GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Signore
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 30 avg 2015, 21:11

spajk je napisao/la:
U svakom slučaju, dobar potez uprave, zakaparen najperspektivniji hrvatski vratar i dodatno ojačana konkurencija u veznom redu u izostanku Pavičića kojeg neće biti još neko vrijeme. Vjerujem da je to to što se tiče dolaznih transfera, od odlaznih navodno Šimunović sutra potpisuje za Celtic za 8 milijuna eura i postotak od iduće prodaje:

http://www.goal.com/hr/news/6964/glasin ... ID=HP_HN_1
:lol: :lol: :lol: :clap: :clap: :clap: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 avg 2015, 21:33

quadro je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Španjolski list El Pais donosi vijest da je Skenderbeu pod istragom zbog mogućeg namještanja utakmica u kvalifikacijama Lige prvaka, a sumnjiva je i uzvratna utakmica s Dinamom.

Federbet, savez najutjecajnijih europskih kladionica, primijetio je neuobičajeno visok broj uplata da će Albanci primiti i četvrti gol nakon što je Dinamo na Maksimiru poveo s 3:1.

Koeficijent da će Dinamo povesti sa 4:1 u 78. minuti iznosio je samo 1,2, dok bi prema Federbetu on trebao biti oko 2,5 budući da je Dinamo imao veliku prednost i igrača manje. I zaista, Soudani je zabio za 4:1, a kladioničari su na tom golu zaradili između pet i deset milijuna eura.
Koliki si jazavac i mrzitelj svega Hrvatskoga upravo i ovaj post dokazuje. Istražuje se namještanje od strane Skenderbeua, a ne Dinama. Kompleksima nema kraja. Blagajna nikad punija!
Kme kme kuknjava A ja sam gdje točno napisao da se GNK sumnjiči za namještanje?
Zbog svega USKOK i Samostalni sektor za otkrivanje poreznih prijevara Ministarstva financija provode daljnje izvide, ali već su u rješenju o pokretanju istrage objavili da je GNK Dinamo oštećen za preko 117 milijuna kuna, da je Zdravko protupravno zaradio 52 milijuna kuna, a Zoran 38 milijuna kuna, dok je šteta neobračunatog i nenaplaćenog poreza i prireza oko 12 milijuna kuna.
Koja blagajna,u Fijanovoj,na Malešnici,na Plitvičkim,na jahti,na Istu,u stanovima u Cvjetnom,U Gorskom kotaru,u Markuševačkoj Dubravi ili nekom drugom prostoru kupljenom mjesečnom plaćom od 11 tisuća kuna? :hmmmmm:

Izbori :kafa:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 avg 2015, 22:42

8 miliona eura za Simunovica :mrgreen: pa ne nazire se kraj ljetnim uspjesima Dinana, hvala ti tata!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

blazer
Kontakt:

Post Postao/la blazer » 31 avg 2015, 00:45

ova prodaja je vrh, nakon ovog me nece sokirat ni odlazak pivarica za 10 milijuna :lol:
"Kakav danak neiskustvu..."

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 31 avg 2015, 10:49

Mamicu :bow: za uvaljivanje stoperskog kloca i kiksare Simunovica.... Pa ovo nijedan covjek na dunjaluku ne bi mogao uraditi... Marotta iz Juventusa je pussy smoke za Mamketa... lakse dovesti C Ronalda nego nekom uvaliti ovog jos za ove pare... jos jednom :tokralju:
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 31 avg 2015, 11:13

klub sa balkana proda igraca sa klupe za 8 mil eura...strasno :bow:
mamicu cigane :urnebes:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 avg 2015, 11:17

Ako je ovog lika prodao za 8 mil, koliko bi dobio tek za Rajkovića - 20 mil?! :? :shock:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 avg 2015, 11:27

Je,8 m...isto kao što je Halilović prodan za 15,a ono 3 m na kraju :rol: Fascinira i ovo radovanje transferu ko da njima osobno ili klubu sjeda sav taj novac :lol:

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 31 avg 2015, 13:09

Hajduk bi ga prodao za 180000 eura.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 31 avg 2015, 13:43

Jozo je panjina baš za škotsku i englesku ligu.....vjerojatno Škoti računaju da će ga kasnije uvaliti Englezima za još veće pare...
činjenica je da su klubovi koji su kupili Dinamovog igrača kasnije zaradili još veće pare na njima

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 avg 2015, 13:54

SiamoNoi je napisao/la:Je,8 m...isto kao što je Halilović prodan za 15,a ono 3 m na kraju :rol: Fascinira i ovo radovanje transferu ko da njima osobno ili klubu sjeda sav taj novac :lol:

BREAKING NEWS

Celtic have agreed a fee with Dinamo Zagreb for defender Jozo Simunovic, according to Sky ****.

