FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina » 31 avg 2015, 13:06

salle86 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ovakav dženis kakav je bio danas nije nikakav gubitak. memija jeste jer prave zamjene nemamo, ali on danas možda i najgori. a kosorić će najviše faliti. bar se vraća đelmić koji je, opet kažem, po čistom učinku meni naš najbolji igrač u ovoj sezoni dosad.
ne bih da ispadne da pljuejem po memiju, fakat od momka očekujem da napravi extra karijeru ali po meni ova kompletna sezona do sad je za zaborav.
Jedan od lošijih u svakom meču, protivnici konstantno napadaju preko njegove strane
Da se treba odmoriti malo, treba
Samo je problem koga umjesto njega
Memija igra poziciju koja nije njegova, x puta he bolji na krilu. Ovako dobijas njega u losem izdanju plus sta bi mogao napravit da imas njega i ogija na 2 krila.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 avg 2015, 13:08

FKZ1921 je napisao/la:E ****,koja je to logika...
Više ljudi odlucuje o transferima (dio koji se odnosi na pare,detalje ugovora i slicno),upravo zbog toga da se spriječe talovi...i samo zbog toga. Kvalitet,pozicija i općenito stručni dio,posao je Harisov i Odin.
Hajd budi insan i priznaj da su neodlucni i da kasne sa pojacanjima debelo onako globalno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 31 avg 2015, 13:13

invincible1921 je napisao/la:Sto se tima uprave i igraca tice kod mene su sve kredite izgbuli tri godine su istrpljeni i oni i dalje rade po principu koji sam naveo gore "SUPERMEN" princip. Imaju pare sad imaju priliku da napadnu titulu da dovedu igrace, ali ne bolje je sjedit...
moram malo replicirati
pare imamo ali još nemamo, nisu legle i kad legnu biće druga priča
prelazni rok gotov
i nije 3 sezone već 2 i par kola ;)
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 31 avg 2015, 13:17

Ne zelim komentarisati samu utakmicu, nekada je komentar suvisan, kada vidis sve to sto se desi na terenu i neke ogromne nelogicnosti onda covjek izgubi volju da to nesto i prokomentarise. Sami su sebe oni juce prokomentarisali i kritike na svakom nivou su apsolutno osnovane.
Ovo nije bio problem jedne utakmice, ovo je problem koji nas prati od pocetka sezone, a pratice nas ukoliko se nesto hitno ne promijeni i u nastavku sezone. Ima tu vise stvari, ja sam o tome mnogo pisao pa se ne bih ponavljao, jer bi ispao sam sebi prije svega dosadan.

Ne znam kako bih formulisao svu ovu pricu i sam sebi postajem konfuzan, zbunjuje me mnogo toga. Jer pristup igraca u igri, postavka igraca po linijama, indolentnost, odluke strucnog staba se moraju kritikovati. Sest kola je proslo, a mi imamo sedam bodova i kada pogledam tabelu, svejedno je da li mi po nekoj gol razlici zauzimamo neko mjesto, no generalno imamo bodova kao i ekipa koja trenutno moze ispasti iz lige. Nebitno je to sada, jer mi ulaskom u neki fazon i tri pobjede zaredom, dolazimo na mjesto koje bi vodilo u evropu.
Medjutim sustinski se nista ne mijenja u stvarima koje cine ogroman problem kada je igracki kadar u pitanju.

Ne moze ekipa, ciji covjek u upravi javno obavijesti sve navijace i citavu fudbalsku javnost kako ce Zeljo igrati na titulu, da ide na istu ako ima potrebu da pozicije u ekipi krpi sa igracima koji te pozicije ne igraju inace. Nama to vec postaje identitet u zadnjih nekoliko godina.
Sjecam se kada je Amar Osim na jednoj presici pred neku prvenstvenu utakmicu, na pitanje novinara, zna li se tim koji ce poceti utakmicu, odgovorio da nema pojma, ali da zna da ce sigurno igrati Stanic, samo ce jos da vidi na kojoj poziciji ce da ga tutne. Lako je onda bilo njemu da se tako sprda i sa nama i sa novinarima, jer je to bilo nekako i simpaticno, kad vec znas da svakako imas ekipu igraca koja je u stanju da vrsi takav tip rotacije i gdje je sirina imala vecu vaznost u ekipi, pa se krpljenje neke pozicije mozda samo malo osjeti, dok to nadoknadi neki potez odredjenog individualca u ekipi koji rijesi utakmicu.

Idemo danas istom logikom, a nemamo kvalitetan kadar koji ce imati i kvalitetnu sirinu za takvo nesto. Ne moze onda ta ekipa da racuna na nesto ozbiljno u prvenstvu, a pogotovo da se busamo sa izjavama iz kluba kako posjedujemo kvalitet da budemo prvi, sto cemo sigurno i ostvariti. Taj gospodin ili nema kredibilitet ili zaista nije upucen u nas kvalitet po pitanju igrackog kadra.

Meni nije jasna jedna stvar. Ako mi kao navijaci i fudbalski laici jasno, kristalno jasno vidimo da su rotacije u nasem timu potpuno van logike u postavljanju igraca na terenu, kako onda strucni stab ima tu logiku da to tako postavi. Imacu u vidu da je to kadar igraca sa kojima strucni stab raspolaze, ali ne mogu cisto da sagledam situaciju gdje se Enis Sadikovic koji veze nema sa pozicijom centralnog stopera stavlja bas na to mjesto, dok u strucnom stabu sjedi covjek koji je tu poziciju igrao citavu svoju karijeru. Kako se Mulalic mogao uopste sloziti sa takvom nelogicnoscu??? Da li oni kao struka stvarno vide rjesenje u Sadikovicu na mjestu stopera u nedostatku Kosorica ? Dok u kadru od dvadeset igraca postoje dva igraca koji su vokaciono na treninzima i kroz karijeru igrali na toj poziciji. Da li su ta dvojica toliko nazadni kroz treninge da je rjesenje za to mjesto bio klasicni veznjak, koji inace vise i ne zna sta igra ili ne igra. Napravise od Enisa univerzalca, a momak sam po sebi nema taj kvalitet da uopste igra i na svojoj prirodnoj poziciji. Pa ga stave na lijevog beka, pa na stopera, pa na zadnjeg veznog, pa centralnog veznog, a on nema u sebi nista posebno da bi igrao bilo koju poziciju u timu.

Imamo trenutno ovakvu situaciju.

Na desnom beku imamo Memiju i Livaju. Memija je kroz tu poziciju dosao iz omladinskog pogona, pa ona izgleda prirodna za njega. Medjutim, jasno je da je on probio barijeru pocetnika, kroz poziciju desnog krila, koji je probojnoscu, laganim i brzim trkom, te kroz borbenost iznosio na toj poziciji, i dao dodatni kvalitet ekipi. Sve je ukazivalo da mu je mozda kroz laganu gradju i sposobnoscu da probije tu stranu, ta pozicija vise legla i da najveci napredak pokazuje onda kada je na toj poziciji. Na poziciji beka, on je ugusen, iz hiljadu razloga, a najvise se to odnosi na konstituciju samog igraca , koji u defanzivi napravi greske, a sve manje dolazi do izrazaja ubacivanjem prema naprijed. Jednom rjecju gubimo ga na toj poziciji.
No kad imas rezervnu opciju u Livaji, onda je jasno da je premija da Memija ipak igra nazad. Za Livaju se odmah vidjelo da nema potrebni kvalitet, no najsmjesnije u cijeloj prici je to nepriznavanje nasih ljudi da ga je neko uopste kontaktirao i doveo u Zelju, pa ispade da je covjek dosao sam od sebe, sam se registrovao i dosao kod nas da igraaaa.

