Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Giancarlo
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Giancarlo » 22 jan 2009, 20:54

haj neka je izaso iz bolnice, dabogda se sto prije oporavio :P
1942 1983 2001

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 jan 2009, 02:06

Njemu zelim sretan oporavak. Vedo, cjela nacija je uz tebe. Nema predaje!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 23 jan 2009, 02:58

amir je napisao/la:pogledajte veceras ovo http://www.san.ba/index.pxp?id=5088, bas me interesuje sta ce pisati o njegovoj povredi, neki kaze da bi Vedad zigrao za 3 mjeseca
ovaj lik prica gluposti, ne bi mu dao mi psa izlijeci :lol:
to je bilo njegovih 5min. slave, i mala besplatna reklama :lol:
nikad nije ljecio ni jednog fudbalera al zna da bi vedo ozdravio za 3 mjeseca, preko koje formule je to izracunao :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 jan 2009, 17:52

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 24 jan 2009, 17:54

Press konferencija, 22.01.2009.
Vedad Ibisevic.

Za vas sto razumite Njemacki, ja ne kontam nista :mrgreen: : http://video.****.at/vedad-ibisev ... be102.html
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 25 jan 2009, 18:34

Gledao sam Danas na FTV, reprizu od sinoc u emisiji "sa Emirom", gost bio Ciro Blazevic, a telefonom se javio VEDAD IBISEVIC, bila mi puna dusa kada sam cuo Vedadov glas, drago mi je za Vedada cuti a pogotovo danas kad je on pricao,
moj babo je pustio suze kad mu je cuo glas, inace neprati fudbal ali voli Vedada i drago mu je sto dobro igra i postize golove, a zao mu je sto je se povrijedio.
Hvala i Emiru, pa nam je omogucio dacujemo Vedadov glas, a normalno hvala i Vedadu sto nam je htio pricati o sebi i povredi.
Neznam kako da gledam utakmice Hoffenhajma kada nema Vedada, zeljno sam cekao nastavak sezona da ga ponovo gledam.
Vrati nam se Vedade
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

AdemirBHF
Kontakt:

Post Postao/la AdemirBHF » 25 jan 2009, 19:14

Za mene je ovo najveća tragedija......barem sportska imao sam osjećaj da će se ovo desit.......ja mislim da je svak znao da će se najbolji fudbaler tenutno u Evropi povrijedit......zar je morao da igra.....i šta ču sad da gledam kako se Hoffenheim bori za opstanak u prvoj ligi........Kako sejo daje lopte Obasiju........ a on fula.......VEDO....drži se ovo je jedno od ako nije jedna od najtežih ozlijeda u ovom sportu......puno pozdrava sa Ilidže.
Nobody is smart....I'm Nobody....:D:D

benjamin keran
Kontakt:

Post Postao/la benjamin keran » 26 jan 2009, 13:51

ljudi jel znate kak mi je bilo drago kad sam cuo vedi glas u emisiji s emirom,sad je kuci uspjesno se oporavlja :D i to mi je drago jel zna neko koliko ce biti nasih navijaca u belgiji
SAMO JE JEDNA JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA!
SAVEZ NAPOLJEEEEEE!!!!!!!

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 31 jan 2009, 18:58

Gledam danas Hoffenheim i ni blizu kao sa Vedom.Morali su sistem promjeniti ali nema tu onog elena kao kad Vedo igra.Ma kako se trudili sad su samo prosjecna ekipa osim ako Ralf opet nesto ne izmisli.Vedi brzo ozdravljenje ali ipak neka ne zuri s povratkom na teren dok ne bude 100% fit.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 01 feb 2009, 00:24

