Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Bochum i Hertha sigurica, zao mi ove Herthe pravo!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Majstor ostaje majstor. Bez obzira na sve, Ruud i dalje trese mreže. Prava šutina za 1-1.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Evo zavrsena je jos jedna sezona u Bundesligi, i jedino sto je sigurno bilo od samog starta je to da ce titula u Minhen. Bavarcima cestitke na titulu prvaka.
Prvak: Bayern Muenchen
LP: Bayern Muenchen, Schalke 04
Kvalifikacije za LP: Werder Bremen
EL: Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund i VfB Stuttgart
Ispali: Hertha BSC, Bochum
Baraz: Nuernberg
Vidjecemo seljedece sezone, kako ce neki klubovi podnijeti igranje na dva fronta (tu mislim na ekipe u EL), i nadam se da nece biti kao prethodnih godina gdje su neku konstantu na dva fronta samo pokazivali Bayern, Werder i HSV. Isto tako se nadam da to cetvrto mjesto nece se dovoditi u pitanje, jer sam siguran u pobjedu Bayerna protiv Intera.
Sto se tice ispadanja moze se reci sasvim zasluzeno su ispali Hertha i Bochum, ovi nisu igrali prvi dio sezone (Hertha), ovi u drugom djelu sezone (Bochum) i dobili su ono sto je bilo potrebno. Sto se tice baraza nadam se da ce Augsburg izboriti plasman u Bundesligu, treba malo promjene, imaju odlicnu ekipu, odlican stadion, nekako ekipa slicna Mainzu (Gero nemoj sta zamjeriti).
Jos bih rekao da je najvece razocarenje sezone Hamburger SV, jer s onakvim igracima i onakvim stadionom i navijacima, biti sedmi je veliko razocarenje. Ali eto sjedio je kloc na klupi, pa smo platili taj neki ceh.
Prvak: Bayern Muenchen
LP: Bayern Muenchen, Schalke 04
Kvalifikacije za LP: Werder Bremen
EL: Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund i VfB Stuttgart
Ispali: Hertha BSC, Bochum
Baraz: Nuernberg
Vidjecemo seljedece sezone, kako ce neki klubovi podnijeti igranje na dva fronta (tu mislim na ekipe u EL), i nadam se da nece biti kao prethodnih godina gdje su neku konstantu na dva fronta samo pokazivali Bayern, Werder i HSV. Isto tako se nadam da to cetvrto mjesto nece se dovoditi u pitanje, jer sam siguran u pobjedu Bayerna protiv Intera.
Sto se tice ispadanja moze se reci sasvim zasluzeno su ispali Hertha i Bochum, ovi nisu igrali prvi dio sezone (Hertha), ovi u drugom djelu sezone (Bochum) i dobili su ono sto je bilo potrebno. Sto se tice baraza nadam se da ce Augsburg izboriti plasman u Bundesligu, treba malo promjene, imaju odlicnu ekipu, odlican stadion, nekako ekipa slicna Mainzu (Gero nemoj sta zamjeriti).
Jos bih rekao da je najvece razocarenje sezone Hamburger SV, jer s onakvim igracima i onakvim stadionom i navijacima, biti sedmi je veliko razocarenje. Ali eto sjedio je kloc na klupi, pa smo platili taj neki ceh.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bayern je očekivano(nemojte se vaditi na ovu anketu)prvak Njemačke. Iako nisu igrali maestralno prvi dio sezone, u drugom su to nadoknadili i zasluženo osvojili prvo mjesto.
Leverkuzen je, po ko zna koji put, pao u finišu, te će sljedeću sezonu igrati Euroligu.
Schalke je, uz Dortmund, iznenađenje sezone. Iako su cijelu sezonu na klupi imali Magatha, mislim da je rijetko ko pomislio da će se boriti za titulu do 2 kola prije kraja. Kapa dolje za sezonu plavih.
Bremen je nakon katastrofalnog starta konačno pokazao od kakvog su materijala. Schaaf im je odlično tempirao formu, Ozil, Marin i Pizzaro su briljirali na proljeće i zasluženo došli do kvalifikacija za CL.
