Haha prekratio sam sliku hahahatillman je napisao/la:@mig
a gdje ti je igrač za WR/RB/TE poziciju?
gdje ti je kicker???
gdje ti je obrana???
ako igrate bez toga onda je to nikakav fantasy...
obrane i kickeri donose prevagu
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Max Allegri
Onaj osjecaj kad randyu maznes Bradya pred nosom na late picku
Slusam ponude za Tomicu
Slusam ponude za Tomicu
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- tuzlak1987
- Kontakt:

Eto moje ekipe..
Tamo u ocjenama za draft Salt drugi sa A-
Neko je zelio Gore-Hill?
Dobro je salt drafto pravo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni je ovaj draft bio iznenadjenje, imao sam semu od koje sam morao odustati. Prvo mi se nije nikad desilo da ostane Gore tu, uzmem njega, a inace sam uzimao Grahama. I onda kasnije opet dodjem na clock kad Hopkins kojeg nikad nisam zadesio i uzmem ga uz Kelcea kojeg nikad nisam uzeo.
Dalje isto Eli pa Watkins su mi dosli, a inace odu. Inace sacekam Riversa kasnije i uvijek bude, a sada ga Salt kupi u trecoj rundi xd
Dalje da ne pricam TE se pokupili prije vremena nego inace, otisle odbrane prije nego inace, a ostali kickeri. Ne znam kako neko nije uzeo Crosbyja prije mene..
Dalje isto Eli pa Watkins su mi dosli, a inace odu. Inace sacekam Riversa kasnije i uvijek bude, a sada ga Salt kupi u trecoj rundi xd
Dalje da ne pricam TE se pokupili prije vremena nego inace, otisle odbrane prije nego inace, a ostali kickeri. Ne znam kako neko nije uzeo Crosbyja prije mene..
I meni isto, obicno sam uzimo RB u prvoj, jer neko od prvih 5 uzme QB ili nesto, tako sam konto da ce i ovdje biti, medjutim nije, tako da sam moro uzet Brown-a, mislim to je i ok nije frka, medjutim u drugom krugu sam htio RB ali mi armin ispred nosa uze onog iz Ravensa, i opet sam bio primoran da uzmem WR, tek RB u trecoj rundi. Stvrno neocekivano, u zadnjih 10 mock draftova sam imo RB u prvoj ili drugoj rundi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma nisam lose draftovao ali vidjet cemo..Riversa nadao sam se da ga niko nece uzeti..ostavio sam vam Rodzu,Lucka i ostale ..Rivers moze dosta tako da ce bi toj dovoljan.. a imam vala i Smitha koji ne baca INT doduse malo i TD ali j poprilicno siguran ..RB mi je ok i ako sam ocekivao da uparim i Fortea ali mi neko uze orije mene njega za dlaku je to mi izmakloalemsa je napisao/la:Dobro je salt drafto pravo.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Katastrofa je u zadnje vrijeme...Mundy ode za sezonu, onda ova dvojica se neku noc povrijedise..sezona je tamo gdje je bila i prosla..povrede nas unistise i ebiga ..nadao sam se kakvom takvom napredku ali izgleda nista ..ja bi tankirao i draftao QB..ali ne QB koji je za drugu rundu jedino onog koji je obecavajuci prve runde QB ..valjda se ovi reciveri oporave da se uigra i koja akcija za Packersekad_kako je napisao/la:Tim Jennings, dobio nogu. Nije zadovoljio. Pa se ti smiji nakon sto te protivnicki WR napravi levatom na terenu.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
izvrstan draft, slabo je ko usro stvar u korjenu. nevjerovatno da su svi bili tu, mašala, pitanje je oćemo li to ikada ponoviti !
ok, meni je kompjuter dao tog hilla koga svi hvalite, blah blah je draftao nelsona, ali ostalo je veoma kvalitetno odrađeno. još da Rio i Randi ne trebaju pet minuta po picku gdje bi nam bio kraj
teško je reći ko je najbolje draftao, ja bi rekao tuzlak, edin i armin su malo bolje prošli od ostatka, ali svi imaju dobre timove. nadajmo se da će svi igrati, onda će to biti mrak liga, a kao i obično odlučiće povrede i sreća

