Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
Slabo se branilo uopste.. bilo je i dosta promaje u reketu.
Ne znam samo zasto se toliko odlaze ta odluka o konacnih 12.. Mislim, po minutazi se moze vidjeti koja trojica su glavni (i jedini) kandidati da ostanu u Beogradu.
Ne znam samo zasto se toliko odlaze ta odluka o konacnih 12.. Mislim, po minutazi se moze vidjeti koja trojica su glavni (i jedini) kandidati da ostanu u Beogradu.
Koliko je bilo na kraju ljudi u dvorani? Joj emocije!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bilo je prelijepo. Doduše Srbija nije odigrala ništa naročito.
Raduljica o atmosferi
"Hvala Banjaluci i Republici Srpskoj što nas je ovako dočekala. Ja sam znao da će biti sjajno pošto često dolazim ovde i svaki put su me prijatelji u Banjaluci i prijatelji i rodbina iz Šipova dočekali na sjajan način", istakao je srpski centar.
Raduljica o atmosferi
"Hvala Banjaluci i Republici Srpskoj što nas je ovako dočekala. Ja sam znao da će biti sjajno pošto često dolazim ovde i svaki put su me prijatelji u Banjaluci i prijatelji i rodbina iz Šipova dočekali na sjajan način", istakao je srpski centar.
- alan_kardec
- Kontakt:
Teo sinoć bio na nivou, jako dobra partija i centara. Nedović dosta dobar, zabrinjava me Erceg.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- djoleprijedor
- Kontakt:
Uzivao sam u utakmici i atmosferi sinoc.Bilo je nestvarno dobro i mnogo bih se pokajao da nisam bio u Boriku.Msm da je bilo bar 5 000,ake ne i5200,5300.
Primjetna je bila opustenost kod nasih te nesto losija odbrana,sto je bilo i realno jer jr nedostajao Markovic a i ekipi je zadnja pripremna.Kuzmic mi odlicno izgleda,i bas fino igra momak.Bogdan ce sigurno podici nivo igre a ocekujem boljeg Ercega .
Primjetna je bila opustenost kod nasih te nesto losija odbrana,sto je bilo i realno jer jr nedostajao Markovic a i ekipi je zadnja pripremna.Kuzmic mi odlicno izgleda,i bas fino igra momak.Bogdan ce sigurno podici nivo igre a ocekujem boljeg Ercega .
Mens sana in corpore sano.
mene zabrinjava bogdan.. a kod nedovića sam vidio i nešto odbrane prije svega agresija na loptu i pasalan_kardec je napisao/la:Teo sinoć bio na nivou, jako dobra partija i centara. Nedović dosta dobar, zabrinjava me Erceg.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bogdan će biti pravi, kao uostalom i Erceg kada to bude trebalo. Uopšte u to ne treba sumnjati.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Nedovic popravio odbranu poprilicno.Dosta dobro je presing igrao i preuzimao igrace u picku.
Još uvijek nije pala konačna odluka. Čeka Sale da počne školska godina.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- alan_kardec
- Kontakt:
Danas čitam na mozzart-u intervju sa selektorom, ocjenjuje sve reprezentativce, dođe do Bogdana i evo šta kaže

nakon ovoga sam ozbiljno zabrinut.„Muku muči sa leđima. Razgovarali smo posle utakmice (sa Slovenijom). On kaže hoću, a u stvari se vidi da ne može. Posle sam kaže – moja je greška što sam zbog svega rekao da hoću, a čim krenem vidim da ne mogu. Dobro znate da nisam nikada tražio da nešto mora preko povrede. Moramo da rezonujemo“
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja sam jos ranije rekao da komentari oko njegove situacije uopste nisu naivni i nimalo dobri.
Nema brige, biće Bogi u Berlinu. Možda ne na terenu u prvih nekoliko, ali kad zatreba tu je.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Vodice Bogdana makar ga cekao za knock-out fazu,glavu dam.
Najavio je sutra u podne spisak 12 za EP.
Jos 4 nepuna dana...
Najavio je sutra u podne spisak 12 za EP.
Jos 4 nepuna dana...
Otpali Danguba i Stimac..
Ocekivano, Bogdan i da je ozbiljnije povredjen, isao bi pa makar ne igrao nijedan mec.
Štimara
Sale yebem te celava

Sale yebem te celava
hahaha ti si ludBelmin6 je napisao/la:Štimara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sale yebem te celava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.