FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Jedva čekam pregled da vidim taj penal na Benki, neznam ništa ali unaprijed predpostavljam.
SumLJam.bojamora je napisao/la:Jedva čekam pregled da vidim taj penal na Benki, neznam ništa ali unaprijed predpostavljam.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- molotovljev
Pusti sad to, nije to tema... nego, šta misliš da li bi Mulalić bio dostojna zamjena za Odu Velikog ?bojamora je napisao/la:Jedva čekam pregled da vidim taj penal na Benki, neznam ništa ali unaprijed predpostavljam.
Doduše i Dželo je dobio otkaz u Veležu, pa zašto ne i on... Mislim, dok nije kasno !
F.K.SARAJEVO
Ili on ili Čapljićmolotovljev je napisao/la:Pusti sad to, nije to tema... nego, šta misliš da li bi Mulalić bio dostojna zamjena za Odu Velikog ?bojamora je napisao/la:Jedva čekam pregled da vidim taj penal na Benki, neznam ništa ali unaprijed predpostavljam.
Doduše i Dželo je dobio otkaz u Veležu, pa zašto ne i on... Mislim, dok nije kasno !
-
- Kontakt:
Memija vec 2 godine glumi zvijezdu njemu to nije nista strano isto tako je udario i Reljica proslo kolo na Grbavici naravno sudija nije nista uradioshalabajzer je napisao/la:Pa veci je seljakluk pokazao Memija udaranjem igraca Mladosti zbog nemoci ? Zvijezda se malo vec digla? Trebate malo te zvijezdice spustiti na zemlju da igraju i da se bore, a ne da glume igracine. I sve dok budete tako potcjenivali druge ekipe i dolazit ce do ovakvih iznenadjenja. Vjerovatno su i igraci mislili, sta ce "seljacka" ekipa ovo ono, a ta ekipa vama "gradjanima" danas ocita lekciju za zelenim terenom. lijep pozzbistrikboy je napisao/la:Nek nam se smiju u pravu su ljudi.Izgubili od seljacke ekipe koja vise nikad nece igrat ovu ligu i koja ispada 100% jer dogodine nece imati uslove za licencu.Sramota.
#musvdg
-
- Kontakt:
Zato i jesu rijetki igraci iz nase lige koji nesto uspiju u stranim klubovima. Zbog takvog mentaliteta, gdje nakon 2 utakmice dobro odigrane, zamislja da je CR7, igraci i propadnu i ostanu se tusit u nasoj ligi. Momak uopste ne igra loshe, samo vidi se vec da se okovao u zvijezde, treba malo da se spusti na zemlju i da radi sto vise, dako misli da sta postigne1922VFC1981 je napisao/la:Memija vec 2 godine glumi zvijezdu njemu to nije nista strano isto tako je udario i Reljica proslo kolo na Grbavici naravno sudija nije nista uradioshalabajzer je napisao/la:Pa veci je seljakluk pokazao Memija udaranjem igraca Mladosti zbog nemoci ? Zvijezda se malo vec digla? Trebate malo te zvijezdice spustiti na zemlju da igraju i da se bore, a ne da glume igracine. I sve dok budete tako potcjenivali druge ekipe i dolazit ce do ovakvih iznenadjenja. Vjerovatno su i igraci mislili, sta ce "seljacka" ekipa ovo ono, a ta ekipa vama "gradjanima" danas ocita lekciju za zelenim terenom. lijep pozzbistrikboy je napisao/la:Nek nam se smiju u pravu su ljudi.Izgubili od seljacke ekipe koja vise nikad nece igrat ovu ligu i koja ispada 100% jer dogodine nece imati uslove za licencu.Sramota.

Nek nas jebu ljudi kad smo zaslužili.. Propisno smo se obrukali i to je jedina istina pa vi kurcu svirajte.. Opletite 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma kakvo crno oplitanje...dosta vam je vase mukeAjzea je napisao/la:Nek nas jebu ljudi kad smo zaslužili.. Propisno smo se obrukali i to je jedina istina pa vi kurcu svirajte.. Opletite

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Polako sa tim najavama, i mi smo zbog toga pojeli ****staragarda je napisao/la:ma kakvo crno oplitanje...dosta vam je vase mukeAjzea je napisao/la:Nek nas jebu ljudi kad smo zaslužili.. Propisno smo se obrukali i to je jedina istina pa vi kurcu svirajte.. Opletite![]()
![]()
....a oplitanje ide iduce srijede
![]()

