Nisi na Hadzdzu, na utakmici si.SARS je napisao/la:bgm sa ovim dijelom se ne mogu sloziti....Na zapadu kad je pao go pojedini idioti su odmah poceli da zvizde i galame govoreci igrajte p.i.c.k.i.c.e itd...jos se mi u potpunosti nismo svih idiota na tribini rijesili al mi je drago da je sve manje onih koji psuju nasim igracimastaragarda je napisao/la:i ja sam nekako bas uvjeren da ova ekipa moze punooooooooooooo bolje...ono, da mogu eksplodirati u svakom momentu...donekle smo se rijesili luzerskog mentaliteta i do je jedan OGROMAN plus....jel neko primjetio da Tusanj nije psovao,vrijedjao,pljuvao i zvizdao poslije vodstva viteza....ljudi su VJEROVALI da se moze okrenut...bodrili su igrace i svaki dobar potez nagradjivali aplauzom...igraci su VJEROVALI...tako se nabijaju misici i samopouzdanje za vece utakmice gdje je pritisak veci...mi puno bolje igramo na strani jer je pritisak i ocekivanje Tusnja veliko breme igracima
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
donesena je odluka da se pokrene inicijativa za aktiviranje reflektora na stadionu Tušanj
http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... gana-kluba
http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... gana-kluba
Ovaj dio je daleko najvažniji. Raduje me što se na vrijeme počinje raditi na dobivanju licence, kako za domaće takmičenje (koje ne bi smjelo doći u pitanje), tako i za evropsku scenu. Ključno je ne dozvoliti da nas mafije iz kojekakvih komisija levate oko postupka licenciranja, pa da poslije ponovo neko drugi uskoči umjesto nas, koji smo izborili plasman u evropska takmičenja na terenu.Klub se zaključno sa današnjim danom prijavio za licencni postupak za sezonu 2016/17, a ovaj zahtjevan posao, kao i prethodna dva, vodiće u ime FK Sloboda direktor Kluba Saša Vugdalić. Važno je dodati da je Klub za dobijanje licence za UEFA takmičenja prijavio Gradski stadion Tušanj, te Bilino polje kao rezervnu opciju.
Prijavili se za licencu za UEFA takmičenja. Bilino polje rezervna opcija.
Tek' sad' još više vjerujem da izlazimo u LŠ ili EL. Ludilo!

Tek' sad' još više vjerujem da izlazimo u LŠ ili EL. Ludilo!
Zar sumnjas da ce Klub uciniti sve Sto moze..NKMramor je napisao/la:Prijavili se za licencu za UEFA takmičenja. Bilino polje rezervna opcija.
Tek' sad' još više vjerujem da izlazimo u LŠ ili EL. Ludilo!![]()
Osnovni radovi na tusnju kostati ce CC 580 ooo...
Sjever i malo sminke na zapad.
Senad tom cat je dao firmu na raspolaganje.i garantovao da CE radovi biti gotovi na vrijeme,naravno kada Klub da zeleno svijetlo za iste...
Jojjj pozitiva,samo pozitivaaaaa
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nisam ni sumnjao, ali kad' čovjek pročita da konkurišemo za licencu, a zna da iza toga stoji Azmir Husić, to je već gotova stvar.solinas je napisao/la:Zar sumnjas da ce Klub uciniti sve Sto moze..NKMramor je napisao/la:Prijavili se za licencu za UEFA takmičenja. Bilino polje rezervna opcija.
Tek' sad' još više vjerujem da izlazimo u LŠ ili EL. Ludilo!![]()
Osnovni radovi na tusnju kostati ce CC 580 ooo...
Sjever i malo sminke na zapad.
Senad tom cat je dao firmu na raspolaganje.i garantovao da CE radovi biti gotovi na vrijeme,naravno kada Klub da zeleno svijetlo za iste...
Jojjj pozitiva,samo pozitivaaaaa
Slijedi Željezničar pa Velež. Sve je kao san ovih dana.
znači, Husref smatra da je ekipa u minusu dva boda, to je dobro, mislim, podiže se ljestvica 
Davno vam je receno.previse je ulozio,da BI odustao sada.
Ili bos,ili hadjija.
A bos nikada nije bio.
Boni,azmir,sasa,i senad vec sad pricaju o Stadionu.
Reflektori...
Azmir uskoro ide u USA vidices vrati SE SA novim generalnim sponzorom hahaha
Ej mramor,ono Sto si pisao nekada u PP.
Ucinio sam sve Sto mogu,razgovarao,prenio kome treba,zaista Neznam sta BI...
A licno Nisam mogao,jbg previse mi bilo brate..izvini
Istrosio sam SE,a cuo sam neki Sto sam kupio sezonce preprodali.nije mi za pare,Ali pickasto je to.
Ili bos,ili hadjija.
A bos nikada nije bio.
Boni,azmir,sasa,i senad vec sad pricaju o Stadionu.
Reflektori...
Azmir uskoro ide u USA vidices vrati SE SA novim generalnim sponzorom hahaha
Ej mramor,ono Sto si pisao nekada u PP.
Istrosio sam SE,a cuo sam neki Sto sam kupio sezonce preprodali.nije mi za pare,Ali pickasto je to.