ok, meni je kompjuter dao tog hilla koga svi hvalite, blah blah je draftao nelsona, ali ostalo je veoma kvalitetno odrađeno. još da Rio i Randi ne trebaju pet minuta po picku gdje bi nam bio kraj
teško je reći ko je najbolje draftao, ja bi rekao tuzlak, edin i armin su malo bolje prošli od ostatka, ali svi imaju dobre timove. nadajmo se da će svi igrati, onda će to biti mrak liga, a kao i obično odlučiće povrede i sreća
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: NFL
Buraz je Nelsona imao na spisku (napomena samo) igraca odavno, a zaboravio izbrisat spisak. Laptop onda freez, i dok je restart i sve to, automatski mu ga uzelo. Da nije imao srece, govori i to da smo pokusali i na mom laptopu da udjemo prije isteka pika, ali nismo uspjeli, jer ja sam koristio chrome za draft i sad da mene nebi izbacilo, burazu pokusali uci preko ie, ali kad smo dosli do draft stranice, pisalo da ta starija verzija ie ne podrzava tu stranicu. Lol. ebiga.jestamaji je napisao/la:izvrstan draft, slabo je ko usro stvar u korjenu. nevjerovatno da su svi bili tu, mašala, pitanje je oćemo li to ikada ponoviti !
teško je reći ko je najbolje draftao, ja bi rekao tuzlak, edin i armin su malo bolje prošli od ostatka, ali svi imaju dobre timove. nadajmo se da će svi igrati, onda će to biti mrak liga, a kao i obično odlučiće povrede i sreća![]()
Postovanje treba zaraditi.
Ma kakvi, Edo ima dobre startere ali klupe nigdje, armin nidta posebno, tuzlak ok. Elmedin ima najbolju ekipu, pa onda mozda salt (samo je upropastio pick 5e runde uzesvi Riversa, mogo ga je uzet u 7oj), onda je amidza Alem, pa Wicked pa Edin, pa Boston, ti i tuzlak.jestamaji je napisao/la:izvrstan draft, slabo je ko usro stvar u korjenu. nevjerovatno da su svi bili tu, mašala, pitanje je oćemo li to ikada ponoviti !
teško je reći ko je najbolje draftao, ja bi rekao tuzlak, edin i armin su malo bolje prošli od ostatka, ali svi imaju dobre timove. nadajmo se da će svi igrati, onda će to biti mrak liga, a kao i obično odlučiće povrede i sreća![]()
Ovo je po kvalitetu rostera, sad to naravno ne znaci da ce tako zavrsit ili nesto
Kako_kad
Mogli ste preko chrome ali anonimni prozor i bilo bi ok ! Inace ja sam na 50% zadovoljan draftom, tako mi je krivo sto su mi promakli ovaj WR Cooper i RB Yeldon, iako sam ih imao obojicu ! Vidjet cemo, bice zanimljivo ove godine ! Svaka cast alemu koji je sve ovo organizovao, sad mu samo jos trebamo svi kolektivno gu.ove da poderemo haha
Ponovo sam otpisan, fantasticno 
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Generalno nema favorita, nikad ne znas kada ce ti igrac ispasti zbog povrede, a bgm nikad ne znas i kada ce neki anonimus da odigra bolju sezonu do lika kojeg si birao u prvim rundama 
To naravno stoji @tuzlak
Generalno su svi dobro prosli, a to sto smo se iznenadili u odnosu na mock draftove samo znaci da igramo sa dobrim igracima. Nea ustelili smo se
Generalno su svi dobro prosli, a to sto smo se iznenadili u odnosu na mock draftove samo znaci da igramo sa dobrim igracima. Nea ustelili smo se
da, fakat visokokvalitetno, ja mislim da u prvih 5 rundi nije bio nijedan nerezonski pick 
Izgleda vlasnicima puko film i stvari preuzeli u svoje ruke...No i dalje mislim da Brady nece pristati na dogovor i da ce Berman morati donijeti odluku - no prisustvo Mare da naslutiti na ciju stranu isti naginje.Ian Rapoport @RapSheet 50s51 seconds ago
Judge Berman requested the presence of #Giants owner John Mara at Tom Brady settlement talks today. So Mara is at US District Court.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Alem najgori RB draft odradjen na fantasyu svih vremena :'( i on nesto prica, Ivory mu glavni RB, Murray iz Oaklanda

Al' bas sam se zacudio kad sam vidio da je Brady ostao, rovio tamo trazio TE-a nisam ni gledao i pick 8. runde Brady ono hvala vam
, pa covjek ce goleme i sigurne bodove donosit kad se vrati sa suspenzije, week 5 a mozda mu je i smanje sta znas 
Al' bas sam se zacudio kad sam vidio da je Brady ostao, rovio tamo trazio TE-a nisam ni gledao i pick 8. runde Brady ono hvala vam
Roger Federer the greatest of all time!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ja bih ga uzeo ali sta ce mi kad u stvarnosti navijam da bude los, kosi mi se onda sa filozofijom na fantasy. Baci int, a meni drago 
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: NFL
Nije buraz htjeo da i mene izbaci, jer sam taman tu negdje i ja birao. Sta je tu je. Bit ce interesantna sezona.Mig_Mig je napisao/la:Kako_kadMogli ste preko chrome ali anonimni prozor i bilo bi ok ! Inace ja sam na 50% zadovoljan draftom, tako mi je krivo sto su mi promakli ovaj WR Cooper i RB Yeldon, iako sam ih imao obojicu ! Vidjet cemo, bice zanimljivo ove godine ! Svaka cast alemu koji je sve ovo organizovao, sad mu samo jos trebamo svi kolektivno gu.ove da poderemo haha
Ponovo sam otpisan, fantasticno
Postovanje treba zaraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.