FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 30 avg 2015, 23:30

uNbx je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Postovanje braco, cestitam nam na pobjedi, nisam bio u prilici da odem na Kosevo. Moze li mi neko realno napisati sve, sta je bilo sa Radovcem, je li ga se spominjalo, igra, ko se zalagao ko nije... Hvala unaprijed.
Pa eto ne znam šta bih ti rekao, i dalje to ide bez ikakvog rezona i osmišljenosti. Neću da dušu griješim, imali smo par izvrsnih akcija, ali to su samo momenti. X puta se desilo da jednostavno ne znamo šta ćemo pred šesnestercom i, ili izgubimo loptu lošim pasom, ili to ide nazad. Evo sad ću redom ići od igrača do igrača pa iznijeti svoje neko mišljenje.

Delač - Haman bez posla ikakvog
Tatko - Odličan
Step - Vrhunska utakmica, opet pokazuje da je vođa na terenu - galami na igrače, govori im šta i kako da rade, ohrabruje ih, ruži kad treba...
Hebib - Izuzetno borbeno odigrao, imao par dobrih pretrčavanja, nekoliko loših centaršuteva, uglavnom po meni je zadovoljio. Imao je loše ispucavanje, ali sreća nije bilo opasnosti poslije toga.
Bojan - Doslovno je krv propišao danas, dobra igra na malom prostoru, centaršutevi očajni.
Rustem - Kako kaže @rammo, pojeo je teren, osjeti se neigranje, ali ispraviće se to.
Kova - Dosta dobar
Alispahić - Šutao sa distance - pogodio prečku. Par lijepih pasova, ali još je to daleko daleko ispod njegovog nivoa. Vidi se da je na neki način isfrustriran što ne može dat sve od sebe. Desilo mu se više puta da mu sijeku pasove.
Ševko - Po meni je odigrao na dobrom nivou, trčao, probijao, samo mu je ostala ona stara boljka da isuviše mehko ide na igrača kada treba osvojiti loptu, ali je ne gubi skoro nikako kad je u njegovom posjedu.
Krste - na krilu baš baš loše, kad je postavljen na desetku već se vidjelo da mu puno više leži, iako mu ni to nije matična pozicija.
Benko - Standardna borbenost, nije ga išlo danas, fulio 1 na 1...
Izmjene:
Mihojević - Nedovoljno dugo igrao da se išta kaže, Dženo ga je ubacio visoko u sredinu terena, ja sam se iznenadio, igrao je isturenijeg CMF-a.
Duljević - Preprepreloše, nije se vidio, imao priliku 1 na 1, umjesto da šuta, on počeo pravit 1234 lažnjaka i zayebo čist go. Kao da se boji ošutati.
Bekić2 - Puno zujao, malo meda dao u konačnici, ali ima 'muda' da uradi nešto, ne boji se kontakta.

Eto, to bi bilo to. Nit je smrdilo, nit je mirisalo. Sve u svemu, kako neko reče: pobjeda za mir u kući. Nije to ni blizu onoga što ova ekipa može ponuditi. Ne treba zanemariti preveliku vrućinu danas, ja sam se obalijestio na istoku, zakucan sam bio. :mrgreen:

Ka'e neko u drugom poluvremenu: Šta je Hebiboviću, pa ti si navik'o po suncu trčat? Odgovora mu lik, ma vidiš da je sad u hladu pa se ne može naviknut. Bježi tamo ganjaj ga po suncu. :lol: :lol: :lol:
E uNbx kralju pretjera,pa da su tako igrali dobili bi sa 8 razlike, ne jedva bezvezni Rudar
Sabrine mi moje!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 avg 2015, 23:32

Dobro je penal je čist ko bi ponovno slušao mumijeve kako kmeče.
SRETAN BROJ - 1725

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 30 avg 2015, 23:33

Pantelija je napisao/la:i jos nesto u vezi radovca i famoznog treniranja u zenitu, je li iko zna sto se vratio? ako koga interesuje ima PP...i nije to smao zenit primjetio nego i drugi klubovi kojima je zapeo za oko!
De bgt napisi mi na PP zašto se vratio,živo me interesuju
Sabrine mi moje!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 avg 2015, 23:35

pitic je napisao/la:Dobro je penal je čist ko bi ponovno slušao mumijeve kako kmeče.
:lol: :lol:

Zadovoljstvo mi je bilo utakmicu ispratiti u društvu @jokera, kaže on: "Jok ako penal bude sumnjiv valja @pileta slušati cijelu sedmicu" :D

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 avg 2015, 23:36

Odgledah pregled. Ma onako, dovoljno za ovakvog protivnika. Na pauzi detaljno razmotriti situaciju i nadam se promijeniti Strucni stab. I jos jedna stvar, jel to fakat farbate nekoga da je strasni #17 povrijedjen da bi nesto pokazao, a nije povrijedjen da ide driblati 34 co'jka...??? Nemojte pls... Nikad od njeg igraca...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 30 avg 2015, 23:37

to hrelja :lol: :lol:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 30 avg 2015, 23:37

pitic je napisao/la:Dobro je penal je čist ko bi ponovno slušao mumijeve kako kmeče.
hahahahahaaha mumijeve, gdje ih iskopa :urnebes: :rol:
U novi boj ...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 30 avg 2015, 23:38

I da nije bio cist sta onda? Boli me tuki sta oni pricaju, njihove price me uopste ne doticu, ustvari samo me nasmiju. Od nasih kupljenih tekmi, do premiranja protivnika, sudija itd. Valjda je tako kad si nemocan pa moras stalno izmisljati nesto. Neka se oni radije pozabave sa svojim klubom, da nebi ispali iz lige ako ovako nastave :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 avg 2015, 23:41

Cuj cestitki s istoka nakon onog promasaja Duljevica :clap:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 30 avg 2015, 23:42

Steta sto dulja igra klosarski a vidi se da je majstro kako onog izbaci petom i onda u beskraj dribla jbg inace nas najbolji igrac kad je ozbiljan.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 avg 2015, 23:45

To sa Duljevićem treba raditi individualno, neko iz stručnog štaba treba svaki dan da mu trubi da to ne radi, pa bolje je ošutati pa i ako ne uđe, nema veze. Ali ono izluđuje raju.
Meni je žao što je on naredni kojeg će raja uzeti na zub.

@belosevic
Joj da te jaran čuje :D

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 30 avg 2015, 23:47

Vala ne mogu ni kritikovati toliko Radovca kada vidim sta jedan od vođa tj. Chipe radi na tribini i u životu...

Kako je jednog dečka na tribini nasutao radi nekakve gluposti i sta mu je sve izgovorio,pa sramota mene da kažem šta je on sve psovao,od najmilijih, svetaca,boga pa nadalje... Trebaju i navijači biti kulturniji,a ne drtina koja samo šteti svom klubu i ugledu istog.Radi njega ću i preci na Zapad
Sabrine mi moje!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 30 avg 2015, 23:49

http://www.transfermarkt.co.uk/slavolju ... ainer/1300
Sad znam zasto uprava ovako dugo ceka sa trenerom haha :mrgreen: :tralala:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 avg 2015, 23:50

hz033 je napisao/la:
hahahahahaaha mumijeve, gdje ih iskopa :urnebes: :rol:
Ma nekada me Odović sa onim naočalama podsjeća na onog Mumeta brata od Mumke i on nosi naočale, pa mi tako nadošlo. :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 avg 2015, 23:54

@hilmaga, znam da Besa brat voli Dulju xd ali ovo sto lik pokazuje je najblaze receno bezobrazno !
@pitic, eee gdje Mumeta nadje HAHAHAHAH al fkt isti...

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 avg 2015, 23:56

Kamere na sjever obavezno, i polahko početi uručivati zabrane dolazaaka na utakmice za pirotehniku, tuče na tribini i ostale idiotarije. Sjever je danas sve samo ne navijačka tribina, fuj :puke:
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 avg 2015, 23:58

A da odete na taj isti sjever pa sve to fino momcima u lice kazete. Nisam na sjeveru, da se razumijemo, ali kako neko moze toliko pljuvati po bratu s tribine?! Nisu svi cvjecke na Sjeveru, naravno...ali momci su tu uviek, ne samo za derby ili proslavu titule, kao vecina vas koji pljujete sjever...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 avg 2015, 23:59

belosevic28 je napisao/la:A da odete na taj isti sjever pa sve to fino momcima u lice kazete. Nisam na sjeveru, da se razumijemo, ali kako neko moze toliko pljuvati po bratu s tribine?! Nisu svi cvjecke na Sjeveru, naravno...ali momci su tu uviek, ne samo za derby ili proslavu titule, kao vecina vas koji pljujete sjever...
odes, kazes, plav se vratis :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 avg 2015, 00:01

Ljudi nije ovaj forum za takve priče. Beze će admin intervenisati.
SRETAN BROJ - 1725

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 avg 2015, 00:01

Ma brate nije ovo mjesto da se iznose takve stvari. Imamo mi dusmana svakako, ne treba nam da ovdje pljujemo jedni druge...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.