FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 01 sep 2015, 09:28

Bez pravog Memije i Amira nasa igra ce trpiti.. Njih dvojica su uz Kvesu i Baju bili motor ove ekipe.. Moraju naci nacin da ih malo odmore ili ce i dalje padati u formi.. To se vidi iz aviona.. Amir je protiv Veleza imao par velikih, za njega netipicnih, gresaka u predaji lopte od kojih bi svaki ozbiljniji protivnik napravio sansu.. Ne znam koji je "ubrzani" nacin odmora.. Mozda neke masaze i dodaci prehrani uz odredjenje slobodne dane..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 01 sep 2015, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

dobrinja
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja » 01 sep 2015, 09:31

Hadzijalagic je napisao/la:Amir, Memija i Dado nisu odmorili brat bratu 2 godine i vidi se na njima da su preforsirani.. Cak su Amir i Kerim i za juniore odigrali neke tekme u prosloj sezoni.. Previse rizikujemo.. Mi smo Ari doveli karijeru u pitanje jer smo ga forsirali iako je imao strogu naredbu doktora da odmori zbog povrede trbusnog zida.. Nasi ignorisu ljekarske nalaze i to je poprilicno neodgovorno.. Nisu djeca kriva sto nismo nikoga doveli ko bi im mogao biti adekvatna zamjena..

Sto se Dzenisa tice treba znati kolika je momku plata pa komentarisati njegovu formu i ponasanje u igri..
U pravu si i Memija vuče povredu noge odavno ali ga forsiraju da igra kao i Amir sa povredom protiv Standarda..imam osjećaj da ih forsiraju jer im nedostaje igrača..mislim da je neodgovorno od uprave..

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 01 sep 2015, 09:37

Hadzijalagic je napisao/la:Amir, Memija i Dado nisu odmorili brat bratu 2 godine i vidi se na njima da su preforsirani.. Cak su Amir i Kerim i za juniore odigrali neke tekme u prosloj sezoni.. Previse rizikujemo.. Mi smo Ari doveli karijeru u pitanje jer smo ga forsirali iako je imao strogu naredbu doktora da odmori zbog povrede trbusnog zida.. Nasi ignorisu ljekarske nalaze i to je poprilicno neodgovorno.. Nisu djeca kriva sto nismo nikoga doveli ko bi im mogao biti adekvatna zamjena..

Sto se Dzenisa tice treba znati kolika je momku plata pa komentarisati njegovu formu i ponasanje u igri..
Na prvo boldirano kazu nije ti ništa, možeš igrati. Drugo je i suvišno komentarisati, ali je istinito.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

dobrinja
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja » 01 sep 2015, 09:39

I opet je Amir bio najbolji na terenu protiv Mladosti..nije bilo lako igrati na + 36 stepeni ja sam se sto puta preznojio na tribini...al je mali dao gol za pamćenje...

dobrinja
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja » 01 sep 2015, 09:42

Hadzijalagic je napisao/la:Bez pravog Memije i Amira nasa igra ce trpiti.. Njih dvojica su uz Kvesu i Baju bili motor ove ekipe.. Moraju naci nacin da ih malo odmore ili ce i dalje padati u formi.. To se vidi iz aviona.. Amir je protiv Veleza imao par velikih, za njega netipicnih, gresaka u predaji lopte od kojih bi svaki ozbiljniji protivnik napravio sansu.. Ne znam koji je "ubrzani" nacin odmora.. Mozda neke masaze i dodaci prehrani uz odredjenje slobodne dane..
poslije povrede koju je imao i normalno je da treba vremena da se vrati...normalno je da pogriješi..

