Sportski kaladont
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Sportski kaladont
Agbon Lahor
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nail for Real je napisao/la:Agbon Lahor

Izvini,ali ovo je bilo smijesno.Covjek se zove Gabriel Agbonlahor.Agbonlahor je jedna rijec,njegovo prezime.
on topic: Dodo
Zola in, Zola passes, Zola scores !
dossena
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Alcorcon(oni majstori što su izbacili Real Madrid iz kupa). 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
onouha
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
BerbatOV
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Emir_ZENICA je napisao/la:HaseBE
Becker (Boris)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Oviedoscorpion je napisao/la:BerbatOV
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
dominikanska republikaharry_90 je napisao/la:Oviedoscorpion je napisao/la:BerbatOV

- elninho_resTO
- Kontakt:
real way..hahah
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Domorockiharry_90 je napisao/la:Oviedoscorpion je napisao/la:BerbatOV
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Kirgiakos
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
OSim (Ivica).scorpion je napisao/la:Kirgiakos

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Imamoto
Tolucascorpion je napisao/la:Imamoto
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Catolicaharry_90 je napisao/la:Tolucascorpion je napisao/la:Imamoto
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.