The 21-year-old will travel to Scotland tomorrow to discuss personal terms and undergo a medical. The fee is believed to be undisclosed but reports elsewhere suggest a fee between £4m-£5.5m is being discussed.

Sky **** also understand the Simunovic deal is not linked to any possible deal for Virgil Van Dijk, who has been strongly linked with a move to Southampton

Skysports UK laze, Skysports lopovi nogomet ste syebali!

Simunovic za 8 miliona eura :lol: :lol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 31 avg 2015, 14:53

Lijepo je biti Dinamovac ovih dana. Summa summarum ove godine:

+17 milijuna eura cca. od Lige prvaka (14 dosad od nagrada, još oko 2-3 za marketing i tv prava + još pokoji bod ako se osvoji)
+8 milijuna eura za Brozovića
+4 milijuna eura za Čopa
+8 milijuna eura za Šimunovića + postotak od idućeg transfera
+4 milijuna eura od Kovačića (3,5 milijuna na postotak od transfera i još oko pola milijuna naknade za razvoj)
+0,2 milijuna od posudbe Radonjića (još milijun ako ga Izraelci otkupe)

Otišli još Šimunić i Wilson od standardnijih igrača prošle godine, izostanak nijednog se neće previše osjetiti.

Došli Rog, Schildenfeld i još neki (Matel, Šovšić, Musa, Pavičić), zakaparen Livaković, otkupljen Henriquez, oporavljeni Taravel, Hodžić i Junior Fernandes, Ćorić i Pjaca još godinu bolji.

Dakle, umjesto Čopa Hodžić (koji je bolji igrač), umjesto Brozovića Rog (u najmanju ruku jednako dobar), prekaljeni Šimunić zamijenjen mlađim Schildenfeldom, Šimunović oporavljenim Taravelom, Wilson oporavljenim Juniorom. Sve u svemu, dosta bolja ekipa sa napredovalim Pjacom i Ćorićem, a uz sve to i preko 40 milijuna eura u blagajni.

Odličan posao uprave po tko zna koji put, ljudi znaju znanje i može se sa sigurnošću reći da za Dinamo nema zime dok je postojeća garnitura na vlasti, podmetanjima sa svih strana usprkos. 40 milijuna eura zarade, a da se nijedan bitniji igrač nije prodao - to mogu samo majstori. Ostaje jedino briga što će biti u skupini Lige prvaka i kako će to sve izgledati s obzirom da će se jadni Pivarić u već četvrtoj sezoni u modrom dresu morati boriti sa Robbenom, Douglasom, Gotzeom, Ozilom, Walcottom i Alexisom, ali Dinamo je jednostavno osuđen na to da ubire mrvice od bogatijih klubova i da to radi što je bolje moguće.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 avg 2015, 14:58

Ako je za Simunovica uzeto ovliko novca ocekujem da transfer Marka Pjace srusi sve rekorde Dinama.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 31 avg 2015, 15:49

Nije nimalo nemoguće da se takvo što ostvari, sa Ćorićem kako igra u zadnje vrijeme možda čak i izglednije. Očekujem dodatni rast cijene potaknut plasmanom u Ligu prvaka, sveopćom inflacijom u svijetu nogometnih transfera, ali i možebitnim nastupom na europskom prvenstvu iduće godine, kada bi im cijena i trebala biti najveća. Nije nemoguće da obojica odu za 20+ milijuna eura iduće godine. A gdje su još Hodžić, Rog, Henriquez,...

Što se tiče dolazaka, iako je Maminjo najavio da više nema dolazaka, izjava da je 'Zoki na službenom putu' daje do znanja da bi se ipak moglo nešto dogoditi danas. Po kuloarima se vrti priča da je u svojoj 'drugoj domovini' Njemačkoj, odakle je u Dinamo već doveo Kocha, Nowotnog, Vidu, Tadića, Pamića i Juniora Fernandesa. Razlog njegovog boravka tamo navodno je kupovina stopera - vrte se dva imena, poznati bivši brazilski reprezentativac Naldo (32) iz Wolfsburga, koji je prije igrao za Werder, i čileanski internacionalac Gonzalo Jara (30) iz Mainza. Do ponoći će sve biti poznato.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 avg 2015, 17:48

