Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

DragonGirl
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la DragonGirl » 31 avg 2015, 22:10

Goalgetter je napisao/la:slika

Kao i obicno Sinan ce opet da bude tu da zakuha. :zviz:

Vidjecemo sta kaze za Sport sutra.
Ma to će sigurno biti nešto u fazonu, selektor zna da nisam pozvan jer sam povrijeđen, sinoć sam bio primoran igrati i to je to.

U svakom slučaju nastavlja se drama ...nama stvarno ni režiseri najzapetljanijih latinoameričkih sapunica nisu ravni.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 avg 2015, 22:42

Ako Mesa nije lagao ovaj novinar je nepismen do bola. Ovim naslovom se makar meni sugerira da Zuka izjavljiva da nije pozvan. Ili je ovaj konj od novinara udario krivi naslov ili Mesa nesto muti. Zuka je ekspeditivan i ako je Mesa upao u Begicevo vrzino kolo ne pise nam se dobro. Zivim u Hrvatskoj koja i nije bas po novinarskim standardima na nivou Njemacke ali ovako nepismene novinare je tesko naci i u Africi. Neki dan onaj debeljko na doceku kosarkasa a sada ovi iz Avaza pucaju iz mitraljeza po reprezentaciji. Prvo sa Osimom a sada po Zuki. Koje su ovo nesrece mila majko. Samo ove i saveza i Susica nikad niti da spomenu. Boze sacuvaj.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 sep 2015, 00:06

Mutio Meša ili ne mutio, to da je konj od novinara stoji.
I konj od novinara i konj od urednika i tariguz od novina.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 01 sep 2015, 00:08

Sport Primus
Ervin Zukanović je sinoć nastupio za svoju Sampdoriu, iako je otkazao nastup protiv Belgije zbog povrede.

Selektor Mehmed Baždarević je za portal **** izjavio da je “iznenađen”, te da mu je “žao što ga nije pozvao”.

Ipak, Meša nije želio praviti dramu, te je pametno izjavio da “vjeruje svojim igračima i zdravlje djeteta je najvažnije, tako da mu je dozvolio dopust jer ga nije želio dodatno ugroziti”.

Kako ekskluzivno SPORT PRIMUS saznaje, Zukanović se trenutno nalazi u Minhenu, gdje će biti podvrgnut unaprijed zakazanoj rutinskoj operaciji, te će za desetak dana biti spreman za igru.

Podsjetimo, Zukanović je u igru ušao u 22. minuti na gostovanju Sampdorije Napoliju (2:2), kada je zamijenio povrijeđenog Codu, te je trener Walter Zenga morao uvesti našeg reprezentativca iako ga je planirao poštedjeti zbog nadolazeće operacije.

Upravo je zbog te operacije Zukanović i otkazao reprezentativno okupljanje. Dakle, nema ničeg misterioznog niti bilo kakvog govora o laganju od strane Sarajlije.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 sep 2015, 00:09

Zukane nisi cist. Uveo bih ja pravilo da je svaki igrac koji javi da je povrijedjen duzan doci u Sarajevo da ga pregleda reprezentativni doktor.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 01 sep 2015, 00:13

Sabinho je napisao/la:Zukane nisi cist. Uveo bih ja pravilo da je svaki igrac koji javi da je povrijedjen duzan doci u Sarajevo da ga pregleda reprezentativni doktor.
U svakoj ozbiljnoj reprezentaciji se tako radi. :thumbup:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 sep 2015, 00:32

Goalgetter je napisao/la:slika

.
Satro glumi papagaja iz onog vica sa Mujom.
Svi nevaljaju, samo ovaj zlatan........Ibrahimovic :yawn:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 01 sep 2015, 00:37

DragonGirl je napisao/la:Sport Primus
Ervin Zukanović je sinoć nastupio za svoju Sampdoriu, iako je otkazao nastup protiv Belgije zbog povrede.

Selektor Mehmed Baždarević je za portal **** izjavio da je “iznenađen”, te da mu je “žao što ga nije pozvao”.

Ipak, Meša nije želio praviti dramu, te je pametno izjavio da “vjeruje svojim igračima i zdravlje djeteta je najvažnije, tako da mu je dozvolio dopust jer ga nije želio dodatno ugroziti”.

Kako ekskluzivno SPORT PRIMUS saznaje, Zukanović se trenutno nalazi u Minhenu, gdje će biti podvrgnut unaprijed zakazanoj rutinskoj operaciji, te će za desetak dana biti spreman za igru.

Podsjetimo, Zukanović je u igru ušao u 22. minuti na gostovanju Sampdorije Napoliju (2:2), kada je zamijenio povrijeđenog Codu, te je trener Walter Zenga morao uvesti našeg reprezentativca iako ga je planirao poštedjeti zbog nadolazeće operacije.

