Olimpik Sarajevo

Mokroguz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mokroguz » 24 avg 2015, 18:00

I kadeti i juniori remizirali 1-1 sa Borcem :clap:
Borac ove godine ima jake omladinske ekipe izgleda, pa je ovo pravo dobar rezultat. Kadeti nastavljaju neporazeni niz. :thumbup:

Steta sto nemaju snimci, volio bih vidjeti te utakmice.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 avg 2015, 18:05

Cestitam na pobjedi, imate vi finu ekipu i ova pobjeda ce vas dignut pravo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 avg 2015, 15:44

Opet utakmica u ponedjeljak. Ako Bog da. Zbog Sarajeva koje igra u nedjelju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 avg 2015, 20:54

Hvala obojici koji su nam cestitali :P iskreno

Ovo sa terenom valja izdrzati, sta ce se. Samo neka je ekipi ugodno jer su oni ti koji ce ga koristiti.
Radnik dosta ozbiljna ekipa, mislim da ce trebati fokus i zalaganje k'o protiv Borca.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 30 avg 2015, 23:57

Bio na treningu i ozbiljno se zaista radi.Mirza ih tjera kao vrag maglu :D Stanic sve blize prvom timu.
Nije mi jasno da jedan od najboljih mladih igraca Jusufovic ne bude pozvan u mladu repku.Cirkus je ovaj Nestorovic.Jeli neko u najavi sjedne na klupu ili slucajno odigra ne vise od 10 minuta vani trci sa pozivom.Nikada na zelenu granu nasa djeca nece doci igrajuci u PL BIH. :nene:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 31 avg 2015, 05:00

Ako pobjedimo danas penjemo se do sedmog mjesta. I eto nas na korak od top 5 ponovo. :D

Mislim da trebamo biti zadovoljni da su ikoga uopste pozvali od nasih igraca, i to je bilo(po mom misljenju) jedino zato sto nisu nasli dobrog lijevog beka. Meraja se obrukao prosli put u repki i ostavio los utisak, sira publika ne prasta k'o sto mi prastamo.
Prije par godina je izgledalo k'o da je politika da se uvuce jedan igrac iz sto vise klubova, sada su vec odlucili da dovode talentovane igrace. Kad pogledas imena, jasno je da mora nas neki mladic biti najbolji u ligi da bi bio pozvan, a nisu jos to postigli iako vjerujem da su nasi momci talentovani.
Golmani: Kenan Pirić (Sloboda), Goran Karačić (Zrinjski)

Odbrana: Kerim Memija (Željezničar), Alem Merajić (Olimpic), Marko Mihojević (Sarajevo), Luka Miletić (Inter Zaprešić), Renato Gojković (Istra)

Vezni red: Deni Milošević (Standard), Amir Hadžiahmetović (Željezničar), Dino Bajrić (Kaiserslautern), Andrej Modić (Vicencza), Fedor Predragović (Borac), Nikola Jelisić (Bayern), Marin Popović (Čelik), Haris Hajradinović (Gent)

Napad: Riad Bajić (Konya), Armin Hodžić (Dinamo), Smail Prevljak (Salzburg)
Ovi u boldiranim su jako talentovani igraci koji su dosta postigli, njih mozemo ocekivati u U21 sve dok su 21 ili mladji. Za ostale ne znam kako igraju, ali je ocito da imena kluba takodjer igra ulogu. Ima tu sigurno jos tog mentaliteta da se moraju neki klubovi reprezentirati u U21, da izbacis Mihojevica onda bi se navijaci Sarajeva bunili npr. Ili da izbacis Predragovica onda nema nijedan igrac iz klubova RS-a i slicno pa bi se mozda RS bunio.
Malo me cudi da Radovac nije tu, mozda zbog nedavnog ponasanja.
Jedan igra u Kaiserslautern, jedino mozda Luka Miletic, ne znam kakav je on, ali Inter Zapresic i nije bas neko zvucno ime.

I ako ovi nebi bili tu, osim Radovca ima jos dosta talentovanih momaka u ligi; Luka Menalo, Damir Sadikovic, Dzenan Burekovic, Milos Acimovic, i mozda Redzic iz Borca, oni forsiraju dosta mladica ove sezone, Semir Music iz Travnika otisao u Grasshoppers u Svicarskoj, to je nesta veliko. Sigurno ce Burekovic preuzeti lijevog beka nakon Merajica ako ne nadju nekog boljeg u inostranstvu.