Stuttgart je progledao nakon odlaska Babela; to su pokazali i u prvom meču protiv Barcelone, a posebno u Bundes ligi.
Kao što @Amer reče, Hamburg je razočarenje sezone. Dodao bih tu i Wolfsburg, koji je mogao a i morao više, posebno kada ih je Veh vodio. Kostner je pokazao da je Wolfsburg odlična ekipa, te malo vratio prošlosezonski sjaj, no to je bilo prekasno.
Hoffenheim, od njih sam očekivao da budu nešto konkurentniji, te da se bore za Evropa ligu. Prevario sam se, ipak su nezreli, a posebno je katastrofalna bila ona njihova crna serija.
Herha i Bochum - putnici u Zweitu. Hertha je pokazala da glavni grad ne mora imati svog predstavnika. Nisu kupili Voronyna, otišao je Pantelić, otišao je Šimunić, a to je izgleda bilo više nego loše po njih. Ramos se raspucao u drugom dijelu sezone, no sve je to bilo uzalud. Bochum je imao koliko-toliko dobar prvi dio sezone, no u drugom su samo bili na terenu, ne pokazujući znakove života.
Nurnberg - razigravanje za ostanak, niti sam za njih, niti protiv. Stvarno me ne zanimaju kao ekipa, ma šta ko rekao za njih.
Za kraj, očekivao sam i nešto više od Kolna. No, Soldo ipak nije kalibar za trenera u jednoj od liga petice, a ona ekipa ima kvalitet za nešto više.
Leverkuzen je, po ko zna koji put, pao u finišu, te će sljedeću sezonu igrati Euroligu.
Schalke je, uz Dortmund, iznenađenje sezone. Iako su cijelu sezonu na klupi imali Magatha, mislim da je rijetko ko pomislio da će se boriti za titulu do 2 kola prije kraja. Kapa dolje za sezonu plavih.
Bremen je nakon katastrofalnog starta konačno pokazao od kakvog su materijala. Schaaf im je odlično tempirao formu, Ozil, Marin i Pizzaro su briljirali na proljeće i zasluženo došli do kvalifikacija za CL.
Stuttgart je progledao nakon odlaska Babela; to su pokazali i u prvom meču protiv Barcelone, a posebno u Bundes ligi.
Kao što @Amer reče, Hamburg je razočarenje sezone. Dodao bih tu i Wolfsburg, koji je mogao a i morao više, posebno kada ih je Veh vodio. Kostner je pokazao da je Wolfsburg odlična ekipa, te malo vratio prošlosezonski sjaj, no to je bilo prekasno.
Hoffenheim, od njih sam očekivao da budu nešto konkurentniji, te da se bore za Evropa ligu. Prevario sam se, ipak su nezreli, a posebno je katastrofalna bila ona njihova crna serija.
Herha i Bochum - putnici u Zweitu. Hertha je pokazala da glavni grad ne mora imati svog predstavnika. Nisu kupili Voronyna, otišao je Pantelić, otišao je Šimunić, a to je izgleda bilo više nego loše po njih. Ramos se raspucao u drugom dijelu sezone, no sve je to bilo uzalud. Bochum je imao koliko-toliko dobar prvi dio sezone, no u drugom su samo bili na terenu, ne pokazujući znakove života.
Nurnberg - razigravanje za ostanak, niti sam za njih, niti protiv. Stvarno me ne zanimaju kao ekipa, ma šta ko rekao za njih.
Za kraj, očekivao sam i nešto više od Kolna. No, Soldo ipak nije kalibar za trenera u jednoj od liga petice, a ona ekipa ima kvalitet za nešto više.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ti obicno ovde sve znas...kad ce arsenal biti prvak?znas li na to odgovor....CollegeGunner je napisao/la:Hahaha cuj Badstuber u prvoj postavi, cak mu ni ime ne znas napisati![]()
Mertesacker, Westermann,Boateng,Friedrich i Tasci su svi bolji od njega i sanse da ce on igrati su 0,002%.