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
E moj sinko, ti sa Bistrika, a nekoga nazivaš seljačkim, a još si i nekakav prorok. Koliko si jadan toliko si smiješan. Živ ti bio nama.bistrikboy je napisao/la:Nek nam se smiju u pravu su ljudi.Izgubili od seljacke ekipe koja vise nikad nece igrat ovu ligu i koja ispada 100% jer dogodine nece imati uslove za licencu.Sramota.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- SarajlijaTM
Lafe,ne bih da vrijedjam,mada mislim da seljak nije uvreda i cjenim seljake,a ne seljacine,da ne bude zabune. Ali me interesuje ovo tvoje poredjenje s Bistrikom,hajde mi to malo pojasni?FKMLADOSTDK je napisao/la:E moj sinko, ti sa Bistrika, a nekoga nazivaš seljačkim, a još si i nekakav prorok. Koliko si jadan toliko si smiješan. Živ ti bio nama.bistrikboy je napisao/la:Nek nam se smiju u pravu su ljudi.Izgubili od seljacke ekipe koja vise nikad nece igrat ovu ligu i koja ispada 100% jer dogodine nece imati uslove za licencu.Sramota.

- bistrikboy
- Kontakt:
Kosovo je Srbija,Bogusevac nije Bistrik!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nije višebistrikboy je napisao/la:Kosovo je Srbija,Bogusevac nije Bistrik!

DRUG NEBI TI PUNCA
- bistrikboy
- Kontakt:
Dinamicno je to drustvobagrcavi je napisao/la:nije višebistrikboy je napisao/la:Kosovo je Srbija,Bogusevac nije Bistrik!

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ovdje nije riječ o epitetu seljak ili seljačina, nego je riječ o epitetu seljačka ekipa, i ako si pošten, vidiš da post tvog ahbaba predstavlja uvredu. Emancipacija kao i malograđanstvo je stvar ličnosti, a ne mjesta življenja. I nema nikakvog poređenja sa Bistrikom, nego je to samo konstatacija da je sa Bistrika a ne iz New Yorka, te otkud mu pravo da nekoga naziva seljačka ekipa. Utakmica je bila korektna i poštena, to ti može potvrditi 300-400 navijača Želje koji su prisustvovali, te mislim da nemaju ama baš nijedne zamjerke ni igračima Mladosti niti navijačima CL, i neče ih ni biti što se nas tiče. Naši igrači su raja sa navijačima, pošteno se bore za bodove i nisu seljačka ekipa nego naprotiv.SarajlijaTM je napisao/la:Lafe,ne bih da vrijedjam,mada mislim da seljak nije uvreda i cjenim seljake,a ne seljacine,da ne bude zabune. Ali me interesuje ovo tvoje poredjenje s Bistrikom,hajde mi to malo pojasni?FKMLADOSTDK je napisao/la:E moj sinko, ti sa Bistrika, a nekoga nazivaš seljačkim, a još si i nekakav prorok. Koliko si jadan toliko si smiješan. Živ ti bio nama.bistrikboy je napisao/la:Nek nam se smiju u pravu su ljudi.Izgubili od seljacke ekipe koja vise nikad nece igrat ovu ligu i koja ispada 100% jer dogodine nece imati uslove za licencu.Sramota.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- bistrikboy
- Kontakt:
Bistrik 1920.g.

- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Fino, hvala na fotci, samo nevidim vezu fotke Bistrika sa tvojim postom.bistrikboy je napisao/la:Bistrik 1920.g.![]()
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- bistrikboy
- Kontakt:
A odakle ti ideja majketi da slika ima veze sa tvojim postovima?
Pravi Bistricani uvijek uz plave!
Pravi Bistricani uvijek uz plave!
Kako je Amar Osim pametan insan. Tek sam sada to shvatio. Kako se na vrijeme povukao sa pozicija i ostavio stvari ljudima koji se na kriminalan nacin ubacuju. Koliko struja i licnih interesa imate, to je nevjerovatno. Po forumu se cak vide ljudi koji brane svoje bezuvjetno, agresivno jer je ovaj forum dobar nacin za skrivanja prljavih stvari ispod tepiha i stvaranja laznog mira u kuci.
Dok drugi koji pokusavaju prikazati i ukazati greske budu popljuvani, sikanirani i skoro pa odmah banovani.
Odlicno, samo se koljite, uzivamo!
Dok drugi koji pokusavaju prikazati i ukazati greske budu popljuvani, sikanirani i skoro pa odmah banovani.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Jesi pitar, ali potrefio sve u bobu od a do z., ti potrefio a nasi pojedinci ko muhe bez glave sto namjerno sto nenamjerno, nazalost tako je ...RuleHz je napisao/la:Kako je Amar Osim pametan insan. Tek sam sada to shvatio. Kako se na vrijeme povukao sa pozicija i ostavio stvari ljudima koji se na kriminalan nacin ubacuju. Koliko struja i licnih interesa imate, to je nevjerovatno. Po forumu se cak vide ljudi koji brane svoje bezuvjetno, agresivno jer je ovaj forum dobar nacin za skrivanja prljavih stvari ispod tepiha i stvaranja laznog mira u kuci.
1921'
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mosarajvosa83, nedimmmm1337, riki46 i 11 gostiju.