Upravo je zbog te operacije Zukanović i otkazao reprezentativno okupljanje. Dakle, nema ničeg misterioznog niti bilo kakvog govora o laganju od strane Sarajlije.
Ako on klupsku pauzu i vazne utakmice reprezentacije koristi za obavljanje rutinskih operacija p.saj ga.Ne treba ga nikad vise ni pozvat.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2015, 01:05

Nije ovdje ništa sumnjivo, sve je jasno, a Fahrina novina zakuhava iz dana u dan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pivopija
Kontakt:

Re: RE: Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la Pivopija » 01 sep 2015, 02:12

Virtu4l je napisao/la:Nije ovdje ništa sumnjivo, sve je jasno, a Fahrina novina zakuhava iz dana u dan.
Tako je, samo se bezveze prave problemi tamo gdje ih nema.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 01 sep 2015, 09:40

covjek ide na operaciju i zdravo ... kakve su vazda teorije zavjere i sranje . sreca ovaj mesa normalan covjek jer nepismene seljacine kao sinanovic bi ga izjebale u mozak i sahranile iste sekunde ... fuj

nevjerovatno je samo kako sve ove polupismene seljacine isto razmisljaju

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 sep 2015, 10:29

FaraonTM je napisao/la:Hajmo vjerovati da je Zukanović teoretski mogao igrati (kao što smo i večeras vidjeli) ali da će u toku ove sedmice otići na tu operaciju.
:kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 sep 2015, 11:07

Meni samo nije jasno zasto ranije nije otisao na tu operaciju, kad je govorio da ce, po rijecima selektora...svakako je na klupi sjedio, a nije morao igrati ni protiv Napolija, mogao je nekoga drugog uvesti u igru...tako je mogao biti spreman za tekmu protiv Belgije, maltene...pa cak i za 2.kolo protiv Napolia, jer ce oporavak navodno trajati 7-10 dana...za mene je jedino opravdanje ako nije mogao zakazati ranije termin za tu operaciju, sto je nemoguce...
Neka prica ko sta hoce, uvijek sam bio na njegovoj strani i podrzavao ga...i dalje ga zelim u reprezentaciji, naravno...ali znam da jedan Emir Spahic ne bi sebi dozvolio ovako nesto u ovako vaznoj utakmici, Dzeko, ili ko vec...to je ta razlika izmedju pojedinih igraca...i onda dodju neki likovi napaceni i daju sebi za pravo da pricaju nesto protiv vodje Emira Spahica...
Na kraju ako se i kvalifikujemo, Ervin ce ici s reprezentacijom u Fransucku a da nije imao nikakve zasluge za to...?

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 01 sep 2015, 11:24

hurem je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto ranije nije otisao na tu operaciju, kad je govorio da ce, po rijecima selektora...svakako je na klupi sjedio, a nije morao igrati ni protiv Napolija, mogao je nekoga drugog uvesti u igru...tako je mogao biti spreman za tekmu protiv Belgije, maltene...pa cak i za 2.kolo protiv Napolia, jer ce oporavak navodno trajati 7-10 dana...za mene je jedino opravdanje ako nije mogao zakazati ranije termin za tu operaciju, sto je nemoguce...
Neka prica ko sta hoce, uvijek sam bio na njegovoj strani i podrzavao ga...i dalje ga zelim u reprezentaciji, naravno...ali znam da jedan Emir Spahic ne bi sebi dozvolio ovako nesto u ovako vaznoj utakmici, Dzeko, ili ko vec...to je ta razlika izmedju pojedinih igraca...i onda dodju neki likovi napaceni i daju sebi za pravo da pricaju nesto protiv vodje Emira Spahica...
Na kraju ako se i kvalifikujemo, Ervin ce ici s reprezentacijom u Fransucku a da nije imao nikakve zasluge za to...?
Nego de mi reci koje zasluge su imali hadzic i sven za odlazak u brazil ??? Zuka je igro protiv andorre, a sada ide na operaciju . I to je to. I ako se tu krije nesta drugo iza toga. Neki to nece saznat nikad. Zuka je zasluzio bit dio ove repke i igracina je, za kolasinca je carlos i za kvesica. Uz to moze igrat i stopera! Nama treba on kao igrac a sada sto nije tu neka ostane u svlacionici i u repci. Nemoramo sve znat ;)
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 sep 2015, 11:38

Nikakve, niti su imali zasluge niti su imali kvalitet da ih se vodi na SP, to sam oduvijek govorio...samo zelim da ukazem na cvrstu volju i borbu za igranje za reprezentaciju od strane igraca kao sto su Emir i Edin, i eto jednog Zukana koji nikako da se nadje u kadru zbog nekih sitnih stvarcica koje su se mogle ranije odraditi ili kasnije...
Mislim, hvala Bogu pa se to rijesilo s koliko toliko opravdanim razlogom...mada za mene nije opravdan...ipak je to Belgija i jedna od najvaznijih tekmi u borbi za EP, a mogao se naci u sastavu na ovaj ili onaj nacin...nedostajalo je njegove cvrste volje i to je to...sta bismo da se kolasinac povrijedio?

