FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

gramparada
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la gramparada » 30 avg 2015, 23:00

Moggiano je napisao/la:Treba pohvaliti organizaciju utakmice barem iz moje perspektive jer je murija odradila dobar posao i vjerujem nikog nije puno maltretirala.
Što se tiče utakmice, yebiga izaći će Željo bolji i jači, mi koji volimo Želju svim srcem nećemo nikoga pljuvati zbog jedne utakmice u kojoj je napravio greške koje su ga koštale iste. Sljedeću utakmicu kao i u svakoj do sad idem sa nadom da će Željo poderati protivnika jer mi smo Željo i mi smo klasa radnička koja se uvijek borila za ono što zaslužuje, danas je to izostalo.

Čestitke Uzelcu za dobar gol, Hiroš je po meni imao najveći danas motiv da igra za svoj klub, većina ostalih nije to pokazala. Stokić mi djeluje kao da je u Želju došao eto onako, brzo će raja izgubiti strpljenje ako već nije.

FORZA ŽELJO
Hadziahmetovic je dao go

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 30 avg 2015, 23:01

Meni nije jasno kako neko moze nalaziti opravdanja za ovo danas :?
Željeznicar za život cijeli !

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 30 avg 2015, 23:02

Stokic je dosao samo zato sto nije imo gdje drugo...da se razumijemo :D
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 avg 2015, 23:05

Moggiano je napisao/la:Treba pohvaliti organizaciju utakmice barem iz moje perspektive jer je murija odradila dobar posao i vjerujem nikog nije puno maltretirala.
Što se tiče utakmice, yebiga izaći će Željo bolji i jači, mi koji volimo Želju svim srcem nećemo nikoga pljuvati zbog jedne utakmice u kojoj je napravio greške koje su ga koštale iste. Sljedeću utakmicu kao i u svakoj do sad idem sa nadom da će Željo poderati protivnika jer mi smo Željo i mi smo klasa radnička koja se uvijek borila za ono što zaslužuje, danas je to izostalo.

Čestitke Uzelcu za dobar gol, Hiroš je po meni imao najveći danas motiv da igra za svoj klub, većina ostalih nije to pokazala. Stokić mi djeluje kao da je u Želju došao eto onako, brzo će raja izgubiti strpljenje ako već nije.

FORZA ŽELJO
:hmmmmm:

@Merhaba...pa normalno otiso bi u tunguziju da je mogo i zamisli sad sjeba fraeru poleti tamo vamo ponado se pare i onda ga opet vrate ... :roll:
=\_1921_/=

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 30 avg 2015, 23:08

Kako glupe golove su dopustili igračima Mladosti, drugi pogotovo, čovjek na rubu 16 m prije ubačaja je mogao na kafu otići da razmisli šta da uradi s loptom. Slično su dopustili i u BL protiv Borca, kao da čekaju da se igrač sam saplete.
A o promašenim prilikama je suvišno govoriti, ovakvih utakmica smo imali i prošlu jesen (npr. Drina), gdje su ljudi bili mnogo bolji ali su pojedinci rješavali utakmice za nas.
Guranje Begana nema smisla, obe strane su na gubitiku, kako on, tako i klub.
Može neko napisati kakav je bio Hiroš, koliko je proveo u igri. Da li bi on mogao više pružiti na krilu od Beganovića. Nisam imao priliku da ga vidim na djelu.

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 30 avg 2015, 23:08

Uzelac zabio ljudi, na izvještaju u grafici je greška, pogledajte ponovo...
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

KeepTheBlueFlag
Kontakt:

Post Postao/la KeepTheBlueFlag » 30 avg 2015, 23:13

Pa zamislite koliko su losi igraci Uzelac i Hodzurda kad ih ne smije ni staviti da igraju oooo majko moja

P.s. Dzenise hajmo na šišu !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 avg 2015, 23:13

Moggiano je napisao/la:Uzelac zabio ljudi, na izvještaju u grafici je greška, pogledajte ponovo...
pogledas izvjestaj i vidis fino ,sve ce ti biti jasno ,umjesto sto pises gluposti ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

SWRA1921
Kontakt:

Post Postao/la SWRA1921 » 30 avg 2015, 23:15

Uzelac je dao gol!

sofronije
Kontakt:

Post Postao/la sofronije » 30 avg 2015, 23:16

Amir je dao gol...a uzelac se radovao i trcao nazad.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 30 avg 2015, 23:16

Ma svi smo znali da nam treba jos par igraca, meni je ova prica nije cilj titula bezveze. Cuj Zeljo da u augustu kaze ne zelim titulu, nidje veze sta je onda cilj opstat. Sta to govore igracima ne morate pobjedjivat ionako ne zelimo titulu eto izadjite i igrajte. Za mene je taj stav nidje veze
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 30 avg 2015, 23:17

Spiker na stadionu reče Uzelac, na rezultatima on piše, negdje amir, halalite onda moja je greška ako je amir :D
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

SpeedGonzales
Kontakt:

Post Postao/la SpeedGonzales » 30 avg 2015, 23:19

Ovdje izgleda pola nije gledalo utakmicu ali su tu prvi da seru. Gol je dao Amir. I onda neko da ozbiljno shvata kad svi sad glume trenere, tjerali bi, dovodili. Postali smo mahala ko pitari hbt tito, fuj.