Na lijevom boku nemamo nijednu opciju osim Mladenovica. Kakav god je ovaj, dobar ili los, mi moramo da se pomirimo sa cinjenicom da je on jedini tu. Zazmiri i pomoli se da ce ovaj dobro da igra, jer je to to. Ako ga ne bude u ekipi, garant ce to mjesto igrati Enis Sadikovic, univerzalac ekipe.

Imamo cetiri stopera, dva standardna i dva na koja se ocigledno ne racuna. Ako se jedan od standardnih povrijedi na duze vrijeme, mi smo u prilici da gledamo univerzalca Sadikovica . Ona dva koja nisu na treningu pred Edisom ni na pragu da zaigraju, mi cemo placati i gledati na treninzima.

Vezni red je mahom satkan od nase omladine, pored Blagojevica, koji jeste dobar igrac,ali od kojeg ne mozes bas uvijek ocekivati konstantnost, jer taj lik nije dosao iz neke jake lige, on nije Jajalo, on je Blagojevic koji je dosao iz Veleza i koji je odigrao jos u nekim klubovima vjerovatno po Srbiji. I on se nosi solidno, a kod nase djece ti mozes ocekivati napredak, ali ne i konstantnost, tako da se moze desiti utakmica gdje svi mahom podbace. U veznom redu takodje fale igraci nesto iskusnijeg kova, koji bi morali u takvim kriznim situacijama da donesu prevagu. Ako Amir odigra lose, ili je nesto rovit pa i umoran, mi nemamo alternativu u smislu igraca koji ce zamijeniti pa cak i unaprijediti igru, ako ista onda svjezinom i nekim dobrim pasom. Imamo univerzalca Enisa koji ce i to mjesto popuniti, a po potrebi cemo vratiti Dzenisa u sredinu, koji generalno nema veze sa tom pozicijom. Tu cemo tek imati probleme u sljedecim kolima, jer nemamo broj kvalitetnih veznjaka, nemamo klasicnog defanzivnog veznog, poput Zole, Culuma, Nijeme itd, ali imamo samo jednog Blagojevica, koji je drugi tip veznjaka, klasicni centralni. Znaci krpimo i te pozicije, ako nismo u situaciji da imamo onih bas prvih jedanaest na terenu.

Lijevo krilo mi nemamo vec 20 godina. Nevjerovatno. Vec sam nekad nabrajao igrace koji su tu poziciju poklapali i jedino su Vladavic i Visca donekle to uspjeli da odrade zbog individualnog kvaliteta i zbog prirodnosti krilne pozicije. Sada je tu Kokot i on je posebna prica. Najgore mi je to sto mi navijaci svjesno pocinjemo da kritikujemo igre ovog igraca, a znajuci da on otkako je dosao u nas klub nije odigrao nijednu utakmicu na svojoj poziciji. Kokot je dosao u klub i dobio je novu poziciju u svojoj karijeri. Bez obzira sto je i tako dao neki solidan doprinos kroz golove i asistencije, njemu se osporava fizicka konstitucija za tu poziciju. Normalno je da on kao klasicna devetka nije u stanju da trkom i prodornoscu bude angazovan cijelih 90 minuta, te da kroz svoju igru pokriva i bekove a da istovremeno bude aktivan i prodoran, te opasan po gol. Previse je to za njega, nema tu konstituciju za krilnog igraca i jednostavno je zrtvovan. Dobro se on i batrga s obzirom da on ne moze tu da igra.
Mi smo u prosloj sezoni imali situaciju da nam devetku igra Bajic koji nije devetka, a da Kokot igra krilo a cista je devetka, dok Beganovic igra pri veznoj liniji i klasicna je devetka po vokaciji. Kod nas je to sve izmijesano.
Kroz silne godine mi jednostavno nemamo lijevo krilo. Desnih krila smo imali na izvoz, imamo ih i danas, a opet mi je najlogicnije da na tom mjestu igra nas desni bek Memija. No on mora igrati beka, a Djelmic je odlican, kada igra. U slucaju da ne igra, mi gubimo kvalitetno na toj poziciji. Djelmic bi mozda bolje odigrao lijevo krilo od trenutnog lijevog Kokota. A Kokot bi mozda trenutno bolje odigrao u ulozi svoje prirodne pozicije spic igraca od trenutno nespremnog Stokica. Stokic isto tako biva zavaljen, jer je nespreman covjek. Ako mu vec dajes sansu, onda ga guraj do kraja, dok on ne procepi, a u medjuvremenu nek trpi kritike. Ovako on odigra nesto malo minuta, pa tu ne uradi nista i vec je pocelo kolebanje kod raje, sto je maksimalno kriv strucni stab. Pored njega ti imas dvije klasicne devetke, a njega brate onda spremaj na treninzima, pa ga uvedi poslije sljedecih priprema. Jbg kad je nespreman, nespreman ni Ronaldinho nije Ronaldinho, a kamoli Stokic da bude Stokic, kojeg smo navikli da gledamo. Kupili smo ga i onda ga istrpi i ne uvodi dok ne bude totalno spreman, ili ga guraj da stalno igra cijelu utakmicu. Ovako cemo ga upropastiti dibidus. To je Oda kriv.

I kada ovako pogledam sve sto napisah o timu, jasno mi je sve ono sto sam nekad ranije pisao. Nismo brate ozbiljni. Imamo tih prvih 11 i ostalo je rekreativno u Zelji. O djeci necu da pisem jer mislim da oni koji su sada izasli iz juniora moraju tek na kapaljku da zasluze par minuta i da se postepeno bez pritiska uvode u igru. Mi smo ekipa koja po ovakvom zakljucku uglavnom krpi nekoliko pozicija i tih nekoliko pozicija fali kroz kadar od dvadesetak igraca. Da smo ekipa koja mora da krpi ako u onih prvih 11 izostanu dva igraca, onda mi nismo to sto zelimo, a daleko od toga da covjek u upravi ima pravo da priziva titulu. Titula u nasoj ligi nikad nije nedokuciva, to smo vidjeli i prosle sezone, to mozemo vidjeti i ove sezone bez obzira na los start prvenstva, ali ako smo realni, onda mi moramo dovesti nekoliko igraca da bi pokazivali ambicije. A MI SMO ZELJO, hebes nas ako u ovoj ligi moramo da se mirimo sa cinjenicama da kao nemamo ambicije za neku titulu. Mozda u upravi to i imaju,ali igracki kadar pokazuje da smo itekako siromasni sa takvim mogucnostima.

Idemo dalje, VOLIM TE ZELJO !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

blue sky
Kontakt:

Post Postao/la blue sky » 31 avg 2015, 13:18

Imam jedno pitanje? Da li se od vas sa foruma iko prijavio na konkurse koje je klub objavio? Vidim svi sve znate pa kontam mogli bi valjati. Ili mozda vaše firme koje ste podigli da budu sponzor kluba jer po svim ovim kritikama vjerujem da imate iza sebe imperije i velike poslovne uspjehe. Forum su očito izmislili ljudi koji u stvarnom životu ne mogu se ni za sta da pitaju pa se ovdje mogu praviti generali poslije bitke. Željo je vječan sve ostalo je ubleha

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 avg 2015, 13:19

Mene Enis podsjeća na mog komšiju Hamu. U komšiluku se pokvari veš mašina Hamu zovu da popravi, začepe se cijevi od vode opet Hamu zovu, razvodi se struja Hamo je tu. I nekad on i odradi taj posao solidno, ali u većini slučajeva mora pravi majstor doći posle njega. Enis je naš Hamo :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 31 avg 2015, 13:23

bagrcavi je napisao/la:Mene Enis podsjeća na mog komšiju Hamu. U komšiluku se pokvari veš mašina Hamu zovu da popravi, začepe se cijevi od vode opet Hamu zovu, razvodi se struja Hamo je tu. I nekad on i odradi taj posao solidno, ali u većini slučajeva mora pravi majstor doći posle njega. Enis je naš Hamo :mrgreen:
Svaka mahala ima svog Hamu :lol: :lol:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 31 avg 2015, 13:26

