Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Primera je najaca liga na svijetu gledano cisto fudbalski i ako je istina ovo i ako bude standardni prvotimac moze se komotno reci da je bolje nego da je ostao u Werderu.Citao sam negdje da Werder i nije bio voljan da ga proda nego su insistirali na posudbi,vjerovatno zbog sistema igre koji sada preferiraju ali da ga ipak zele imati kao svog igraca.
Jos samo Sanjin da zavrsi sa Torinom i odlican prijelazni rok za nase igrace.
Sretno Izo.
Jos samo Sanjin da zavrsi sa Torinom i odlican prijelazni rok za nase igrace.
Sretno Izo.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 31 avg 2015, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma dobro, kada igrač promijeni 2-3 kluba u dvije godine onda je očito da je dijelom i do njega, i onda se na to još naroda loša adaptacija, formacija u kojoj nema mjesta, nedostatak samopouzdanja itd. U ovom slučaju vjerovatno nije toliko ni do njegovih fudbalskih kvaliteta koliko je do njegove psihe. Očito sam sa sobom treba raščistiti neke stvari, shvatiti koji je najbolji pravac za njega i njegovu karijeru i u tom smjeru i raditi dalje. Valjda je i sam svjestan toga više.Gabon je napisao/la:Mislis da je Werder krivDragonGirl je napisao/la:Dobro je, samo nek ide negdje gdje će igrati, sve je bolje nego ne biti ni u kakvim kombinacijama...![]()
vidjecemo koliko i kako ce proci u Eibaru...ja se nadam plaho.. samo da ne bude
ali opet kriv Eibar, trener, formacija, spanjolski jezik itd..
bolje eibar nego betis, oni su doveli joaquina na nj poziciju, opet bi sjedio haha
Zarathustra
Eibar-u Barcelona i Real gledaju u ledja
Bojim se samo da Izet ne zavrsi kao i onaj u Sevilli sto sam mu sad i ime zaboravio
Bojim se samo da Izet ne zavrsi kao i onaj u Sevilli sto sam mu sad i ime zaboravio
Gore od ovog sto je imao u Werderu ne moze biti.Dado je napisao/la:Eibar-u Barcelona i Real gledaju u ledja
![]()
guillermo je napisao/la:Dobro je ako je Eibar koji nakon prva 2 kola ima 2 pobjede.Nadam se da ce vratiti staru formu u Werderu nije imao prilike da se pokaze posto nikad nije uvezao 2-3 meca zbog trenera.
Jedino je steta sto nije prosao pripreme sa novim klubom. Znaci puno teze ce se izboriti za prvih 11 jer ovi vec imaju svojih prvih 11. I steta sto ga nije Werder prodao nego samo posudio sto se tice njegove minutaze. Samo sve u svemu odlicno
Jos samo Prcic i Torino da zavrse.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 31 avg 2015, 14:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma ovo je odlicno samo daj boze da se i nametne u prvi tim. Inace imace kvalitetne protivnike da se izbrusi. Samo da ne propadne kao kauc.EmirTM87 je napisao/la:Gore od ovog sto je imao u Werderu ne moze biti.Dado je napisao/la:Eibar-u Barcelona i Real gledaju u ledja
![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
U Oslobodjenju naslov: Hajrovic prelazi u lidera PrimereDado je napisao/la:Eibar-u Barcelona i Real gledaju u ledja
![]()
Bremen confirm Izet Hajrovic has joined Eibar on a season-long loan. #SVW
Nema sale , nek mu je sretno prvi su u primeri
Nema sale , nek mu je sretno prvi su u primeri
Mislim da je krajnje vrijeme da njegov talent i kvalitet izađe na vidjelo, ali neću ništa da ga uričem, većina je mislila da je Werder bio pun pogodak, a svi znamo kako je to završilo.
Izete nek ti je sretno, da vratiš onu formu dok si igrao u Švicarskoj!!!
Izete nek ti je sretno, da vratiš onu formu dok si igrao u Švicarskoj!!!
https://****.com - Connect With Girls - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Real People Dating [/url]
Sretno, Izete!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Evo ga
Izete nas.. ovo ti je nesto ala treca sreca. Dodji do svog pravog izrazaja i nemoj nam propasti ko Stevanovic. Svi te bodrimo!
Sa Srecom u LaLiga! 
shandrlike-tandrlike
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Izete, pamet u glavu. S obzirom sta pokazujes na terenu, i ovo ti je premija. Malo vise timske igre, a manje mastanja o rasljama suparnickog gola.
Sretno!
Sretno!
Sretno momcino. Manje pricaj, vise radi i dokazi se. Nadam se da ces uspjeti da isplivas i da budes jedan od vaznijih igraca u ekipi. 
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
E'o MessijaSheyi je napisao/la:
Evo ga
Sretno Hajrovicu, samo ne trazi savjete od Stevanovica i nece biti frke
Kako je ovaj dobio poziv u repku prije mene nije mi jasno.
Dobro treba mu dat priznanje sto je Hazarda pokusao pogledom da zaustavi kod penala
Dobro treba mu dat priznanje sto je Hazarda pokusao pogledom da zaustavi kod penala
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.