Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Sta fali slijedece kolo sredina Pogba, Pereyra i Marchisio pa cak i ovaj Lemina a napad Cuadrado Morata i Dybala jest da mali nije krilo al et.Jbes vise ba trojku u odbrani, zlo mi nesto.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Fali tiSissoko je napisao/la:Sta fali slijedece kolo sredina Pogba, Pereyra i Marchisio pa cak i ovaj Lemina a napad Cuadrado Morata i Dybala jest da mali nije krilo al et.Jbes vise ba trojku u odbrani, zlo mi nesto.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nemam neki poseban komentar nista nismo odigrali osim zadnjih 15 minuta 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pogba je napisao/la:Fali tiSissoko je napisao/la:Sta fali slijedece kolo sredina Pogba, Pereyra i Marchisio pa cak i ovaj Lemina a napad Cuadrado Morata i Dybala jest da mali nije krilo al et.Jbes vise ba trojku u odbrani, zlo mi nesto.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Oprostite sto vam pisem na temi ali citam evo komentare zadnje 2-3 stranice i isto kao da je ovo samo poraz Juvea, ... ako me shvatate. Morate priznat da i mi imamo odlicnu ekipu,koja je spremno na noz docekala protivnika i zasluzeno pobjedila!
A i pored svega vi ste i dalje favoriti za scudetto .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma dobro, nema panike, iskusni smo i znamo pisati. Mora malo i puknuti poslije 4 godine i odlaska najvaznijih igraca.
Mislim da svi ovdje zamjerimo jedno te isto, a to je kukavicki pristup utakmici.
Ali da se ne ponavljamo, odlicna pauza sto nam dolazi. Sto prije Sandra i Cuadrada uigrati u prvih 11.
Sto prije Moratu vratiti u prvih 11 sa Dybalom i ono najvaznije, sto prije obaviti razgovor sa Pogbom i malo ga smiriti i reci mu da voda ekipe, ako to zeli da bude, i desetka koju nosi nije mahanje rukama i nervoza, nego ono sto je veceras rijetko radio a to je sjajna kontrola lopte, dug korak i odlicno prebacivanje tezista igra sa jedne na drugu stranu.
Mene raduje to sto mi svi znamo da ova ekipa ima strasan potencijal i kada Max nade pravih 11 i kada se povrijedeni vrate, ovo ce ponovo da bude pravi Juve.
Treba jos iskustva i utakmica u nogama u Juventusovom dresu.
Biti ce to dobro aBd, vrlo brzo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da svi ovdje zamjerimo jedno te isto, a to je kukavicki pristup utakmici.
Ali da se ne ponavljamo, odlicna pauza sto nam dolazi. Sto prije Sandra i Cuadrada uigrati u prvih 11.
Sto prije Moratu vratiti u prvih 11 sa Dybalom i ono najvaznije, sto prije obaviti razgovor sa Pogbom i malo ga smiriti i reci mu da voda ekipe, ako to zeli da bude, i desetka koju nosi nije mahanje rukama i nervoza, nego ono sto je veceras rijetko radio a to je sjajna kontrola lopte, dug korak i odlicno prebacivanje tezista igra sa jedne na drugu stranu.
Mene raduje to sto mi svi znamo da ova ekipa ima strasan potencijal i kada Max nade pravih 11 i kada se povrijedeni vrate, ovo ce ponovo da bude pravi Juve.
Treba jos iskustva i utakmica u nogama u Juventusovom dresu.
Biti ce to dobro aBd, vrlo brzo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Mig_Mig je napisao/la:Pomalo lajte, bice banova ! ostat cemo desektovani i ovdje !
Ovako baca udicu a onaj puma sam ceka.leorey je napisao/la:Vrlo smrdljiv klubDa prognoziramo, ispadate u grupi jer su Sevilla i City mnogo kvalitetniji timovi danas, odlaskom vasih najboljih igraca, dok su ih zamijenili neki osrednji realno.
