FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Mali Telles bar onih mozda max. 10 tekmi sto sam ga gledo mi se svidio ko bek, ne izgleda lose, dobro probija svoju stranu i zna lopte ono dupli i dodat i fino ubacaj je imo, meni bar ima potencijala, nije losa vam opcija nikako bgm 
Želi da ide, moraju ga riješiti, Eder "otpo".Puma je napisao/la:Ovaj Telles je trebao preci u Chelsea, ali uzeli su Babu ispred njega. Cudno mi je da ga se Galata ovako olako rijesava ali svakako da je dobrodosao jer je 92. godiste i jer smo na toj poziciji kita.
Do kraja dana Telles, Melo i Perotti vjerovatno i Interu i to je to.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Eder prelazi u Inter za 11 mil, novac od hernanesa je samo usmjeren, diMarzio pise da smo se uspjeli dogovoritimuXmania je napisao/la:Želi da ide, moraju ga riješiti, Eder "otpo".Puma je napisao/la:Ovaj Telles je trebao preci u Chelsea, ali uzeli su Babu ispred njega. Cudno mi je da ga se Galata ovako olako rijesava ali svakako da je dobrodosao jer je 92. godiste i jer smo na toj poziciji kita.
Do kraja dana Telles, Melo i Perotti vjerovatno i Interu i to je to.
eh pa dobro sad i ja vidim za Edera, uglavnom predobar poso uvaliti mrtvog Hernanesa za 11 miliona.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Joj ako Melo i Medel ikad zaigraju zajedno
bit ce slomljenih nogu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- PaskalHens
- Kontakt:
Melo i Telles gotovi. Prvi plaćen, drugi posudba. Pare od Hernanesa idu za Edera. Je.beni Nagatomo odbio Benficu, Lester i Đenovu, neće da ide iz Inter. Mater je.bo odvratnu.
Viva la France, as they say in Rome.
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Od mela, medela, brozovica, guarina i kondogbie ne ocekujem vise od 3 asistencije ukupno. Ostaje nam da se molimo za drugo krilo inace ce nam napadaci odigrati sezonu bez lopte
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
Uvalili mrtvog Hernanesa za 11+bonusi
Al sad ces vidjet kad cojk proigra

Al sad ces vidjet kad cojk proigra
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Kakav kraj mercata
Eder samo sto nije sletio....deri gaaa Ausilio majstoreee
Eder samo sto nije sletio....deri gaaa Ausilio majstoreee
Daj ba kakav majstor, ovako ste i prosle godine pisali. Vidjet cemo, veza nam je kriticna.