bagrcavi je napisao/la:Mene Enis podsjeća na mog komšiju Hamu. U komšiluku se pokvari veš mašina Hamu zovu da popravi, začepe se cijevi od vode opet Hamu zovu, razvodi se struja Hamo je tu. I nekad on i odradi taj posao solidno, ali u većini slučajeva mora pravi majstor doći posle njega. Enis je naš Hamo :mrgreen:
E mi imamo Ramiza, za mene je Enis naš Ramiz :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 31 avg 2015, 13:27

blue sky je napisao/la:Imam jedno pitanje? Da li se od vas sa foruma iko prijavio na konkurse koje je klub objavio? Vidim svi sve znate pa kontam mogli bi valjati. Ili mozda vaše firme koje ste podigli da budu sponzor kluba jer po svim ovim kritikama vjerujem da imate iza sebe imperije i velike poslovne uspjehe. Forum su očito izmislili ljudi koji u stvarnom životu ne mogu se ni za sta da pitaju pa se ovdje mogu praviti generali poslije bitke. Željo je vječan sve ostalo je ubleha
Prijavio se Ibrakovic :njanjanja:

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 31 avg 2015, 13:29

Ne želim glumiti trenera, ali moramo više vjerovati igračima iz našeg OP. U zadnjih par sezona smo u prvi plan izbacili Zolotića, Hajradinovića, Aru Hodžića, Bajića, D. Sadikovića, Beganovića, Memiju, Kjosevskog, Hadžiahmetovića...dolaze D. Žerić, Hiroš, Mujagić, Šehić, Hadžović, Hasanović.... i mislim da bi se više trebali oslanjati na te igrače. Naprijed navedeni igrači su iznijeli prethodne dvije-tri sezone i bili naši najbolji pojedinci na terenu.

I ja se slažem da Memija treba igrati na krilu, bez obzira što ima potencijal modernog beka. Pisao sam i da bi Tiago trebao igrati na lijevoj strani, jer je Mladenović dosta defanzivniji od Memije i tako otklonio defanzivne zadatke Tiaga.

Ekipa se mora vratiti pobjednički kolosjek, a ona je na pobjedničkom kolosjeku kada je na terenu najmanje 4-5 naših igrača iz OP. To su dokazale prethodne sezone.

Ovu utakmicu ću im oprostiti, iako su napravili samo 5 faulova na cijeloj utakmici protiv Mladosti :roll: . Nije bilo borbenosti, a bez požrtvovanja tokom cijelog meča, niko se ne može pobijediti u ovoj ligi.

-----------------Antolović/Kjosevski------------------------

Šehić-------Bogdanović------Kosorić----------Mladenović

------------Hadžiahmetović-----Blagojević------------

Memija---------------D. Sadiković------------Đelmić

----------------Tiago/Beganović-------------------------

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 31 avg 2015, 13:29

pitanje postavio bar 5 puta
i evo opet

radi li se šta na Đelmićevom novom ugovoru ???
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

SpeedGonzales
Kontakt:

Post Postao/la SpeedGonzales » 31 avg 2015, 13:32

salle86 je napisao/la:pitanje postavio bar 5 puta
i evo opet

radi li se šta na Đelmićevom novom ugovoru ???
I mene ovo zanima? Sve neki insajder a nista konkretno! Iz supljeg u prazno!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 31 avg 2015, 13:35

Kako bi ja volio da sad na ovoj pauzi oda pokusa 4-4-2 ogi i memija krila a naprijed zoran i joco
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 31 avg 2015, 13:37

Nista od toga nema, prvo sto je memija BEK, a Dado igra fantastično ove godine i siguran je u prvih 11 ;)

