Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Apsolutno razumijem Horde Zla.Igraci su ku*ve koje igraju za pare,koje se prodaju za malo para i koji odu u drugi klub i pljuju svoj bivsi.Malo je pravih igraca,skroz malo i kakvo je vrijeme doslo,pravi igraci vecinom nisu iz tog grada,a djeca grada odlaze i pljuju.Radovac je pogrijesio glumi nekog ubicu,kriminalca i tako dalje,on se sa navijacem nema sta raspravljat,on ga dolazi bodrit i pratit,on na njega potrosi 20-30 km i on dodje psuje i vrijedja.A nagrada Ismir Pintol nije Bajramski Turnir na skenderiji,to ne moze svako dobit.Podrzavam apsolutno i ovo svaki NAVIJAC mora i treba razumjeti.

!
Ma nisu ni Manijaci puno bolji, ako ih klepi Freedom sljedeće kolo ( a realno mogu itekako ) , tjerat će Odovića na temi 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
BadrHari je napisao/la:Ma nisu ni Manijaci puno bolji, ako ih klepi Freedom sljedeće kolo ( a realno mogu itekako ) , tjerat će Odovića na temi
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ako ćemo cjepidlačiti, onda on tu istu nagradu nije ni zaslužio. Trebalo bi da je bila u Cimirotovim, ili Benkinim rukama. No, sad je to sve završeno, i nadam se da će ga činjenica da je tu simboličnu nagradu vratio onako javno itekako urazumiti. Stvarno mi je žao što nas je sve upravo on razočarao, a ne neki Berberović ili oni koji su uvijek bili na granici bezobrazluka. Ova lekcija javnog blamiranja bolja je od ikakvih batina. Pametno ubuduće, Samire!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moze se igrati, ne znam do tada u kakvom ce stanju biti Mehmedovic, Moranjkic i Stjepanovic zbog povreda, a tu je i Zeba izgleda povrijedjen nesto na kraju utakmice protiv Viteza.. Za nas neki dosta bitni igraci
Ne znam isto jel konacno doslo vrijeme da se dobiju papiri za Skahica, pa da nam ne mora igrati Efendic koji je najslabija karika bio
Ne znam isto jel konacno doslo vrijeme da se dobiju papiri za Skahica, pa da nam ne mora igrati Efendic koji je najslabija karika bio
Sljedeće kolo derbi Desire - Freedom.

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Sarajevo ima extra dobre a momci nemaju sanse. Pametnije bi bilo da pustaju i njih lagano. A i jeftinije.
Bilo i ne ponovilo se, nego daj šta ako ima iz ovih zadnjih nekoliko sezonaPappy je napisao/la:Biće plavo bijeli da kad Spaleti krene ka golu, odbrana pomisli da je lično Zubanović.miden je napisao/la:Ako budu plavi, najebali ste
Das Ist Walter
rodjenisa je napisao/la:
Onako na prvu , reklo bi se da si u pravu, ali kad znas da ti od ovog izbora zavisi citava godina, opstanak i neke planirane aktivnosti za buducnost, onda su nasi iz uprave poprilicno u pravu.Niti ima slobodnih a kvalitetnih trenera , ako ih ima ili su skupi ili traze posebne uslove, ili cak jednostavno nece da razgovaraju.Dakle treba malo razmisliti i dogovoriti najbolje moguce rjesenje.A sto se tice utakmice u Sirokom, budi siguran da tamo ne idemo na izlet i ako si kladionicar onda zaobidji tu tekmu.Mi tamo necemo izgubiti
goveđigulašmajka
Papke treba u startu rijesavati, jer ako ih pustis doci ce te glave. To sto njega ovo moze sjebati i unistiti nas boli tuki. Iduci kojem padne ovako nesto na pamet ce dobro razmisliti.Evolve je napisao/la:Čitam ovo priopcenje navijaca sarajeva u vezi ovog momka, radovca. Pa zar je moguce da je covijek zasluzio takav tretman? Mislim nisam upucen toliko, znam da je bilo nekakvih prebacivanja, vrijedjanja? Al ovakav tretman, neznam...
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
vivaILchelik
- Kontakt:

Olimpic-Radnik
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto ovaj lik ne preseli ekipu u Gorazde? 
Olimpic gorazde..
Levat,igman da je uzeo imao BI dvije milje po tekmi.
Levat,igman da je uzeo imao BI dvije milje po tekmi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
GradKamena
- Kontakt:
Imali prijenos igdje olimpic ?
Zasto Olimpic igra na Kosevu? Znam da je onda bilo zakrceno zbog zenske LP, ali zasto sad??
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Otoka ne zadovoljava uvjete ili Gracić ima neki sukob sa Općinom Novi gradSignore je napisao/la:Zasto Olimpic igra na Kosevu? Znam da je onda bilo zakrceno zbog zenske LP, ali zasto sad??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
8 utakmica 10 golova 
- tuzlak1987
- Kontakt:
A sta drugo ocekivati, sad kontam sta mi bi da nisam uplatio neki kombinaciju na golove ili X jer su se sastale dvije zadnjih godina mozda najtvrdje ekipe, a uz to i medju najdosadnijim..
Odlican rezultat i danas na Kosevu. Svi su tu negdje zbijeni kad uzmes tri boda preskocis pola lige a kad izgubis nadjes se u borbi za opstanak 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.