Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
Ma da je sto puta njihov navijac sto je upitno ponude Arsenala i Milana se ne mogu mjeriti, Milan je u ovom trenutku evropski patuljak oni ni Evropa ligu ne igraju a uvjeren sam da jos duze vrijeme nece igrati LP, ne mogu da zamislim igraca koji bi zbog Milana odbio Arsenal, u svakom smislu smo klasama iznad njih finansijski, igracki, rezultatski...Mada ja bi jos vise od Vitsela zelio onog iz Seville poljaka ali vidio sam izjavio je da sigurno ostaje u Sevilli ovu sezonu.
Lacazette je macak u vreci vjeruj mi...
Lacazette je macak u vreci vjeruj mi...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Simptomatično je da su i Poljak i Benzema na isti način odbacili svaku vezu sa Arsenalom.Murga je napisao/la:Za 60M funti mogao je dovesti i Poljaka iz Seville i Lacazette-a. Bas nebi popustili da je Arsenal ponudio 35-37M funti. Samim tim on i Giroud Francuzi, svaki bi dao svoj maksimum u svakoj utakmici da se dokazu da bi igrali za reprezentaciju.
Lacazette se meni čini kao igrač koji ima sreću da su u Ligue 1 golmani, najblaže rečeno, kritični. Ne vidim neku posebnu šutersku tehniku, a to je problem bio i Giroudu po dolasku u Englesku. Fekir mi se već sad čini kao bolji igrač.
Najbolji igrac Lyona je Fekir. Ako se neko treba dovoditi od njih onda je to on.Artetitis je napisao/la:Simptomatično je da su i Poljak i Benzema na isti način odbacili svaku vezu sa Arsenalom.Murga je napisao/la:Za 60M funti mogao je dovesti i Poljaka iz Seville i Lacazette-a. Bas nebi popustili da je Arsenal ponudio 35-37M funti. Samim tim on i Giroud Francuzi, svaki bi dao svoj maksimum u svakoj utakmici da se dokazu da bi igrali za reprezentaciju.
Lacazette se meni čini kao igrač koji ima sreću da su u Ligue 1 golmani, najblaže rečeno, kritični. Ne vidim neku posebnu šutersku tehniku, a to je problem bio i Giroudu po dolasku u Englesku. Fekir mi se već sad čini kao bolji igrač.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Da neće doći Charlie Austin?
Budimo realni, kasno je za bilo kakav ozbiljan biznis
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kao i onomad za Ozila?
Arsenal transfere radi u velikoj tajnosti,za razliku npr od Reala,Juventusa,Rome,Barce,City.Ovi nabrojqni nerijetko i sezonu prije najavljuju sta ce i kako ce,sta im nedostaje,koga ce prodat,dok Wenger sve radi u tajnosti pa izgleda u zadnji moment.Covjek ako ce nekog dovodit,nece ga dovest zato sto je to odjednom shvatio,nego vjerovatno ima par pikova,pracenih neko vrijeme,od kojih ce jedan doc,ako on u svojoj preponosnoj glavi istog drzi kao neophodnog.
To sto on lupa i trolla po medijima je drugi par rukava.Nije zar da neko misli da se milionske cifre isplacuju tek tako...
Arsenal transfere radi u velikoj tajnosti,za razliku npr od Reala,Juventusa,Rome,Barce,City.Ovi nabrojqni nerijetko i sezonu prije najavljuju sta ce i kako ce,sta im nedostaje,koga ce prodat,dok Wenger sve radi u tajnosti pa izgleda u zadnji moment.Covjek ako ce nekog dovodit,nece ga dovest zato sto je to odjednom shvatio,nego vjerovatno ima par pikova,pracenih neko vrijeme,od kojih ce jedan doc,ako on u svojoj preponosnoj glavi istog drzi kao neophodnog.
To sto on lupa i trolla po medijima je drugi par rukava.Nije zar da neko misli da se milionske cifre isplacuju tek tako...
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Treba Callum Wilsona dovesti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Arsenal - Transferi
Upalis skysport i imaš cijeli dan emisiju posvećenu tomeAmarildo je napisao/la:Bliži se deadline day i vjerujem da ćemo dovest jednog koji će se počet povezivat s nama oko 9h ujutro.
Gdje je najbolje pratiti špekulacije taj dan? Za sada se uzdam u Twitter.

A kad zavrsava jel sutra navecer ? Ili s utorka na srijedu
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Engleska ima jedan dan vise, znaci utorak navece.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Hvala druze tako sam i mislio 

710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Velika tišina na Emiratesu... zatišje pred buru ili???
-
- Kontakt:
Koliko sam upucen,transfer rok u Engleskoj istice u utorak u 18:00,posto je ponedjeljak kod njih neradni dan,produzen je rok do utorka 18:00,dakle ovaj put nece biti ono u ponoc da se ceka transfer,vec u 18:00,tako sam bar ja informisan 

Informed by **** within #Arsenal that there will be an announcement today. Colney is being prepared right now!#AFC pic.twitter.com/CvXvBVNWh6
Hajmo Cavani plz
Hajmo Cavani plz

De makar postavi normalna link/izvor, ovo mogu i ja ovako napisati
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
AA23 je napisao/la: Hajmo Cavani plz

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Arsenal agree partnership with Indosat
Qrac, eto announcmenta
Qrac, eto announcmenta
Dolazi ubrzo novi igrac. Samo da vam javim. Veceras predstavljanje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Vraćamo Sanoga sa posudbe ?Greivis je napisao/la:Dolazi ubrzo novi igrac. Samo da vam javim. Veceras predstavljanje.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Koja smo mi sprdnja od kluba... 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.