@reds
Taj sastav je jaci od Njemackog prvog, samo Busquetsa izbaci, lik je totalni antitalenat.
ma nasi novinari ne znaju da je ottmar hitzfeld nijemac , za njega godinama govore da je svicaras a trenirao covjek samo par svicarski ekipa i ima kucu u svicarskoj...onda je odmah sve jasno, koliko bh. novinari pokusavaju ocrnit njemacku reprezentaciju...jednom je velid spaho izvalio glupost da osim franza beckenbauera njemacka nije imala planetarnu zvijezdu....covjek sigurno na momenat zaboravio breitnera, netzera, rummenigea, seppa maiera, neponovljivog napadaca gerda mullera, matthiasa sammera, andreasa brehmea, jurgena kohlera, rudija vollera, hoenesa, mollera....svaki od ovih bio planetarna zvijezda, a samo sam mali dijelic nabrojao....sto se tice danasnje repke mnogi misle ak gomez i klose u zadnje vrijeme vise sjede na klupi da nisu super igraci...pa nek neki igrac iz bilo koje reprezentacije bude 2 puta na velikim smotrama najbolji strijelac pa nek onda neko nesto prica
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- CollegeGunner
- Kontakt:
Jesi me zeznuo.effe_sa je napisao/la:ti obicno ovde sve znas...kad ce arsenal biti prvak?znas li na to odgovor....CollegeGunner je napisao/la:Hahaha cuj Badstuber u prvoj postavi, cak mu ni ime ne znas napisati![]()
Mertesacker, Westermann,Boateng,Friedrich i Tasci su svi bolji od njega i sanse da ce on igrati su 0,002%.
@reds
Taj sastav je jaci od Njemackog prvog, samo Busquetsa izbaci, lik je totalni antitalenat.![]()
![]()
![]()
![]()
i zato se poklopi....
ma nasi novinari ne znaju da je ottmar hitzfeld nijemac , za njega godinama govore da je svicaras a trenirao covjek samo par svicarski ekipa i ima kucu u svicarskoj...onda je odmah sve jasno, koliko bh. novinari pokusavaju ocrnit njemacku reprezentaciju...jednom je velid spaho izvalio glupost da osim franza beckenbauera njemacka nije imala planetarnu zvijezdu....covjek sigurno na momenat zaboravio breitnera, netzera, rummenigea, seppa maiera, neponovljivog napadaca gerda mullera, matthiasa sammera, andreasa brehmea, jurgena kohlera, rudija vollera, hoenesa, mollera....svaki od ovih bio planetarna zvijezda, a samo sam mali dijelic nabrojao....sto se tice danasnje repke mnogi misle ak gomez i klose u zadnje vrijeme vise sjede na klupi da nisu super igraci...pa nek neki igrac iz bilo koje reprezentacije bude 2 puta na velikim smotrama najbolji strijelac pa nek onda neko nesto prica
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
od hiljadu komentara ja jednom pogrijesim, a ti se ovde samo provaljujes...sve sto napises nikad nije argumentovano, ti i jos jedna grupica ljudi ovde, avecina hvala Bogu zna diskutovat kako to i treba da se ciniCollegeGunner je napisao/la:Jesi me zeznuo.effe_sa je napisao/la:ti obicno ovde sve znas...kad ce arsenal biti prvak?znas li na to odgovor....CollegeGunner je napisao/la:Hahaha cuj Badstuber u prvoj postavi, cak mu ni ime ne znas napisati![]()
@reds
Taj sastav je jaci od Njemackog prvog, samo Busquetsa izbaci, lik je totalni antitalenat.![]()
![]()
![]()
![]()
i zato se poklopi....