Joco igracina, ali kod nas sve neki strucnjaci. Momak odigrao mozda dvije utakmice od pocetka, a par usao s klupe. Pa ljudi kod nas se nafurali da smo Falcao doveli tito te hebo. A sve prculadije od 12 plus godina..
Zadnja izmjena: SpeedGonzales, dana/u 30 avg 2015, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 30 avg 2015, 23:20

Ne ide samo dzenis po sisama. Al nije problem u sisi problem je sto su se puno umislili, a tu ima i nase krivice al o tom po tom. Joco ce proigrati kad i njega pocnu malo razigravati ne mozemo ocekivati da on sam nesto
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 30 avg 2015, 23:22

Moggiano je napisao/la:Spiker na stadionu reče Uzelac, na rezultatima on piše, negdje amir, halalite onda moja je greška ako je amir :D
Uzelac da desnom zabije onakav gol igrao bi u Atletiko Madridu a ne kod nas :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

sofronije
Kontakt:

Post Postao/la sofronije » 30 avg 2015, 23:24

SpeedGonzales je napisao/la:Ovdje izgleda pola nije gledalo utakmicu ali su tu prvi da seru. Gol je dao Amir. I onda neko da ozbiljno shvata kad svi sad glume trenere, tjerali bi, dovodili. Postali smo mahala ko pitari hbt tito, fuj.
Tacno...izgubis utakmicu odma pola tima treba zamijeniti. Sve strucnjaci...svi sve znaju ovi igraci su dobri ...ali po meni pristup utakmicama je jako los , mislim dobri za nasu ligu. Pile se natovario na kokota ....pa danas je servirao loptu za tiaga...ono je trebao dati i da je dao svi bi sad velicali tiaga i ostale.

SpeedGonzales
Kontakt:

Post Postao/la SpeedGonzales » 30 avg 2015, 23:28

sofronije je napisao/la:
SpeedGonzales je napisao/la:Ovdje izgleda pola nije gledalo utakmicu ali su tu prvi da seru. Gol je dao Amir. I onda neko da ozbiljno shvata kad svi sad glume trenere, tjerali bi, dovodili. Postali smo mahala ko pitari hbt tito, fuj.
Tacno...izgubis utakmicu odma pola tima treba zamijeniti. Sve strucnjaci...svi sve znaju ovi igraci su dobri ...ali po meni pristup utakmicama je jako los , mislim dobri za nasu ligu. Pile se natovario na kokota ....pa danas je servirao loptu za tiaga...ono je trebao dati i da je dao svi bi sad velicali tiaga i ostale.
Lose smo igrali to stoji, ali smo bili bez dva jako bitna igraca. Pa kad Barsi fali Messi i Xavi ne bi mogli kruha a ne mi. Kokot je danas bio odlican, igrac koji moze potezom rijesiti utakmicu. Primjer je Vitez, gdje smo isto lose igrali.

Tiago isto jedan od najboljih na terenu, veliko osvjezenje za ekipu. Nismo smjeli izgubiti, ali idemo dalje, ima jos utakmica.

Bas nekog zanima sto bi pile dovodio i odvodio igrace. Naklatio se na dva imena i ne prestaje, a da je neko drugi dobio bi ban 30 puta.

Djelmic je vrh ove ekipe i najbolji igrac. Konstatno iz utakmice u utakmice nas najbolji igrac, a danas se vidjelo koliko nam fali.
Zadnja izmjena: SpeedGonzales, dana/u 30 avg 2015, 23:32, ukupno mijenjano 2 puta.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 30 avg 2015, 23:31

pile87 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ovakav dženis kakav je bio danas nije nikakav gubitak. memija jeste jer prave zamjene nemamo, ali on danas možda i najgori. a kosorić će najviše faliti. bar se vraća đelmić koji je, opet kažem, po čistom učinku meni naš najbolji igrač u ovoj sezoni dosad.
Eto imace vise vremena za sjedenje u Kiborgu izgleda mu to postalo vaznije.
A nije vala ni ''Pasha'' u Brezi na odmet :D
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 30 avg 2015, 23:33

MrRiccoli je napisao/la:Ne ide samo dzenis po sisama. Al nije problem u sisi problem je sto su se puno umislili, a tu ima i nase krivice al o tom po tom. Joco ce proigrati kad i njega pocnu malo razigravati ne mozemo ocekivati da on sam nesto
Od onog gola u Budimpesti on nije odigrao nista ali bukvalno nista. Joco od kako je dosao nista. Jos Sadikovic E u svim kombinacijama i ode sve gdje ne treba

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 30 avg 2015, 23:34

Mislim da nema potrebe da se omalovazava ekipa Mladosti. Nije vazno da li je selo kod Kaknja ili nesto tako, mnogi "velikani" naseg fudbala bi se mogli ugledati na njih. Najlakse je laprdati i koristiti se onime sto su ljudi godinama gradili (u nasem slucaju gotovo stotinu godina), a mnogo teze je zasukati rukave i raditi nesto pozitivno. Umjesto da svi pozdravimo napor ljudi iz Mladosti neki se sprdaju s njima. Obilo nam se to danas o glavu, a pojedini nikako da nauce nesto iz toga. Da uvijek dobija bolji i poznatiji vjerujem da se ne bi ni igrala ova igra.

Kako niko da ne spomene idiotski potez Memije. Nesto onako ne prilici igracu koji igra za najveci klub u drzavi. Nadam se da ce biti dobro kaznjen zbog onoga sto je napravio, ako ti je krivo sto gubis budi bolji na terenu, a ne u laktanju. **** ga ocito je da su nam neki likovi koje slavimo kao idole donjeli dosta seljackog posla(sto je ironija koliko zapravo gospodu glumimo) pa nam nije strano ni simuliranje, psovanje, divlji potezi igraca. Mozda da spustimo loptu, jer stvarno nismo nista vise vrijedni od ostalih.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.