Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
MasHa se povukla sa UO-a zbog povrede,sad se moze gledat tenis i sa pojacanim tonom 

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
ja sam napisao u julu da krov izgelda poodmakao ali da mi se ne čini da će ga završiti do turnira.

I neće. Plan je da se završi 2016 godine.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
ma da , ali odma mi je par sveznalica napisalo da je to skoro pa gotovo itd itd, ima to negdje, neda mi se sada pretraživati postove
jestamaji je napisao/la:ma da , ali odma mi je par sveznalica napisalo da je to skoro pa gotovo itd itd, ima to negdje, neda mi se sada pretraživati postove

Jedino da su daske postavljali.

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Podloga na ovogodišnjem USO-u dosta brza. To je i očekivano nakon onakvih Montreala i Cincinnatija. 

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
sve sami rafa hateri tjeraju vodu na federerov mlin ne bi li osvojio još jedan GS po stare dane 
šalim se, meni je to skroz svejedno, a brža podloga me raduje, servis-volej ko u dobra stara vremena na tepihu ili u wimbledonu ... to su bila zlatna vremena

šalim se, meni je to skroz svejedno, a brža podloga me raduje, servis-volej ko u dobra stara vremena na tepihu ili u wimbledonu ... to su bila zlatna vremena

Ana

Jel ovo rafa ispada u prvom kolu ? 

Vrlo vjerovatno.
op ispade Nishikori
bgm se Jokeru otvorio zrijeb
al nema veze ..... WE BEL18VE:D

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ode Kei kuci,kakav je potencijal Paire pratim ga i gotivim dugo dugo,al izgleda da ce biti jedan od mnogobrojnih koje ce nonsalancija kostati mnogo veceg uspjeha u karijeri,tek je skoro osvojio prvu Atp titulu,a ima u njemu materijala za mnogo vece stvari.
Zašto Sousa i Berankis nisu igrali na razliku u posljednjem setu ? :O
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jedino se na ovom GS-u ide u 5. setu u TB.remA1 je napisao/la:Zašto Sousa i Berankis nisu igrali na razliku u posljednjem setu ? :O

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ana i Jelena mogu istim avionom put Beograda,dan kobno krenuo za nositelje,4 sata turnira a vec 4 iznenadenja u muskoj i zenskoj konkurenciji.
Unofficialpage je napisao/la:Jedino se na ovom GS-u ide u 5. setu u TB.remA1 je napisao/la:Zašto Sousa i Berankis nisu igrali na razliku u posljednjem setu ? :O
Jao.. zaboravio haha

jel samo meni djeluje da je podloga dosta brza u odnosu na proslu godinu ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ma zao mi sto je ispala nije kladara u pitanju. Ona i Sharapova su mi najdraze teniserke kao sto mi je Federer najdrazi teniser.DANTES je napisao/la:ja se kladio da će izgubitiarelinho je napisao/la:Ana![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.