FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
jeste dosadni s tim kreativcima, nije košarka, šta ako je neko visok i jak on odma nije kreativan, nego mora biti neki kepec, sve stručnjaci koji q vas ne zaposle umjesto don Roberta.
Melo- Kondogbia
Perišić- Jovetić- Ljajic
Icardi
sve sto ti treba dodaj loptu do Jovetića i Ljajica i glumi da si mrtav. Eventualno se ukopaj i budi martinela.
Sve stručnjak do stručnjaka
Melo- Kondogbia
Perišić- Jovetić- Ljajic
Icardi
sve sto ti treba dodaj loptu do Jovetića i Ljajica i glumi da si mrtav. Eventualno se ukopaj i budi martinela.
Sve stručnjak do stručnjaka
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Nisam ni primjetio da je u medjuvremenu dosao i Ljajic.
Kakva ex-yu navala bgte.
Kakva ex-yu navala bgte.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
dajte nam D'Ambrosija, vi ga svakako ne vidite u početnom sastavu
muXmania, jarane, za koga ti navijaš, za Inter ili Violu, sve kontam za Violu zbog avatara 
D'Ambrosio odbio Marseille i Lazio... Nagatomo odbio Benficu, Leicester i Genou... nevjerovatnoChinaglia je napisao/la:dajte nam D'Ambrosija, vi ga svakako ne vidite u početnom sastavu
ovo treba puškom rastjerat iz kluba
btw. Andreolli službeno potpisao za Sevillu.
Navijam za Kalčo 20+ godinaChinaglia je napisao/la:muXmania, jarane, za koga ti navijaš, za Inter ili Violu, sve kontam za Violu zbog avatara
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
e ako odbije, propao dabogda, imaju l' ti igrači išta u glavi jebtJericho je napisao/la:D'Ambrosio odbio Marseille i Lazio... Nagatomo odbio Benficu, Leicester i Genou... nevjerovatnoChinaglia je napisao/la:dajte nam D'Ambrosija, vi ga svakako ne vidite u početnom sastavu![]()
ovo treba puškom rastjerat iz kluba
btw. Andreolli službeno potpisao za Sevillu.
- forumasmahalas
- Kontakt:
Teško da će i jedan susret Mancini početi bez MedelaJericho je napisao/la:
nije loše..
također u 21:30 novi sastanak sa Sampdoriom.. Ferraro traži 20mil za Edera, mi dajemo 11
...
oni žele D'Ambrosia pa vjerovatno dodje do nekog tradea..
Neznam sta da mislim za Ljajica
nije mi bas drag, ali samo da ne moram gledati Retarda pa neka se vrati i Gargano
! Bilo bi dobro Edera uzet 
Pa. Bez Medela ništa, a i boga mi treba da igra 60min, više ne!!
Pa. Bez Medela ništa, a i boga mi treba da igra 60min, više ne!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Melo ili Medel totalno nebitnoforumasmahalas je napisao/la:Teško da će i jedan susret Mancini početi bez MedelaJericho je napisao/la:
napokon Schelotto u Sionu... jedan invalid manje
za 10min sastanak sa Sampom pa cemo vidit oce li ista bit od Edera ili je to to sto se tice ulaznih transfera...
D'Ambrosio bi trebao 99% otici ili u Sampu ili u Lazio...
- forumasmahalas
- Kontakt:
Ako za Edera traže 10 dati im odmah 11m pod uvjetom da uzmu i PalacijaJericho je napisao/la:za 10min sastanak sa Sampom pa cemo vidit oce li ista bit od Edera ili je to to sto se tice ulaznih transfera...
D'Ambrosio bi trebao 99% otici ili u Sampu ili u Lazio...
Uzeste nam Lajica majku mu.Svaka cast.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Zasto se Roma tako lako riješila Ljajića?Nije mi to baš najjasnije.
Na kraju izgleda ipak Ljajić ispred Edera i po povoljnijim uvjetima vidim.Nije da mi je nesto drag igrač,ali bolje nego Eder.Za kojeg ne smatram da je loš igrač da se razumijemo.
Izbori
Opa,zanimljivo.Jericho je napisao/la:btw. Andreolli službeno potpisao za Sevillu.
Naravno da su preplaćeni.Perišić za barem 4-5 m više od neke realne vrijednosti.Iako opet,što je danas realno...krmpotich je napisao/la:Eder nosi Sampu, bez njega su goli njonjoSiamoNoi je napisao/la:Eder preplaćen kao i Perišić.Solidan igrač...može u vrhu napada,može krilo.Radnik.Perišić?!? Preplaćen?!? Čujemo se za 2,3 mjeseca. U repki uvijek odigra odlično, dere guzove u Wolfsburgu i ti kazes da je preplaćen
Po meni odličan Mercato, samo da nemamo ublehe na klupi usudio bih se reci da se mozemo komotno potući i za kantu.Ovako...
Na kraju izgleda ipak Ljajić ispred Edera i po povoljnijim uvjetima vidim.Nije da mi je nesto drag igrač,ali bolje nego Eder.Za kojeg ne smatram da je loš igrač da se razumijemo.
Izbori
Re: Odg: RE: Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Zato sto je taraba i prevara od ograca kad igra krilo, na poluspicu ne znam kakv je, a ta pozicija u Romi ne postoji, tako da ne znam, mozda kod vas propali, a uzeti 12 mil za igraca koji je tek 5. izbor je dobra stvar, niste bas darezljivi ko Milan al dobri ste i vi hehe...SiamoNoi je napisao/la:Zasto se Roma tako lako riješila Ljajića?Nije mi to baš najjasnije.Opa,zanimljivo.Jericho je napisao/la:btw. Andreolli službeno potpisao za Sevillu.Naravno da su preplaćeni.Perišić za barem 4-5 m više od neke realne vrijednosti.Iako opet,što je danas realno...krmpotich je napisao/la:Eder nosi Sampu, bez njega su goli njonjoSiamoNoi je napisao/la:Eder preplaćen kao i Perišić.Solidan igrač...može u vrhu napada,može krilo.Radnik.Perišić?!? Preplaćen?!? Čujemo se za 2,3 mjeseca. U repki uvijek odigra odlično, dere guzove u Wolfsburgu i ti kazes da je preplaćen
Po meni odličan Mercato, samo da nemamo ublehe na klupi usudio bih se reci da se mozemo komotno potući i za kantu.Ovako...
Izbori
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Schelotto says no to Sion