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 31 avg 2015, 13:38

shzna je napisao/la:
lisander je napisao/la:ne sekiram se Slobodu ćemo razvaliti
Zbog čega si tako optimističan?
Zbog pristupa, mi da smo imali pristup protiv mladosti kao u Širokom pobijedili bi sto posto, drukčija će to utakmici biti, od okruženja, tribina, terena, mi smo igrački jaci od slobode i bez Memije i Kosorića.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 31 avg 2015, 13:42

Grehota je memiju na beka al dobro, naucili smo zavaljivat igrace

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 avg 2015, 13:44

Ajzea je napisao/la:
E mi imamo Ramiza, za mene je Enis naš Ramiz :lol:
Dobrinja ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Guvo88
Kontakt:

Post Postao/la Guvo88 » 31 avg 2015, 13:44

Zeba, Bekric, Varea jedni od zavaljenih. Zavaljen je Kokot ali se snalazi solidno na toj poziciji najbolje od svih pa ga niko ne spominje. Sta fali zavalit Memiju jos.
Sta kaze neko fali Bajic da trci kod aut linije :damn:

Bajic u Konji odigrao tri meca, dva puta osutao na gol. A kod nas Stokic jedva dvije tekme odigrao vec ga tjeraju strucnjaci.. :damn:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 31 avg 2015, 13:51

Juniori i kadeti izyebali tuzlake
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 31 avg 2015, 14:24

carsijaba je napisao/la:Ne želim glumiti trenera, ali moramo više vjerovati igračima iz našeg OP. U zadnjih par sezona smo u prvi plan izbacili Zolotića, Hajradinovića, Aru Hodžića, Bajića, D. Sadikovića, Beganovića, Memiju, Kjosevskog, Hadžiahmetovića...dolaze D. Žerić, Hiroš, Mujagić, Šehić, Hadžović, Hasanović.... i mislim da bi se više trebali oslanjati na te igrače. Naprijed navedeni igrači su iznijeli prethodne dvije-tri sezone i bili naši najbolji pojedinci na terenu.

I ja se slažem da Memija treba igrati na krilu, bez obzira što ima potencijal modernog beka. Pisao sam i da bi Tiago trebao igrati na lijevoj strani, jer je Mladenović dosta defanzivniji od Memije i tako otklonio defanzivne zadatke Tiaga.

Ekipa se mora vratiti pobjednički kolosjek, a ona je na pobjedničkom kolosjeku kada je na terenu najmanje 4-5 naših igrača iz OP. To su dokazale prethodne sezone.

Ovu utakmicu ću im oprostiti, iako su napravili samo 5 faulova na cijeloj utakmici protiv Mladosti :roll: . Nije bilo borbenosti, a bez požrtvovanja tokom cijelog meča, niko se ne može pobijediti u ovoj ligi.

-----------------Antolović/Kjosevski------------------------

Šehić-------Bogdanović------Kosorić----------Mladenović

------------Hadžiahmetović-----Blagojević------------

Memija---------------D. Sadiković------------Đelmić

----------------Tiago/Beganović-------------------------
I mali Sehic je vise krilo, igrac slican Memiji s tim sto je manje agresivan u duelima i po onom sto sam ja vidio ima bolji centarsut.. Do duse Memija dosta rijetko centrira tako da mi je tesko ocijeniti taj segment njegove igre.. I sa Sehicem na beku bi defanziva dosta trpila, bar ja tako mislim.. I lijeva strana nam je odlaskom Kvesica osakacena a tu nemamo posebnog kvaliteta u omladinskom pogonu.. Kvesa je bio pokretacka snaga na lijevoj strani i mislim da smo trebali dovesti puno boljeg igraca od Mladenovica da koliko toliko nadomjesti odlazak najboljeg lijevog beka koga je ova liga imala.. Ne mogu se oteti dojmu da smo 20% slabiji odlaskom Kvesica koji je i stopere cinio sigurnijim a i doprinosio ofanzivi.. Sta je tu je..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.