FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 30 avg 2015, 23:58

A da odete na taj isti sjever pa sve to fino momcima u lice kazete. Nisam na sjeveru, da se razumijemo, ali kako neko moze toliko pljuvati po bratu s tribine?! Nisu svi cvjecke na Sjeveru, naravno...ali momci su tu uviek, ne samo za derby ili proslavu titule, kao vecina vas koji pljujete sjever...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 avg 2015, 23:59

belosevic28 je napisao/la:A da odete na taj isti sjever pa sve to fino momcima u lice kazete. Nisam na sjeveru, da se razumijemo, ali kako neko moze toliko pljuvati po bratu s tribine?! Nisu svi cvjecke na Sjeveru, naravno...ali momci su tu uviek, ne samo za derby ili proslavu titule, kao vecina vas koji pljujete sjever...
odes, kazes, plav se vratis :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 avg 2015, 00:01

Ljudi nije ovaj forum za takve priče. Beze će admin intervenisati.
SRETAN BROJ - 1725

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 avg 2015, 00:01

Ma brate nije ovo mjesto da se iznose takve stvari. Imamo mi dusmana svakako, ne treba nam da ovdje pljujemo jedni druge...

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 avg 2015, 00:03

Eto počeo je snimak tekme Mladosti Doboj Kakanj na BHT TV pa možete vidjeti kako je Hrelja nabacio gol :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 31 avg 2015, 00:05

Mogao je hrelja bolju karijeru imati al poceo se opijati nargile pusiti ah sta ces sto bi rekli u nasem narodu mladost ludost

Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 31 avg 2015, 00:06

BitiSrcemVezan je napisao/la:Kamere na sjever obavezno, i polahko početi uručivati zabrane dolazaaka na utakmice za pirotehniku, tuče na tribini i ostale idiotarije. Sjever je danas sve samo ne navijačka tribina, fuj :puke:
ne lupetaj... imamo najbolje navijače bili domaćini ili gosti !

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 31 avg 2015, 00:07

Jako je to opravdanje, "dođi pa nam/im reci to u lice" :lol: I kad god se navijači za bilo šta kritikuju, ta se rečenica vadi iz sehare. Pa ima li bilo koji drugi argument za likove koji redovno, uzmimo sad za primjer prazne kasu Sarajeva?
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 31 avg 2015, 00:12

edRed je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Kamere na sjever obavezno, i polahko početi uručivati zabrane dolazaaka na utakmice za pirotehniku, tuče na tribini i ostale idiotarije. Sjever je danas sve samo ne navijačka tribina, fuj :puke:
ne lupetaj... imamo najbolje navijače bili domaćini ili gosti !
Imamo slažem se što se podrške tiče, ali neke druge stvari poput nanošenja štete klubu, međusobnih sukoba, psovki, ćesto neopravdanih vrijeđanja igrača i uposlenika kluba u posljednje vrijeme su itekako za kritiku. I ne pišem ovo zbog posta BosnianKingdoma iznad, dosta toga se ovde i ne zna, a i neću navoditi, bar ovako javno ;)
1946

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 31 avg 2015, 00:14

Pantelija je napisao/la:
meme pitar je napisao/la:Mislim da je Samir najveći sportista u BiH. Djete ne izlazi iz teretane i trenira za dvojicu. Serete po njemu i uzeli ste ga na zub zbog nargile ili... Lupate i tjerate našeg momka iz kluba kao i Asmira Suljića. Mislim da ovo rade ubačeni seljovci jer nevjerujem da postoji normalan navijač koji bi svom igraču mogao ovako psovati i ovoliko ga vrijeđati. Još dijete danas vraća nagradu koju je zaslužio prošle godine, javno se izvinjava a pojedini opet seru pa hoćete li da vam... Pustite ga da igra molim Vas a ako Vam se negleda Sarajevo pa nemojte. Ako nešto nevalja pa to je trener jer on postavlja igru motiviše igrače ... Igrač igra ako strateg kaže da igra a ako igra znači da je najbolji u Sarajevu na toj poziciji, znači nema boljeg pa zašto im psujete. Mašite maramicama i otjerajte džentlmenski trenera a naše igrače i naš ponos nemojte psovati zaboga. Nemojte psovati najbližu rodbinu djeci našoj molim Vas. Postavite se na njihovu poziciju i zamislite da Vam psuju VAŠI navijači pa šta da očekujete od robijaša, manijaka, ... Ma hvala ja nebih igrao u toj ekipi.
EVO MI SUZA KANULA SAD ZBOG NJEGA... dusa draga, jadnik, srce moje malo... danas sam rekao da je PI..CA pa sam onda sjeo i kontam da suse njegovi ljudi vratili sa mora da mi metak ne bi u čelo stavili...
FUJ, SMRAD MALI KLUB MU JE SVE U ZIVOTU DAO, DAO MU PLATU KAKVU DJECA NEMAJU ZA CIJELU GODINU, I ON NA KRAJU ISTE NAVIJACE KOJI SU GA DIZALI NAZIVA FUKAROM I BIJEDOM?
i da, danas RUSTEMOVIC na njegovoj poziciji je pojeo teren i odigrao duplo bolje nego radovac bilo koju utakmicu ove godine!
Izvinjavam se na upadu, ali nisi upravu uopste...necu ulazit u to ko je kriv za sukob na relaciji radovac-navijaci, ali mogo je samir davnih dana puno prije potpisa za srajevo otic u skole velikih evropskih imena al nije htio dok ne zaigra u srajevu. Realno prvise ga navijaci pljuju za nekoga ko je dijete kluba i jos objekitvno gledano jedan od najboljih mladih igraca u ligi...pozz
=\_1921_/=

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 31 avg 2015, 00:22

Kako god, Radovac jeste kako se kaže pojeo *ovno, nije trebao ući u konflikt sa navijačima, psovati pogotovo. Svi znaju da ti se navijači neće skinuti sa grbače pogotovo ako se pođeš svađati sa njima. Ona prijetnja preko fb, nije mu brate trebala, kakav profesionalac to sebi dopušta. Iskreno, i meni ga je malo žao, jer nije lako biti javno ponižen, ali je brate zaslužio. Profesionalac je i ne smije sebi da dopusti da se onako ponaša.
Treba sad vidjeti kako će se stvari odvijati, i vratiti mu nagradu, jer ju je ipak zaslužio prošle godine. Naravno igru mora popraviti i bataliti ne sportski život, jer samo sebi škodi sa tim.
U novi boj ...

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 31 avg 2015, 00:30

Jel otiso stručnjak sa klupe i inteligentni napadac?
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 31 avg 2015, 00:31

miden je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:Da ja sam neprijatelj. Slažem se da je mu se nije trebao dato trofej Ismir Pintol, ali ne treba se ni iživljavati na njemu. A ovo da se nije promijenilo ću se se nasmijati. Da, ja se satrah pišući laži.
Ko je ili ko su ti novi da i ja znam ?
Ima pravo covjek,nemojte tako..Mogu ti sad ja na PP o nekim imenima koja licno poznajem da ne kazem nesto vise..ali nema potrebe zaista o nekim stvarima na ovaj nacin,separirajte se brate i tamo opletite..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 avg 2015, 00:31

@invincible1921, jbg ti ga najbolje razumijes, jer Mladost-ludost, tako kazu...
A sad odleprsaj.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 avg 2015, 00:34

Radovcu nije kasno!! Mlad je on još uvijek, neka se sabere i počne radit! Uspjeh je 10% talenat, a 90% RAD!
Evo, bar mi na forumu (nas uzimam za nekakve normalne/prosjecne navijace) mu se nismo zamjerili za ono sto je uradio. Kaznjen je, i treba da bude.
Sada neka se prodje nesportskog zivota, neka se posveti treningu, nabijanju kondicije, teretani, neka se fokusira na fudbal potpuno! Jer on talenta ima, samo je u glavi vjerovatno vec pomislio kako je uspio i kako ce sve doci samo od sebe...

Opet kazem, nadam se da je naucio lekciju, i da ce nam se ubuduce izvinjavati dobrom igrom na terenu a ne izjavama na portalima!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 31 avg 2015, 00:36

Halo nije ti voo London kume, ako ti se ne svijda pravac zapad, a zapitaj se ko je zasluzan za ovo Sarajevo i sta su Horde uradile i na svojim plecama ponijele za ovakvo Sarajevo, ko je smjenio onu upravu, ko je ginuo na gostovanjima i sad bi ti kamere stavljo, pametan se pravis, a pojma nemas.
Za sve ovo smo mi zasluzni, a ti kume uzivaj u nasim plodovima.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 31 avg 2015, 00:37

Dženo tvrdi da apsolutno nije mijenjao formaciju :nene: :D Rutinska pobjeda i da, danas kad Step zagalami, čini mi se na Kovu da krene na loptu, ko iz topa krenuše još trojica :D :thumbup:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 31 avg 2015, 00:39

macahz je napisao/la:
Halo nije ti voo London kume, ako ti se ne svijda pravac zapad, a zapitaj se ko je zasluzan za ovo Sarajevo i sta su Horde uradile i na svojim plecama ponijele za ovakvo Sarajevo, ko je smjenio onu upravu, ko je ginuo na gostovanjima i sad bi ti kamere stavljo, pametan se pravis, a pojma nemas.
Za sve ovo smo mi zasluzni, a ti kume uzivaj u nasim plodovima.
Nisam ja na sjeveru svakako paša. Pročitaj moj post poslije ovog koji si citirao, pa se javi ako hoćeš na PP da dalje nastavimo razgovor, ovde nije niti mjesto niti vrijeme, a dušmana nam hvala Bogu ne manjka. Ovaj sjever i sjever koji spominješ su dva različita svijeta totalno. I znam ja ko je za šta zaslužan, ne boj se...
1946

HZG
Kontakt:

Post Postao/la HZG » 31 avg 2015, 00:45

Pricajte sta hocete za Sjever, al na ''malim'' utakmicama kada dodje ''sto'' ludjaka navijanje bude mnogo bolje nego na velikim utakmicama kada Sjever bude mnogo popunjeni. Mnogi bi se trebali ugledati na nas ''ludjake''

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 31 avg 2015, 00:52

Uprava mora Radovca drzati suspendovanog jos 2 tekme. Neka trenira sa prvim timom ali neka ne igra. Ovo kazem jer je situacija jos uvijek oko njega poprilicno napeta. Po nekom principu, daleko od ociju daleko od srca.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, SamoTi4000, Vanja8 i 53 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []