Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Kakav ba Hernanes ?!
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Burberry46
- Kontakt:
Ma ne mozes samo sa tri igraca prema naprijed nesto uraditi, pogledaj mu pocetni sastav, Dybala, Mandzo, Pereira jedini u ofanzivi, AlegrI vec sljedecu utakmicu mora ofanzivnije krenuti, mora hrabriji biti, mi smo Juve
1946
Prozivaju me često kada kažem da nije sve do igrača i da klub ima svoje računice i da su neke stvari kao što je transfer Comana i sami objeručke prihvatili, a onda ih ovako uhvatiš u laži, nisu dogovorili priču. Nebitno u krajnjoj liniji, samo malo manje advokature i sve 5.IlPrincipino je napisao/la:Sissoko je napisao/la:Allegri: "Schalke accepted the offer then the club and the player backed out"Marotta: "Draxler? We never talked to Schalke. We knew that the deal would not be closed."
Hernanes, igrač lijepe tehnike, ali sigurno ne ono što svi želimo, ali za 1 dan ne može bolje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:
Lijepo rekao covjek. Samo sto smo mi vcrs izasli na teren da ne izgubimo. Ni razmisljali o pobjedi nismo.Buffon: When you play for Juventus you always aim to win, but even when it doesn’t happen you need to offer more than we showed today.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma Cuadrada na desnog beka i totalna ofanziva. 
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- firefirefirely
- Kontakt:
Ma Pereyra je zadnji usao u igruBurberry46 je napisao/la:Ma ne mozes samo sa tri igraca prema naprijed nesto uraditi, pogledaj mu pocetni sastav, Dybala, Mandzo, Pereira jedini u ofanzivi, AlegrI vec sljedecu utakmicu mora ofanzivnije krenuti, mora hrabriji biti, mi smo Juve
Lik za sebe prica u trecem licu ili?Max Allegri kaže kako nije zabrinut nakon najgoreg starta Juventusa.
“Nisam zabrinut, nažalost takve stvari se događaju u nogometu. Moramo promijeniti neke stvari u našem mentalitetu.”
- IlCapitano
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bezvezno bacanje para..bolje zaganjati sta kvalitetno pa makar i u januaru
mada da me ko pogresno ne shvati, sta nam trenutno igra u veznom redu i Hernanes je vrhunsko pojacanje
mada da me ko pogresno ne shvati, sta nam trenutno igra u veznom redu i Hernanes je vrhunsko pojacanje
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 30 avg 2015, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Puno. Mogu dobiti Padoina.
Meni je interesantnije to kako se uopće pregovara s ekipom koja je ispala miš kada je transfer Guarina trebao biti realizovan. Jesmo li baš u takvoj banani da nam treba njihov igrač, tridesetogodišnjak od 14M?
Mali Lemina još i stopirati sve, ne budaliti bez ikakve potrebe skupljanjem škarta ekipa 2-3 klase ispod koje poslije ne možemo nikome uvaliti već moramo pokloniti.
Za nadati se da je sve šala i lupanje novinara mada je zadnji dan prelaznog roka i vjerovatno će se neki igrač sa tla čizme dovesti.
Mali Lemina još i stopirati sve, ne budaliti bez ikakve potrebe skupljanjem škarta ekipa 2-3 klase ispod koje poslije ne možemo nikome uvaliti već moramo pokloniti.
Za nadati se da je sve šala i lupanje novinara mada je zadnji dan prelaznog roka i vjerovatno će se neki igrač sa tla čizme dovesti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:
Sreca pa je #10 zauzeta. Mog'o jos ako dodje i #10 uzeti. Pu pu 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma ne vjeruj Pogba jarane medijima. Ja više i ne gledam šta Laudisa, Di Marzio i ostali objavljuju. Likovi prodali mater rođenu zbog klikova.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Bolje Sneijder nego Hernanes, jeftini bolji igrač, šampion, šta će nam Hernanes, ako nismo uzeli iz Intera Šaćirija ne treba nam ni on.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Baselli briljira u Torinu zasad. Govorio sam ranije kako bi volio da smo njega i Zappu uzeli u paketu, ovako ce nam izmaci k'o i Darmian. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlPrincipino
- Kontakt:
Meni i sada ne izlazi izjava Marotte iz glave da cemo dovesti sampiona i da u Juventusu ne moze igrati svako i da se trazi igrac odredjenog profila...

Zadnja izmjena: IlPrincipino, dana/u 30 avg 2015, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma i Di Marzio poceo supljirati, kakav on.
Samo vise da hoce poceti igrati sa 4 nazad. Nije meni sto izgubimo, vec kako izgubimo, sa onom 3-5-2 formacijom smo u rangu ekipe iz Prve lige FBiH.
Samo vise da hoce poceti igrati sa 4 nazad. Nije meni sto izgubimo, vec kako izgubimo, sa onom 3-5-2 formacijom smo u rangu ekipe iz Prve lige FBiH.
Kun fejekun!
- Burberry46
- Kontakt:
Mislio na Pogbu a napisao Pereira, greskafirefirefirely je napisao/la:Ma Pereyra je zadnji usao u igruBurberry46 je napisao/la:Ma ne mozes samo sa tri igraca prema naprijed nesto uraditi, pogledaj mu pocetni sastav, Dybala, Mandzo, Pereira jedini u ofanzivi, AlegrI vec sljedecu utakmicu mora ofanzivnije krenuti, mora hrabriji biti, mi smo Juve
1946
Roma zasluženo do pobjede, tužno je bilo gledati Juve da nemože centra preći s loptom prvih 10-ak min. Sve je već napisano za 3-5-2, sad dolazi pauza i jedino čemu se nadam je da ne bude novih povreda.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Last time Juventus lost their opening 2 games was in 1912
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.