Ammim je napisao/la:Gledam danas Hoffenheim i ni blizu kao sa Vedom.Morali su sistem promjeniti ali nema tu onog elena kao kad Vedo igra.Ma kako se trudili sad su samo prosjecna ekipa osim ako Ralf opet nesto ne izmisli.Vedi brzo ozdravljenje ali ipak neka ne zuri s povratkom na teren dok ne bude 100% fit.
Ja nisam gledao utakmicu Hoffenhajma danas, ali nemogu da zamislim da nema naseg Vedada i da ga necu gledati duzi period, ali vratit ce se on nama akoBogda jos jaci i bolji.
Gledao sam u petak na tv Hayat u 18 00 sati, isli ovi iz televizije kod Vedada u njegovu kucu i napravili intervju sa njim, pricao je Vedad o svemu i drago mi je sto sam ga vidio na tv-u i cuo od njega sta se tacno desavalo u vezi ove povrede. Bio je i Salihovic kod njega kad je snimano, ma legende prave obadvojica, smiju se i igraju playstation.
Zelim da nam se Vedad brzo ozdravi i vrati nam se uz Boziju pomoc brze nego sto misle

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 01 feb 2009, 11:41

Evo sinoc negdje procitah kako svi strucnjaci u Njemackoj"Boga mole"da niko ne prestigne Vedu na listi strijelaca...

Mada je to tesko za ocekivati..pominjali su i onog Mayera koji je jedini mogao ugroziti Gerda Mullera bas kao i nas Vedo i da se i on na polusezoni povrijedio,samo on je bas bio nadrljo jer mu je pukla potkoljenica,ligamenti,misic..svasta nesta..a i on je poput naseg Vede bio "u mogucnosti"srusiti taj stari Gerdov rekord..Svega mi,mada nisam sujevjeran,ovo mi lici ko da je nko"zacaro"tog famoznog Gerda,kako bi svi koji pokusaju da mu ugroze rekord(mada na njega ne mislili)bivaju"kaznjeni"....svakom se desi neka"povreda"...cudno...

Ja se iskreno nadam da ce nas Vedo da prebrodi sve probleme na koje je naisao i da ce se vratiti spreminiji vec ikada na zelene terene..on je nasa uzdanica i nasa nada..nasa buducnost....
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 01 feb 2009, 11:49

edinko je napisao/la:Evo sinoc negdje procitah kako svi strucnjaci u Njemackoj"Boga mole"da niko ne prestigne Vedu na listi strijelaca...

Mada je to tesko za ocekivati..pominjali su i onog Mayera koji je jedini mogao ugroziti Gerda Mullera bas kao i nas Vedo i da se i on na polusezoni povrijedio,samo on je bas bio nadrljo jer mu je pukla potkoljenica,ligamenti,misic..svasta nesta..a i on je poput naseg Vede bio "u mogucnosti"srusiti taj stari Gerdov rekord..Svega mi,mada nisam sujevjeran,ovo mi lici ko da je nko"zacaro"tog famoznog Gerda,kako bi svi koji pokusaju da mu ugroze rekord(mada na njega ne mislili)bivaju"kaznjeni"....svakom se desi neka"povreda"...cudno...

Ja se iskreno nadam da ce nas Vedo da prebrodi sve probleme na koje je naisao i da ce se vratiti spreminiji vec ikada na zelene terene..on je nasa uzdanica i nasa nada..nasa buducnost....
Jarane 40 golova u 34 utakmice u sezoni je samo od sebe zacarano.Puno je to i stvarno treba da se sve poklopi da se da toliko golova.U posljednje vrijeme je najblizi bio Ailton iz Bremena ali je i on ostao na 33 cini mi se.Ma rekord vise ili manje pao ili ne da je nas Vedo zdrav i da igra to bi ja volio.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 04 feb 2009, 20:11

Boze dragi, razmisljam o utakmici i sa Rijekom i sa Belgijom, i nemogu nikako da shvatim da nece biti naseg Vedada Ibisevica, stvarno mi je zao sto ga nece biti, znacio bi nam puno ali taki je zivot, nekada okrutan i nemilosrdan, ali bit ce akoBogda Vedad brzo opet sa nama, volio bi da svaki dan mogu cuti o njemu kako mu ide oporavak i tako to, ovako mislim jeli dobro, kako napreduje oporavak, sta radi ?
Nemogu ni to da shvatim da ga niko nije obisao iz saveza ili sam Ciro, neka puste te price kako mu je potreban mir, covijeku kada je bolestan treba i obilazak i to mu puno znaci, ohrabri ga psihicki, a normalno treba mu i mir.
Vedade puno nam nedostajes, vrati nam se brzo

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 05 feb 2009, 14:58

amir je napisao/la:Boze dragi, razmisljam o utakmici i sa Rijekom i sa Belgijom, i nemogu nikako da shvatim da nece biti naseg Vedada Ibisevica, stvarno mi je zao sto ga nece biti, znacio bi nam puno ali taki je zivot, nekada okrutan i nemilosrdan, ali bit ce akoBogda Vedad brzo opet sa nama, volio bi da svaki dan mogu cuti o njemu kako mu ide oporavak i tako to, ovako mislim jeli dobro, kako napreduje oporavak, sta radi ?
Nemogu ni to da shvatim da ga niko nije obisao iz saveza ili sam Ciro, neka puste te price kako mu je potreban mir, covijeku kada je bolestan treba i obilazak i to mu puno znaci, ohrabri ga psihicki, a normalno treba mu i mir.
Meni je takodjer Vede zao,i nadam se da ce se sto prije vratiti i ponovo tresti protivnicke mreze. Al ipak,drago mi je sto on i jos neki igraci (Pjanic,Salihovic),nece igrati u ovom sramotnom mecu protiv "velike"rijeke.

b0sna
Kontakt:

Post Postao/la b0sna » 05 feb 2009, 17:20

I meni je zao zbog Vede:(

Al ipak mislim da nije najbolji igrac u nasoj A- reprezentaciji :P

b0sna
Kontakt:

Post Postao/la b0sna » 05 feb 2009, 17:25

majestic je napisao/la:
amir je napisao/la:Boze dragi, razmisljam o utakmici i sa Rijekom i sa Belgijom, i nemogu nikako da shvatim da nece biti naseg Vedada Ibisevica, stvarno mi je zao sto ga nece biti, znacio bi nam puno ali taki je zivot, nekada okrutan i nemilosrdan, ali bit ce akoBogda Vedad brzo opet sa nama, volio bi da svaki dan mogu cuti o njemu kako mu ide oporavak i tako to, ovako mislim jeli dobro, kako napreduje oporavak, sta radi ?
Meni je takodjer Vede zao,i nadam se da ce se sto prije vratiti i ponovo tresti protivnicke mreze. Al ipak,drago mi je sto on i jos neki igraci (Pjanic,Salihovic),nece igrati u ovom sramotnom mecu protiv "velike"rijeke.
Jel to istina da nece igrati Pjanic i Salihovic???

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 feb 2009, 20:06

Vedo Vedo :D :D :D :D
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 05 feb 2009, 20:11

Steta za vedada, ali sta je tu je, imamo mi i muslimovica i dzeku

nisam bas toliko zabrinut
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 feb 2009, 00:14

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... ermer.html

Vedi hvala bogu ide nabolje, opterecenost koljena mu se poboljsala..staka ce se "osloboditi" za sedmicu-dvije.
Doktori su tih prognoza da kazu da u aprilu poceti sa laganim trcanjem, u junu trening sa loptom, a u julu normalni trening sa ekipom. Povreda je takve prirode da i kod vrhunskih sportista oporavak zahtjeva 5-6 mjeseci.
Sretno Vedo :P
Vom Jäger zum Gejagten

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 feb 2009, 13:42

samo da radi po njihovom programu ako bog da brzo ce se oporaviti
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Goalgetter i 11 gostiju.