Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

solinas
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la solinas » 31 avg 2015, 00:38

KO se ba tukao ljudi...pa dokle vise :sick:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 31 avg 2015, 00:40

solinas je napisao/la:KO se ba tukao ljudi...pa dokle vise :sick:
Valjda Robija i Manijaci .. navodno su Manijaci izvukli deblji kraj...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 31 avg 2015, 00:43

Jesi li ti išao u Vitez na gostovanje busem onomad u cvajti ? :mrgreen:
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 31 avg 2015, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 avg 2015, 00:44

solinas je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Zeljo izgubi od Radnika kuci, a Sloboda pobijedi Radnika u gostima. Borac pobijedi Zelju, izvuce bod u Tuzli pa izgubi od Olimpica kuci i Drine u gostima. Slican niz se moze nastaviti i za druge klubove. Nema lakih bodova i ovakvih rezultata i iznenadjenja ce biti tokom cijele sezone, danas Zeljo, sutra mozda Sloboda ili Zrinjski.

Zeljo je favorit u narednoj utakmici na Grbavici i nikakvo iznenadjenje nece biti ako pobijede Slobodu, po meni cak i ocekivano, ako se to desi. Bod na tom gostovanju bice mi ravan pobjedi. Sva drugacija razmisljanja i provokacije su rezultat euforije ili klasicnog podyebavanja i kontriranja drugoj strani.

Smijesno mi bijase sto neko napisa kako se Zeljo ovim porazom oprostio od titule. Covjece, tek je 6. kolo i prvoplasirani bjezi samo 7 bodova, sami Bog zna koliko ce biti promjena na tabeli i iznenadjujucih pobjeda/poraza.
Potpisujem.
Ali njima je tekma SA nama previse vazna,bodovno gledajuci.
Ako zijane,tesko CE kroz ligu u evropu,ispada 6,svi nabrijani,nema lakih bodova.takav pritisak moramo probati iskoristiti,valjda....
Mada,oni su favorit,na svom terenu,samo kazem pritisak je na njima,i ako prospu bodove protiv nas,bice u teskoj situaciji,zbog specificnosti ove sezone,uvjerili smo SE danas
Pritisak jeste na njihovoj strani, ali i tradicija i uspjesnost kluba je na njihovoj strani. Zeljo je Zeljo, u kakvoj god trenutno bio formi. Mi cemo odigrati muski svoju igru, ako imadnemo srece i/ili znanja otkinut cemo im bod(ove).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 avg 2015, 00:51

VolimTz je napisao/la:
Nisam bio Dole.
Rodoc,lukavac jednom,visoko,SA azmirom Isao protiv branitelja,bihac,jednom SA mramorom u kupu,dosao maksuz,kup protiv bosne iz kalesije...Jos par tekmi nebitno je.Sto pitas

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 31 avg 2015, 00:54

solinas je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Nisam bio Dole.
Rodoc,lukavac jednom,visoko,SA azmirom Isao protiv branitelja,bihac,jednom SA mramorom u kupu,dosao maksuz,kup protiv bosne iz kalesije...Jos par tekmi nebitno je.Sto pitas
Zamijenio sam te onda sa jednim likom koji je tad najebo zbog pretresa i zalutalog "hladnog oružja" iza sjedišta. :mrgreen:

Oprostite na offtopicu, dosta spamma od mene.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 31 avg 2015, 00:58

Ma par momaka koji su ranije otišli u Zenicu, 3-4 manijaka se potukla sa malo brojnijim robijašima.. Napali ih ovi negdje a bilo ih 9-10, ovi s obzirom da su došli zbog toga nisu se povukli, izvukli deblji kraj ali i dali, murija ih kasnije nagazala :roll:
Obilježja nisu dali i to je to..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 31 avg 2015, 01:06

Bilo je malo vise manijaka,ali dobro djelimicno si upravu,par ih je pobjeglo kod murije :)
!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 31 avg 2015, 01:08

Ne laži :)
Svakako ste snimali, što ne postavite? Jesam li i za ovo upravu? :)
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 31 avg 2015, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 31 avg 2015, 01:09

Nemam sta lagat,niti se raspravljat,ti si svoje napisao,ja svoje.Sretno i uzivaj..Do sljedeceg vidjenja. :beba:
!

zenicacelik
Kontakt:

Post Postao/la zenicacelik » 31 avg 2015, 01:22

Ajzea je napisao/la:Ma par momaka koji su ranije otišli u Zenicu, 3-4 manijaka se potukla sa malo brojnijim robijašima.. Napali ih ovi negdje a bilo ih 9-10, ovi s obzirom da su došli zbog toga nisu se povukli, izvukli deblji kraj ali i dali, murija ih kasnije nagazala :roll:
Hahahahah......nikad ne pricaj gdje nisi bio,ili gdje ti prijatelji nisu ucestvovali.....pusti se fotelje I tastature..…nisam ni ja ucestvovo,otisao u drugom poluvre!menu sa kamberovica,Ali znam sta je I kako je……..uglavnom…… do sljedeceg vidjenja,i pozdravite momke koji su dobili batine,a dobili su ih i te kako.…hahahhaha.…….. Kurcit se ne mozete shvatite vec jednom……
Zadnja izmjena: zenicacelik, dana/u 31 avg 2015, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 31 avg 2015, 01:23

