Pripisujes li to sad sve isto Mesi, da je sukrivac i da je savezova marioneta?bhfanatic14 je napisao/la:
Jesam zato sto je susic sukrivac. Bio je njihova marioneta ja nemam licno nista protiv safeta. Nego volim ovu repku i necu da igraju antitalenti za nas i da kriminalci vode savez. Zar nam netreba bit isti cilj i meni i tebi ako si navijac repke da budemo zdrava sredina i da igraju najbolji? E tako nije bilo u safeta nego bio lopovluk kriminal igrali oni koji placaju . Jos uz to taktika postava nula i sve nula bilo kod safeta zato sam bio protiv njega. Sp je samo zamazo oci navijacima da smo mi neka sila i da je sve uredu. I jos dosta stvari je bilo, znam nece ti se svidjat ali safet kolko god bio igracka legenda je nula od trenera i nula od covjeka ! Ziva istina !
Nemojte ba dzaba paliti raju sa takvim komentarima, trazite probleme na pogresnoj adresi dok nam se lopovi iz savezu u face smiju. Uzece bespotrebno ljudi i Mesu na zub, iako uopste nije kriv, kao sto ni Safet nije imao nikakve veze sa ovim. Manite se toga.
Mesi neka je Bog na pomoci.