FK Željezničar (opšte diskusije)

bojamora
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la bojamora » 30 avg 2015, 21:51

Jedva čekam pregled da vidim taj penal na Benki, neznam ništa ali unaprijed predpostavljam.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 avg 2015, 21:52

bojamora je napisao/la:Jedva čekam pregled da vidim taj penal na Benki, neznam ništa ali unaprijed predpostavljam.
SumLJam.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 30 avg 2015, 21:59

bojamora je napisao/la:Jedva čekam pregled da vidim taj penal na Benki, neznam ništa ali unaprijed predpostavljam.
Pusti sad to, nije to tema... nego, šta misliš da li bi Mulalić bio dostojna zamjena za Odu Velikog ?
Doduše i Dželo je dobio otkaz u Veležu, pa zašto ne i on... Mislim, dok nije kasno !
F.K.SARAJEVO

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 30 avg 2015, 22:03

molotovljev je napisao/la:
Pusti sad to, nije to tema... nego, šta misliš da li bi Mulalić bio dostojna zamjena za Odu Velikog ?
Doduše i Dželo je dobio otkaz u Veležu, pa zašto ne i on... Mislim, dok nije kasno !
Ili on ili Čapljić

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 30 avg 2015, 22:04

shalabajzer je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Nek nam se smiju u pravu su ljudi.Izgubili od seljacke ekipe koja vise nikad nece igrat ovu ligu i koja ispada 100% jer dogodine nece imati uslove za licencu.Sramota.
Pa veci je seljakluk pokazao Memija udaranjem igraca Mladosti zbog nemoci ? Zvijezda se malo vec digla? Trebate malo te zvijezdice spustiti na zemlju da igraju i da se bore, a ne da glume igracine. I sve dok budete tako potcjenivali druge ekipe i dolazit ce do ovakvih iznenadjenja. Vjerovatno su i igraci mislili, sta ce "seljacka" ekipa ovo ono, a ta ekipa vama "gradjanima" danas ocita lekciju za zelenim terenom. lijep pozz
Memija vec 2 godine glumi zvijezdu njemu to nije nista strano isto tako je udario i Reljica proslo kolo na Grbavici naravno sudija nije nista uradio
#musvdg

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 30 avg 2015, 22:14

1922VFC1981 je napisao/la:
shalabajzer je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Nek nam se smiju u pravu su ljudi.Izgubili od seljacke ekipe koja vise nikad nece igrat ovu ligu i koja ispada 100% jer dogodine nece imati uslove za licencu.Sramota.
Pa veci je seljakluk pokazao Memija udaranjem igraca Mladosti zbog nemoci ? Zvijezda se malo vec digla? Trebate malo te zvijezdice spustiti na zemlju da igraju i da se bore, a ne da glume igracine. I sve dok budete tako potcjenivali druge ekipe i dolazit ce do ovakvih iznenadjenja. Vjerovatno su i igraci mislili, sta ce "seljacka" ekipa ovo ono, a ta ekipa vama "gradjanima" danas ocita lekciju za zelenim terenom. lijep pozz
Memija vec 2 godine glumi zvijezdu njemu to nije nista strano isto tako je udario i Reljica proslo kolo na Grbavici naravno sudija nije nista uradio
Zato i jesu rijetki igraci iz nase lige koji nesto uspiju u stranim klubovima. Zbog takvog mentaliteta, gdje nakon 2 utakmice dobro odigrane, zamislja da je CR7, igraci i propadnu i ostanu se tusit u nasoj ligi. Momak uopste ne igra loshe, samo vidi se vec da se okovao u zvijezde, treba malo da se spusti na zemlju i da radi sto vise, dako misli da sta postigne ;)

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 31 avg 2015, 00:02

Nek nas jebu ljudi kad smo zaslužili.. Propisno smo se obrukali i to je jedina istina pa vi kurcu svirajte.. Opletite ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 avg 2015, 00:21

Ajzea je napisao/la:Nek nas jebu ljudi kad smo zaslužili.. Propisno smo se obrukali i to je jedina istina pa vi kurcu svirajte.. Opletite ;)
ma kakvo crno oplitanje...dosta vam je vase muke :urnebes: :D :D ....a oplitanje ide iduce srijede :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 31 avg 2015, 00:41

staragarda je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Nek nas jebu ljudi kad smo zaslužili.. Propisno smo se obrukali i to je jedina istina pa vi kurcu svirajte.. Opletite ;)
ma kakvo crno oplitanje...dosta vam je vase muke :urnebes: :D :D ....a oplitanje ide iduce srijede :D :D
Polako sa tim najavama, i mi smo zbog toga pojeli **** :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 31 avg 2015, 20:28