ma nasi novinari ne znaju da je ottmar hitzfeld nijemac , za njega godinama govore da je svicaras a trenirao covjek samo par svicarski ekipa i ima kucu u svicarskoj...onda je odmah sve jasno, koliko bh. novinari pokusavaju ocrnit njemacku reprezentaciju...jednom je velid spaho izvalio glupost da osim franza beckenbauera njemacka nije imala planetarnu zvijezdu....covjek sigurno na momenat zaboravio breitnera, netzera, rummenigea, seppa maiera, neponovljivog napadaca gerda mullera, matthiasa sammera, andreasa brehmea, jurgena kohlera, rudija vollera, hoenesa, mollera....svaki od ovih bio planetarna zvijezda, a samo sam mali dijelic nabrojao....sto se tice danasnje repke mnogi misle ak gomez i klose u zadnje vrijeme vise sjede na klupi da nisu super igraci...pa nek neki igrac iz bilo koje reprezentacije bude 2 puta na velikim smotrama najbolji strijelac pa nek onda neko nesto pricaNego, odakle je ono Baloteli? I ti si jednom prilikom provalio da on nije rodjen u Italiji, a drugim solis pamet.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- CollegeGunner
- Kontakt:
Ja tebi bar navedem primjer gdje se ti provaljujes. Gdje su argumenti u ovome postu?!effe_sa je napisao/la: od hiljadu komentara ja jednom pogrijesim, a ti se ovde samo provaljujes...sve sto napises nikad nije argumentovano, ti i jos jedna grupica ljudi ovde, avecina hvala Bogu zna diskutovat kako to i treba da se cini
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
- rob do bagro
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Kao da je bilo teško reći za Wolfsburg da neće ponoviti ono iz prošle sezone. Odlazak Magatha je veći gubitak od odlaska nekog od ključnog(tada) trojca: Misimović - Graffite - Džeko.
Što se tiče Hoffenheima, mislim da imaju više napadački nastrojenih igrača od jedne Barcelone ili od Reala. Prošlogodišnja eksplozija je svima davala za pravo da od ove prosječne ekipe očekuje nešto, dakle ne možeš nikoga kriviti što je bio (pomalo) subjektivan.
Stuttgart je progledao dolaskom Grossa, koji je počistio Babbelov nered.
Hertha je osjetila gubitak Pantelića, Voronjyna i Šimunića, a sezonu prije su imali ipak neočekivan uspjeh.
Naravno da svi timovi trebaju da nešto promijene. Pa i Bayern koji je ove sezone osvojio ligu, igra finale CL, te finale kupa, moraće nešto promijeniti. Hoffenheim će, pak, morati puno toga promijeniti, ipak je oslanjanje na 2-3 igrača smiješno za ekipu koja želi da igra u Evropi.
Što se tiče Hoffenheima, mislim da imaju više napadački nastrojenih igrača od jedne Barcelone ili od Reala. Prošlogodišnja eksplozija je svima davala za pravo da od ove prosječne ekipe očekuje nešto, dakle ne možeš nikoga kriviti što je bio (pomalo) subjektivan.
Stuttgart je progledao dolaskom Grossa, koji je počistio Babbelov nered.
Hertha je osjetila gubitak Pantelića, Voronjyna i Šimunića, a sezonu prije su imali ipak neočekivan uspjeh.
Naravno da svi timovi trebaju da nešto promijene. Pa i Bayern koji je ove sezone osvojio ligu, igra finale CL, te finale kupa, moraće nešto promijeniti. Hoffenheim će, pak, morati puno toga promijeniti, ipak je oslanjanje na 2-3 igrača smiješno za ekipu koja želi da igra u Evropi.
Milojko strucnjakBijeljinac je napisao/la:Eto 'strucnjace' docekasmo i kraj sezone, kad ono trt Milojkoharishp je napisao/la:Nego Ragnick sutra opet turira mashinu sa tri spica.Ba,Obasi,Vedo i to od prvog minuta.Trebalo bi da ih krene vec jednom.
Dobitna kombinacija uspjela.Vedo nehoticna asistencijai jos masi bazene kompletne
![]()
Salihovic kapiten i Tito u Hoffenhaimu.Ove sezone bi mogli polako se spremati malo za Evrope.
Jedino klupa im je tanka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da je malo manje euforije, a vise realnijeg sagledavanja evropskog fudbala, ne bi ste bili jos uvijek bez velikog takmicenja, nazalost...
