Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Peace
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Peace » 31 avg 2015, 18:49

Khedira je igracina i bez tog sto je svjetski prvak sa NJemackom... dakle uvijek standardni reprezentativac Njemacke, bio najbolji igrac Stutgarta i jedan od najboljih uopcenito u Bundes Ligi... u Realu pod Murinjom bio nezamjenljiv... kod Carla igrao prvu sezonu... Jedino prosle god nije igrao sto zbog povreda, sto zbog toga sto je Carlo tako procijenio... pa vidimo dokle ga je to dovelo, sezona bez trofeja... Strasan igrac ako ga povrede zaobidju... najbolji Juveov ulov nakon Pogbe i Teveza za 9+3mil....
Vrh igrac koji ima mjesta u 99,9999% ekipa na svijetu...

Cuadrado je failao samo zadnju polusezonu... ni blizu nije izgubio na vrijednosti svojoj... u Italiji ce opet ozivi karijeru i biti opet najbolji desni spoljni...

Mercato je bio odlican, stari igraci zamijenjeni novim... da je doveden Draxla bio bi vrhunski... i uz onaj kad su dovedeni Thuram, Buffon i Nedved bez dileme najbolji u posljednjih 15-tak god....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 31 avg 2015, 18:53

Romagnoli13 je napisao/la:
doveli smo "svjetskog prvaka" sa Njemackom u vezu, doveli smo Cuadrada koji je do juce bio san i vrijedio je 40 miliona
Khedira jeste svjetski prvak ali kakve to ima veze sa tim da li je on trenutno dobar za Juve ili ne? Jer covjek je vec dvije godine stalno povrijedjen.I Grosso je imao veliku rolu na Mundijalu da 2006-e,pa ga to ne cini igracinom.Cuardado vrijedio nekad toliko,mozda,ali nikad vise nece toliko vrijediti.
Slazem se, medjutim Khedira je igrac koji je fantastican fudbaler i jedini (doduse ne tako malo vec ogromna) mana su mu povrede. Khedira kad je zdrav to je igrac za skoro svake postave na svijetu izuzev Barce i Reala.

Cuadradova cijena je bila 40 miliona i svi juventini su samo mastali da ce on jednog dana zaigrati za Juve. To se desilo prije samo 6 mjeseci i vjeruj mi na rijec da taj igrac za 6 mjeseci nije zaboravio igrati fudbala, a kamoli fudbal gdje je zaradio svoju vrijednost, vec je to bio problem njegovog managera koji je na isti nacin pustio Salaha, De Bruynea i Schurlea. Reci mi da oni ne vrijede trenutno onoliko koliko su bili placeni tad od Celzija ? Razlog zbog kojeg se ne dovede pojacanja u januaru je taj sto nisu prosli pripreme sa klubom, sto nemaju vremena uigrati se, jer je upravo taj februar-mart kljucni dio sezone i nema prostora za experimente.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 avg 2015, 19:00

opet spinujes i sto je najgore lazes ko pas..ja nigdje prosle godine nisam rekao da iko ima sanse da nam uzme skudeto jer je konkurencija prejadna, nego da je skudeto nebitan pored LP...vrati se u period kad je Vidal otisao i tad sam rekao da imamo ekipu koja mora da uzme i ove god skudeto ko god da dodje- jer opet konkurencija je jadna..medjutim izgleda da sam precijenio neke nase igrace i moglo bi biti svega ove godine, ali i dalje tvrdim da UKOLIKO izgubimo skudeto to nece biti jer se konkurencija nesto znacajno pojacala nego zato sto smo mi znacajno oslabili

sto se tice spina oko igraca..medju prvim sam branio transfere Kedire i Madnzukica kad su za Mandzu govorili ovdje da je panj ... medjutim izgleda da je Kedira povrijedjen..pozdravio transfere Ruganija, Dibale, Sandra i Kvadrada...i jasno rekao da dovodjenje Zaze nema smisla, o Hernanesu ne treba ni govoriti...Leminu je tesko komentirati jer niko nema pojma ko je on...

medjutim od pocetka sam govorio da nam treba jedan pravi igrac, jedan fantazista i da od njeg zavisi prelazni rok..na kraju se tako i ispostavilo

sustina je , da se osim Zaze i Hernansea (potencijalno) niti jedan transfer koji je uradjen nije kritikovao..kritikuje se ono sto nije uradjeno...finalista LP je mora vise i to je to..nismo Sasuolo kad posudit igraca, ali jesmo kad je dovest pravog...

i ne znam ni sto ti odg kad lažeš i spinujes ali to govori o tvom karakteru
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 31 avg 2015, 19:09

Bude li Brazilac, ja cu biti prezadovoljan.Sabura ljudi ;)
Max Allegri

sanna
Kontakt:

Post Postao/la sanna » 31 avg 2015, 19:11

moje misljenje da sa ovom ekipom cemo da daleko doguramo u Lp a za scudeto se nesikiram ma kako lose izgledalo prva dva kola

Pogba

Post Postao/la Pogba » 31 avg 2015, 19:43

Najbolja frizura prelaznog roka. :mrgreen:
slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 31 avg 2015, 19:53

Traje sastanak sa Raiolom, ako je vjerovati nekim izvorima.

Hernanes stigao, 2,7 godisnje, (Interu 11 miliona + 3 mil bonus.)
Don't believe the hype.

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 31 avg 2015, 20:43

Sissoko je napisao/la:Ocekujem od intera u zadnji tren da kaze ipak necemo prodavat. Iz iskustva...

