Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

tajger
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la tajger » 30 avg 2015, 20:45

Slatinash_7 je napisao/la:Depay procitan nakon utakmice u Belgiji,momak zna samo u sredinu uci i opaliti loptu..Mata nije za krila to je svima jasno..Pa njih dvojica danas zajedno nisu predriblali niti jednog igraca,tako se ne moze dobiti utakmica..Gomis pojeo Blinda..Sredina solidna,ali s obzirom na renome morali su puno bolje..kukala nam majka kad su nam Young i Fellaini momci za preokreta..
Nije procitan vec je belgiska ekipa tri klase slabija od svih ekipa engleskoj pa je tu i mogao,ista prica Roney

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 30 avg 2015, 21:09

Čovječe na koga se sve nećete okomiti. Čuj Depay kriv, budala je ko očekuje da igrač od 21 godinu ispravlja probleme cijele ekipe i rješava utakmice. Momak je cijelu utakmicu imao gomilu oko sebe, dok je desna strana apsolutno prazna, jel on tu kriv? Rooney i Romero su nam uzeli tri boda. Van Gaalova greška je što je Herreri bukvano dao zadatak napadača, i što kod datog gola nije zamjenio umornog Bastiana.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 30 avg 2015, 21:14

Cuj Depay kriv. :rol: Momak dosao da se lagano izrasta u kljucnog igraca, a vec se od njega ocekuju cuda. Naprosto i Luj ga mora dozirati.

Ev nek dovedemo i napadaca pa i stopera, sta imamo kada na ovaj stil igre nemas prostora prema naprijed. Ovo je neka slow verzija tiki take. Gdje su ebene rotacije, zasto jadni Juan mora po prijemu da vraca svako drugu loptu? Da li je plan da kada je primi, mora cekati Darmiana pa da prebaci na lijevu i trazi il pas u sredinu il centarsut? Kome centrirati, pa trebamo onda dva Fellainija u napadu.

Nije sve tako lose, vidio sam veliki potencijal u ovoj vezi. Morgan ce da jede djecu, samo lagano, Bastian je danas dosta dobro izgledao dok Anderu treba vremena da se privikne na cenera.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 30 avg 2015, 21:29

Van Gaalov poraz danas, čovjek je poremećen pa to ti je.

Glavni razlozi poraza? Romero, Rooney, katastrofalne izmjene i nedostastak muda da se klupira Wayne. Nema riječi kojom se može opisati njegova trenutna forma.

Romero je potpuni luđak, kao i Louis, odmah se vidi u očima čovjeka i jednostavno ne smije ostati prva opcija na golu.

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 30 avg 2015, 23:47

Nakon utkamice, LvG

slika

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 31 avg 2015, 00:24

Belmin6 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Dosli hejteri na svoje, nekima je vaznije dokazati da su oni u pravu, pa makar i po cijenu poraza, egotripovi ih pucaju, ''ja i samo ja'', ona ''jesam sam vam rekao'' je njihova glavna uzrecica, vise uzivaju kada to napisu nego kada United osvoji LP i Prem zajedno, tacno cu da zakljucam ili izbrisem ovaj pdf nastave li ovako :kafa:
Prva pametna od tebe moj @rio. :mrgreen:

Ja fakat ne kontam ljude da samo traže loše i loše i loše tacke. Bože sacuvaj.
Ovo je Bosna. Broj stanovnika je proporcionalan broju fudbalskih strucnjaka. :kafa:
I ljudi koji sve znaju o svemu sto ih pitas.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 31 avg 2015, 00:48

[youtube][/youtube]

Trenutno se špekuliše o novom napadaču ili novoj ''devetci'' Manchester Uniteda. Ovako je to radio, po meni, jedan od najboljih fudbalera ikad. Jednostavno njegova tehnika je nevjerovatna, čista magija. Simply genius. :tokralju:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 31 avg 2015, 00:56

U ovakvom sistemu ja bi radije Sahu iako je Berba WC igrac bio.
Zeljeznicar! 1921 !

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 31 avg 2015, 01:03

Nisam gledao utakmicu, ali kad sam ušao na temu koliko ste se raskukali na Romera rek'o kroz ruke mu ruke prošla, kad ono momak slabije intervenisao, ništa posebno. Puno većih mi problema imamo od golmana, bar po nekom mom mišljenju.
Gary Neville: "Ne probudite se i kažete sebi 'Oh izgubili smo utakmicu, idemo paničariti i kupiti četiri igrača'. Ali ne možete dopustiti da u novu sezonu uđete sa jednim napadačom, za mene Fellaini nije napadač."
OVO!!!!!!!!
1946

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 31 avg 2015, 01:09

Ja ovo govorim tri mjeseca i svi du me napadsli,sta ce Gary :-D
Zeljeznicar! 1921 !

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 31 avg 2015, 02:13

Malo kad gledaš ove starije videe skontaš jednostavno da je Rooney najbolje igrao sa još jednim sjajnim napadačem. Od Ruuda, Ronalda (dobro nije napadač na kakvog ja mislim ali nebitno), Teveza, Berbatova i eto čak do one prve sezone RvP-a. Sada kad je sam i još ostario= trahana.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 31 avg 2015, 08:17

LvG je napisao/la:Nakon utkamice, LvG

slika
OUT!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 31 avg 2015, 08:23

LvG je napisao/la:Nakon utkamice, LvG

slika
Moze bi ljut samo na sebe

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 31 avg 2015, 08:31

Ja fakat ne kontam ljude da samo traže loše i loše i loše tacke. Bože sacuvaj.[/quote]
Ovo je Bosna. Broj stanovnika je proporcionalan broju fudbalskih strucnjaka. :kafa:
I ljudi koji sve znaju o svemu sto ih pitas.[/quote]
Nije samo Bosna upitanju,navijas za united i vjerovatno imas njihove stranice pa pogledaj interviju sa navijacima koji izlaze sa stadiona,da su ogorceni na to koliko se sporo igra,da su obecana klasna pojacanja u napadu a sta ima od toga,ne samo navijaci vec i dokazani bivsi asovi govore o tome i cijeli svijet vidi da nam fali napadac i da se ne moze u sezonu krenut sa starkeljom Rooneyem kojeg odbrambeni fudbaleri siluju,govori se o panicnoj kupovini sto onda nije na vrijeme o tome razmisljano,vec jok dio procesa:Tako da nemoj te price kod nas svi strucnjaci prelistaj malo strane portale pa ces vidjet da i oni imaju isto misljenje

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 31 avg 2015, 09:01

JEL MOGUCE DA OVO IZJAVIslika

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 31 avg 2015, 09:50

[youtube][/youtube]
joj brata :rol:
1946

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 avg 2015, 09:52

:) Kakva je samo budaletina ovaj vaš trener, Gaal je najluđi...

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 31 avg 2015, 10:44

Ma naravno, najludji, al vecina ga brani, druga sezona, dosta noviteta,...

Pa i Monku je druga sezona, prodao 5-6, a doveo isto toliko novih (Gomis, Cork, Montero, Sigurdson, Fabianski, Naugton te Ayew od ove sezone).

Ali sve to ima glavu i rep, stil igre jasan, ova pojacanja kao da igraju skupa vec pet godina,...

Razumem ja da je ogroman pritisak raditi u klubu kakav je United, al covjece ima ogromno iskustvo, pruzena mu je sezona da stvori temelj, pa eto cekali smo i ove da se mal pronadju.

Vise nema nikakvih pardona, ak ih je uopce i bilo. Protiv Poola se oce dobra igra i tri boda.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 avg 2015, 12:53

JoseMourinho je napisao/la:Sto mi nastade post najednom, a fino sam istinu reko za lvg-a :rol: :rol: :clap:
Možda zato jer ovo nije tema za tebe i sve druge nenavijače Uniteda, imaš temu Opšte diskusije i tamo piši šta ti je volja :P
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 31 avg 2015, 13:00

tajger je napisao/la:JEL MOGUCE DA OVO IZJAVI
slika
Reci ti meni šta je on ovdje slag'o ili pretjer'o?
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.