Hofenhajm je procitan, tj. Rangnik i donji dom im je bio zagarantovan od 1. kola (druga sezona, igracki kadar etc.). Isto sam govorio na forumu i za Hertu, Volfsburg, Stutgart (nece ponoviti rezultate iz prethodne sezone)... A to nema veze za koga igraju pojedini fudbaleri, u 'mom slucaju' Subotic i Kacar koje si apostrofirao, odnosno nema veze s vezom![]()
![]()
![]()
Tim ima minimum 20-ak igraca, a ne 2-3, pa i Hofenhajm. Iako se mora priznati da je Hofenhajm odigrao veoma dobru sezonu spram svojih kapaciteta i mogucnosti. Ukoliko se ni ovo ljeto ne pojacaju, onda je borba za opstanak u narednoj sezoni neizbjezna!
A sto se tice izlaska u Evropu, ni u Intertoto se ne bi kvalifikovali da jos postoji... Mastarije...
Aha u pravu si a onaj ko je u pravu dobije.......
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 maj 2010, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako rekoh pogledaj tablicu jos jednom i onda pocni o blamiranju.
Sam sebi stavljas rogove iako ti mogu reci dobro stoje.
Poselami Kacara a mozes i Subotica isto,maksuz od Dzeke,Vede i co.
Sam sebi stavljas rogove iako ti mogu reci dobro stoje.
Poselami Kacara a mozes i Subotica isto,maksuz od Dzeke,Vede i co.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakve Ivanovic,Vidic itd imaju veze sa Bijeljinom.Zna se da je Bijeljina u Bosni i Hercegovini.
I nas zanimaju igraci iz te drzave kao igre.
Dodjes ovdje se sprdati sa timovima gdje igraju BIH igraci i jos mislis da si u pravu.
Vec si zbog toga dosta puta bio opominjan i banovan.
Prema tome ako ti to ne pase.Ima foruma gdje ce te podrzavati.ovdje bogami nece.
I ne citiraj me vise,jer ti svaki post skoro isti i nacionalno obojen.
P.Na kraju si ispao smjesan jer si rekao da ce se boriti za opstanak,iako kako rece nema pojma o tome.
I vazda likujes ako klubovi gdje igraju Bosanci budu u krizi.
Svaka mu cast ko te moze trpiti.Ja bogami ne.Iskuliraj i voz .Mozda te juzno afrikanci bolje skontaju nego u Bijeljini pa mozes puhati u vuvuzele al nemoj se vracati.
I nas zanimaju igraci iz te drzave kao igre.
Dodjes ovdje se sprdati sa timovima gdje igraju BIH igraci i jos mislis da si u pravu.
Vec si zbog toga dosta puta bio opominjan i banovan.
Prema tome ako ti to ne pase.Ima foruma gdje ce te podrzavati.ovdje bogami nece.
I ne citiraj me vise,jer ti svaki post skoro isti i nacionalno obojen.
P.Na kraju si ispao smjesan jer si rekao da ce se boriti za opstanak,iako kako rece nema pojma o tome.
I vazda likujes ako klubovi gdje igraju Bosanci budu u krizi.
Svaka mu cast ko te moze trpiti.Ja bogami ne.Iskuliraj i voz .Mozda te juzno afrikanci bolje skontaju nego u Bijeljini pa mozes puhati u vuvuzele al nemoj se vracati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Poenta tvoja je vec odavno skontana i procitana kao i ti sam.
o tvojim satro tvrdjenju da si ko biva u pravu.opet samog sebe pobijas i uopste ne gledas neke cinjenice.
Bayern bez Robbena,Riberyja tu i tamo nebi mozda ni Evrope vidio.
Da ne govorim za M.U da su upola losiji kad im Shrek nije spreman.
Kao ni barcelona bez messija.
E sad tvoje palamudjenje nema nikakvih osnova.
Jer kriza Hoffenhaima je bila zbog tone povrijedjenih igraca tokom sezone i to onih medju najboljim.
Plus sto je jos uz to bilo igraca koji su imali operacije ili postpovrijedjeni period.
