Zasluzeno!Pogba je napisao/la:Kad pročitam naše komentare mi ispadamo kao cvjećke, opraše Marottu na VS-u najstrašnije.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Zasluzeno!Pogba je napisao/la:Kad pročitam naše komentare mi ispadamo kao cvjećke, opraše Marottu na VS-u najstrašnije.
Jesu zeznuli, prije svega jer smo ponovo doveli alternativu broj 3-4 minut do 12. Krenulo je Oscarom, pa Gotzeom, Iscom, Draxlerom, Lamelom i završilo na Hernanesu. Jeste da je bilo tu i novinarskog preuveličavanja, ali i Marotta je doprinjeo, jer je davao nadu navijačima u izjavama i na kraju ponovo napravio kiks.Pogba je napisao/la:Kad pročitam naše komentare mi ispadamo kao cvjećke, opraše Marottu na VS-u najstrašnije.
Pogba je napisao/la:Kad pročitam naše komentare mi ispadamo kao cvjećke, opraše Marottu na VS-u najstrašnije.
Otjerati Galijanija i ostale, kao što su u Juventusu uradili sa Seccom i društvom i kako klub preuze Agnelli sve krenu na gore! Pametna politika, istrpiti 1-2 godine i staviti klub na zdrave noge.muxa je napisao/la:A sta bi mi trebali rec? Vjerovali smo da ce dovesti barem jednog veznjaka danas, potajno se nadali i drugom, a dobili veliko NIŠTA
IlPrincipino je napisao/la:Moja ocjena za mercato je 6/10
8,5/10, sa na vrijeme dovedenim trequartistom, prvim izborom je li, 9,5/10 bi bilo. Bekovi najjači još od 2006, odlične solucije u vezi, strašni golmani, najbolji evropski talenat na stoperu vraćen, napad mlad, malo je falilo za visoku ocjenu.IlPrincipino je napisao/la:Moja ocjena za mercato je 6/10
Meni neko najdraže što smo se riješili Ogbonne, Isle, De Cigle, Pepea, Marronea i tako tih igrača. Samo sjede na klupi po čitavu sezonu i uzimaju pare. Uhljupi.Padovan je napisao/la: Došli
OtišliNeto
Rugani
Alex Sandro
Sami Khedira
Mario Lemina
Hernanes
Juan Cuadrado
Paulo Dybala
Mario Mandzukic
Simone Zaza
Arturo Vidal
Angelo Ogbonna
Kingsley Coman
Carlos Tévez
Fernando Llorente
Andrea Pirlo
Marco Storari
Simone Pepe
Luca Marrone
Isla
Pa dobro, bio sam pesimista ja naravno, ali vidim neke dobre stvari i ako se poslože onako kako je u mojoj glavi bit će dobro.Yucca je napisao/la:Pogba@ mislim brate da ova tvoja ocjena nije realna ali to je tvoje misljene realna ocjena je 7/10 da je doveden trequartistom bila bi 8/10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.