AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 31 avg 2015, 21:33

Znaci medo, potrosili su manje od nas? Znaci da sumiramo, doveli kvalitetne igrace, popunili najkriticnije pozicije i opet uspjeli potrositi manje nego mi? Pa ovo je bas divno za cuti. :lolno:
Sad zasad su i Inter ,Fiorentina, Napoli i Lazio ispred nas po igrackom kadru, Romu i Juventus da ne pominjem. Ako se docepamo EL, bit ce dobro, zasad je i to na klimavim nogama.

Jos sat i po. Davno sam prestao biti optimistican, al' ajde sacekajmo zvanicni kraj, i dalje odbijam vjerovati da nece dovesti veznjaka. :oops:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 31 avg 2015, 21:33

Ode haman u Napoli :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 31 avg 2015, 21:38

Potrosis ubjedljivo najvise od svih a napravis najmanji upgrade.
Il Club più titolato al mondo!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 31 avg 2015, 21:41

Tako je Rope, kada otkupe ugovore ovih igraca koje su doveli, potrosice tu negdje kao mi. Plus oni su dobili za Kovacica 30 miliona, pa prodali su jos dosta fudbalera na koje nisu racunali (Hernanes, Alvarez). Oni su i zaradili oko 60 miliona.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 31 avg 2015, 21:45

Sad će Gale da nastupi sa optimističnom izjavom kako imamo tim koji će se borit za scudeto :lol:

Eto ovaj put mu se nisu poklopile zvijezde tako da osta kratkih rukava, a nama nek je Bog na pomoći. Lose lose lose u pm.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 31 avg 2015, 21:45

E dečki sad smo zvanično najebali...sada će te vidjeti kako je gostovati protiv TOrina, Sampdorie, Genove, Udina i slicnih timova, Romu, Juve Lazio necu ni nabrajati...sramota, sad nesto razmisljam Boga pitaj je li Berlusconi i prodao uopće dio kluba?? Bog samo zna koliko sam puta otvorio MIlan fans na FB !! :thumbdown:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 avg 2015, 21:50

Od svih igraca koji su dosli jedino su Bacca i Adriano provjereni igraci.Dok je Romagnoli igrac velikog talenta i vec sada nas najbolji stoper.Svi ostali nisu vrijedni komentarisanja.Mercato za mizernu dvojku.A nama je trebao merkato za 5+ da bi bili konkurentni.I samo molim vas nemoj da opet bude trener kriv za sve,jasno se zna gdje skripi i gdje je najveci problem.Nisam ni ja neko ko je fan Mihajlovica,iz mnogo razloga.Ali je bolji od Inzaghija,Seedorfa i cisto sumnjam da je Allegri mnogo bolji od njega.Ali kao ni prethodnici nece nista moci sa ovakom sredinom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 31 avg 2015, 21:52

Ja vise ne znam ni sta otvaram, oci me zabolise od ovog monitora, a guza mi utrnula.. I sve dzaba!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 31 avg 2015, 21:53

Znaci da sumiramo:
Ely, Romagnoli, Kucka, Bertolacci, L.Adriano, Bacca, Balotelli.
Potroseno oko 85 miliona eura.
Odbrana solidna, sredina ocajna, napad odlican.

Ocekivao sam vise, pogotovu kada su najavljivali da ce Milan potrositi oko 120 miliona, na kraju potrosise "samo" 85. Vidjeti cemo hoce li ovo biti dovoljno za top 3, u te prognoze zasad necu da ulazim.

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 avg 2015, 21:55

meho-medo je napisao/la:Znaci da sumiramo:
Ely, Romagnoli, Kucka, Bertolacci, L.Adriano, Bacca, Balotelli.
Potroseno oko 85 miliona eura.
Odbrana solidna, sredina ocajna, napad odlican.

Ocekivao sam vise, pogotovu kada su najavljivali da ce Milan potrositi oko 120 miliona, na kraju potrosise "samo" 85. Vidjeti cemo hoce li ovo biti dovoljno za top 3, u te prognoze zasad necu da ulazim.

U principu potroseno je 65 M eura jer Romagnoli je placen samo 5 M za ovo ljeto.Bili su jednostavno nesposobni da finaliziraju prodaju kluba na vrijeme i to je u mnogome odlucilo tijek mercata.Bice mucenje do Januara a onda ocekujem da ce Bee potrositi makar 50-ak miliona.A i poneki otkaz bi mogao pasti do tad. I nikad necu prezaliti sto nas onaj Lim nije uspio kupiti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 31 avg 2015, 22:02

Iskoristio bih ovu priliku da **** Gallianiu i Berlusconiu čitav ženski rod. Uspjeli su opet da nas obrukaju i još više da upropaste ekipu. Od ovog trenutka prestajem sa praćenjem utakmica i svega što ima veze sa ovom raspalom ekipom. Bože pomozi pa da bagra što prije otegne kapke.