Ma ništa brate, tjeramo ovako do daljnjeg, bitno je da klub doseže plafon lagano, ostalo je sporedno.solinas je napisao/la: Ej mramor,ono Sto si pisao nekada u PP.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Samo imenuj @solinas ko je to preprodao sezonske koje si ti poklonio. Šalji u PP da ih se zigoise k'o stoku jer i jesu jedna obična stoka.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
gotov 35.000 KM od sezonskih + prodate karte= zaradili trecinu para zaradjenih od ulaznica prosle sezone za svega 3 domace utakmice..a nismo imali ni jedan pravi derbi, nismo imali niti jednu kaznu..dakle i u tom aspektu se otvara prostor za rast
676 sezonskih prodatih u odnosu na 50-ak prosle godine, koliko je to, 12x vise?...samo tu ti se isplatilo svo ulaganje u marketing i opet primjer svima sta znaci kad das ljudima skolovanim za neki posao da to rade
ipak se ide i na mini pripreme kako smo i ocekivali...u svakom pogledu se napreduje
mene od svega raduje pozitivna prica o klubu, sto ponovo Sloboda izviruje gdje god se pogleda i sve vise ljudi sa zenom i djetetom , momaka sa djevojkom, djevojaka samih na utakmici...mijenja se atmosfera na Tusnju..prije kad udjes na stadion osjetis neku napetost, neki belaj visi u zraku, sad se sve to polako mijenja...na tome svi trebamo da radimo, ne samo klub
jos samo desni bek i krilni napadac i svi sretni
676 sezonskih prodatih u odnosu na 50-ak prosle godine, koliko je to, 12x vise?...samo tu ti se isplatilo svo ulaganje u marketing i opet primjer svima sta znaci kad das ljudima skolovanim za neki posao da to rade
ipak se ide i na mini pripreme kako smo i ocekivali...u svakom pogledu se napreduje
mene od svega raduje pozitivna prica o klubu, sto ponovo Sloboda izviruje gdje god se pogleda i sve vise ljudi sa zenom i djetetom , momaka sa djevojkom, djevojaka samih na utakmici...mijenja se atmosfera na Tusnju..prije kad udjes na stadion osjetis neku napetost, neki belaj visi u zraku, sad se sve to polako mijenja...na tome svi trebamo da radimo, ne samo klub
jos samo desni bek i krilni napadac i svi sretni
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Đokaru dovest' i rješeno pitanje beka, a mogli smo dovest' Lazara Marjanovića, ode u Bojacultrasstyle_tz je napisao/la:jos samo desni bek i krilni napadac i svi sretni
neka babuka uzme levatima Đelmića
Daj azmire stevu **** GA kruh
Bolje da si meni dao sezonsku 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Imenuj te levate za sezonce! Klošari.solinas je napisao/la:Daj azmire stevu **** GA kruh
tuzlanska Sloboda
Pusti BA zlaja,IMA boga.opet kazem,**** pare,nanijetio i häjde,Ali IMA bolan djece zeljni tusnja,a nemaju pare,kako imas obraza.
Svakom svacije,bolje da sam malom eldaru iz UG dao,sigurno BI pametnije bilo.
Nema veze,Ali eto,bolje da sam svom drugu mramoru kameru kupio,sam sebi necu oprostiti.
Hajmo dalje,reflektori,licence,
sta je sledece,bingooo arenaaaaaaaa
Svakom svacije,bolje da sam malom eldaru iz UG dao,sigurno BI pametnije bilo.
Nema veze,Ali eto,bolje da sam svom drugu mramoru kameru kupio,sam sebi necu oprostiti.
Hajmo dalje,reflektori,licence,
sta je sledece,bingooo arenaaaaaaaa
Ne mogu ni da zamislim kako bi stadion izgledao da postane "Bingo arena" al opet ne bi mogao ni zamislit da se proda ime Tusanj...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Svaka čast na analizi druže.Skver je napisao/la:"Proljetni" i "jesenji" dio 2015 pod vodstvom Husrefa Musemica do sada:
Utakmica: 21, pobjeda: 12, nerjesenih: 5, izgubljenih: 4, gol razlika: +15, osvojenih bodova: 41
FK Sloboda 21 12 5 4 (31-16) 41
Samo 4 poraza s time da su tri bina minimalna. Zadnje kolo sa Sarajevom nešto posebno ne računam, ali utakmicu u Širokom su Beka i Čolović zapucali samo takve prilike kod 0-0 tj. 1-0.
Protiv Zrinje je ako se ne varam bila greška malog Todorovića, a Efendić je pocrvenio. A u Zenici je Zeba prodao loptu i uz svo poštovanje prema Čeliku, ali samo smo onako mogi izgbiti tu tekmu gdje se 70min igralo na polovini Čelika.
Ja sam odradio učinak svih ekipa (ne i novajlije u ligi) uključujući 15 kola proljeća i ovih 6 kola, te to izgleda ovako:
Sarajevo 44
Zrinski 42
Sloboda 41
Željezničar 40
Čelik 36
Široki 33
Radnik 29
Borac 28
Olimpic 23
Travnik 23
Drina 19
Velež 18
Slavija 18
Vitez 16
Iz ovog ne treba da iznenađuje Čelikov dobar plasman jer su oni nastavili u ritmu proljeća. Isto kao i Radnik koji bi trebao biti u top 10.
Dva najveća iznenađenja u negativnom smislu su Velež i Olimpic.
tuzlanska Sloboda
Kad bi Senada privukli u Slobodu može kod mene i na terasu i na balkon cerada sa reklamom BingaDoeTz je napisao/la:Ne mogu ni da zamislim kako bi stadion izgledao da postane "Bingo arena" al opet ne bi mogao ni zamislit da se proda ime Tusanj...
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.