Rajkovic igrac utakmice na debiju za Makabi.
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Rajkovic igrac utakmice na debiju za Makabi.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
polako. i jojić je odigrao strašnih 6 mjeseci za Dortmundmarconato je napisao/la:To je reci kvalitet, s 20 iz OFKe u Bordo i odmah u prvu postavu, gol ovo ono...
drago mi je za rajka
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Daleko je to bilo od strasnog, par bljeskova i to je to..Nije imao konstantu ni u tih prvih 6 mjeseci. Ne kazem da je Gajić ima (tek je odigrao 2 meca za novi klub), ali mislim da je Gajić jednostavno kvalitet vise od Jojića...DANTES je napisao/la:polako. i jojić je odigrao strašnih 6 mjeseci za Dortmund
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ipak polako. mada raduje da igra dosta zlatnih orlića
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Jojić nikako nije mogao imati konstantu kad je kod Klopa dobijao minimalno šanse da igra. Ali i ono što je dobijao, bio je dobar. Ne sumnjam da će u Kelnu imati više minuta i dokazati kvalitet.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne dobija Jojic minutazu ni u Kelnu.. bas ih pratim zbog kladze. Redovno je rezerva, a nekada udje u drugom poluvremenu i to je to..
Pa da, i u Kelnu je odigrao prvi mec i bio zamijenjen u drugom poluvremenu...Sad je zakovan na klupu. 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
prvo kolo bio starter. bio slab, drugo kolo igrao zadnjih 10 minuta. a sad ušao na početku drugog poluvremena i bio dobat u preokretudscile je napisao/la:Ne dobija Jojic minutazu ni u Kelnu.. bas ih pratim zbog kladze. Redovno je rezerva, a nekada udje u drugom poluvremenu i to je to..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
E yebayi ga onda, nek se vrati u blato jsl.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jojicu je najbolja opcija bila da se vrati u Partizan i igra LE ko gospodin covek, bio bi glavni igrac .
Sta se desava sa Bastom, Djuricicem, Nastasicem ...?
Sta se desava sa Bastom, Djuricicem, Nastasicem ...?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Mandić revoltiran odlukom Sivića da ga ne pozove u U21 odlucio da nastupa za CG...Sta reci 
- alan_kardec
- Kontakt:
Ništa, neka mu je sa srećom i hvala mu za golove sa NZ. 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Momak zbog jednog poziva koji nije dobio odluci igrati za drugu reprezentaciju.. sto se mene tice, takvi nam ni ne trebaju. Mogao je i Kuzmanovic igrati za Svajcarsku.. mogao je i Kuzmic u kosarci za BiH, ali je cekao do 24. godine Srbiju..
Sto se mene tice nek osvoji SP i bude najbolji strijelac sa Crnom Gorom, nece mi biti zao.
Sto se mene tice nek osvoji SP i bude najbolji strijelac sa Crnom Gorom, nece mi biti zao.
Problem sa menadzerima i trulim savezom postoji, to je jasno kao dan...ali sta je onda jedan Rambo Petković trebao uraditi 
- alan_kardec
- Kontakt:
Napadač HSV-a Lasogga prešao u Njukasl. Mitre pamet u glavu.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ljajić u Interu...
Danima se o ovome priča po gradu, ogroman se pritisak vršio na njih i mislio sam da ih neće prelomiti, ali Sivić je izgleda prelio čašu.marconato je napisao/la:Problem sa menadzerima i trulim savezom postoji, to je jasno kao dan...ali sta je onda jedan Rambo Petković trebao uraditi
Iskreno, ne vidim tu neki veliki gubitak za Srbiju, osim onog moralnog jer momak je jedan od najzaslužnijih za zlato na SP. Ovi moji su opet nezadovoljni, kad je zabio gol u finalu bio je izdajnik, sad kad će igrati za CG ide priča 'došao je kad su ga Srbi odyebali'
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma crnogorci malo trenutno lutaju, proće ih to za koju godini
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma kakav crni gubitak... Dečko nije među 3 mlada napadača u JSL-u... o čemu mi pričamo....
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.