Ajzea je napisao/la:Ma par momaka koji su ranije otišli u Zenicu, 3-4 manijaka se potukla sa malo brojnijim robijašima.. Napali ih ovi negdje a bilo ih 9-10, ovi s obzirom da su došli zbog toga nisu se povukli, izvukli deblji kraj ali i dali, murija ih kasnije nagazala :roll:
Ma to je prije bilo tekme, njih 3 ovih 6.. Al zanimljivije je bilo poslije tekme :)

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 31 avg 2015, 01:26

@zenicacelik
svjestan nisi koliko pojma nemaš :)
Pitaj bilo koga od tih tvojih sa kojima se družiš jel sve istina što sam napisao, od riječi do riječi, čak i za snimanje telefonom..

@fire e oko toga već pojma nemam :)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 31 avg 2015, 01:29

@ Ajzea vidi se iz aviona da kad igra udarnih 11 da je to to, čim se zarotira, zarotira vam se i igra u drugu krajnost. Bez zezanja, ekipa mladosti je uigrana, igraju skupa, poznaju se, velika utakmica za njih, možda najveća u dosadašnjim karijerama i za klub i za neke igrače i šta je bilo za očekivati da će oni poginuti a ovi vaši prohodati utakmicu i to je fkt i bilo, borbenost polučuje kvalitet, kad već citirate štrausa za sve dobro, citirajte ga i za danas, igrač koji ne trči je nikakav igrač, a i realno kad pogledaš roster svog tima shvatit ćeš da imate par za naše uslove solidnih igrača koji nigdje drugo nisu igrali osim ovdje i par talenata koji tek treba da se isprofilišu, Đelmić vam najbolji igrač bio prekinuo karijeru sa 20 godina pa se vratio u Laktaše sa 23 i oživio karijeru, od Tad tavori po Bosni s jednim izletom vani, daleko od ozbiljnog igrača, Niki bat nije bio ni najbolji igrač veleža npr, Amir tek treba izrasti mada jedino on i igra, al daleko je to npr od zebe, Stokić vraća formu, Kokot po sata, par talenata koji će nekad bljesnuti a većinu odigrati ispod prosjeka ko Memija, i kad na to sve dodaš da su šetali, dva štopera samo kad su skupa funkcioniše odbrana, jednog nema raspad sistema, i oni su čudom nekim prošle sezone valjda malo proigrali i bili beton moram priznati, al to je stručni štab, mulalić napravio od dva prosječna štopera dobar tandem, nisu oni aman neki igrači,očekivano je ovo. Može ko hoće popljuvati ali ovo je realnost, moraće izginuti za svaki bod ako ga kontaju osvojiti kao u Europi gdje je sve oduševila ta borbenost i to nešto što je krasilo ovu moraš priznati limitiranu ekipu, i svi su ovdje gajili simpatije jer je raja vidjela da David može borbom protiv golijata i svima je željezničar bio simpatičan i kul, ali samo takav, borben i skupa, još odoše dva najbolja i gdje si? Sad će neki napisati kako se ja vama bavim i tako, meni uopšte niste mrski, samo sam ponudio svoje viđenje, molim da se ili prihvati ili ne, a vrijeđanje drugi put, biće prilike, sad je ovo ozbiljan post.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 avg 2015, 01:32

Onaj bek Borca Subic izgleda nece da igra, mozda zato sto ga nisu pustili da ode.. Momak nece da se trudi, sabotira ih i Vladu :D

zenicacelik
Kontakt:

Post Postao/la zenicacelik » 31 avg 2015, 01:37

Ajzea je napisao/la:@zenicacelik
svjestan nisi koliko pojma nemaš :)
Pitaj bilo koga od tih tvojih sa kojima se družiš jel sve istina što sam napisao, od riječi do riječi, čak i za snimanje telefonom..

@fire e oko toga već pojma nemam :)

OK.ne znam onda jel o istim stvarima pricamo.....pozdrav.a pojma imam i to sto posto,vjeruj.
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 31 avg 2015, 01:55

jurisicduska je napisao/la:@ Ajzea vidi se iz aviona da kad igra udarnih 11 da je to to, čim se zarotira, zarotira vam se i igra u drugu krajnost. Bez zezanja, ekipa mladosti je uigrana, igraju skupa, poznaju se, velika utakmica za njih, možda najveća u dosadašnjim karijerama i za klub i za neke igrače i šta je bilo za očekivati da će oni poginuti a ovi vaši prohodati utakmicu i to je fkt i bilo, borbenost polučuje kvalitet, kad već citirate štrausa za sve dobro, citirajte ga i za danas, igrač koji ne trči je nikakav igrač, a i realno kad pogledaš roster svog tima shvatit ćeš da imate par za naše uslove solidnih igrača koji nigdje drugo nisu igrali osim ovdje i par talenata koji tek treba da se isprofilišu, Đelmić vam najbolji igrač bio prekinuo karijeru sa 20 godina pa se vratio u Laktaše sa 23 i oživio karijeru, od Tad tavori po Bosni s jednim izletom vani, daleko od ozbiljnog igrača, Niki bat nije bio ni najbolji igrač veleža npr, Amir tek treba izrasti mada jedino on i igra, al daleko je to npr od zebe, Stokić vraća formu, Kokot po sata, par talenata koji će nekad bljesnuti a većinu odigrati ispod prosjeka ko Memija, i kad na to sve dodaš da su šetali, dva štopera samo kad su skupa funkcioniše odbrana, jednog nema raspad sistema, i oni su čudom nekim prošle sezone valjda malo proigrali i bili beton moram priznati, al to je stručni štab, mulalić napravio od dva prosječna štopera dobar tandem, nisu oni aman neki igrači,očekivano je ovo. Može ko hoće popljuvati ali ovo je realnost, moraće izginuti za svaki bod ako ga kontaju osvojiti kao u Europi gdje je sve oduševila ta borbenost i to nešto što je krasilo ovu moraš priznati limitiranu ekipu, i svi su ovdje gajili simpatije jer je raja vidjela da David može borbom protiv golijata i svima je željezničar bio simpatičan i kul, ali samo takav, borben i skupa, još odoše dva najbolja i gdje si? Sad će neki napisati kako se ja vama bavim i tako, meni uopšte niste mrski, samo sam ponudio svoje viđenje, molim da se ili prihvati ili ne, a vrijeđanje drugi put, biće prilike, sad je ovo ozbiljan post.
Odličan post i sa 90% njega se slažem, ali moraš priznati da su ovi igrači koji mi imamo odlični za naše lige dok za europske utakmice i napredak u istoj ipak treba više ulaganja i što više kvalitetnih igrača kako na terenu tako i na klupi. Nekada ni ta ulaganja nisu dovoljna što nekada vaši igrači dokazuju, npr Barbarić je protiv Čelika očajno odigrao a svi znamo kakvo je ime Barbarić za našu ligu dok je Kosorić iz prethodne polusezone jedan od najboljih štopera lige a sve to je začinio onim europskim utakmicama. Sve ima nešto svoje i sve mora biti dobro ukomponovano kako bi ekipa funkcionisala na najbolji mogući način. Džaba je nekad plaćen igrač kada on nema volju za igrom i kada mu je klub iz BiH samo usputna stanica koja mu služi kako ne bi zaboravio igrati, on mora biti profesionalac i truditi se isto i za Želju/Sarajevo i za neki klub za koji će u budućnosti igrati a ne ko Joco npr, bar za sada.. Najiskrenije se nadam da će mi se posrati u usta, halal mu bilo.. Amir je najveći talenat lige, čak mi je i nevjerovatno da se u današnjoj utakmici ispio istaknuti.. Kokot kao da nema snage za cijelu utakmicu ali nevjerovatno je koliko se igra Želje mijenja njegovim ulaskom, ne znam koliko si upratio ali on jednostavno nekim svojim blentavim potezima psihički diže cijelu ekipu, uspije i asistirati i zabiti gol, danas sam mu sve po spisku psovao što bar jednu od dvije šanse nije pospremio u gol.. Mladenović ne ide u napad ko da je minsko polje a sa Memijom kao da se nešto desilo, nadam se samo da su to one oscilacije koje u svojoj igri imaju svi mladi igrači (sem Amira :mrgreen: ) a ne šta više.. Mogao bih još mnogo šta napisati ali nmg vala, valja i spavat :D.. Problem ovih momaka je što su već slavili protiv Mladosti što za njih nije čest slučaj, prošla polusezona je najbolji primjer, nema laganih utakmica i uz sve ovo najbolje ide ona vaša parola koja glasi Svaka ko da je zadnja.. Najbolje će proći onaj koji što prije k znanju primi ovo..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 avg 2015, 01:56

kome smeta šampionska Sloboda :njanjanja:

slika

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 avg 2015, 02:00

Chinaglia je napisao/la:kome smeta šampionska Sloboda :njanjanja:

slika
Jojjjj :facepalm:

Nemoj brate sad kada ti SE navale mitomani na kosti,
objasnjavajuci kako CE nas rasut sledece kolo,i kako cemo sredinu tabele nas maksimum.....neka ti je svevisnji na pomoci :pray:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 31 avg 2015, 02:02

De nek neko postavi Bht Sport jer nisam gledao, pa da pogleda sve utakmice rahat :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []