Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

muamerc
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la muamerc » 01 sep 2015, 15:10

DeeWa je napisao/la:De mi recite posto u engleskoj traje i dalje transfer period, jel moguce sad da united posalje ponudu za navasa i u tome ukljuci i de geu? Posto mogu kupiti oni sada navasa, zanima me da li je moguce i ukljucivati igrace u to posto je u spaniji istekao rok?

I kakav je to fazon da samo engleski klubovi smiju produzavati transfer rokove za sat vremena, nije li to malo ne fer?
Može ga uključiti vjerujem ali ga Real ne može registrovati.

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 01 sep 2015, 15:11

Ajte ljudi, blo pa prošlo, kako vam se da sad o tome ko je kad šta poslao i ko je kriv....Idemo dalje, 4 sata do kraja pelaznog roka, a slabo se šta šuška.....

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 01 sep 2015, 15:20

De Gea ostaje jos godinu dana na OT-u. Niko ne razmislja o tome da bi ga mogla cura ostavit.. :rol: :rol:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 sep 2015, 15:25

theboss_RD07 je napisao/la:De Gea ostaje jos godinu dana na OT-u. Niko ne razmislja o tome da bi ga mogla cura ostavit.. :rol: :rol:
Neće ako poslušamo prijedlog Belmina, zadovoljit' će je dovoljno Wazza i Giggs :rol: A onda će ga poslije preljube još jače zavoljeti, Davida naravno :kafa:
1946

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 01 sep 2015, 15:28

theboss_RD07 je napisao/la:De Gea ostaje jos godinu dana na OT-u. Niko ne razmislja o tome da bi ga mogla cura ostavit.. :rol: :rol:
s obzirom da nece braniti, mozda ostane i u madridu sa curom :D
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 01 sep 2015, 15:28

Da zakljucimo ovo, uskoro ce i potvrda.

Monaco will receive € 50 million guarantee. This will be paid in the amount of € 30 million up front, followed by four payments of € 5 million each year in July.

The additional unsecured expenses, totaling another € 30 million. These include € 5 million each time Martial is the top scorer in the Premier League, to a maximum of € 15 million. Another € 5 million will be due if Martial wins Golden Boy. The final € 10m will be paid if Martial won the Balon D'or career in Manchester.

I dalje puno, ali ovaj način plaćanja i ovi bonusi su win za nas, trebamo biti prilično zadovoljni transferom.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 01 sep 2015, 15:43

Devi1 je napisao/la:Da zakljucimo ovo, uskoro ce i potvrda.

Monaco will receive € 50 million guarantee. This will be paid in the amount of € 30 million up front, followed by four payments of € 5 million each year in July.

The additional unsecured expenses, totaling another € 30 million. These include € 5 million each time Martial is the top scorer in the Premier League, to a maximum of € 15 million. Another € 5 million will be due if Martial wins Golden Boy. The final € 10m will be paid if Martial won the Balon D'or career in Manchester.

I dalje puno, ali ovaj način plaćanja i ovi bonusi su win za nas, trebamo biti prilično zadovoljni transferom.
Uvijek mi je raja bila simpaticna oko bonusa kada se prica. To uracunaju u cijenu transfera iako su to odvojena placanja upotpunosti. Pa onda idu gluposti o 80 miliona i sl. Bonusi su odlicni, na svaki isplaceni Monacu United ce zaraditi X puta vishe. Placanje bonusa Monacu bi samo znacilo da Martial kod nas radi velike stvari sto bi nama dosta vise znacilo od 5 miliona po rati. Ali hajde ti uvjeri morone, on konta ide 5 miliona ako ovaj prehoda 300 metara na OT.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 01 sep 2015, 15:44

Ode i Chicha u Leverkusen sretno ti Majstore zelim ti sve najbolje u tom klubu. Hvala ti za sve one lijepe i krasne dane... :salut: :salut:

Volio bih vidjeti Laportea sto se spominje da se zakljuca ta odbrana vise i da Blind krene prema naprijed :sick: :sick:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 sep 2015, 15:48

Policeman je napisao/la:sta je Unitedu 30m funti ovo sto se desilo vrijedi svaki cent :urnebes:
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 01 sep 2015, 16:05

slika

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 01 sep 2015, 16:09

Samo ne znam kako svi gledaju u jednom smjeru? Koliko god da united ima novca, 30mil uvijek dobro dodje. Po toj logici ni real ne moze biti za?eban jer imaju milione i milione i ne kosta ih nista da dadnu ni 50miliona eura za de geu. Samo mi je malo bezveze sto ovdje kao u fazonu united ima koliko hoces novca, kad real treba da dadne unitedu velike pare onda su levati (iako real ima puno novca), a kad united odbija nesto onda kao oni nisu levati jer imaju puno novca, i onda sa druge strane dadnu za dijete 50miliona eura i kao nije ih monaco izmuzao? Ma dajte, ono se moglo rijesiti i za 20-25mil sigurno, Koliki god da je talenat nije vrijedan toliko para jer na svom vrhuncu nece vrijediti vise od 50-60mil a za to ce mu trebati da bude jedan od najboljih na svijetu. Tako da mi je sve to malo bezveze iskreno. Gledate u jednom smjeru umjesto da malo prosirite vidike, cast izuzecima naravno. I nemam ja nista protiv nekoga odredjenog, samo kazem da je bespotrebno likovati, ovdje niko nista nije dobio. Cak kako god okrenes mislim da je united na debelom gubitku. Em su izgubili pare, em imaju sjebanog golmana em imam feeling da ce navas ove sezone zakucati i da ce braniti i biti u top5 golmana bez obzira gdje bio (cak i da je u unitedu bio). Tako da iduce sezone real ce vjerovatno rijesiti se casille a ostaviti navasa i imati i njega i de geu a united ce ganjati nekog ko bi trebao biti kao dobar.