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 01 sep 2015, 10:04

dobrinja je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Bez pravog Memije i Amira nasa igra ce trpiti.. Njih dvojica su uz Kvesu i Baju bili motor ove ekipe.. Moraju naci nacin da ih malo odmore ili ce i dalje padati u formi.. To se vidi iz aviona.. Amir je protiv Veleza imao par velikih, za njega netipicnih, gresaka u predaji lopte od kojih bi svaki ozbiljniji protivnik napravio sansu.. Ne znam koji je "ubrzani" nacin odmora.. Mozda neke masaze i dodaci prehrani uz odredjenje slobodne dane..
poslije povrede koju je imao i normalno je da treba vremena da se vrati...normalno je da pogriješi..
Svabo je najbolje objasnio kada je rekao da kada igrac nema energije onda nema ni koncentracije, ne vidis nista..
[youtube][/youtube]
tm8782 je napisao/la:

Na prvo boldirano kazu nije ti ništa, možeš igrati. Drugo je i suvišno komentarisati, ali je istinito.
Ja nisam nesto pretjerano emotivno vezan za igrace osim za one koji su maltene protrcali na nasoj Grbavici.. Svi dodju i odu, neko ostavi trag neko ne i ja ih postujem onoliko koliko zasluze.. Jedino ovu nasu djecu gledam kao da su clanovi moje porodice i ne moze meni biti pravo kada neki igraci koji dodju ni krivi ni duzni imaju 3-4 puta bolje plate od recimo Dzenisa.. Ne mislim tu na Jocu koji sam ima bolju platu nego svi nasi omladinci zajedno.. Vrijedi li toliko vrijeme ce pokazati ali siguran sam da na njemu necemo marke zaraditi dok od ove djece ocekujemo da nas iscupaju iz vanago.. Vec su nam najbolji sponzor kojeg smo imali i malo je neposteno ne pripaziti ih.. Dzenis je ginuo u prosloj polusezoni a sad najedanput pad.. Pa igrace se neko vrijeme iz ljubavi ali mora se i ziviti od necega.. Neka povecaju momku platu za par stoja jer od nezadovoljnog igraca nemas nista.. On ce se 100% oduziti i opravdati svaki dinar..
BUDI ŽELJO !!!

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 01 sep 2015, 10:24

Hadzijalagic je napisao/la:Sto se Dzenisa tice treba znati kolika je momku plata pa komentarisati njegovu formu i ponasanje u igri..
ne ide to ni tako
mala mi plata i sad ću ja zabušavati
sjedi za stol, iznesi svoj problem i vidi može li se riješiti
ne možeš biti bolikurac na terenu

EDIT: gluho bilo, da ne bude da govorim nešto kontra Dženisa
samo mora se to na kulturan način riješiti jer kako drug gore reče, jedno vrijeme se igra iz ljubavi ali kad "dođu računi" mora se i platiti
ne može u trenutnoj situaciji kad imamo 15-16 igrača (možda i manje), razlika u plati između najplaćenijeg i onog sa dna te liste biti 3 puta ili čak i više kad su ovi igrači kvalitetom u pet deka...ne ide
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 sep 2015, 10:46

Ja samo znam da gubimo publiku.Sad je prosjek 2-3 milje a ako ovako nastavimo iduce ce bit1-2 milje a bez trofeja i publike nema ni para a mi cemo i dalje vracat dugove i podmladjivat ekipu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 sep 2015, 11:32

Treba objesiti onoga ko nije potpisao govedaricu a doveo je polovnjake u vidu Hodzurde i Livaje. Uopste ne dovodimo ciljana pojacanja nego se gomilaju igraci sumnjivog kvaliteta. Oda polako ali sigurno gubi kompas, nema plan B ni C, generalno ne volim takve trenere. Spremao si ekipu na kontre u evropi i to je OK, vidjeli se protiv Sirokog, ali ovo ostalo je haos. Puno je tu pitanja a odgovore treba dati strucni stab, posebno sta je sa Diatom, zasto on ne igra.
Protiv Slobode nam treba mobilizacija svih navijaca, igraca, uprave, nisu naivna ekipa seknude, imaju husrefa, dobro su poslozeni, i ne moraju napasti, oni su ti koji igraju na kontru, dakle lopta je na njihovoj strani, dok sa druge strane mi nemamo odgovor na postavljenu odbranu, procitani smo, sto se vidjelo protiv Maltezana u revansu na lavoru. Maksimalno iskoristiti ovu pauzu i pripremiti se za Tuzlake. Porbati malog Sehica na beku ispred Livaje, gdje se Ognjen mora vracati. Probati i sa Kokotom na spici uz Jocu Dado, Amir, Ogi i Blagoje u sredini.
Imamo Dzenisa i Diatu na klupi koji mogu promijeniti ritam, imamo Enisa koji moze krpiti sredinu kao i malog Zeru. Idemo dobiti Tuzlake!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 01 sep 2015, 11:36