Stupido Stupido moj Andrej.Andrej je napisao/la:Ferrero: “Eder via? Non sono stupido!SampiJuve je napisao/la:Inter je izgleda kasno sinoć dogvorio kupovinu fudbalera Sampdorije Edera. Milanski tim platiće 9.000.000 evra plus 1.000.000 bonusa. Brazilac će potpisati petogodišnji ugovor s Interom za platu od 1.400.000 evra.
Eto ipak macke, josh jedne!
NAMA VEZA NE TREBA!!!!!!!!!!!![]()
Murillo=JJ
Tacno, daleko je to od majstora. Ni jedan deal im nije uspio, tako da ne znam po cemu bi ga se zvalo tako. Haman cemo ispusit i za Alvareza, jer izgleda da nije bilo u ugovoru nikakve klauzule. Svi pisali da je Schelotto ispunio broj utakmica da ostane kad ono prc, nije izgleda ni bilo nista. Puno puno je takvih glupih gresaka koje se ne bi smjele dogadjat. Dugo nisam vidio ljude da su toliko nesposobni da nekog prodaju. Osim pocetka mercata citavo ljeto je proslo bez ikakvih aktivnosti, tek se zadnji dan ukljucili. Al hajde, nismo ni navikli na bolje.
A izgleda mi da se planira igrat 4-3-3, zato se i prodo Hernanes
Handanovic/Carizzo
Santon/Montoya - Miranda/Ranocchia - Murillo/Vidic - Telles/Juan
Guarin/Brozovic - Melo/Medel - Kondogbia/Gnoukouri
Perisic/Biabiany - Icardi/Palacio - Jovetic/Eder???
Tu su jos i Berni, Dimarco i Manaj da se popuni lista od 25 igraca.
Znaci da su jos visak: Andreolli, Dodo, Dambrosio, Nagatomo, Schelotto. Ostaje jos par sati da ih se rijesi.
A izgleda mi da se planira igrat 4-3-3, zato se i prodo Hernanes
Handanovic/Carizzo
Santon/Montoya - Miranda/Ranocchia - Murillo/Vidic - Telles/Juan
Guarin/Brozovic - Melo/Medel - Kondogbia/Gnoukouri
Perisic/Biabiany - Icardi/Palacio - Jovetic/Eder???
Tu su jos i Berni, Dimarco i Manaj da se popuni lista od 25 igraca.
Znaci da su jos visak: Andreolli, Dodo, Dambrosio, Nagatomo, Schelotto. Ostaje jos par sati da ih se rijesi.
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 31 avg 2015, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Di Marzio pise da idemo po Ljajica.
Borini i oficijelno u Sunderlandu
Nagatomo izgleda ostaje
vec je otputovo za Japan na pripreme. Juan bi mogo bit zamijenjen sa Ljajicem, al Roma trazi doplatu 
Borini i oficijelno u Sunderlandu
Nagatomo izgleda ostaje
Vrhunski posao obavljen sa Hernanesom.Prvi igrač kojeg su uspjeli kvalitetno prodat.Vidim da se malo žali za njim jer kao jedini preostao kreativniji igrač u ekipi,ali mislim da je on gotov.Sve više gleda kako će šutnut po golu ili predriblat koga nego podvalit kakvu loptu i brzo je se rješavat.Još kad znamo da su tu u Guarin koji voli carinit i Medel koji ima porez viška kad treba predat loptu ovo je dobar posao.
Naravno da su odmah glupavo skršili dobiveni novac.Eder preplaćen kao i Perišić.Solidan igrač...može u vrhu napada,može krilo.Radnik.
Melo budaletina,ali mogao bi biti određeni upgrade.Kad su već usrali merkato ranije neka sad guraju do kraja pa će(mo) se kajat kasnije.Nadam se da to znači manje Guarina ili manje Medela.Ali dzabe sve ako ovaj nista vise ne pokaze...
Ne sviđaju mi se ova zadnja dva navedena transfera jer nemaju veze s onim što se tupilo da je politika kluba,ali ajde ko da tu išta ima smisla.
Telles je dobar,mogao bi ispasti najveće pojačanje ovdje.Ali znamo kako u Interu ide sa bekovima...
EDIT: Sad moram micat Edera iz fantasya
Izbori
Naravno da su odmah glupavo skršili dobiveni novac.Eder preplaćen kao i Perišić.Solidan igrač...može u vrhu napada,može krilo.Radnik.
Melo budaletina,ali mogao bi biti određeni upgrade.Kad su već usrali merkato ranije neka sad guraju do kraja pa će(mo) se kajat kasnije.Nadam se da to znači manje Guarina ili manje Medela.Ali dzabe sve ako ovaj nista vise ne pokaze...
Ne sviđaju mi se ova zadnja dva navedena transfera jer nemaju veze s onim što se tupilo da je politika kluba,ali ajde ko da tu išta ima smisla.
Telles je dobar,mogao bi ispasti najveće pojačanje ovdje.Ali znamo kako u Interu ide sa bekovima...
EDIT: Sad moram micat Edera iz fantasya
Izbori
Ma onaj budalasti predsjednik Sampe trazi 20 mil € za Edera, tesko da ce on doci. Navodno da je alternativa Ljajic ali pise se da zele Juana + novac za njega, ja predviđam da ce Perotti bit zadnje pojacanje 
Eto ipak izgleda da ce doci Ljajic, valjda posudba uz mogucnost otkupa za 8 ili 9 mil € bez Juana.
Eto ipak izgleda da ce doci Ljajic, valjda posudba uz mogucnost otkupa za 8 ili 9 mil € bez Juana.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Sviđa mi se Telles, pravi brazilski ofanzivni bek. Obzirom da nam je vezni red pun radnika, bekovi nam moraju biti izrazito ofanzivni da bi manje gledali ove uspavanke iz prva dva kola. Ali mislim da Mancio Tellesa, nažalost, ne dovodi jer ga želi nego samo zato što ne može nikog drugog pa onako ko i Montoyu dovodi samo da se nešto obrće. Daj bože dagriješim ali nešto sumnjam da će mu dati pravu priliku. Ali po meni je ovo pravo dobar deal, posudba je pa ako se ne dokaže nikom ništa a ako se dokaže možem ga otkupit za siću (cirka 5 mil.).
Evo fin video koji pokazuje njegove i defanzivne i ofanzivne odlike:
Evo fin video koji pokazuje njegove i defanzivne i ofanzivne odlike:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kad smo zadnji put doveli 3 igraca u jednom danu
Mislim da je to to. Mancini nema nikakvog opravdanja ako ne uhvati to trece mjesto koje vodi u LP, svaka zelja mu je ispunjena, promjenilo se vise od pola momcadi. Zazelimo mu srecu i Forza Inter!
Pretpostavljam da ce Mancio pokusat igrat 4-2-3-1 (Handa,Santon,Miranda,Murillo,Telles?,Mello,Kondo,Perisic,Jovetic,Ljajic,Icardi).
Mislim da je to to. Mancini nema nikakvog opravdanja ako ne uhvati to trece mjesto koje vodi u LP, svaka zelja mu je ispunjena, promjenilo se vise od pola momcadi. Zazelimo mu srecu i Forza Inter!
Pretpostavljam da ce Mancio pokusat igrat 4-2-3-1 (Handa,Santon,Miranda,Murillo,Telles?,Mello,Kondo,Perisic,Jovetic,Ljajic,Icardi).
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Na stranu sve sto rade i sto su uradili ali ako su uspjeli prodati rekreativca od 30 kuka koji dise na skrge za 11+ miliona onda im za to treba skinuti kapu. Pa covjek je vec godinu i kusur jedan od losijih igraca Intera koji je upotrebljiv za prekide i sut sa polu-distance i to je sve. U Laziu je bio jedan od boljih veznjaka lige ali u Interu nikad nista nije odigrao. Mozda koji bljesak na momente i to je to.
Nagatomo lihvar uhljebio se i ne misli ici. Kako covjek od jednog od simpaticnijih igraca postade takav korov i stetocina.
Nagatomo lihvar uhljebio se i ne misli ici. Kako covjek od jednog od simpaticnijih igraca postade takav korov i stetocina.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Eder nosi Sampu, bez njega su goli njonjoSiamoNoi je napisao/la:Eder preplaćen kao i Perišić.Solidan igrač...može u vrhu napada,može krilo.Radnik.
Izbori
ko je kreativac u toj postavi ? mello ? kodogbia?Tritolone je napisao/la:Kad smo zadnji put doveli 3 igraca u jednom danu![]()

nije loše..
također u 21:30 novi sastanak sa Sampdoriom.. Ferraro traži 20mil za Edera
oni žele D'Ambrosia pa vjerovatno dodje do nekog tradea..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.