U svakom slucaju transferom bi bio zadovoljan,ali naravno da jeste greska sto se ovoliko cekalo pa se sad moraju toliki novci davati(mada to mene ne interesuje previse),morali smo jednostavno posegnuti za opcijom u napadu jer ako sad ode Chica i Januzaj ne bi nas bilo nigdje
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Pratio sam Martiala i stvarno je malac odlican igrac,u ovoj zadnjoj godini uglavnom je igrao napadaca ali ja sam ga ranije vidjao da je bio i na krilu i imam sad pitanje da li je on klasican napadac ili i on igra poluspica i krilo?(upratio sam ga tek od ove sezone)
U svakom slucaju transferom bi bio zadovoljan,ali naravno da jeste greska sto se ovoliko cekalo pa se sad moraju toliki novci davati(mada to mene ne interesuje previse),morali smo jednostavno posegnuti za opcijom u napadu jer ako sad ode Chica i Januzaj ne bi nas bilo nigdje
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
@tajger već stoji u redu.Belmin6 je napisao/la:Znaci vjerovatno dolazi.
Nek je malom s srecom, akoBogda da ga odmah svi popljujemo.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Taj svog starog popljuje kad mu u petak baci cvaju umjesto petobe.
Martial je odlican igrac, mogao bi postati jedan od najboljih ako ispuni potencijal.
Domo23
Daj 50 miliona da je haman i sad ko Hanery ne vrijedi al dobro,neka im uzmu i 90 kad ne znaju.
Ceka se zadnji dan,sta su mislili!?
Ovo me brine za Roja,on ce nam trebat siguran sam,sto se Januzaja tice i posudbe,ok al bez glupih klauzula i sko ce zbog njegovog odlaska Perreira dobit sansu,onda ima smisla.
Ovo me brine za Roja,on ce nam trebat siguran sam,sto se Januzaja tice i posudbe,ok al bez glupih klauzula i sko ce zbog njegovog odlaska Perreira dobit sansu,onda ima smisla.
Zeljeznicar! 1921 !
Ne zna se konacna cifra transfera, to je negdje izmedju 36-50mil, 36 mil je sasvim dosta za igraca koji se treba tek pokazati.Format je napisao/la:Daj 50 miliona da je haman i sad ko Hanery ne vrijedi al dobro,neka im uzmu i 90 kad ne znaju.
Domo23
Januzaj ce da eksplodira u Bundesligi bravo za ovaj potez 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Policeman je napisao/la:zasto izviniteAA23 je napisao/la:Izvinite sto postam ali
Martial ce biti igračina za par godina, kaparisali ste odličnog igrača![]()
Jer nisam znao da drugi navijači mogu postati na vašu temu pa reko za svaki slučaj
Verujem da je to sve van Gaal zakuvao tako sto je odjednom povukao rucnu za deal. Bili ste apsolutni favoriti za deal, pre nego sto je Chelsea i bio u prici.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa nije izgovor, nego realno stanje stvari, Pedro se odlučio za bolji klub i grad po njega i njegovu porodicu u ovom trenutku, šta smo mi mogli učiniti, očito nije bilo prevelike želje ni kod njega, a Barca ga je željela sačuvati za tekme finala ovih superkupova, tako da čim se pojavio Chelsea on je odlučio da ode tamo
Izgovor za lose poslovanje, jer sad dovodite daleko neiskusnog igraca za novac koji je nenormalan i opet se tu ne dobija instant kvalitet, a vama treba proveren igrac.
Nego ovaj zapeo za igracima iz Bayerna, i dok je shvatio da nema sanse da dovede Mullera, sada panika na trzistu.
Ne kazem ja, ovaj momak je stvarno ekstremno talentovan, ali on nije konstantan bio u Monacu, a kako ce tek biti u daleko vecem klubu kao Utd, jos ce biti druga, ako ne i prva opcija u napadu. Teret.
Samo da ne bude klauzula da ga mogu otkupiti za neku cifru.Policeman je napisao/la:Januzaj ce da eksplodira u Bundesligi bravo za ovaj potez
Domo23
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ovdje ce malog ionako proglasiti klocinom nakon dvije utakmice.Paradajz je napisao/la: Nego ovaj zapeo za igracima iz Bayerna, i dok je shvatio da nema sanse da dovede Mullera, sada panika na trzistu.
Ne kazem ja, ovaj momak je stvarno ekstremno talentovan, ali on nije konstantan bio u Monacu, a kako ce tek biti u daleko vecem klubu kao Utd, jos ce biti druga, ako ne i prva opcija u napadu. Teret.
Na ovom forumu sve možeš vidjeti, neki vid buvljaka.
e to bi vec bio retardiran potezKestrel je napisao/la:Samo da ne bude klauzula da ga mogu otkupiti za neku cifru.Policeman je napisao/la:Januzaj ce da eksplodira u Bundesligi bravo za ovaj potez
nema sanse za tako nesto ima on jos buducnost u Unitedu
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
90+ potencijal na FIFI, znaci predobar jetheboss_RD07 je napisao/la:Welcome! Imam dobar filing sto se malca tice
Domo23
Sta kaze RMC, ljudi koji su prvi probili deal, 60m evra+20m bonusi. 
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ko zna, zna.Kestrel je napisao/la:90+ potencijal na FIFI, znaci predobar jetheboss_RD07 je napisao/la:Welcome! Imam dobar filing sto se malca tice![]()
⭐
Nama treba instant pojačanje za prvi tim ... malac koliko god da je dobar moramo ga čekati 2-3 godine jer mu je tek 19.
LvG je izgubio kompas.
TULIPAN OUT!
LvG je izgubio kompas.
TULIPAN OUT!
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čim se Chelsea uključio tu je bio kraj priče, tako da vjerujem da su Jozo i Cesc Pedra zvali puno prije toga, kad su oni poslali ponudu to je bilo gotovo, samo ozvaničili to, jer su poslali 27 +3 čini mi se, mi smo davali nešto slično, slažem da je bilo i nesigurnosti sa naše strane, vjerovatno je LVG imao neka veća imena na umu, pa nije bio 100% siguran da je Pedro pravi izbor.Paradajz je napisao/la: Verujem da je to sve van Gaal zakuvao tako sto je odjednom povukao rucnu za deal. Bili ste apsolutni favoriti za deal, pre nego sto je Chelsea i bio u prici.
Pa nema takvog trentuno dostupnog na tržištu, zato smo odlučili da idemo po njega, vjerovatno smo iscrpili ostale opcije kad su ta veća imena u pitanju.Paradajz je napisao/la:Izgovor za lose poslovanje, jer sad dovodite daleko neiskusnog igraca za novac koji je nenormalan i opet se tu ne dobija instant kvalitet, a vama treba proveren igrac.
Slažem se da je teret, ovakva cijena bi bila teret ne samo njemu, nego i puno iskusnijim igračima, evo ti Anhel kao zadnji primjer. A precijenili smo se očito, kad su u pitanju ta velika imena, iako ako ne pokušaš ne možeš ni znati šta bi bilo, u našem slučaju šta ne bi biloParadajz je napisao/la:Nego ovaj zapeo za igracima iz Bayerna, i dok je shvatio da nema sanse da dovede Mullera, sada panika na trzistu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ili ostaje Johnstone ostaje nam 1 dan da vidimo....theboss_RD07 je napisao/la:Ode Lindegaard. Znaci dolazi i golman..
Domo23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.