AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
A ne mogu da vjerujem, dosli tobe 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
I ovaj De Jong je igrac manje, gdje god ga stavio. Witsel ce svakako poboljsati i ucvrstiti sredinu, ali sta sa kreativnoscu? Od koga to dobiti?
Kako je krenulo, bit ce nam bolje ista nego nista sa Witselom, ali nisam zadovoljan merkatom nikako, nista osim napada (koji najvise zavisi od ostalih) nismo rijesili, a bruka para se potrosila. Vidjet cemo sta ce se desiti u ova dva naredna dana, ali cini mi se da su sve karte vise ispucane, jedino iznenadjenje ce nam biti Witsel.
Ev' tek sad vidim da je Coentrao presao u Monaco
pa sto ga mi ne pokusasmo dovesti yebem mu trunje.
Kako je krenulo, bit ce nam bolje ista nego nista sa Witselom, ali nisam zadovoljan merkatom nikako, nista osim napada (koji najvise zavisi od ostalih) nismo rijesili, a bruka para se potrosila. Vidjet cemo sta ce se desiti u ova dva naredna dana, ali cini mi se da su sve karte vise ispucane, jedino iznenadjenje ce nam biti Witsel.
Ev' tek sad vidim da je Coentrao presao u Monaco
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne mozes 2 WC beka u ekipi da imas,dovoljan je De Sciglio 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zenit trazi da Milan obavezno otkupi Witsela sljedece ljeto,a Galliani nudi samo to kao opciju.I tu je zapelo.Ako Milan ne zavrsi posao veceras,onda je Witsel sutra u Londonu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Od svih pripustenih prilika Galliania nekako najvise zalim za Niangollanom, kako momak igra, bori se, na to sve ima dobar sut, a to je sve izgubio zbog natezanja za par mil. Mogli smo imati vrhunskog veznjaka za malo para..
- _forzamilan_
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
tu sam neznalico, šta hošmilanist je napisao/la:Zna'l ko gdje je Chini
- Romagnoli13
- Kontakt:
Spursi nude vise i placanje bez ikakvih rata.Ali Witsel zeli samo u Milan,sapunica se nastavlja.Galliani ima skoro pa gotov transfer,sve mu ide u prilog, ali po obicaju nista covjek ne zavrsava odmah.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Bruka se mrtvac ponovo. Pa koja će mu budala dati igrača na posudbu bez obaveze otkupa kada igraču ističe ugovor sljedeće godine. Logično da Zenit hoće da uzme nešto keša. Tri yebena mjeseca je imao da odradi jednog igrača i nije uspio, i sad zadnji dan nešto kao radi. U najboljem slučaju doći će nam mrtvi Sorriano i to je sve. Transfer rok goli qrac, tekmu u subotu nisam ni gledao niti me zanima kako igraju.
Forza Milan!
Jbt, ja sve kontam merkato traje do sutra kad ono u 11 navecer ende. 
Znaci, ostalo je samo desetak sati za dovesti Witsela oko kojeg se mjesecima pregovaraju tako da ne treba biti iznenadjen ako sta propadne ili dodje Soriano kao spas u zadnji cas.
Hasim ce haman biti poslan na posudbu u Malagu. Pametnije je bilo da je isao stepenicu po stepenicu i igrao sa vrsnjacima u primaveri jer prosle sezone radi raznoraznih povreda nije bio u stanju ni to, a ne da ga salju na posudbu gdje se nece naigrati jer ti niko nece stavljati 17-godisnjaka u prvu postavu koji nije fizicki sazrio ni sa vrsnjacima igrati, a kamo li formiranim igracima.
Ne svidja mi se kako postupaju s njim, par losih poteza u karijeri ce ga unistiti.
Znaci, ostalo je samo desetak sati za dovesti Witsela oko kojeg se mjesecima pregovaraju tako da ne treba biti iznenadjen ako sta propadne ili dodje Soriano kao spas u zadnji cas.
Hasim ce haman biti poslan na posudbu u Malagu. Pametnije je bilo da je isao stepenicu po stepenicu i igrao sa vrsnjacima u primaveri jer prosle sezone radi raznoraznih povreda nije bio u stanju ni to, a ne da ga salju na posudbu gdje se nece naigrati jer ti niko nece stavljati 17-godisnjaka u prvu postavu koji nije fizicki sazrio ni sa vrsnjacima igrati, a kamo li formiranim igracima.
Ne svidja mi se kako postupaju s njim, par losih poteza u karijeri ce ga unistiti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Galliani je vec navukao bijes navijaca na sebr,danas se mora koliko toliko iskupiti,al zasad mrtva tisina.Isto tako broj godisnjih ulaznica govori koliko su navijaci ogorceni,samo 17000 prodali jbt.Mislim da bi Witsel i jos jedan igrac dosta toga promjenili.
Mislim da će na kraju Soriano da stigne uz plaćanje na mali milion rata i možda trampa Suso-Peroti.
Pogledaj ovih ćutuka Zakarda i Nocerina, ne možeš se bagre riješiti nikako. Raskini im ugovor i neka se gone u 3pm. I koji su qrac dovodili Mauria kad nemaju planove sa njim, sad ga jadnog tjeraju iz ekipe. Još jedan dokaz koliko su pogubljeni.