To nisi gledao.Samo jedan ili dva igraca kad su se vratili kompletni igra Hoffenhaima je kudikamo bila bolja.
Da ne govorim kad su igrali kompletni.Rezultati su odmah bili tu.Bez zdravih igraca nema ni rezulatata.
TI SI NAVEO DA CE SE BORITI ZA OPSTANAK.I jos se nasao kako si u pravu.
Jesi ali u guzici.Pogledaj jos jednom tabelu i ne javljaj se.
Uzalud se trudis,a samo jos vise na kraju izazivas gnjev i mrznju forumasa prema samom sebi.Jer razlog ovog svega je bio vise nego ocit.Da vazda omalovazavas klub gdje igra koji Bosanac.A ne kobajagi neke ''strucnjacke procjene''
Pa ti izvoli i dalje.Ja sam s tobom zavrsio sto se ovog tice.
o tvojim satro tvrdjenju da si ko biva u pravu.opet samog sebe pobijas i uopste ne gledas neke cinjenice.
Bayern bez Robbena,Riberyja tu i tamo nebi mozda ni Evrope vidio.
Da ne govorim za M.U da su upola losiji kad im Shrek nije spreman.
Kao ni barcelona bez messija.
E sad tvoje palamudjenje nema nikakvih osnova.
Jer kriza Hoffenhaima je bila zbog tone povrijedjenih igraca tokom sezone i to onih medju najboljim.
Plus sto je jos uz to bilo igraca koji su imali operacije ili postpovrijedjeni period.
To nisi gledao.Samo jedan ili dva igraca kad su se vratili kompletni igra Hoffenhaima je kudikamo bila bolja.
Da ne govorim kad su igrali kompletni.Rezultati su odmah bili tu.Bez zdravih igraca nema ni rezulatata.
TI SI NAVEO DA CE SE BORITI ZA OPSTANAK.I jos se nasao kako si u pravu.
Jesi ali u guzici.Pogledaj jos jednom tabelu i ne javljaj se.
Uzalud se trudis,a samo jos vise na kraju izazivas gnjev i mrznju forumasa prema samom sebi.Jer razlog ovog svega je bio vise nego ocit.Da vazda omalovazavas klub gdje igra koji Bosanac.A ne kobajagi neke ''strucnjacke procjene''
Pa ti izvoli i dalje.Ja sam s tobom zavrsio sto se ovog tice.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 maj 2010, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Joj oko čega se vi prepirete, koliko Srba i Bosanaca igra u Hoffenheimu, kao njih za to zaboli patka, rođače, bitan je trofej, bitna je lova!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
Ne igra ni jedan Srbin.Zato i jeste na meti ovog @Bijeljincasemafresh je napisao/la:Joj oko čega se vi prepirete, koliko Srba i Bosanaca igra u Hoffenheimu, kao njih za to zaboli patka, rođače, bitan je trofej, bitna je lova!
Herthu i ne spominje,valjda od muke
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma daleko od uvrede.Kako rekoh a i ostajem iza toga.Kompletna Hoffa bi se gotovo sigurno borila za Evropu.
Medjutim ko je mogao znati da ce glavni napadaci pored Vede povrijediti Ba i Obasi.
Beck koji je reprezentativac Njemacke i odlican igrac isto bio polomljen..Povreda golmana,operacija Salihovica,povreda Ibertspergera itd itd.
I jos milion stvari koje su se desilo nakon svega ovoga o cemu smo pisali
Tako da samo ti bez veze citiras.Iako nisi gledao na ove stvari.
Kad sve to sagledas,onda reci jesi li u pravu ili ne.Nema te ekipe koja uspjela nekompletna i falilo im toliko glavnih igraca.Makar su nesto prosuli.
Pogotovo sto kako si naveo da ce se boriti za opstanak.Nije bilo ni govora o tome ni sa ovom ekipom sto im fakticki nakon te sve bolnice preostalo.
Ali ne ti se nasao uvrijedjena tetka i kao u pravu si.