Marvin je napisao/la:Moze Hernanes. Mozda nece bit u onoj formi iz Lazia al kao sto neko rece nije zaboravio nogomet a itekako ga je znao.
Kad se vrati Khedira, nece on vidjet prve postave.
Nece se Khedira vratiti,liku su povrede uhelacile karijeru. Ja ne njega i na Asu ne racunam,kao da ih nema u klubu. Nadam se da grijesim ali unazad skoro dvije godine i jedan i drugi kao da su od papira napravljeni.

Prelazni rok... Bi bio idealan da su upecao kakav famozni ofanzivni vezni,vise mi muka pisati o njemu a vjerujem da je isti slucaj sa svima ovde jer to je igrac koji najvise nedostaje,a koji opet nije doveden. Da li ce ga dovesti sledece sezone ili nece to je prica za sebe.
Elem imamo dosta mladih i talentovanih igraca koji treba da nose igru. Nije da imamo lose igrace. Da sad ne nabrajam kvalitetne igrace koji igraju u Juventusu jer nema potrebe,ali sta hocu da kazem-utakmica protiv Rome je Juventus prikazala kao tim preplasenih djecaka i to ce Alegri od njih napraviti ako ne promijeni filozofiju odmah. Alegri je covjek koji 5-6 mladica iz prve postave uci fudbalu,koji ih oblikuje i komotno mogu reci da ima tu cast da brusi nebrusene dijamante po svom ukusu,on im je skola a goru skolu od utakmice sa Romom ne mogu imati.
Conte je pravio ratnike a Alegri ako nastavi sa panicnim branjenjem u 352 od njih pravi "da ne psujem opet kao sinoc". Alegi ima kredit opd prosle sezone kada je razvikane velikane od trenera cinio smijesnim,i jeste,i svaka mu cast. Da li je to uspio jer je naslijedio ekipu ratnika koji znaju fudbala pa sada kada lidera tog copora nema se gubi i mora se u potpunosti osloniti na sebe,sto vjerovatno i jeste slucaj. Alegri ima fantasticne igrace na raspolaganju i sta ce Juve bit na kraju ove sezone ovisi skoro iskljucivo o njemu.
Prosle sezone sam mu skinuo kapu do poda,zacepio nam je svima usta tako kulturno,ove nek uradi pola od prosle ja mu halalim. Ne moramo skudeto uzeti i u grupi LP nek ispadnemo ali nek napravi od ovih momaka ekipu za buducnost. Juve jeste u mini tranziciji i izostanak najvisih rezultata donekle je ocekivan.
United je velikan koji je 300 mil spisako na pojacanja i sprdacina je od tima bio do neki dan(imaju par pobjeda autogolom doduse) a nema bolje igrace od nas. Likovi na terenu izgledaju kao muhe bez glava i ovo ce bit treca seznona gdje ih ne dozivljavaju pretjerano ozbiljno. Ok je da velikan povremeno padne i da se digne,to od Juventusa niko bolje nije demosntrirao. Vjerujem da ce se ovaj "krizni" perioid brzo prebroditi i da ce se pozitiva u tim vratiti. Rezultati nakon toga slijede uvijek.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 31 avg 2015, 20:59

Beppe Marotta: "It's done, Hernanes is a Juventus player."

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 31 avg 2015, 21:09

Fuj :puke:
According to Sky, Juventus will pay €11m to sign Hernanes, who will sign a 3-year contract worth €2.7m/yr.
:?
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 31 avg 2015, 21:13

Ja licno pozdravljam njegov dolazak, vise nego solidan igrac za klupe, i da uleti kad treba. Znam da je u Laciju zvijer bio bas.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 31 avg 2015, 21:17

Bolje Hernanes za 11 nego Draxler za 35. Iz više razloga
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 31 avg 2015, 21:19

muxa je napisao/la:Bolje Hernanes za 11 nego Draxler za 35. Iz više razloga
Ima ti ova mjesta!
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 31 avg 2015, 21:20

IlPrincipino je napisao/la:Fuj :puke:
According to Sky, Juventus will pay €11m to sign Hernanes, who will sign a 3-year contract worth €2.7m/yr.
:?
Izgleda Juve ima para i za bacanja al kad je po nasim uslovima.Nije ni to lose. vidi pod #drax
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 31 avg 2015, 21:20

gojzerica je napisao/la:Ja licno pozdravljam njegov dolazak, vise nego solidan igrac za klupe, i da uleti kad treba. Znam da je u Laciju zvijer bio bas.
Takodje. Iako sam protiv transfera sa interom, opet kad skontam sta ako se nedaj Boze Marcha opet povrijedi. Niko od ovih nije kadar da ga zamjeni, a Hernanes jeste. Moze igrati i acm-a i mezzalu, u biti svaku poziciju u vezi.
muxa je napisao/la:Bolje Hernanes za 11 nego Draxler za 35. Iz više razloga
:thumbup:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 31 avg 2015, 21:24

U sustini se slazem, ali samo jer je Drax rizik zbog povreda.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 31 avg 2015, 21:25

Pa da su naši pametni doveli bi njega ili Ljajica koji također po meni moze kvalitetnije odigrati AMF od svih naših priucenih AMF-a
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 31 avg 2015, 21:34

slika

Paratici se vraca u Ata Hotel. Da li to znaci da jos uvijek nismo zavrsili sa kupovinom? Ili prodajemo jos nekoga?

Jos 90 minuta traje prelazni rok u Italiji.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 31 avg 2015, 21:38

IlPrincipino je napisao/la:
Jos 90 minuta traje prelazni rok u Italiji.
Dobili ste u ekstra dilu Hernanesa, hoćete i Nagatoma za 15? :rol: :rol: :rol:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 31 avg 2015, 21:59

SambaJuve :mrgreen:

Neto, Rubinho, Sandro, Hernanes a mi igramo 3-5-2 :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.