Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
18
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
23%
neko drugi
14
8%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 186

dnalydal
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la dnalydal » 31 avg 2015, 15:32

potpuno izgubljen kompas......Očekujem da krhnemo i za Adebajora sad bar 10 miliona, prodamo Matu i dovedemo Ivicu Olića.....a valjo bi nam i Munir El-Hamdaui, bio je najbolji strijelac AZ-a kad je titulu uzeo s van Galom.
Zadnja izmjena: dnalydal, dana/u 31 avg 2015, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.

Devi1
Kontakt:

Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Devi1 » 31 avg 2015, 15:33

edo07 je napisao/la: "Adnan Januzaj soll sich Sky Sport News HD zufolge bereits in Dortmund befinden. Für den BVB kommt laut dem Sportnachrichtensender jedoch nur ein Leihgeschäft mit Kaufoption für den Belgier in Frage."
Nemoj ubuduce nikad letjeti pred rudu ;) ako hoces procitas post a ako neces ne moras...cuj lika ne prosipaj se..eto ja sam to izmislio...
znaci: pozajmica dolazi u opticaj samo uz opciju kupovine na kraju sezone
Ključno je da Dortmund želi, to kažu i Bild i SkyDe, ali United naravno ne pristaje na to.

Adnan Januzaj is in Germany to finalise a season-long loan move to Borussia Dortmund. The Belgian winger is keen for regular football and Louis van Gaal has granted permission for the move, but United have not included an option to buy within the deal.

Ovo je od Ogdena

edo07
Kontakt:

Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la edo07 » 31 avg 2015, 15:36

Devi1 je napisao/la:
edo07 je napisao/la: "Adnan Januzaj soll sich Sky Sport News HD zufolge bereits in Dortmund befinden. Für den BVB kommt laut dem Sportnachrichtensender jedoch nur ein Leihgeschäft mit Kaufoption für den Belgier in Frage."
Nemoj ubuduce nikad letjeti pred rudu ;) ako hoces procitas post a ako neces ne moras...cuj lika ne prosipaj se..eto ja sam to izmislio...
znaci: pozajmica dolazi u opticaj samo uz opciju kupovine na kraju sezone
Ključno je da Dortmund želi, to kažu i Bild i SkyDe, ali United naravno ne pristaje na to.

Adnan Januzaj is in Germany to finalise a season-long loan move to Borussia Dortmund. The Belgian winger is keen for regular football and Louis van Gaal has granted permission for the move, but United have not included an option to buy within the deal.

Ovo je od Ogdena
sve to stoji ali cim je Adnan u Dortmundu, realnije je da je United pristao na tu klauzulu..prije njegovog odlaska u Dortmund valjda je doslo do nekog dogovora..inace ne bi uzalud putovao
Na kraju saznat cemo sve kad se zvanicno objavi :)

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 31 avg 2015, 15:39

Bilo bi sad pametno iskrcat Za Llorisa 80m,za Austina 120,Stonesa 200,i probat jos jednom sa Gaitanom ovaj put istresti nekih 130 milki pa sta bog da.

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 31 avg 2015, 15:41

Politika je odlicna pa Dany Welbeck da dolazi iz Monaca vrijedio bi 80 isto bi bio zvjer dole i najavljivan bi bio kao neka mjesavina Anrija i Drogbe e majko draga odo povratit javim se kad dodjem malo sebi fkt sam porazen danas :plac:

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 31 avg 2015, 15:42

MrParanoic je napisao/la:i probat jos jednom sa Gaitanom ovaj put istresti nekih 130 milki pa sta bog da.
Sad ili nikad. :urnebes:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 31 avg 2015, 15:59

Madrid and Man United meeting currently in progress as they thrash it out for De Gea
Don't believe the hype.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 31 avg 2015, 16:02

Jao jest mi nekih zao pa dobice secer kad vide oficijalno 50 miliona eura za Martiala :lol: :lol: :lol: .Meni nesto drago samo zbog takvih pojedinaca jer imam osjecaj da od svakog po neki milion ode :lol: :lol:.Dajte budite malo ozbiljni ako pokusavate da trolate ubacite sta normalno.

