj ga po suncu. :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 30 avg 2015, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 30 avg 2015, 21:02

Pantelija je napisao/la:
meme pitar je napisao/la:Mislim da je Samir najveći sportista u BiH. Djete ne izlazi iz teretane i trenira za dvojicu. Serete po njemu i uzeli ste ga na zub zbog nargile ili... Lupate i tjerate našeg momka iz kluba kao i Asmira Suljića. Mislim da ovo rade ubačeni seljovci jer nevjerujem da postoji normalan navijač koji bi svom igraču mogao ovako psovati i ovoliko ga vrijeđati. Još dijete danas vraća nagradu koju je zaslužio prošle godine, javno se izvinjava a pojedini opet seru pa hoćete li da vam... Pustite ga da igra molim Vas a ako Vam se negleda Sarajevo pa nemojte. Ako nešto nevalja pa to je trener jer on postavlja igru motiviše igrače ... Igrač igra ako strateg kaže da igra a ako igra znači da je najbolji u Sarajevu na toj poziciji, znači nema boljeg pa zašto im psujete. Mašite maramicama i otjerajte džentlmenski trenera a naše igrače i naš ponos nemojte psovati zaboga. Nemojte psovati najbližu rodbinu djeci našoj molim Vas. Postavite se na njihovu poziciju i zamislite da Vam psuju VAŠI navijači pa šta da očekujete od robijaša, manijaka, ... Ma hvala ja nebih igrao u toj ekipi.
EVO MI SUZA KANULA SAD ZBOG NJEGA... dusa draga, jadnik, srce moje malo... danas sam rekao da je PI..CA pa sam onda sjeo i kontam da suse njegovi ljudi vratili sa mora da mi metak ne bi u čelo stavili...
FUJ, SMRAD MALI KLUB MU JE SVE U ZIVOTU DAO, DAO MU PLATU KAKVU DJECA NEMAJU ZA CIJELU GODINU, I ON NA KRAJU ISTE NAVIJACE KOJI SU GA DIZALI NAZIVA FUKAROM I BIJEDOM?
i da, danas RUSTEMOVIC na njegovoj poziciji je pojeo teren i odigrao duplo bolje nego radovac bilo koju utakmicu ove godine!
Ma šta mu je dao! Trenira i plaća treninge. Onda je došao Zenit i gledao dijete i vodili ga na probu e onda mi skontali da možda to djete zna igrat lopte i sad igra za mladu reprezentaciju BiH i to najbolji igrač te repke. šta mu je dao klub osim plate koju imaju i oni koji ne igraju za Sarajevo (posudbe) A kad si ga ti dizao i kako. Ne ispalti se sa takvim raspravljati. Umjesto da navijaš gledaj kome ćeš opsovati. i rahmetli HAse je pio i pušio. Svi igrači Sarajeva za mene su neko kome ne psujem i za koje navijam i kad gube da kad gube. Toliko. Ne pišem o Samiru nego o SVIM IGRAČIMA SARAJEVA .

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 30 avg 2015, 21:04

Dobra danas tekma . Osim 2 gola , 2 precke smo imali i jos 3 prilike izgledne.Odbrana je napokon odigrala fakat ekstra , nismo napokon gola primili.Stepanov i Tatko rutinski , Puzi nakon dosta meceva veoma dobar , jedino hebibovic kaska jer nema snage za 90 min.Vezni red solidan , Kovacevic mi je drag sto se brzo lopte oslobada . Ostali naprijed su dobro odigrali , zao mi sto Krste i Benko jos ne zabise za potpunu tekmu.Okic jedan od najboljih igraca u ove 2 tekme , valjalo bi kad bi se dohavizao.Inace danas jako sparno , igraci su igrali fakat koliko su mogli.Taman pauza sad , malo da se presaberemo i nastavimo nadam se pobjednicki niz na sljedecim tekmama ;)
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 avg 2015, 21:04

