Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Jest lik tezak, hebo te, nije zar da necemo dovesti nikoga?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
BREAKING NEWS: Arsenal agree £15m fee with QPR for forward Charlie Austin.
Idemo
Idemo

stvarno ovaj vaš vas yebe iz godine u g.AsharaK je napisao/la:Jest lik tezak, hebo te, nije zar da necemo dovesti nikoga?

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Cijela priča oko Monreala je krenula jer je on počeo pratiti Bilbao na Twitteru.
Pato je valjda počeo pratiti Arsenal. Ne znam da postoji vengerovskiji igrač od Pata.
Pato je valjda počeo pratiti Arsenal. Ne znam da postoji vengerovskiji igrač od Pata.

Pato bi se super uklopio,al u hospital best XI.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- Marsal
- Kontakt:
Arsène's daughter: Dad, what did you get me for Christmas?
Wenger: Look, the solution is not always buy, buy, buy.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
s njom je lako furati, za rodjendane i godisnjice ne bi nista ocekivalaMarsal je napisao/la:Arsène's daughter: Dad, what did you get me for Christmas?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:s njom je lako furati, za rodjendane i godisnjice ne bi nista ocekivalaMarsal je napisao/la:Arsène's daughter: Dad, what did you get me for Christmas?

Zaspao nam Wenger malo poslije rucka, opao mu pritisak...sad ce on dok ustane ganjati pojacanja.
link?Lillard je napisao/la:Austin za 15m funti.
Wenger u Parisu .....otisao po Cavanija ili pak Ibru?
mercurial je napisao/la:Wenger u Parisu .....otisao po Cavanija ili pak Ibru?
Slikali su se neki sa njim u avionu

Cavani

Sad neko kaze slika prije 2 godine, a neko selfi s njim

Bice twistova ovdje ahahahhah
- Marsal
- Kontakt:
Sky Sports @SkySports Aug 31
Arsenal are hoping to secure the services of PSG youngster Jean-Kévin Augustin for a reported fee of £12.75m
Arsenal are hoping to secure the services of PSG youngster Jean-Kévin Augustin for a reported fee of £12.75m
A gdjes ovo naso na nmg nac nigdje na njihovom twitter accountuMarsal je napisao/la:Sky Sports @SkySports Aug 31

- Marsal
- Kontakt:
Ma zayebavam se, dosadno mi. Ali više istine ima u ovom izmišljenom tweetu nego u vijesti da je W otišao u Paris po Ibru ili Cavanija.
Ne znam zašto se ne pomirite da neće niko doći, a i ako dođe biće takvog kvaliteta da je bolje da nije došao.
Ne znam zašto se ne pomirite da neće niko doći, a i ako dođe biće takvog kvaliteta da je bolje da nije došao.
A yebi se MaršaleMarsal je napisao/la:Ma zayebavam se, dosadno mi. Ali više istine ima u ovom izmišljenom tweetu nego u vijesti da je W otišao u Paris po Ibru ili Cavanija.

A sta ćeš, vidiš da je očajno da 3-4 sezone se jedni te isti napadači forsiraju a ne može se s njima nista, ako se ne osvoji nista bitnije to ce pokazat jadne ambicije kluba i tvrdoglavost Wengera..
Ovog zadnjeg se i bojim, da dodje neko ko nije trebao ni doci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.