Pogledaj ovih ćutuka Zakarda i Nocerina, ne možeš se bagre riješiti nikako. Raskini im ugovor i neka se gone u 3pm. I koji su qrac dovodili Mauria kad nemaju planove sa njim, sad ga jadnog tjeraju iz ekipe. Još jedan dokaz koliko su pogubljeni.
Forza Milan!
Pitanje je da li imaju vremena dovesti jos dva igraca. Ili volje, ne vide oni haman nikakvog problema u sredini. Ovo ce biti ili Witsel ili Soriano u slucaju da oko prvog propadne, ne vjerujem da ce obojica doci jer je vec kuja dovedena.
Katastrofa merkato, ocekivao sam neki bum zadnjih dana, a evo dodjosmo do zadnjeg dana bez ispaljenog metka, strepi covjek hoce li i tog Witsela dovesti, a kamo li sta drugo.
I kakav je taj Peroti ebemu? Ne bih da sudim unaprijed, al' mi vise pun ku.rac tih igraca iskreno.
Ma meni je Zaccardo bog pa nek' pricaju sta hoce, kako ih samo trola lik
ne mogu da vjerujem da je doslo do toga da moraju raskidati ugovor jer ga drugacije ne mogu otjerati
Nocerina mi nesto zao jbg, izgubio oba roditelja nedavno, solidno igrao kad je dobio priliku (bolje nego decko od 20 miliona u svakom slucaju) tako da bi mu dao sansu do januara da sebi nadje klub. Ovom prvom raskinuti ugovor, ne znam sta vise odugovlace.
Ne bi bilo zgorega ni Montoliva se ubrzo rijesiti, bolje dobiti koji milion za njega nego ga besplatno pustiti.
Katastrofa merkato, ocekivao sam neki bum zadnjih dana, a evo dodjosmo do zadnjeg dana bez ispaljenog metka, strepi covjek hoce li i tog Witsela dovesti, a kamo li sta drugo.
I kakav je taj Peroti ebemu? Ne bih da sudim unaprijed, al' mi vise pun ku.rac tih igraca iskreno.
Ma meni je Zaccardo bog pa nek' pricaju sta hoce, kako ih samo trola lik
Nocerina mi nesto zao jbg, izgubio oba roditelja nedavno, solidno igrao kad je dobio priliku (bolje nego decko od 20 miliona u svakom slucaju) tako da bi mu dao sansu do januara da sebi nadje klub. Ovom prvom raskinuti ugovor, ne znam sta vise odugovlace.
Ne bi bilo zgorega ni Montoliva se ubrzo rijesiti, bolje dobiti koji milion za njega nego ga besplatno pustiti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako je to onaj Perotti što je igrao u Sevilli a mislim da jeste sigurno je dobar igrač, ne znam kako on dođe do Genoe a prije 3,4 sezone bio najbolji igrač Seville. Druga star je što je, koliko se sjećam, momak klasično krilo i ne znam baš koji će nam i on qurac jedino ako ga ne misle forsirati na ofanzivnom veznom.rope11 je napisao/la:Pitanje je da li imaju vremena dovesti jos dva igraca. Ili volje, ne vide oni haman nikakvog problema u sredini. Ovo ce biti ili Witsel ili Soriano u slucaju da oko prvog propadne, ne vjerujem da ce obojica doci jer je vec kuja dovedena.
I kakav je taj Peroti ebemu? Ne bih da sudim unaprijed, al' mi vise pun ku.rac tih igraca iskreno.![]()
Ma meni je Zaccardo bog pa nek' pricaju sta hoce, kako ih samo trola likne mogu da vjerujem da je doslo do toga da moraju raskidati ugovor jer ga drugacije ne mogu otjerati
![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Matri blizu Lazia a Mastour ce u Malagu haman.Nocerino bi trebao put Atalante a Mauri mozda u Sampdoriu.
Mah, da valja ne bi igrao u Genovi. Pun mi klinac vise takvih igraca, da je ne znam ti kakav.
Sad citam da Zenit odustaje od prodaje Witsela jer nece moci dovesti Moutinha, tako da ne zele ovog prodavati zadnji dan... e bas divno.
Da ne pricam i da nam je Totenhem za petama koji odmah nudi novac a ne ove pizdarije sa posudbama, cak iako ga odluce na kraju prodati. Eto, dokle smo sebe doveli zadnji dan ovim cigancenjem, sad samo cekam Soriana koji ceka ko zapeta puska da ga pozovu. 
Sad citam da Zenit odustaje od prodaje Witsela jer nece moci dovesti Moutinha, tako da ne zele ovog prodavati zadnji dan... e bas divno.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Ima li kakvih novosti za transfere?
Citao sam jutros da su jos zainteresirani za Soriana i da bi Mauria mogli poslati na posudbu u Sampdoriu.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Zaccardo u Carpiu a Sky navodi da je Tottenham blizu potpisa Witsela za 25 miliona plus 2 miliona bonusa, sta cekas Galliani izjednacavaj ponudu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.