I iskreno pojma nemam zasto je nekome drago sto je lik s?eban i sto ne moze da ide u real, pa zamislite vi da vas trazi real madrid a da ste se rodili u madridu i da vam je tamo i porodica i cura sa kojom zelite brak, a svakodnevno zivite u drugoj drzavi i ne vidite nikoga od vasih a imate sansu da ih i vidjate svaki dan i igrate za klub koji smatras najboljim na svijetu a u tvom gradu? Pa budite malo i realni, meni je bas zao tog momka.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 01 sep 2015, 16:10

Nerminovic je napisao/la:
Policeman je napisao/la:sta je Unitedu 30m funti ovo sto se desilo vrijedi svaki cent :urnebes:
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
slika
:lol: :lol:

:oops:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 01 sep 2015, 16:11

Ja ocekujem makar jos jedno pojacanje za ova dva sata.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 sep 2015, 16:16

DeeWa je napisao/la:Samo ne znam kako svi gledaju u jednom smjeru? Koliko god da united ima novca, 30mil uvijek dobro dodje. Po toj logici ni real ne moze biti za?eban jer imaju milione i milione i ne kosta ih nista da dadnu ni 50miliona eura za de geu. Samo mi je malo bezveze sto ovdje kao u fazonu united ima koliko hoces novca, kad real treba da dadne unitedu velike pare onda su levati (iako real ima puno novca), a kad united odbija nesto onda kao oni nisu levati jer imaju puno novca, i onda sa druge strane dadnu za dijete 50miliona eura i kao nije ih monaco izmuzao? Ma dajte, ono se moglo rijesiti i za 20-25mil sigurno, Koliki god da je talenat nije vrijedan toliko para jer na svom vrhuncu nece vrijediti vise od 50-60mil a za to ce mu trebati da bude jedan od najboljih na svijetu. Tako da mi je sve to malo bezveze iskreno. Gledate u jednom smjeru umjesto da malo prosirite vidike, cast izuzecima naravno. I nemam ja nista protiv nekoga odredjenog, samo kazem da je bespotrebno likovati, ovdje niko nista nije dobio. Cak kako god okrenes mislim da je united na debelom gubitku. Em su izgubili pare, em imaju sjebanog golmana em imam feeling da ce navas ove sezone zakucati i da ce braniti i biti u top5 golmana bez obzira gdje bio (cak i da je u unitedu bio). Tako da iduce sezone real ce vjerovatno rijesiti se casille a ostaviti navasa i imati i njega i de geu a united ce ganjati nekog ko bi trebao biti kao dobar.

I iskreno pojma nemam zasto je nekome drago sto je lik s?eban i sto ne moze da ide u real, pa zamislite vi da vas trazi real madrid a da ste se rodili u madridu i da vam je tamo i porodica i cura sa kojom zelite brak, a svakodnevno zivite u drugoj drzavi i ne vidite nikoga od vasih a imate sansu da ih i vidjate svaki dan i igrate za klub koji smatras najboljim na svijetu a u tvom gradu? Pa budite malo i realni, meni je bas zao tog momka.
I meni ga je zao jadan on pogotovo mi ga je zao jer kao dijete Atletico Madrida nije ispunio svoj djecacki san da zaigra za prijateljski i voljeni Real Madrid :urnebes: :urnebes: Zao mi ga je isto tako jer ce u Unitedu vjerovatno gladovati i biti placan u bonovima, LVG i Woodward :tokralju: :tokralju:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 sep 2015, 16:16

http://sportsport.ba/ino_fudbal/united- ... lua/170591

koliko je ovo tacno, da je United zaganjao Hakana :?:

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 01 sep 2015, 16:17

Napad: Rooney, Fella, ?... Wilson vjerovatno ide na posudbu (sto bi u ovoj situaciji bilo nezamislivo).

Krila: Young, Depay, Lingard te Mata kao prvi pik.

Zatim kreatori: pomenuti Mata, Ander i mali Perreira, koji moze igrati cm/amf te lijevo krilo.

Sredina odlicno popunjena, odbrana suplja, te na golu solidni Romero bez ikakve konkurencije (sumnjam da ce David dobiti priliku).

Ako dodje Martial, ostaju jos dva upitnika, stoper i golman, te da se mali Wilson ostavi kao ozbiljan kandidat za ofanzivu.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 01 sep 2015, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 01 sep 2015, 16:18

let3 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/united- ... lua/170591

Nisam vidio da je iko pouzdan prenio tako da nije uopste tacno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 01 sep 2015, 16:20

BigBigBang je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:
I meni ga je zao jadan on pogotovo mi ga je zao jer kao dijete Atletico Madrida nije ispunio svoj djecacki san da zaigra za prijateljski i voljeni Real Madrid :urnebes: :urnebes: Zao mi ga je isto tako jer ce u Unitedu vjerovatno gladovati i biti placan u bonovima, LVG i Woodward :tokralju: :tokralju:
@DeeWa ne placi dobro ti covjek kaze :kafa:

Ed ga izyebo i to je kraj price :opaopa:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 sep 2015, 16:22

Rooney88 je napisao/la:
let3 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/united- ... lua/170591

Nisam vidio da je iko pouzdan prenio tako da nije uopste tacno.
Valjda neki turski mediji, možda je neka medijska šuplja....ali svakako ima osjecaj da ce do kraja prelaznog roka, za ovih par sati pući još neki bombastican transfer...ako ne u United konkrentno, onda u EPLu sigurno.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 01 sep 2015, 16:22

Ja se nadam da Wilson ostaje. Svakako još nigdje nije potvrđeno ništa za njega.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.