E moj sinko, ti sa Bistrika, a nekoga nazivaš seljačkim, a još si i nekakav prorok. Koliko si jadan toliko si smiješan. Živ ti bio nama.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 avg 2015, 21:47

FKMLADOSTDK je napisao/la:
E moj sinko, ti sa Bistrika, a nekoga nazivaš seljačkim, a još si i nekakav prorok. Koliko si jadan toliko si smiješan. Živ ti bio nama.
Lafe,ne bih da vrijedjam,mada mislim da seljak nije uvreda i cjenim seljake,a ne seljacine,da ne bude zabune. Ali me interesuje ovo tvoje poredjenje s Bistrikom,hajde mi to malo pojasni? :hmmmmm:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 avg 2015, 21:51

Kosovo je Srbija,Bogusevac nije Bistrik!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 avg 2015, 22:02

bistrikboy je napisao/la:Kosovo je Srbija,Bogusevac nije Bistrik!
nije više :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 avg 2015, 22:04

bagrcavi je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Kosovo je Srbija,Bogusevac nije Bistrik!
nije više :mrgreen:
Dinamicno je to drustvo :njanjanja:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 01 sep 2015, 15:18

SarajlijaTM je napisao/la:
FKMLADOSTDK je napisao/la:
Lafe,ne bih da vrijedjam,mada mislim da seljak nije uvreda i cjenim seljake,a ne seljacine,da ne bude zabune. Ali me interesuje ovo tvoje poredjenje s Bistrikom,hajde mi to malo pojasni? :hmmmmm:
Ovdje nije riječ o epitetu seljak ili seljačina, nego je riječ o epitetu seljačka ekipa, i ako si pošten, vidiš da post tvog ahbaba predstavlja uvredu. Emancipacija kao i malograđanstvo je stvar ličnosti, a ne mjesta življenja. I nema nikakvog poređenja sa Bistrikom, nego je to samo konstatacija da je sa Bistrika a ne iz New Yorka, te otkud mu pravo da nekoga naziva seljačka ekipa. Utakmica je bila korektna i poštena, to ti može potvrditi 300-400 navijača Želje koji su prisustvovali, te mislim da nemaju ama baš nijedne zamjerke ni igračima Mladosti niti navijačima CL, i neče ih ni biti što se nas tiče. Naši igrači su raja sa navijačima, pošteno se bore za bodove i nisu seljačka ekipa nego naprotiv.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 sep 2015, 19:53

Bistrik 1920.g. :tokralju:

slika

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 01 sep 2015, 22:29

bistrikboy je napisao/la:Bistrik 1920.g. :tokralju:

slika
Fino, hvala na fotci, samo nevidim vezu fotke Bistrika sa tvojim postom.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 sep 2015, 22:35

A odakle ti ideja majketi da slika ima veze sa tvojim postovima?

Pravi Bistricani uvijek uz plave!

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 01 sep 2015, 23:54

Kako je Amar Osim pametan insan. Tek sam sada to shvatio. Kako se na vrijeme povukao sa pozicija i ostavio stvari ljudima koji se na kriminalan nacin ubacuju. Koliko struja i licnih interesa imate, to je nevjerovatno. Po forumu se cak vide ljudi koji brane svoje bezuvjetno, agresivno jer je ovaj forum dobar nacin za skrivanja prljavih stvari ispod tepiha i stvaranja laznog mira u kuci.

Dok drugi koji pokusavaju prikazati i ukazati greske budu popljuvani, sikanirani i skoro pa odmah banovani.

Odlicno, samo se koljite, uzivamo!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

YYY

Post Postao/la YYY » 01 sep 2015, 23:56

RuleHz je napisao/la:Kako je Amar Osim pametan insan. Tek sam sada to shvatio. Kako se na vrijeme povukao sa pozicija i ostavio stvari ljudima koji se na kriminalan nacin ubacuju. Koliko struja i licnih interesa imate, to je nevjerovatno. Po forumu se cak vide ljudi koji brane svoje bezuvjetno, agresivno jer je ovaj forum dobar nacin za skrivanja prljavih stvari ispod tepiha i stvaranja laznog mira u kuci.

Dok drugi koji pokusavaju prikazati i ukazati greske budu popljuvani, sikanirani i skoro pa odmah banovani.

Odlicno, samo se koljite, uzivamo!
Jesi pitar, ali potrefio sve u bobu od a do z., ti potrefio a nasi pojedinci ko muhe bez glave sto namjerno sto nenamjerno, nazalost tako je ...
1921'

UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!

GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!

POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mosarajvosa83, nedimmmm1337, riki46 i 11 gostiju.