Stvarno retardiran potez njihove uprave, tesko ce nekog boljeg od Vlade naci.1922VFC1981 je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Borac izgleda prihvatio ostavku Jagodica.
Ako vas preuzme ima nade za vas
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Stvarno retardiran potez njihove uprave, tesko ce nekog boljeg od Vlade naci.1922VFC1981 je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Borac izgleda prihvatio ostavku Jagodica.
Ja mislim da ih je bilo 9 , jer je Muharemovic jedan penal fulio .Beduin je napisao/la:U 47 utakmica samo 8 penala. Malo brate, malo za nasu ligu.
Dzenu za pomocnika OdovicuSchwarz je napisao/la:Kao i DzenoZip je napisao/la:Odovic odlucio da nadoknadi poraze u novoj sezoni
Nakon 5 kola vec tri poraza
Dok u prosloj polusezoni nije imao nijedan
Da ovo stavim u novu temu PL Statistika, il ovde?nakon dosta tekmi bez poraza u ovoj vec dva.Postavi i to u PL statistika kao i ovo za Odu
A u Lukavici neće biti zanimljivo ? Znaš nešto što ja ne znam ?hilmo je napisao/la:Kako ce biti zanimljivo sljedece kolo, pogotovo ove utakmice
Velež - Mladost DK
Vitez - Olimpic
Željezničar - Sloboda
Borac - Travnik
Radnik - Drina Z.
Slavija - Sarajevo
Rudar P. - Zrinjski
Čelik - Široki B.
Ibrakovic sve završio, baš kao i prošle sezonePappy je napisao/la:A u Lukavici neće biti zanimljivo ? Znaš nešto što ja ne znam ?hilmo je napisao/la:Kako ce biti zanimljivo sljedece kolo, pogotovo ove utakmice
Velež - Mladost DK
Vitez - Olimpic
Željezničar - Sloboda
Borac - Travnik
Radnik - Drina Z.
Slavija - Sarajevo
Rudar P. - Zrinjski
Čelik - Široki B.
Ako bude završavao kao prošle godine, ja se onda ne brinem za našu pobjedu.miden je napisao/la:Ibrakovic sve završio, baš kao i prošle sezonePappy je napisao/la:A u Lukavici neće biti zanimljivo ? Znaš nešto što ja ne znam ?hilmo je napisao/la:Kako ce biti zanimljivo sljedece kolo, pogotovo ove utakmice
Velež - Mladost DK
Vitez - Olimpic
Željezničar - Sloboda
Borac - Travnik
Radnik - Drina Z.
Slavija - Sarajevo
Rudar P. - Zrinjski
Čelik - Široki B.
Papy,obucite zute dresove i 100 % dobijate tekmu,u najgorem slucaju ce te remi izvuci.Pappy je napisao/la:A u Lukavici neće biti zanimljivo ? Znaš nešto što ja ne znam ?hilmo je napisao/la:Kako ce biti zanimljivo sljedece kolo, pogotovo ove utakmice
Velež - Mladost DK
Vitez - Olimpic
Željezničar - Sloboda
Borac - Travnik
Radnik - Drina Z.
Slavija - Sarajevo
Rudar P. - Zrinjski
Čelik - Široki B.
Biće plavo bijeli da kad Spaleti krene ka golu, odbrana pomisli da je lično Zubanović.miden je napisao/la:Ako budu plavi, najebali ste
Oni u svemu idu iz krajnosti u krajnost.Evolve je napisao/la:Čitam ovo priopcenje navijaca sarajeva u vezi ovog momka, radovca. Pa zar je moguce da je covijek zasluzio takav tretman? Mislim nisam upucen toliko, znam da je bilo nekakvih prebacivanja, vrijedjanja? Al ovakav tretman, neznam...
Imas na bljesku clanak.GradKamena je napisao/la:Daj stavite da procitam dje ima,da vidim dje gori sta pise
Meni je vrhunac bio kad je neko, nakon kikseva u proljetnoj polusezoni, napisao da se nece radovati tituli, cak i da je osvojeBadrHari je napisao/la:Oni u svemu idu iz krajnosti u krajnost.Evolve je napisao/la:Čitam ovo priopcenje navijaca sarajeva u vezi ovog momka, radovca. Pa zar je moguce da je covijek zasluzio takav tretman? Mislim nisam upucen toliko, znam da je bilo nekakvih prebacivanja, vrijedjanja? Al ovakav tretman, neznam...
Il je zlatan. il' klincu ne valja.
Il pisaju po sirotinji, il' se zadovoljavaju borbom za Evropu, s obzirom na igru.
I to sve u par kola.
Uglavnom jako neobjektivni i puni wannabe strucnjaka i takticara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.