AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ove godine me Milan neprijatno iznenadio sa Kucom, gdje ces ono drvo kupit pa da si u najgoroj finansijskoj situaciji.Sto je najgore, nisu.
Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 31 avg 2015, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Ekipi nedostaje trequartista još od Kakinog prvog odlaska 2009. (6 godina je prošlo od tog trenutka
), a kreativac od Pirlovog puštanja u Juventus 2011. Za šest godina su mogli skontati neke stvari da su to u stanju učiniti.
Imali su Eriksena na izvolite, platili bi mizernu cifru od 10-12m eura za takvog igrača, ali su u dogovoru s Allegrijem odlučili da je bolje da taj novac potroše na Matrija.
Neko bi za 6 kola shvatio gdje leži problem, a neko kao BG dvojac neće nikad.
Neko bi za 6 kola shvatio gdje leži problem, a neko kao BG dvojac neće nikad.
Ista stvar i kod mene, ljudi me zaj.... na svakom koraku a ja samo gutam i smjeskam seSonVolt je napisao/la:Sad su zainteresovani za Sandra.
Ne mogu da vjerujem sta rade. Ja se iz zajbnacije ne bih sjetio goreg igraca.
Sramote me na svakom koraku. Kud ljudu znaju da navijam za Milan.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Najgore sto budimo realni jedini koji nesto zna u veznom redu je Montolivo i Slinisa ne pokušava uopce da ga osposobi za Intera...ne znam ako ne dodje niko, bice opet sikiracije puno...opet cemo cekati zimski mercato i nadati se dobroj kupovini..
Jesam li ja dobro shvatio ovo u vezi Mastoura? Dvije godine posudba i oni ako hoće mogu ga otkupiti za 5 mil. Ako je tako stvarno nisu normalni.
Il Club più titolato al mondo!
Kad ovo vidim, onda Marotti treba dići spomenik za onaj posao sa Comanommuxa je napisao/la:Jesam li ja dobro shvatio ovo u vezi Mastoura? Dvije godine posudba i oni ako hoće mogu ga otkupiti za 5 mil. Ako je tako stvarno nisu normalni.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
I ja sam tako razumio, zayebat će se kao i sa Saponarom. Pa gdje će ovog talenta davati za takav novac, nije trebao ni ići. Stvarno nisu normalni.
Jbg i mene zayebavaju, šuti i trpi.
Jbg i mene zayebavaju, šuti i trpi.
Forza Milan!
Nisu normalni to vec znamo, a ovakvim potezima prevazilaze sami sebe. Fuj
Il Club più titolato al mondo!
sky navodi da Malaga moze otkupiti nakon dvije godine ugovor Mastoura, ali i Milan ima buy-back opciju, eh sada samo ne znam koliko iznosi ta buy buck opcija. Nesto slicno sto je Real stavio u ugovor Morate, samo sto su ovdje dosta nize cifre u pitanju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Milan have offered to sign Witsel on loan with an option to buy that becomes forced option after 15 apps [@AlfredoPedulla].
Ovo ono ko s Aquilqniem, samo sto je kod Aquilanija cini mi se oko 20 utakmica bilo u pitanju. Sada cekamo odgovor Zenita.
Ovo ono ko s Aquilqniem, samo sto je kod Aquilanija cini mi se oko 20 utakmica bilo u pitanju. Sada cekamo odgovor Zenita.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Napoli i Sampa se dogovorili oko Soriana , ali on hoće u Milan. Ludilo. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Maestro^^ je napisao/la:Napoli i Sampa se dogovorili oko Soriana , ali on hoće u Milan. Ludilo.
Mister X.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Šta ovo Lotito dosao na sastanak s Gallianiem u Casa Milan..da nece Felipe Anderson na posudbu?
Edit: nudi Matrija Laziu!!
Edit: nudi Matrija Laziu!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hoce da im uvali Matrija,a mozda im celo otme Bigliu. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
meskalin je napisao/la:Šta ovo Lotito dosao na sastanak s Gallianiem u Casa Milan..da nece Felipe Anderson na posudbu?
Lotitu nešto otet', nije se rodio ko je njega preveslaoRomagnoli13 je napisao/la:Hoce da im uvali Matrija,a mozda im celo otme Bigliu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisu se oni dzaba sastali,rade sigurno na najvecem dealu ovog mercata. 
Lotita ni Celo ne moze prejeb...Romagnoli13 je napisao/la:Hoce da im uvali Matrija,a mozda im celo otme Bigliu.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Galliani vise nikoga ne moze izlevatiti ako cemo biti realni.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Matri,Muntari,Essien,Zaccardo,Bonera..