Uglavnom konkurencija je zestoka. Nek' se nasi momci fokusiraju na pobjede sa Olimpicom, uspjeh ne zavisi od U21 reprezentacije, kad pogledas koji su prosli kroz U21 i gdje su sad, vecina njih i nisu nigdje, zato bolje da se ne opterecuju cinjenicama nego treba gledati potencijal i raditi prema tome.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 31 avg 2015, 05:06

S tim receno, vidim da su nam i juniori i kadeti pobjedili protiv Viteza. :D Kadeti imaju vec 6 kola niz bez poraza.
Ova generacija kadeta su oni koji su bili pobjedili Arsenalove u Njemackoj, steta sto je Nedim Hadzic otisao pitarima, inace bi sigurno sada bili na vrhu te tabele, ali nema veze, vjerujem ovim momcima, trebamo ih cuvati i nagraditi, bice nesta od njih. :clap:

Malo pogledah kadete Sarajeva, maltene sve nasi prijasnji kadeti. :lol:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 31 avg 2015, 12:54

Jusufovic je vec dugo vremena standardan a momak ima samo 20 godina.Na njegovoj poziciji pozivaju se igraci kojima je plafon sjedenje na klupi.Govorim da se neke stvari veoma tesko ili nikako ne pomjeraju.
Danas veoma bitna utakmica za nas,dali cemo potvrditi ili ne tri boda iz Banja Luke.
Momci su raspolozeni i postoji voljni momenat da se nesto ucini.Protivnika trebamo prihvatiti sa uvazavanjem jer se pokazuje da svi klubovi u PLBIH ce ginuti na svakoj utakmici bez obzira o kome se radilo.Prijasnja prvenstva imao si gostovanja ekipa koji i nisu pokazivala zelju da mogu i hoce nesto uciniti a vec sada svaka tekma je kao da se igra finale Kupa.Nema vise laganih bodova.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 31 avg 2015, 13:58

Danas nam u goste dolaze prevaranti iz Bijeljine, veliki ''dužnici'' iz prošle sezone. Jedan njihov igrač je isključen u prošloj utakmici. Mogli su organizovati neki kup npr. Kup Bijeljine u prosloj sedmici pa da im taj igrač odradi kaznu. Evo čitam maloprije onaj sandžacki glasnik i apsolutne nikakve najave utakmice, kao da se utakmica ne igra danas. Taman kada pomisliš da te vise nista ne može iznenaditi od kvazi-novinara, ipak te iznenadi. :?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 31 avg 2015, 16:49

Hajmo vukovi! :njanjanja: Mahir pogadja danas :mrgreen:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 31 avg 2015, 17:15

pozzz, ima li gdje prenos?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 31 avg 2015, 17:48

Mislim da nema, ja nisam nista nas'o.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 31 avg 2015, 18:55

Jad, bijeda i sramota.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 avg 2015, 18:58

:hmmmm: :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 31 avg 2015, 19:06

Odose VuCovi u Championship izgleda. Sve se nadam proradit ce, tovarim na njih na kladionici a oni losi pa losi.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 31 avg 2015, 19:09

Jel'ti drago?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 avg 2015, 19:14

Mancini je napisao/la:Jel'ti drago?
Realno kome ce to biti drago?Stabilan klub,relativno dobri uslovi i sa ozbiljnim ambicijama.Ali da je ovo tanko,jeste jbga.Isto kao i Željo.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 31 avg 2015, 21:00

Debeli ublehaš odnosno trener Radnika reče kako su trebali osvojiti jos dva boda. Jest da je Olimpic bio loš ali sada ispade da je Radnik bio bolji. :o Debeli lažov.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 01 sep 2015, 06:42, ukupno mijenjano 1 put.

Vils
Kontakt:

Post Postao/la Vils » 31 avg 2015, 21:09

Otkad je Olimpik opet u zelenim dresovima? Pozdravljam taj potez! Fale pruge samo...
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 31 avg 2015, 21:16

A ja Olimpika jadna ti majka :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.