Siguran sam da je Martial skautiran od ranije i da je on tek sad postao opcija nakon sto smo dobili odbijenice od Mulera i Bale-a.Rekao sam vec greska je samo sto su se cekali zadnji dani pa sad moramo vise platiti,ali to me uopste ne zanima jer mislim da nece ni osjetit da im je otislo ovih 50 mil kao sto neko kaze ima se moze se :tralala:

Martial je strasan igrac i jedva cekam da zaigra i pokaze svoj potencijal jer ga ima itekako,Rooney nam prelazi na poziciju 10-ke a Martial ispred njeg.Moguce je da cemo jos neko vrijeme gledat Rooney-a naprijed jer treba imati strpljenja i sa ovim mladim momkom ne treba odmah ocekivati od njega boom sto je sasvim normalno,ali ja sam presretan sto ga dovodimo jer dobijamo strasnog napadaca za buducnost.
Zadnja izmjena: Poligon10, dana/u 31 avg 2015, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 31 avg 2015, 16:03

United ponudio 240 miliona za Balea prema bbcu
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 31 avg 2015, 16:03

Ma daj navasa i pare za DDG,Navas odlican golman.
Zeljeznicar! 1921 !

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 31 avg 2015, 16:06

EPL je napisao/la:United ponudio 240 miliona za Balea prema bbcu
Ma glupost. Ako bude ista od Bale, DDG ce biti ukljucen u ponudu 100%

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 31 avg 2015, 16:08

Allahu, Isuse, ko god je gore pomozi da se zaokruzi na 250 cisto da hejteri pocrkaju od muke. :opaopa: :urnebes:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 31 avg 2015, 16:09

Rooney88 je napisao/la:
Allahu, Isuse, ko god je gore pomozi da se zaokruzi na 250 cisto da hejteri pocrkaju od muke. :opaopa: :urnebes:
De Geu gratis :problem:

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 31 avg 2015, 16:10

Ovo danas ce biti gori poraz nego onaj od Swansea,da se ovako neko sprda s onim sto je United godinama gradio to je nevjerovatno,da se za neke martiale dajel po 60 milki to je :facepalm: :facepalm: ,nemojte samo reci kako je talentovan,kako hara po Francuskoj itd itbl,tu ligu je i Giroud prekucao ako se neko sjeca! :puke:

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 31 avg 2015, 16:14

Poligon10 je napisao/la:Jao jest mi nekih zao pa dobice secer kad vide oficijalno 50 miliona eura za Martiala :lol: :lol: :lol: .Meni nesto drago samo zbog takvih pojedinaca jer imam osjecaj da od svakog po neki milion ode :lol: :lol:.Dajte budite malo ozbiljni ako pokusavate da trolate ubacite sta normalno.

Siguran sam da je Martial skautiran od ranije i da je on tek sad postao opcija nakon sto smo dobili odbijenice od Mulera i Bale-a.Rekao sam vec greska je samo sto su se cekali zadnji dani pa sad moramo vise platiti,ali to me uopste ne zanima jer mislim da nece ni osjetit da im je otislo ovih 50 mil kao sto neko kaze ima se moze se :tralala:

Martial je strasan igrac i jedva cekam da zaigra i pokaze svoj potencijal jer ga ima itekako,Rooney nam prelazi na poziciju 10-ke a Martial ispred njeg.Moguce je da cemo jos neko vrijeme gledat Rooney-a naprijed jer treba imati strpljenja i sa ovim mladim momkom ne treba odmah ocekivati od njega boom sto je sasvim normalno,ali ja sam presretan sto ga dovodimo jer dobijamo strasnog napadaca za buducnost.
A, ma daj čovječe, ko je u glavu zdrav vjerovao da mi možemo dovesti Bejla ili Milera. Pa zašto bi ti igrači odlazili kad igraju u najboljim ekipam Evrope. Šta će kod nas......to su priče za malu djecu...

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 31 avg 2015, 16:20

E moj Nane slabo ko poznaje istorijuUtd cim se slazu sa sumom novca za ovog crnog balavca.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 31 avg 2015, 16:22

Nane17 je napisao/la:Ovo danas ce biti gori poraz nego onaj od Swansea,da se ovako neko sprda s onim sto je United godinama gradio to je nevjerovatno,da se za neke martiale dajel po 60 milki to je :facepalm: :facepalm: ,nemojte samo reci kako je talentovan,kako hara po Francuskoj itd itbl,tu ligu je i Giroud prekucao ako se neko sjeca! :puke:
LVG se sprda sa Unitedom, Fergusonom i navijacima.
Luja otjerati do veceras...
Pa ljudi da je ne znam kakav talenat... 50 miliona+ bonusi 30 .. za 80 miliona i cavani i benzema...
FUJ
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 31 avg 2015, 16:23

De Gea u Realu za 35 miliona.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 31 avg 2015, 16:24

Martial neće moći igrati LP? Jel tako ili?

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 31 avg 2015, 16:25

JoseMourinho je napisao/la:Martial neće moći igrati LP? Jel tako ili?
Hoce kvalifikacije se nepikaju

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.