Jesi aha kako da ne.Vidi se iz prilozenog.Toliko o glupostima i strucnosti
Medjutim ko je mogao znati da ce glavni napadaci pored Vede povrijediti Ba i Obasi.
Beck koji je reprezentativac Njemacke i odlican igrac isto bio polomljen..Povreda golmana,operacija Salihovica,povreda Ibertspergera itd itd.
I jos milion stvari koje su se desilo nakon svega ovoga o cemu smo pisali
Tako da samo ti bez veze citiras.Iako nisi gledao na ove stvari.
Kad sve to sagledas,onda reci jesi li u pravu ili ne.Nema te ekipe koja uspjela nekompletna i falilo im toliko glavnih igraca.Makar su nesto prosuli.
Pogotovo sto kako si naveo da ce se boriti za opstanak.Nije bilo ni govora o tome ni sa ovom ekipom sto im fakticki nakon te sve bolnice preostalo.
Ali ne ti se nasao uvrijedjena tetka i kao u pravu si.
Jesi aha kako da ne.Vidi se iz prilozenog.Toliko o glupostima i strucnosti
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Oni koji nisu bili u Sinsheimu ne mogu govoriti o Hoffenheim .Infrastrukturu koju ima ovaj klub posjeduje još 5-6 klubova u svijetu.Da ne pričam o skautingu,omladinskom pogonu itd.Neki bi se prvo trebali informisati pa onda pisati u ovoj temi.Provale koje izvaljuje gospon iz Bijeljine su za rubriku "Vjerovali ili ne".
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ma najzalosnije sto skoro isto kao da se neko nadje kompententan i uhvati pametovati @steveo u o Milwalu.
da ne prati ili tako te glupe izjave.
Hoffenhaim jos od trece lige ,kompletno pratim.Ekipu,igrace ,utakmice,statistiku dok jos ni Vede nije bilo.Cak sam par puta bio na tekmama na njihovom starom-novom stadionu u reginalnim tekmama kao i drugoj BL.Jer ni taj stadion u Hoffenheimu nije fakticki uopste star.
Ali je zbog kapaciteta morao da se pravi novi u Sinhenshaimu.
I sad kad neko ko ovlas prati utakmice,eventualno prosle sezone.Dodje pametovati i prodavati muda za bubrege.
da ne prati ili tako te glupe izjave.
Hoffenhaim jos od trece lige ,kompletno pratim.Ekipu,igrace ,utakmice,statistiku dok jos ni Vede nije bilo.Cak sam par puta bio na tekmama na njihovom starom-novom stadionu u reginalnim tekmama kao i drugoj BL.Jer ni taj stadion u Hoffenheimu nije fakticki uopste star.
Ali je zbog kapaciteta morao da se pravi novi u Sinhenshaimu.
I sad kad neko ko ovlas prati utakmice,eventualno prosle sezone.Dodje pametovati i prodavati muda za bubrege.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Poslije ovog bi zacepio za sva vremena.Bijeljinac je napisao/la:Nisam maliciozan, ali ovaj Hoffenheim ce ove godine boriti se za opstanak u Bundesligi. Koliko vidim i njih je zadesilo prokletstvo druge sezone, iako su odigrana tek dva kola. Neuvjerljivo proljece, bez nekog znacajnijeg pomaka koliko vidim u ovoj sezoni. Mislim da na kraju nece ispasti, ali da ce biti u gornjem dijelu tabele kao u prosloj sezoni, nema sanse. Profesora Rangnicka su ocigledno procitali, igracki kadar nema kvalitet za vrh njemackog fudbala, a nema vise ni euforije kao prosle jeseni. Borba za opstanak, nema im druge...
Borba za opstanak WTF
Hertha BSC 18 mjesto 24
Bochum 17 mjesto 28 poena
Hoffenhaim 11 mjesto 42 poena.
Gdje je tu borba za opstanak.Boze sacuvaj i sakloni
A jos da ne ponavljamo po sto puta da im je skoro pola tima kompletnog bilo povrijedjeno.
P.S Cemu se Kacarevci nadaju,da ga aga uzme
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.