SiamoNoi je napisao/la:Je,8 m...isto kao što je Halilović prodan za 15,a ono 3 m na kraju :rol: Fascinira i ovo radovanje transferu ko da njima osobno ili klubu sjeda sav taj novac :lol:

Ma da je dobio pola milijuna to je ogroman uspjeh s obzirom na mogucnosti doticnog igraca :lol: A ja se ne radujem nikakvim milijunima, raduje me cinjenica da je Jozo otisao iz Dinama :mrgreen:
spajk je napisao/la: Što se tiče dolazaka, iako je Maminjo najavio da više nema dolazaka, izjava da je 'Zoki na službenom putu' daje do znanja da bi se ipak moglo nešto dogoditi danas. Po kuloarima se vrti priča da je u svojoj 'drugoj domovini' Njemačkoj, odakle je u Dinamo već doveo Kocha, Nowotnog, Vidu, Tadića, Pamića i Juniora Fernandesa. Razlog njegovog boravka tamo navodno je kupovina stopera - vrte se dva imena, poznati bivši brazilski reprezentativac Naldo (32) iz Wolfsburga, koji je prije igrao za Werder, i čileanski internacionalac Gonzalo Jara (30) iz Mainza. Do ponoći će sve biti poznato.
Naldo? Naldo? :roll: :roll: :roll: Odakle ti to? Covjek bi bio vrhunski kapitalac, ali mi je tesko povjerovati da bi on dosao u Dinamo. Jos ne vjerujem da je onako ozlijedjeni Nowotny dosao, a da dodje ovaj koji je zdrav i koji jos uvijek igra odlican nogomet, a jos je Wolfsburg u LP ove sezone, a on standardan.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 31 avg 2015, 17:59

Ne znam rođo, i meni se čini da je patka, ali 'ajde znaj...Vukovi su neki dan doveli Dantea (ne da grije klupu), a imaju i Knochea koji je nedodirljiv te Klosea, Felipea i još jednog mladog stopera.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 avg 2015, 18:05

Vidjet cemo do ponoci kao sto kazes. Samo ne znam jel oni moraju vadit ikakve papire u DFB-u, jer se vec desavalo da klubovi odrade transfer, a u Njemackoj savez radi do 18.45 cini mi se i ako ga napravis kasnije ne mozes registrirat igraca :lol: :lol: Znam da je nekome propalo kada je kupovao, ali mislim da nebi trebalo biti problema s prodajom.

S obzirom koliko su para uzeli od transfera i da se uslo u LP bio bi red dovest cak i dvojicu takvih igraca, a ne jednog.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 31 avg 2015, 18:08

Ma kažu da i nije sve tako rigorozno, da UEFA i FIFA (HNS pogotovo :D ) dozvoljavaju da se stvari zgotove i dan nakon prijelaznog roka ukoliko se ranije postigne dogovor ili nešto tako...slično je doveden i Addy prije 2,5 godine.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 avg 2015, 18:11

Vidjet cemo. Nadam se da nas nece do sutra drzat u neizvjesnosti. Ja sam rekao da se ostavljam Dinama nakon onog sramotnog nastupa kod Astre, ali me brzo proslo. Sad su usli u LP, pomalo sam optimistican, nije da mislim da ce bit proljece ili nesto slicno, ali vjerujem da mogu dobro odigrat i ugrabit koji bod iako mi svojim igrama ne daju za pravo u to vjerovati. Jedinu bas pravu partiju su pruzili doma protiv albanaca, mada i nastup u Tirani nije bio los, ali ta ekipa nije nikakvo mjerilo. Mislim da ce ti albanci u EL srusiti sve moguce rekorde.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 avg 2015, 22:49

BigBigBang je napisao/la:

BREAKING NEWS

Celtic have agreed a fee with Dinamo Zagreb for defender Jozo Simunovic, according to Sky ****.

The 21-year-old will travel to Scotland tomorrow to discuss personal terms and undergo a medical. The fee is believed to be undisclosed but reports elsewhere suggest a fee between £4m-£5.5m is being discussed.

Sky **** also understand the Simunovic deal is not linked to any possible deal for Virgil Van Dijk, who has been strongly linked with a move to Southampton

Skysports UK laze, Skysports lopovi nogomet ste syebali!

Simunovic za 8 miliona eura :lol: :lol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Otkada je 4m funti 8 m eura?

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []