NK Zvijezda Gradačac

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la staragarda » 31 avg 2015, 00:12

Boga mi komsije....4 kola a vi na minus sedam...hmmmmm....bit ce z a j e b a n o pravo......do 10 bodova se nekako i moze nakuckat minus..preko toga te ni messi licno nece pogurat do titule....sretno u nastavku sezone
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 avg 2015, 00:49

astra1922 je napisao/la:sta ste se prepali orasja pa pobijedicemo ih i ovdje i u orasju
kad ih sudije guraju, tad ni NATO tamo ne može pobjedit' :urnebes:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 31 avg 2015, 01:41

kad se sjetim sta nama uradise u Orasju :facepalm: povratna lopta unazad zabijamo gol, lik dize ofsajd i ponistava ga :urnebes: ima sve na snimku
Sloboda Tuzla

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 31 avg 2015, 08:11

Orasje je uvijek bilo kancer BH nogometa

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 31 avg 2015, 09:52

theboss_RD07 je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Ma ne mozemo se mi borit s Orasjem dok god je njihov babo upleten u sve ovo. Dok god ima Dominkovica u savezu, ova liga nece na bolje. Prosle sezone borba za opstanak, ove sezone 100% ucinak u ligi. Daj ba... Jos ce nas pogotovo izyebat jer smo ih izbacili iz lige.

Nazalost prosla su vremena kad nam cak ni savez nije mogao nista, pa ni titulu uzeti..
Orasje je ispalo iz lige kada je njihov covjek bio podpredsjednin nogometnog saveza tj.Dominkovic.
Pa zato sto nisu imali para. Nece ni Iljo samo tako.. Dzaba sto je iz Orasja.
Stvarno hoces rec da Orasje sad ima kvalitetnu ekipu? Sudije ih prosle godine ostavile u ligi.. Od onakve gradine krali.. Isto tako ce sudije dat sve od sebe da ih uvedu.. Igracemo protiv orasja uskoro. Bas da vidimo kakvo ce sudjenje. Ne kazem da nemamo sanse, ali ovi rezultati sigurno nisu tu zbog kvalitete igraca koje imaju
Ma previse potencirate oko sudjenja,ako si dobar nemogu ti ni sudije nista,nemoze sudija dat go ako nekad pusti ofsajd.Zvijezda je odlicno krenula i mi samo sebe trebamo gledat,idemo utakmicu po utakmicu.Nama je bitno da ne gubimo kuci da gazimo ,a na strani cvrsto i pametno gdje ti ni sudije nemogu nista.Za sada odlicno to radi Jusufbegovic takticki dok se ekipa neuigra.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 31 avg 2015, 11:06

Čestitke na osvojenom bodu mada mislim da su ekipe tipa Branitelja zrele za uzeti tricu. Ako išta može radovati onda je to odbrana koja se izgleda posložila, jer sa dva gostovanja se vraćamo bez primljenog gola. Ali isto tako zabrinjava napad jer od 4 utakmice samo smo na jednoj zabijali, malo brate malo. Ali to smo već znali da smo tu tanki i prije početka prvenstva.
Ja sam i dalje pri onoj svojoj da je važno dobiti sve kući(što iznosi 45 bodova) + 13-14 sa strane(mi smo već osvojili 2 znači treba nam još nekih 11-12) i Premier Liga bi trebala biti tu.
Znači osnov svega 15 domaćih pobjeda.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 31 avg 2015, 13:26

Teška situacija kod vas. Ovaj zaostatak za sad nije ništa strašno . . . . a može da bude jer mnogo toga odlučuje (sudija, veze . . )

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 31 avg 2015, 13:33

staragarda je napisao/la:Boga mi komsije....4 kola a vi na minus sedam...hmmmmm....bit ce z a j e b a n o pravo......do 10 bodova se nekako i moze nakuckat minus..preko toga te ni messi licno nece pogurat do titule....sretno u nastavku sezone
Ma, nije to ni blizu tako kako trenutno tabela pokazuje. Ovo je najmjerodavnija 'tabela' po meni trenutno (tabela gost/domaćin):

1. Budućnost +4
2. Bosna +3
3. Orašje +3
4. Zvijezda +2
5. Radnički +2
6. Metalleghe +2
7. Čapljina 0
8. Bratstvo 0
9. GOŠK -1
10. Goražde -2
11. Novi Travnik -2
12. Rudar -2
13. Podgrmeč -2
14. Branitelj -4
15. Sloga -5
16. Jedinstvo -6

EDIX
Kontakt:

Post Postao/la EDIX » 31 avg 2015, 15:17

djoric se mota jos po gradu a sajam zavrsio,nece valjda ponovno zaigrat kod nas :?

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 31 avg 2015, 15:42

EDIX je napisao/la:djoric se mota jos po gradu a sajam zavrsio,nece valjda ponovno zaigrat kod nas :?
A, neće zaigrati. Kažem, on nastupa za Borac, pa, možda mu se više sviđa Gradačac od Šamca pa ovdje dolazi da 'ubije' slobodno vrijeme

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 31 avg 2015, 16:04

Kolo sto slijedi nudi nam dosta zanimljivih duela.Po meni,derbi u Gradačcu.Bosna V.ekipa za respekt.Dosada su se pokazali u sjajnom izdanju.Znali su oni sarajevske velikane u prijateljskim iznenaditi.Dosta je tu igrača koji nemaju mjesta u Sarajevu i Zelji.Bez obzira na sve 2-0 bi trebalo biti za nas,jednostavno nema vise kalkulacija,ps.kod kuće.Dva gostujuća remija gube smisao ako ne pobijedimo.Mogu i moraju.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 31 avg 2015, 20:56

Ko je korisnik moje tv, na kanalu city tv ima snimak branitelj zvijezda :D
Edit: zvijezda je u prvom poluvremenu imala dvije strasne prilike obje iz prekida preko pejica i islamagica :O
Edit 2 :D : isanovic u 75 minuti kolosalnu sansu promasi 1 na 1 feja umal sebi glavu da otkine od muke :O
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 01 sep 2015, 15:52

Tuga :lol:

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 01 sep 2015, 19:11

Hocel bit trica :D
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 02 sep 2015, 13:12

esprit24 je napisao/la:Ko je korisnik moje tv, na kanalu city tv ima snimak branitelj zvijezda :D
Edit: zvijezda je u prvom poluvremenu imala dvije strasne prilike obje iz prekida preko pejica i islamagica :O
Edit 2 :D : isanovic u 75 minuti kolosalnu sansu promasi 1 na 1 feja umal sebi glavu da otkine od muke :O
Joj Isanovića i šuta, pa snažnije bi u mene dijete od 9 god. šutnulo onu loptu..jest on naš,ali nije to-to.. Hinović odličan,napokon imamo dobrog golmana,dobra prilika za Savu i vidi se da smo imali više od igre,oni su imali dva dobra udarca po golu..teren odličan :thumbup:

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 02 sep 2015, 14:08

Od ekipe koja je po nekim trebala biti Barcelona u Prvoj Federalnoj i o kojoj su svi mediji pisali prije početka prvenstva, mi dođosmo do toga da ne možeš naći novine u kojima ima bilo kakav članak o nama. Sport izlazi dva puta sedmično evo već 4 kola znači 8 listova sporta a o Zvijezdi ni riječi(osim izvještaja sa utakmice-sastava). Ali su zato pune novine Jajca, Bratstva itd. Ja neznam šta je doprinjelo tome ali šta god da je ružno je. I ono malo što dadnu u novine vezano za nas nije objektivno, čist primjer: Pišu igrač utakmice Branitelj-Zvijezda, zvijezdin golman Hinović, pregledaš snimak Zvijezda imala 2-3 mrtve šanse, ako ništa bolje su od Branitelevih a opet naš golman igrač utakmice. Čovjek kada pročita rekao bi nismo iz 16 izašli.
Put od prevelike euforije pa do ovoga da nas skoro niko ne prati za nas je bio veoma kratak.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 02 sep 2015, 16:21

Kao da je bitno sto nas nema u tom sbb-ovom smecu,bitno je da se ekipa slozila,bit ce to jos dobro sok proigraju asanovic i djordjevic,jeli u subotu ili nedljelju utakmica...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 02 sep 2015, 17:30

E moj combe. Umjesto da ti bude bitno sto donosimo bodove sa strane.. Pa jbg, jedan-jedan.. I on je vrijedan.. Ti se brines sto pisljivi avaz ne objavljuje clanke o nama. Ko jos danas cita avaz bgt, samo kad odes na šišanje

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 02 sep 2015, 20:03

theboss_RD07 je napisao/la:E moj combe. Umjesto da ti bude bitno sto donosimo bodove sa strane.. Pa jbg, jedan-jedan.. I on je vrijedan.. Ti se brines sto pisljivi avaz ne objavljuje clanke o nama. Ko jos danas cita avaz bgt, samo kad odes na šišanje
Nebrinem se ja za Avaz nego kažem kako nemamo isti tretman u medijima u odnosu na ostale klubove. A što se tiče bodova sa strane čestito sam ja oba puta mada mislim da to nije neki uspjeh sem boda u Jajcu. Moje mišljenje je da je ova ekipa mogla više. Pa bolje da smo jednu dobili a dvije izgubili imali bi više bodova. Evo već u 4 kola vidimo ono što sam na početku govorio ako nas išta bude koštalo ne ulazka u Premier to su napadači. Nudio sam okladu da ova četvorica koje imamo(Ristić,Asanović,Pliska,Isanović) neće dat zajedno više od 13-14 golova. I evo to se već ispostavilo u 4 kola u 3 utakmice nismo dali go a naši napadači su samo jednom pogodili(Pliska).

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 02 sep 2015, 22:11

combe je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:E moj combe. Umjesto da ti bude bitno sto donosimo bodove sa strane.. Pa jbg, jedan-jedan.. I on je vrijedan.. Ti se brines sto pisljivi avaz ne objavljuje clanke o nama. Ko jos danas cita avaz bgt, samo kad odes na šišanje
Nebrinem se ja za Avaz nego kažem kako nemamo isti tretman u medijima u odnosu na ostale klubove. A što se tiče bodova sa strane čestito sam ja oba puta mada mislim da to nije neki uspjeh sem boda u Jajcu. Moje mišljenje je da je ova ekipa mogla više. Pa bolje da smo jednu dobili a dvije izgubili imali bi više bodova. Evo već u 4 kola vidimo ono što sam na početku govorio ako nas išta bude koštalo ne ulazka u Premier to su napadači. Nudio sam okladu da ova četvorica koje imamo(Ristić,Asanović,Pliska,Isanović) neće dat zajedno više od 13-14 golova. I evo to se već ispostavilo u 4 kola u 3 utakmice nismo dali go a naši napadači su samo jednom pogodili(Pliska).

Bravo combe otkrio si Ameriku, sad se preimenuj u čmar.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.