Pozdrav svima.
Forza Milan!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 31 avg 2015, 22:12

meskalin je napisao/la:E dečki sad smo zvanično najebali...sada će te vidjeti kako je gostovati protiv TOrina, Sampdorie, Genove, Udina i slicnih timova, Romu, Juve Lazio necu ni nabrajati...sramota, sad nesto razmisljam Boga pitaj je li Berlusconi i prodao uopće dio kluba?? Bog samo zna koliko sam puta otvorio MIlan fans na FB !! :thumbdown:
Sve je uredu što si rekao samo ne znam zašto se bojiš Lazia, oni su gori od nas, presmiješna ekipa!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 31 avg 2015, 22:14

Baresi druze ja mislim da su oni i Baccu i Bertolaccija isposlovali na neke rate, samo nisu izlazili u javnost s tim informacijama. Uglavnom mnogi transferi danas se odradjuju na rate zbog ffp-a. City je ove godine za samo tri igraca potrosio oko 180 miliona eura ( De Bruyne, Otamendi, Sterling) nema sanse da su svih 180 miliona platili odmah, vjerovatno je to dogovoreno kroz neke rate, samo sa svim tim informacijama i detaljima transfera nema potrebe izlaziti u javnost.

(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 avg 2015, 22:20

I meni se cini da nas je ogranicilo ovo sto se sa pcelicom oduzilo, iako se ocekivalo da ce se sve to zavrsiti oko jula/avgusta, oteglo se do septembra. I ove pare sto smo spickali su nekakve pare kojih se Berlusconi nekako docepao, jedva su i ovog Romagnolija iscigancili na 5 rata, a kamo li da su jos imali 25 miliona za Witsela.
Bas sam o ovome pricao prije mjesec dana i bio sam ipak u pravu. A ja kontao samo teorije zavjere, ajde rekoh dovest ce Witsela do kraja kad ono PRC. :oops:

Ali o tome se trebalo prije razmisljati i ne osipati se olako novcem, ovako nesto se moglo predvidjeti na vrijeme. Bas teski fail pedofila i celavog.

Jos 40 minuta i ne nazire se nista. Kraj. :oops: :puke:

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 31 avg 2015, 22:23

LegendKiller je napisao/la:
meskalin je napisao/la:E dečki sad smo zvanično najebali...sada će te vidjeti kako je gostovati protiv TOrina, Sampdorie, Genove, Udina i slicnih timova, Romu, Juve Lazio necu ni nabrajati...sramota, sad nesto razmisljam Boga pitaj je li Berlusconi i prodao uopće dio kluba?? Bog samo zna koliko sam puta otvorio MIlan fans na FB !! :thumbdown:
Sve je uredu što si rekao samo ne znam zašto se bojiš Lazia, oni su gori od nas, presmiješna ekipa!
Lazio ima veznjaka dobrih samo sto im je ozljeđeno pola ekpie kad se vrate bolji su od Milana sigurno...ne znam za vas , ali meni protiv Fiorentine i Empolija je bilo sasvim dovoljno da vidim na čemu stojimo...sad Boga molim da se Monto oporavi sto prije i zaigra na svojoj poziciji, ali imam osjecaj da ga Slini i ne zeli u timu, pa makar :facepalm:
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 31 avg 2015, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 31 avg 2015, 22:28

Galliani: "Witsel? We tried to sign him until the end, but we knew that it was going to end like this."
:facepalm:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 31 avg 2015, 22:34

OFFICIAL: Mastour joins Malaga on loan (+ option to buy) until June 30, 2017. There's also a buy-back option included.
Malaga's buy-out option for Mastour is set at €5m. The buy-back option is set at €6m.
:clap:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 avg 2015, 22:45

Yebo te, koje opravdanje. :facepalm: Pa kad ste znali da postoji i 1% mogucnosti da ga ne dovedemo, zasto niste nasli alternativu? :facepalm:

Ma ne znam, nemam rijeci vise. Dizem ruke od svega, dabogda i ispali iz lige. Fuj. :puke:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 31 avg 2015, 22:46

Ja ovo vise ne mogu psihicki podnosit ljudi :oops:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 avg 2015, 22:50

Dva mjeseca imao lik da pokusa dovesti Witsela i on je cekao do zadnjih par sati.Zao mi sto necemo dobiti tog vrhunskog vezog igraca,ali mi je drago sto je svijet vidio koliko je Galliani nesposoban.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.