Mislim da je za Ljajića samo posudba sa mogućim,a ne obaveznim otkupom i to za 9m.
Kažu 3m plaće Melu.Previše.A to je mislim i prvi znak da taj neće grijat klupu pošto vidim da dosta ljudi misli da je doveden samo kao backup.
A Tellesa je Mancini doveo u Galatasaray i bio mu je prvi izbor tako da vjerujem da će biti i ovdje.
Izbori
Kažu 3m plaće Melu.Previše.A to je mislim i prvi znak da taj neće grijat klupu pošto vidim da dosta ljudi misli da je doveden samo kao backup.
A Tellesa je Mancini doveo u Galatasaray i bio mu je prvi izbor tako da vjerujem da će biti i ovdje.
Izbori
Al ne ozbiljno, koji qurac je tim igracima, jel stvarno taj Schelotto misli sjedit cijelu godinu na tribini? Stvarno moras bit retard pa odbijat redom sve klubove kao nagaqurac i skeletor.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Do plaće,do grada,kluba u kojem "igraju",uvjeta ovdje,da mogu pričat unucima bajke kako su oni bili u Interu...A svakako dio njih misli da oni stvarno imaju šanse igrat i biti neki bitan faktor.Zbog svega toga mi je još nejasnije čemu 32godišnjem Melu 3m plaće.
Izbori
Izbori
- IlPrincipino
- Kontakt:

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
F.C. Internazionale has submitted the paperwork to the Lega Serie A regarding the termination of midfielder Ezequiel Schelotto's contract.
pa to mi radi

pa to mi radi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.