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 01 sep 2015, 12:04

hurem je napisao/la:Nikakve, niti su imali zasluge niti su imali kvalitet da ih se vodi na SP, to sam oduvijek govorio...samo zelim da ukazem na cvrstu volju i borbu za igranje za reprezentaciju od strane igraca kao sto su Emir i Edin, i eto jednog Zukana koji nikako da se nadje u kadru zbog nekih sitnih stvarcica koje su se mogle ranije odraditi ili kasnije...
Mislim, hvala Bogu pa se to rijesilo s koliko toliko opravdanim razlogom...mada za mene nije opravdan...ipak je to Belgija i jedna od najvaznijih tekmi u borbi za EP, a mogao se naci u sastavu na ovaj ili onaj nacin...nedostajalo je njegove cvrste volje i to je to...sta bismo da se kolasinac povrijedio?
To si u pravu bitne su sad ove dvije utakmice i Zuka nam je trebo.. bitan je igrac nema sta. Ali ispalo je tako ide na operaciju, i plus to sto malo se igra sa savezom bocka ih sa ovim stvarima.. hoce da se bar malo revansiro nije on to tako lahko zaboravio taj Sp i brazil. A naprimjer da je Kolasinac odpo imas sad kvesica, ali ipak bolje je da je tu Sejo Salihovic koji moze bit svugdje koristan mogo je uskocit kao lijevi bek a i u vezi pores mumeta bi dobro doso. Ali nije pozvan i sad je tako kako je nazalost. Ali da kolasinac sad slucajno se povrijedi bili bi u sranju to si u pravu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 01 sep 2015, 13:11

Ne sviđa mi se ovakav Zukanovićev pristup, ali šta je tu je. Neka bude da se termin nije mogao odgoditi i da nije mogao dogovoriti s klubom da dođe na pripreme, mada mislim da se ovo sve moglo riješiti i tako da reprezentacija ne ispašta. Međutim, opet to ne možemo tvrditi sa sigurnošću i zato ga ne treba osuđivati jer je važan igrač i treba nam u budućnosti. Dobro u svemu ovome je što je sada situacija mnogo jasnija i ne ostavlja više toliko prostora za bilo kakve teroije zavjere.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 sep 2015, 13:19

DragonGirl je napisao/la:Ne sviđa mi se ovakav Zukanovićev pristup, ali šta je tu je. Neka bude da se termin nije mogao odgoditi i da nije mogao dogovoriti s klubom da dođe na pripreme, mada mislim da se ovo sve moglo riješiti i tako da reprezentacija ne ispašta. Međutim, opet to ne možemo tvrditi sa sigurnošću i zato ga ne treba osuđivati jer je važan igrač i treba nam u budućnosti. Dobro u svemu ovome je što je sada situacija mnogo jasnija i ne ostavlja više toliko prostora za bilo kakve teroije zavjere.
Zmajice jesi li vidjela do koje tocke su nasi strucnjaci doveli malog Hodzica. Ako Zuka ide na operaciju sada je pravi momenat. Daljnje cekanje bi mu mozda upropastilo sezonu. Sreca da je tu Kvesic koji je ocito u formi a Kolasinac je svakako prvi izbor.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 01 sep 2015, 13:31

dubrovnik je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Ne sviđa mi se ovakav Zukanovićev pristup, ali šta je tu je. Neka bude da se termin nije mogao odgoditi i da nije mogao dogovoriti s klubom da dođe na pripreme, mada mislim da se ovo sve moglo riješiti i tako da reprezentacija ne ispašta. Međutim, opet to ne možemo tvrditi sa sigurnošću i zato ga ne treba osuđivati jer je važan igrač i treba nam u budućnosti. Dobro u svemu ovome je što je sada situacija mnogo jasnija i ne ostavlja više toliko prostora za bilo kakve teroije zavjere.
Zmajice jesi li vidjela do koje tocke su nasi strucnjaci doveli malog Hodzica. Ako Zuka ide na operaciju sada je pravi momenat. Daljnje cekanje bi mu mozda upropastilo sezonu. Sreca da je tu Kvesic koji je ocito u formi a Kolasinac je svakako prvi izbor.
Mislila sam da je to možda mogao obaviti i ranije, u ljetnjoj pauzi, da nije morao čekati početak sezone, ali sam kaže da nije imao izbora. Za dobrobit u i oko reprezentacije, pogotovo sada u ovom periodu, ne treba oko toga više praviti halabuku. Neka bude da je ovako i na tome neka priča stane.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 01 sep 2015, 13:49

Mislim da je bolje sto sad ide na operaciju, pa da ga imamo spremnog za oktobar, nego da je odugovlacio.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DeeWa, DjaniTarik, Goalgetter, Google [Bot], MiranGlasnic, soccerfan, Varta i 69 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []