Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Sljedeće kolo šampionski Chievo protiv fenjeraša

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlFantasista
- Kontakt:
Mislim da je za los start kriv i mercato te stalna medijska nagadjanja sto je dovelo do destabilizacije.
Uprava nije koncentrisana na teren i rezultate vec na transfere.
Pa i mi danas samo razmisljali o Draxleru, kao da se tekma nije ni igrala.
Uprava nije koncentrisana na teren i rezultate vec na transfere.
Pa i mi danas samo razmisljali o Draxleru, kao da se tekma nije ni igrala.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Poraz ko poraz, nebitan je. Ovakva situacija je i bila ocekivana nakon prvog kola i kad smo shvatili koliko nam nedostaje vezni, narocito Marchisio. 3-5-2 se nazalost morala igrati, jer smo u rosteru imali samo 4 veznjaka, tako da nije bilo sanse za 4-3-1-2.
Ono sto mene raduje je igra u zadnjih 15 minuta, tacnije otkako su usli Pereyra i Cuadrado. Mi smo odma poceli napadati i bilo bi pitanje vremena kada cemo izjednaciti, ali nazalost desio se taj crveni. I pored crvenog ekipa je igrala odlicno i zamalo stigla do X-a. Ono sto me definitivno raduje jeste igra Cuadrada, ja se ne sjecam kad smo zadnji put imali tako brzog igraca sa loptom, koji u trenutku mijenja smijer i vuce loptu sa sobom. Par utakmica prilagodbe, ma posle Dybale to je nase pojacanje sezone. "Losa" forma u Chelseau je definitivno uticala da zaboravimo o kakvom se igracu radi, ali tek sad shvatam da smo doveli klasu i jednog od najboljih igraca Serie A.
Allegri sigurno nije idiot niti amater koji je na racun nekog drugog ostvario dobre rezultate prosle godine. I prosle godine smo se mucili u jakim utakmicama sa 3-5-2 i zamalo ispali iz grupe. Sve se promjenilo sa njegovom promjenom formacije, koju je postepeno uvodio jer je ta ekipa bila naucena na 3-5-2 pune 3 godine. 3 sampionske godine. Tako da budite sigurni da formacija u kojoj smo do sad igrali nije zbog Maxove zelje, vec sto je primoran na tu formaciju zbog deficita u veznom redu (Marcha, Khedira, Asa). Svi bi mi voljeli da je on napao od prve minute, ali on dobro zna da se Morata tek oporavio od povrede, Sandro je tu par dana, nit zna jezik nit pojma ima kako se odbrana Juventusa krece - a to je osnovna snaga Juventusa svih ovih godina, Cuadrado je dosao prije par dana i njega je mogao gurnuti u vatru, ali se odlucio za sigurniju varijantu. Sta bi bilo kad bi bilo suvisno je pricati. Lahko je reci da je mogao staviti Dybalu na acm-a i izvest 3 vezna. Ali ni to nije poenta, sta ako se povrijedi neki veznjak u 30-oj minuti i ti moras odma mijenjati sistem. Ovako je taj "napad" cuvao za kraj utakmice i da mu svjezi igraci udju u naprave razliku. Sto se i desilo, ali crveni karton je sve pokvario. Njegov je poraz, ali Allegri nije idiot kakvim ga predstavljaju navijaci Milana, u to budite sigurni.
Ono sto mene raduje je igra u zadnjih 15 minuta, tacnije otkako su usli Pereyra i Cuadrado. Mi smo odma poceli napadati i bilo bi pitanje vremena kada cemo izjednaciti, ali nazalost desio se taj crveni. I pored crvenog ekipa je igrala odlicno i zamalo stigla do X-a. Ono sto me definitivno raduje jeste igra Cuadrada, ja se ne sjecam kad smo zadnji put imali tako brzog igraca sa loptom, koji u trenutku mijenja smijer i vuce loptu sa sobom. Par utakmica prilagodbe, ma posle Dybale to je nase pojacanje sezone. "Losa" forma u Chelseau je definitivno uticala da zaboravimo o kakvom se igracu radi, ali tek sad shvatam da smo doveli klasu i jednog od najboljih igraca Serie A.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nadam se da su istiniti navodi da Lemina sutra dolazi na medicinske preglede. Al' kome vise vjerovati.
Don't believe the hype.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ja sam za tog Leminu cuo prije par dana kada je spomenut prvi put. Nemam sta za reci za njega. Ne znam kakav ce biti. Ne zna sta covjek ocekivati od njega. A platit ces ga opet fine novce.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Pereyra uvijek oduševi kad uđe sa klupe, tako je bilo pošle sezone u većini utakmica, samo što ja od njega očekujem takve predstave i od prve minute, nije ih bilo mnogo, ali svakako da je on igrač koji je u sjeni bio dugo vremena, ali ove sezone od njega očekujem mnogo.PereyraOtkako je usao kao da je pritisno neko dugme i vratio nam se proslogodisnji Juve. Prodori, lagani passovi i promjena strane (sto je *ebiga kvantna fizika za Padoina), zadrzavanje lopte i na kraju njegova akcija koja je donjela gol. Pricao sam i jutros, ono sto nema nijedan AMC, to ima Pereyra. On ce trcati nazad i boriti se za loptu, a ne laditi muda do sljedeceg napada.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
dobar je bio na FM 2014, ako ti to nešto značiIlPrincipino je napisao/la:Ja sam za tog Leminu cuo prije par dana kada je spomenut prvi put. Nemam sta za reci za njega. Ne znam kakav ce biti. Ne zna sta covjek ocekivati od njega. A platit ces ga opet fine novce.
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]
- akisarajevo92
- Kontakt:
Navijaci Marseilla nisu nesto odusevljeni njim niti njegovim "kvalitetama".Di Marzio: Mario Lemina and his agent are on their way to Turin for his medical for Juventus.
Don't believe the hype.
-
gojzerica
- Kontakt:
eo ga Lamina
De Ceglie rejected Marseille.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Lemina OK pojacanje za prosirenje rotacije jer ionako jedan igrac je falio tu u vezi... ako se pokaze kao dobar cijena od 11mil na rate uopste nije velika... dabogda bio transfer ala pererya... bolji i ne mora biti... samo da Scudetto boya vise ne gledam u vezi... posaditi ga negdje na tribini kao talir za trofeje ali mu nedati da igra...
Ali se mora traquerista... pererya je dobar... ali treba bolji... ali ni u kom slucaju ne dovoditi neke panic igrace... tj cisto da se dovede... moze se onda pregrmiti sezona i sa pererya i dybalom tu na toj poziciji... a moze se i pogba tu gurnuti jer je kod contea par puta igrao tog prednjeg... ili ga barem glumio...
Ali se mora traquerista... pererya je dobar... ali treba bolji... ali ni u kom slucaju ne dovoditi neke panic igrace... tj cisto da se dovede... moze se onda pregrmiti sezona i sa pererya i dybalom tu na toj poziciji... a moze se i pogba tu gurnuti jer je kod contea par puta igrao tog prednjeg... ili ga barem glumio...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Izgleda tamo slaba DJ scena.Andrej je napisao/la:De Ceglie rejected Marseille.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- akisarajevo92
- Kontakt:
Novi haver za Pogbu.gojzerica je napisao/la:
eo ga Lamina
[youtube][/youtube]
Bomba in arrivo...
Boom; domani la Juve farà un'offerta ufficiale per @isco_alarcon 45 mln sul piatto, Agnelli è deciso a prenderlo quanto meno ci prova!!!
A Madrid raccontano che ISCO è scontento. Ha poco spazio e poca fiducia. Agnelli stravede per lui. La Juve ci prova, ISCO nel mirino
Si dice che #Agnelli ha studiato questa operazione con #Adidas proprio l'ultimo giorno di mercato!
Boom; a Torino si dice che @MarioGoetze è un giocatore della Juve è che domani verrà annunciato da @adidasfootball
Don't believe the hype.
Dobar komentar za Leminu...."we need new pokemon friend for Pogba since Coman left" 
@aki
To isto ko nekad Fiat i Nike za Neymara
@aki
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sanjar sam ti ja.Sissoko je napisao/la:Dobar komentar za Leminu...."we need new pokemon friend for Pogba since Coman left"
@aki
Don't believe the hype.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Marselj pokušava da napravi jak tim u samom finišu prelaznog roka. Defanzivac Paolo De Čelje stiže na pozajmicu iz Juventusa, nakon što mu je Stara dama naredila da se ne glupira, već da ode negde gde će igrati.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Lamina nutcracker.
#newvidal
#newvidal
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ahahahaha pa ne zna se šta je smješnije "jak tim" i De Ceglie u istom kontekstu ili ovo šta mu je Juve naredio

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)