Znam sta hoces da kazes i slazem se. Juventus je mogao doci u Rim sa zeljom da pobijedi i opet otici kuci porazen i to bilo extra po meni jer bi imao manje stvari da korigujes. Medjutin nije, kada pogledas formaciju,odabir igraca i pristup igri ocito je da je dosao po poraz i misija je uspjela.FrancescoTotti je napisao/la:Oprostite sto vam pisem na temi ali citam evo komentare zadnje 2-3 stranice i isto kao da je ovo samo poraz Juvea, ... ako me shvatate. Morate priznat da i mi imamo odlicnu ekipu,koja je spremno na noz docekala protivnika i zasluzeno pobjedila!
Opet,Alegri iako veceras idiot,je ok trener,prosla sezona je dokaz,i kada se ekipa sabere i vrate povrijedjeni igraci stvari ce doci na svoje.
Vecerasnji poraz je bolan i iritantan jer je bio neizbijezan radi pristupa koji je bio ne defanzivan nego "da se ne izrazavam"
FrancescoTotti@ druze pilas pilu naopako na temi Rome si napisao da treba da letite 10 metara iznad oblaka da imate snazan tim i da se ne bojite nikog i onda ovdje napises da je Juve favorit za scudetto

- IlPrincipino
- Kontakt:
Sreca pa smo iskusniji nego pojedini trolovi i puma
Chievo ubi Lazio. Protiv njih igramo sljedecu utakmicu. Ako izvucemo remi bice dobro

Chievo ubi Lazio. Protiv njih igramo sljedecu utakmicu. Ako izvucemo remi bice dobro
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Realno kad gledam sastav Juve-a igraci su bolji pogotov napad Morata i Dybala kao san, treba malo vremena ali vrhunski igraci.
Pogba možda još nije ušao u svoju formu, samo definitivno fali veza Pirilo - Vidal koji su nosili Juve i golovi Teveza.
Ali pozitivno je što kao ste vec izgubili nek su barem naši zabili golove
Pogba možda još nije ušao u svoju formu, samo definitivno fali veza Pirilo - Vidal koji su nosili Juve i golovi Teveza.
Ali pozitivno je što kao ste vec izgubili nek su barem naši zabili golove
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ispravio me @manuel, imali smo mi raspravu o tome ranije, i upravu je. Juve ima dokazani kvalitet, a na nama je tek da se dokazemo.Yucca je napisao/la:FrancescoTotti@ druze pilas pilu naopako na temi Rome si napisao da treba da letite 10 metara iznad oblaka da imate snazan tim i da se ne bojite nikog i onda ovdje napises da je Juve favorit za scudetto![]()
Ja sam poletio, sezona je duga .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Allegri: "Schalke accepted the offer then the club and the player backed out" 
Ubijaš po bekovima, ubijaš po sredini.
-Dybala------Morata--------Cuadrado
----Pogba------Marcha-------Lemina-----
Sandro-----Chiello----Bonny------Caceres
-------------------Gigi---------------------
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba je napisao/la:
-Dybala------Morata--------Cuadrado
----Pogba------Marcha-------Lemina-----
Sandro-----Chiello----Bonny------Caceres
-------------------Gigi---------------------
Bolje obratno Cuadrado i Dybala, obojica mogu igrat cut inside tip krila, ovako ... gubi se na njihovom kvalitetu.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ostvareni kontakti sa Interom za Hernanesa. Agresti objavio. Nemam nista protiv.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlPrincipino
- Kontakt:
Sissoko je napisao/la:Allegri: "Schalke accepted the offer then the club and the player backed out"
Marotta: "Draxler? We never talked to Schalke. We knew that the deal would not be closed."
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- IlCapitano
- Kontakt:
I Heldt je rekao da nismo nista ponudili. Koga briga na kraju krajeva. To je gotov,o idemo dalje.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
IlPrincipino je napisao/la:Sissoko je napisao/la:Allegri: "Schalke accepted the offer then the club and the player backed out"Marotta: "Draxler? We never talked to Schalke. We knew that the deal would not be closed."
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.