Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Miskeee10
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la Miskeee10 » 30 avg 2015, 22:55

Ama ne vjerujem Piplici,bas zbog toga sam i naveo ovo sa haretom jer momak jasno kaže da je Zuki napravljena nepravda i sam kaže da se meni to desilo nikad se ne bih vratio. I sad mi trebamo povjerovati da je i npr. Hare rekao da Zuka ne treba dolaziti u Brazil.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 30 avg 2015, 22:56

bhfanatic14 je napisao/la:
Miskeee10 je napisao/la:Ako su igrači jednoglasno tražili da Zuka ne dođe u Brazil zašto onda Medunjanin u svom intervjuu kaže da mu je učinjena nepravda.Neko laže!!
Niko nista nije trazio ! Pusti lazi smrdljivog avaza koji je uklanu sa pilavom begicem prolicem svinjarom i ostalim. Vjerujes piplici lopovu koji je namjesto utakmice po cottbusu. Neka ga upitaju za te tekme to nesmiju novinari jer znaju da je pod istragom. Samo nekom ludom srecom jos nije u zatvoru.. cirkus colorado ! Nista drugo, kupleraj je repka htjeli vi to prihvatit ili ne ! Neka kaze piplica sto je pare sve uzimo na crno i to dobre a kao izjavio radi skoro dzaba i nije prijavljen ko fol. . Al stekalo se fina kinta to ne kaze. Takvi strucnjaci veliki baljic piplica i ostali nigdje ih nema niko ih nece !
Ovo sam govorio pod drugim nickom prije i za vrijeme SP da nam je savez organizovan kao korida u Cevljanovicima. Mislim da nismo ni svjesni kakve smradove su ostavljali za sobom u Brazilu savez, strucni stab pa cak i pojedini igraci.
lezVe do bagro

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 avg 2015, 23:07

Tako je @dzello.. samo raja glupa nevjeruje. Pustaju da se vodaju za nos. Ja bi mogo svasta nesta napisat ali ovo je forum ima glupana kojima netreba davat istinu. Neka zive u zabludi i mislima da ova repka funkcionise. Kazem jos jednom samo svaki put ko dobro prati spisak i neke pozive dobit ce odgovore na dosta toga. Mesa je i dalje sluga kao sto je i safet bio. Vaha je gospodin nece njemu pilav dirigovat i begic. Zato ih je vaha fino odbio nije glup vodit cirkus.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 30 avg 2015, 23:12

Nema se šta pametovati, Ervin Zukanović je igrač koji zaslužuje biti u reprezentaciji, Ervin Zukanović je čovjek koji voli ovu reprezentaciju i uvijek je davao maksikum. To je jedino bitno, zato se ******* na svakog ko koči njegov poziv u svetinju.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 avg 2015, 23:16

DragonGirl je napisao/la:I tada je bilo jasno da Zukanović ima problema sa Savezom, Sušićeva greška je bila ta što se, umjesto da za dobrobit reprezentacije, u trenutku kada nam je bio važan svaki igrač, kao selektor stane na loptu i pokuša biti spona rješavanja tog problema, on priklonio Savezu i dodatno podgrijavao situaciju svojim izjavama. Samim tim je na sebe navukao gnjev i sumnju. Mada, vrlo lako je moguće da je on tu bio isključivo marioneta Saveza. Kako god, mnogo toga mutnog je bilo tada, mnogo mutnog je i sada i ova mrlja se opet otvara što nam nikako ne odgovara, pogotovo pred ovako bitan period za naš tim.
Pa pokusao je, trebala bi se sjecati. "Ervine ako ne mozes dobiti vizu za USA, cekamo te u Brazilu" , ne znam ima li gdje video zapis, ali to je bilo na BHT1 nakon svih tih problema oko ambasade.

Onda nakon toga je puklo i u Zukanovicu i opleo po savezu, da ne bude zabune razumijem Zukanovica u tom momentu bi i meni svako ziv bio kriv. Nije imao strpljenja i sve je puklo.

Onda su pocele raznorazne price, ko koga zasto i kako.
Ovo mora jednostavno da se rijesi, a ne sumnjam da ce novinari(mislim na one krokodile) sutra poceti sa svojim spletkama i da narusavaju atmosferu u reprezentaciji, to oni jedva cekaju.

Najgore sto to sve moze uticati pred utakmicu sa Belgijom.