Željo, Grbavica, Ivica Osim, Manijaci, Škija Katalinski, Aner, Mirza, Čata, FEDELTA FROTTA, titula, Amar, Zuban...
U rječniku značajnih pojmova za naš klub, prije riječi "fudbal", zauvijek će ostati riječ Fedelta Frotta.
A u rječniku, uz objašnjenje pojma ili ličnosti, u dijelu primjera za korištenje će stajati da se npr. kaže za Osobu A da voli klub kao Fedelta, što otprilike znači bezuslovno, svim srcem...
za život cijeli.

slika
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 01 sep 2015, 11:49

Prvo,ne pominji plate jer ne znaš, kao ni bilo ji od nas ovdje, kolika je.
Drugo,kolika je god,ova predstava u nedjelju nema veze s platama. Skupili se dosta toga:umor,izostanci,neadekvatne zamjene, nezalaganje. ..

Guvo88
Kontakt:

Post Postao/la Guvo88 » 01 sep 2015, 12:25

Alipasino je napisao/la:Ja samo znam da gubimo publiku.Sad je prosjek 2-3 milje a ako ovako nastavimo iduce ce bit1-2 milje a bez trofeja i publike nema ni para a mi cemo i dalje vracat dugove i podmladjivat ekipu.
I kad smo osvajali titule nije bilo pino vise raje osim prve sezone kad je Amar dosao.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 sep 2015, 13:04

Tacno je to ali zalosno.Kad se sjetim Zeljo druga liga igra sa Iskrom iz Bugojna 20.000 bilo nocni termin.Gdje su navijaci sta ih odvlaci od stadiona.Razumijem slaba liga nisu atraktivni protivnici ali igra Zeljo koji ce uvjek bit Zeljo nema druge kakav je god.Mi imamo navijaca vidjelo se u evropskim tekmama ali nece na Grbavicu ne kontam.Svi smo mi nekad ljuti ja sad nakon ovog poraza ali prodje dan dva i hajmo opet ne pomisljam da nedodjem na tekmu zato sto sam ljut odem bas iz inata a neki cim zijanis **** ovo necu vise ic nemoj **** se ima ko hoce.

Guvo88
Kontakt:

Post Postao/la Guvo88 » 01 sep 2015, 13:16

Mi nismo nocni termin odigrali ima 2 godine. Umjesto da igramo navece jer protivnici nisu navikli, nasi nemaju mozga za to.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 01 sep 2015, 13:23

Guvo88 je napisao/la:Mi nismo nocni termin odigrali ima 2 godine. Umjesto da igramo navece jer protivnici nisu navikli, nasi nemaju mozga za to.
Ti si ozbiljno izjavio da uticaja na protivnika ima noćni termin?????

Nevezano za ovo tvoje sto ce nam lakše biti :rol: i ja se nadam kojoj noćnoj tekmi ;)

Guvo88
Kontakt:

Post Postao/la Guvo88 » 01 sep 2015, 13:32

Kontra pitanje, jel stvarno mislis da je Amar bezveze igrao navece neke utakmice ?

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 01 sep 2015, 13:43

Toliko sam skeptican pred iducu tekmu, a tako bih volio da mlatnemo tuzlake i spustimo ih na zemlju...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 01 sep 2015, 13:48

Bez Memije i Kosorića.. Da Bog da.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 01 sep 2015, 13:48

Guvo88 je napisao/la:Mi nismo nocni termin odigrali ima 2 godine. Umjesto da igramo navece jer protivnici nisu navikli, nasi nemaju mozga za to.
Pa, ako ga nismo igrali 2 godine, znaci da ni mi nismo navikli. :urnebes:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 sep 2015, 13:51

Pa ne igramo po mrklom mraku da protivnici nisu navikli. Ono mi navikli i po noći igramo ko sat, a oni nisu pa se sudaraju međusobno :clap: :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot], Harinho97, itatabisine, MostarReds22, NazorUso, Proximic i 61 gost.