Zip je napisao/la:Usput, ovo sto su hz uradili Radovcu :facepalm: :facepalm:
Ne zasluzuje trofej i cao.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 avg 2015, 21:05

uNbx je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Postovanje braco, cestitam nam na pobjedi, nisam bio u prilici da odem na Kosevo. Moze li mi neko realno napisati sve, sta je bilo sa Radovcem, je li ga se spominjalo, igra, ko se zalagao ko nije... Hvala unaprijed.
Pa eto ne znam šta bih ti rekao, i dalje to ide bez ikakvog rezona i osmišljenosti. Neću da dušu griješim, imali smo par izvrsnih akcija, ali to su samo momenti. X puta se desilo da jednostavno ne znamo šta ćemo pred šesnestercom i, ili izgubimo loptu lošim pasom, ili to ide nazad. Evo sad ću redom ići od igrača do igrača pa iznijeti svoje neko mišljenje.

Delač - Haman bez posla ikakvog
Tatko - Odličan
Step - Vrhunska utakmica, opet pokazuje da je vođa na terenu - galami na igrače, govori im šta i kako da rade, ohrabruje ih, ruži kad treba...
Hebib - Izuzetno borbeno odigrao, imao par dobrih pretrčavanja, nekoliko loših centaršuteva, uglavnom po meni je zadovoljio. Imao je loše ispucavanje, ali sreća nije bilo opasnosti poslije toga.
Bojan - Doslovno je krv propišao danas, dobra igra na malom prostoru, centaršutevi očajni.
Rustem - Kako kaže @rammo, pojeo je teren, osjeti se neigranje, ali ispraviće se to.
Kova - Dosta dobar
Alispahić - Šutao sa distance - pogodio prečku. Par lijepih pasova, ali još je to daleko daleko ispod njegovog nivoa. Vidi se da je na neki način isfrustriran što ne može dat sve od sebe. Desilo mu se više puta da mu sijeku pasove.
Ševko - Po meni je odigrao na dobrom nivou, trčao, probijao, samo mu je ostala ona stara boljka da isuviše mehko ide na igrača kada treba osvojiti loptu, ali je ne gubi skoro nikako kad je u njegovom posjedu.
Krste - na krilu baš baš loše, kad je postavljen na desetku već se vidjelo da mu puno više leži, iako mu ni to nije matična pozicija.
Benko - Standardna borbenost, nije ga išlo danas, fulio 1 na 1...
Izmjene:
Mihojević - Nedovoljno dugo igrao da se išta kaže, Dženo ga je ubacio visoko u sredinu terena, ja sam se iznenadio, igrao je isturenijeg CMF-a.
Duljević - Preprepreloše, nije se vidio, imao priliku 1 na 1, umjesto da šuta, on počeo pravit 1234 lažnjaka i zayebo čist go. Kao da se boji ošutati.
Bekić2 - Puno zujao, malo meda dao u konačnici, ali ima 'muda' da uradi nešto, ne boji se kontakta.

Eto, to bi bilo to. Nit je smrdilo, nit je mirisalo. Sve u svemu, kako neko reče: pobjeda za mir u kući. Nije to ni blizu onoga što ova ekipa može ponuditi. Ne treba zanemariti preveliku vrućinu danas, ja sam se obalijestio na istoku, zakucan sam bio. :mrgreen:

Ka'e neko u drugom poluvremenu: Šta je Hebiboviću, pa ti si navik'o po suncu trčat? Odgovora mu lik, ma vidiš da je sad u hladu pa se ne može naviknut. Bježi tamo ganjaj ga po suncu. :lol: :lol: :lol:
Hvala care. :bow: :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 avg 2015, 21:06

@pantelija
Ne volim ulaziti u rasprave sa našim navijačima ali na tvoje se mora odgovoriti, prema ovome što pišeš ovdje u zadnjih godinu dana te je veoma degradiralo i nekad se zapitam kakav si to ti navijač Sarajeva.
Samir je napravio glupost, shvatio je da je pogriješio i izvinuo se. Neki od nas će prihvatiti to izvinjenje a neki ne. Međutim kada su u pitanju igrači koji su ponikli kod nas, a možemo ih na prste jedne ruke izbrojati, možemo im bar jednom progledati kroz prste kada je igra u pitanju. Samir je ušao u lošu formu koja nije uzrok konzomiranja nargile nego jednostavno se to desi, i svakom igraču se to dešava. Samo se kod nas taj pad forme tako loše doživljava da mu se svi okome na leđa. Valjda smo Samiru mogli oprostiti taj pad i podržati ga, a ne ovako ga ponižavati i tjerati ga da čini neke glupe stvari. Ne opravdavam ga on je na te provokacije i uvrede trebao prešutjeti, ali, što reče ovaj gore, stavi se u njegovu ulgu, kako bi ti podnio da ti neko psuje danima sve od-do i pljuje.

Uz svu svoju lošu formu koja ga je zadesila ušao u razdoblje kada se mora uigravati sa novom sredinom terena, kada svi od njega očekujemo da bude taj koji će nositi sredinu, a u tom padu forme on nije uspio i morao je pući, kapitenska traka je bila kap koja je prelila čašu.

O utakmici ćemo kasnije.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 30 avg 2015, 21:08

Veličanstvene HZ na čelu sa novokomponovanim vođama imaju da odlučuju i iživljavaju se nad djetetom. Kriv je onaj ko mu je dao traku, a on neiskusan pokušao da smiri situaciju nakon što smo dali go počelo je pulsiranje. Ono na fb komentari onog momka što mu je psovo, Samir je pokušao ignorisati nakon čega mu ovaj psuje mrtvu familiju, Samir govori nemoj mi psovat mrtve ime sam dobio po amidži koji je dao život za ovaj grad,nakon toga mu ovaj J**+ i njega i mrtvog amidžu. Samir je sa starim htio da se izvine HZ ali ovi po svom. Nemojte samoda nema Hz ne bi ni Tana bilo i svegs toga, jer svi ta normalna raja je pobjegla sa sjevera i na kraju je spalo na brojku od 100.

Sent from my SM-T800 using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 30 avg 2015, 21:09

Ma nije problem ni piti ni pušiti, sve dok se to ne osjeti na terenu i na tijelu. A pošto mi imamo presmiješan koncept treninga, i očajnu fizičku spremu, treba sve poroke zabraniti, uključujući i nargilu. Ko je gledao Kežmanov intervju šta se u Engleskoj radi, zna o čem pričam. Najbolji igrači dolaze pjani i mamurni na treninge, zakolju po pivu na poluvremenu itd. E sad, druga je stvar što oni to sebi mogu priuštiti vizavi njihove spreme, a naše i cucla dovodi do toga ne mogu trčat više od pola sata u kontinuitetu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 avg 2015, 21:11

Sarajlijc@ je napisao/la:
Zip je napisao/la:Usput, ovo sto su hz uradili Radovcu :facepalm: :facepalm:
Ne zasluzuje trofej i cao.
Ma yebo trofej, nego mi zasmetalo ono sto su hz izjavile da mora da kad izadje na teren da podnese psovke i pljuvanje upucene njemu.

Tako se sigurno nece stvoriti mir u kuci...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 30 avg 2015, 21:14

GameFKS je napisao/la:Veličanstvene HZ na čelu sa novokomponovanim vođama imaju da odlučuju i iživljavaju se nad djetetom. Kriv je onaj ko mu je dao traku, a on neiskusan pokušao da smiri situaciju nakon što smo dali go počelo je pulsiranje. Ono na fb komentari onog momka što mu je psovo, Samir je pokušao ignorisati nakon čega mu ovaj psuje mrtvu familiju, Samir govori nemoj mi psovat mrtve ime sam dobio po amidži koji je dao život za ovaj grad,nakon toga mu ovaj **** i njega i mrtvog amidžu. Samir je sa starim htio da se izvine HZ ali ovi po svom. Nemojte samoda nema Hz ne bi ni Tana bilo i svegs toga, jer svi ta normalna raja je pobjegla sa sjevera i na kraju je spalo na brojku od 100.

Sent from my SM-T800 using Tapatalk
Svašta bi ti sad napisao, ali ne mogu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 14 gostiju.