Samo cu reci, jadan Mesa kakvi su lopovi oko njeg. Kad tad cemo i njeg potrositi i zarad saveza izmisliti 1000 kojekakvih prica kao i sa Safetom sto je bilo, a sva ova prica lezi unutar saveza.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 30 avg 2015, 23:18

bhfanatic14 je napisao/la:Tako je @dzello.. samo raja glupa nevjeruje. Pustaju da se vodaju za nos. Ja bi mogo svasta nesta napisat ali ovo je forum ima glupana kojima netreba davat istinu. Neka zive u zabludi i mislima da ova repka funkcionise. Kazem jos jednom samo svaki put ko dobro prati spisak i neke pozive dobit ce odgovore na dosta toga. Mesa je i dalje sluga kao sto je i safet bio. Vaha je gospodin nece njemu pilav dirigovat i begic. Zato ih je vaha fino odbio nije glup vodit cirkus.
Ovu zadnju recenicu kad sam rekao na forumu, harishp, Virtual i calcio su me ismijavali i pravili budalom. Nije covjek lud da udje u cirkus gdje se ne zna ko koga hebe. Ustvari,mozes isjerati i cirkus orkestar (2011), ali ce smece ostati za njima. Slazem se u potpunosti da ne treba iznositi istinu, neka vjeruju da je sve uredu, jer ovakvi likovi koje sam ranije naveo i njima slicni ne zasluzuju pravu istinu.Dovoljno su im isprali mozak da ne mogu sloziti kockice u glavi.
lezVe do bagro

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 avg 2015, 23:20

bhfanatic14 je napisao/la:Tako je @dzello.. samo raja glupa nevjeruje. Pustaju da se vodaju za nos. Ja bi mogo svasta nesta napisat ali ovo je forum ima glupana kojima netreba davat istinu. Neka zive u zabludi i mislima da ova repka funkcionise. Kazem jos jednom samo svaki put ko dobro prati spisak i neke pozive dobit ce odgovore na dosta toga. Mesa je i dalje sluga kao sto je i safet bio. Vaha je gospodin nece njemu pilav dirigovat i begic. Zato ih je vaha fino odbio nije glup vodit cirkus.
Pa i ti si okrivio Safeta zbog Zukanovica, a vrlodobro vidis ko je kriv i ko nam rastura reprezentaciju.
Susic ovo Susic ono, eto nema ga opet isto.

Sutra ne mogu ni zamisliti sta ce novinari da pisu, valjda nam ne razvale atmosferu unutar reprezentacije do Belgije.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 30 avg 2015, 23:22

susic i savez su sukrivci.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 avg 2015, 23:22

Bh. internacionalac Ervin Zukanović debitovao je u ovom susretu u dresu Sampdorije u Seriji “A” nakon što je u igru ušao u 22. minuti susreta.

Ovo i ne bi bilo posebno privuklo pažnju da selektor Mehmed Baždarević nije Zukanovića za utakmice protiv Belgije i Andore izostavio sa spiska zbog, kako je istakao, Ervinove povrede.

No, očito da Zukanović nije povrijeđen i da je još jednom vrlo upitan razlog zašto ga nema u reprezentaciji.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 avg 2015, 23:23

Ervin Zukanović večeras je nastupio za svoju Sampdoriu. Ne bi to bilo ništa čudno da selektor Baždarević na prošlosedmičnom obraćanju medijima nije rekao kako se Zukanović ne nalazi na spisku radi povrede zbog koje će uskoro biti operisan.

– Zukanović je bio pozvan, i to među 23 igrača za utakmice protiv Belgije i BiH, ali su on lično, a onda i klub tražili od mene da zbog njegove povrede propusti reprezentativne obaveze i za tri ili četiri dana bude podvrgnut operaciji.

Sada kada vidim da je igrao sam iznenađen, ali mi je i žao što ga nismo pozvali, obzirom da nam je bio potreban. – kaže Mehmed Baždarević za **** portal.

Zukanović je u igru ušao u 22. minuti na gostovanju Sampdorije Napoliju (2:2), kada je zamijenio povrijeđenog Codu.

– Vjerujem svojim igračima i zdravlje djeteta je najvažnije, tako da sam mu dozvolio dopust jer ga nisam želio dodatno ugroziti. – govori Meša.

Baždarević je već okupio dio reprezentacije u Briselu, a sutra će se u kampu naše reprezentacije odazvati i svi pozvani igrači, te započeti sa punim pripremama za meč protiv Belgije u četvrtak.

Mi imamo zadatak da raspoloživi igrači kadar maksimalno pripremimo za utakmicu protiv Belgije i prema planiranom nastavljamo sa pripremama. – zaključio je Mehmed Baždarević razgovor za **** portal.

Kvalifikaciona utakmica između Belgije i Bosne i Hercegovine igra se u četvrtak u 20,45 sati u Briselu.

(****)

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 30 avg 2015, 23:25

1992, 2006, 2009, 2011, 2015

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 30 avg 2015, 23:25

Ovo je sapunica samo takva...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 avg 2015, 23:27

Ako je ovako kako Bazdarevic kaze (uzecemo da mu vjerujemo) onda je iskljucivo Sampdoria krivac, jer sigurno da su dali garanciju da nece igrati zbog ove povrede, ali evo povrijedio im se igrac i Zenga ubaci Zukanovica.

Ali posto ova prica sa Zukanovicem traje vec duze vrijeme, ko ce znati je li ovo zapravo istina.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 30 avg 2015, 23:27

Goalgetter je napisao/la:
Ervin Zukanović večeras je nastupio za svoju Sampdoriu. Ne bi to bilo ništa čudno da selektor Baždarević na prošlosedmičnom obraćanju medijima nije rekao kako se Zukanović ne nalazi na spisku radi povrede zbog koje će uskoro biti operisan.

– Zukanović je bio pozvan, i to među 23 igrača za utakmice protiv Belgije i BiH, ali su on lično, a onda i klub tražili od mene da zbog njegove povrede propusti reprezentativne obaveze i za tri ili četiri dana bude podvrgnut operaciji.

Sada kada vidim da je igrao sam iznenađen, ali mi je i žao što ga nismo pozvali, obzirom da nam je bio potreban. – kaže Mehmed Baždarević za **** portal.

Zukanović je u igru ušao u 22. minuti na gostovanju Sampdorije Napoliju (2:2), kada je zamijenio povrijeđenog Codu.

– Vjerujem svojim igračima i zdravlje djeteta je najvažnije, tako da sam mu dozvolio dopust jer ga nisam želio dodatno ugroziti. – govori Meša.

Baždarević je već okupio dio reprezentacije u Briselu, a sutra će se u kampu naše reprezentacije odazvati i svi pozvani igrači, te započeti sa punim pripremama za meč protiv Belgije u četvrtak.

Mi imamo zadatak da raspoloživi igrači kadar maksimalno pripremimo za utakmicu protiv Belgije i prema planiranom nastavljamo sa pripremama. – zaključio je Mehmed Baždarević razgovor za **** portal.

Kvalifikaciona utakmica između Belgije i Bosne i Hercegovine igra se u četvrtak u 20,45 sati u Briselu.

(****)
WTF :evil:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 avg 2015, 23:28

Evo vec je pocelo, ne trebamo do sutra cekati. :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kokice i sokic pripremite, kao sto @DragonGirl kaze, sapunica je pocela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A sad opletite :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 avg 2015, 23:29

Interesantno ovo sto Mesa kaze. Zukanovic je trazio da ga izostavi zbog povrede.
Opet neke petljavine/nesporazumi/problemi u komunikaciji...
Ali ne vjerujem da ce sve ovo uticati na atmosferu.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 30 avg 2015, 23:30

Vazda neka sr@nja. :crazy:
15.10 - 15.06 ...

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 avg 2015, 23:31

emir79 je napisao/la:
Pa i ti si okrivio Safeta zbog Zukanovica, a vrlodobro vidis ko je kriv i ko nam rastura reprezentaciju.
Susic ovo Susic ono, eto nema ga opet isto.

Sutra ne mogu ni zamisliti sta ce novinari da pisu, valjda nam ne razvale atmosferu unutar reprezentacije do Belgije.
Jesam zato sto je susic sukrivac. Bio je njihova marioneta ja nemam licno nista protiv safeta. Nego volim ovu repku i necu da igraju antitalenti za nas i da kriminalci vode savez. Zar nam netreba bit isti cilj i meni i tebi ako si navijac repke da budemo zdrava sredina i da igraju najbolji? E tako nije bilo u safeta nego bio lopovluk kriminal igrali oni koji placaju . Jos uz to taktika postava nula i sve nula bilo kod safeta zato sam bio protiv njega. Sp je samo zamazo oci navijacima da smo mi neka sila i da je sve uredu. I jos dosta stvari je bilo, znam nece ti se svidjat ali safet kolko god bio igracka legenda je nula od trenera i nula od covjeka ! Ziva istina !
Stadion Koševo

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 avg 2015, 23:34

Hajmo vjerovati da je Zukanović teoretski mogao igrati (kao što smo i večeras vidjeli) ali da će u toku ove sedmice otići na tu operaciju.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 avg 2015, 23:35

dzelllo je napisao/la:
Ovu zadnju recenicu kad sam rekao na forumu, harishp, Virtual i calcio su me ismijavali i pravili budalom. Nije covjek lud da udje u cirkus gdje se ne zna ko koga hebe. Ustvari,mozes isjerati i cirkus orkestar (2011), ali ce smece ostati za njima. Slazem se u potpunosti da ne treba iznositi istinu, neka vjeruju da je sve uredu, jer ovakvi likovi koje sam ranije naveo i njima slicni ne zasluzuju pravu istinu.Dovoljno su im isprali mozak da ne mogu sloziti kockice u glavi.
Upravo tako !!! :thumbup: a te trolere ne uzimaj za ozbiljno, kante govore za sebe :kafa:
Stadion Koševo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, Confiance, Google [Bot], HariTz, Jabroni, MostarReds22 i 55 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []